Svibanj 24, 2012, 02:37:29 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 ... 4 5 [6]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Roma-Internazionale  (Posjeta: 4290 puta)
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Bonzo
Super clan

« Odgovor #125 na: Listopad 20, 2008, 12:27:50 »

Inter zastava Inter zastava Inter zastava Ovo ju?er je fenomenalno, gledao sam utakmicu. Roma ponižena, jadna, nemo?na. To je Inter kakvog sanjam.
Evidentirano
valinho
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #126 na: Listopad 20, 2008, 13:11:30 »

ja nisam imao mogucnost gledati tekmu i jako mi je zao radi toga Cry
bitno je da smo ih poderali ko stari vecernjak Inter Inter Inter
Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #127 na: Listopad 20, 2008, 14:14:29 »

a one prilike maicona kada je odigrao dupli pas s nekim i fulo s metra gol, a ono kad je pogodio glavom stativu? ma imaju sre?e šta nisu još 4 primili
Evidentirano

Bonzo
Super clan

« Odgovor #128 na: Listopad 20, 2008, 15:01:07 »

To je Inter kakvog sanjamo. GRANDE INTER !!!
Evidentirano
il Principe
Super clan

« Odgovor #129 na: Listopad 20, 2008, 16:25:28 »

a one prilike maicona kada je odigrao dupli pas s nekim i fulo s metra gol, a ono kad je pogodio glavom stativu? ma imaju sre?e šta nisu još 4 primili
DA ali realno gledaju?i mogla je i roma zabit par komada
Evidentirano
Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #130 na: Listopad 20, 2008, 16:42:45 »

bravo za inter!!!konacno,odlicna predstava stroja koje je mou napravija da melje sve prid sobom!!!! ibra , a sta reci  bow down,esteban odlican,satra je njihove veznjake,obrana na nivou....za obinnu nisam iznanadjen,momak je relativno mlad,al ima iskustva igranja u tal ligi....jako talentiran,dobar,bit ce on as iz rukava... Flag Inter Inter Flag Pijani Inter
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #131 na: Listopad 20, 2008, 17:19:40 »

istina far_pes imali su par dobrih prilika ali naš novi Zenga je to sve izvukao.
Evidentirano

ToniV.G
Stalni clan

« Odgovor #132 na: Listopad 20, 2008, 22:08:30 »

to je INTER!! svaka cast decki nisam ni sanjao da cete romu onako deklasirati.Mislio sam da ce roma pruziti bolji otpor moram priznat jos jednom svaka cast najbolja utakmica ove sezone definitivno nadamo se da nece biti i zadnja!! Bravo momci!!!
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #133 na: Listopad 21, 2008, 05:19:54 »

ToniV.G rekli smo da u kladionicz ne pišemo nikakve komentare samo rezultat! Imamo temu za svaku utakmicu ovdje gdje komentiramo.
Evidentirano

Joža
Nosim Inter u srcu

Profil WWW

« Odgovor #134 na: Listopad 21, 2008, 17:38:27 »

ma svaka cast deckima,nisam mogao gledati tekmu ali cuo sam da su ih rasturili.ma bit ce takvih rezultata jos puno.FORZA INTER Flag Flag
Evidentirano
Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #135 na: Listopad 22, 2008, 11:40:18 »

Sjajno, nema što. Osvetila se Romi relativno kratka klupa na kojoj nema igra?a koji bi adekvatno zamijenili Mexesa i Panuccija. Njihovi "zamjenski" igra?i su se u nedjelju propisno brukali gube?i se u igri protiv Ibre, a i ne samo protiv njega. Naši su sve to znala?ki iskorištavali, dok su s druge strane, imaju?i loptu, Romini igra?i neshvatljivo srljali i ostavljali ogroman prostor za naše polukontre i kontre. Vladali smo sredinom i to je bio klju? pobjede. Ono što nam je pred par tjedana zagospodarivši sredinom u?inio BBilan Roma je propustila makar i pokušati, a to je na kraju rezultiralo njihovom punom mrežom.
?ovjek utakmice po meni je (uz Ibru, naravno) ipak Julio Cesar koji je svojim intervencijama opravdao rejting jednog od najboljih svjetskih golmama.
Evidentirano

Str: 1 ... 4 5 [6]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!