|
Ultras
|
 |
« na: Listopad 05, 2008, 08:59:26 » |
|
Evo sad nas jos jedna ocekuje teska utakmica...nadam se da cemo pobjediti...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nerazzurro4ever
|
 |
« Odgovor #1 na: Listopad 05, 2008, 11:58:22 » |
|
TO ?E BITI DERBI ALI VJERUJEN U NAŠU POBJEDU ROMA OVE GODINE NIJE NEŠTO UVJERLJIVA I TRIBALI BI TO DOBIT!¨ FORCA INTER! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Interf@n
|
 |
« Odgovor #2 na: Listopad 05, 2008, 12:12:02 » |
|
Imamo se sad vremena 2 tjedna pripremit za ovu utakmicu, i mislim da ?e Mourinho do onda prona?i dobitnu kombinaciju.
Bit ?e jako teško, ali ako želimo bit prvaci, moramo i takve tekme dobit! FORZA RAGAZZI!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
inter1908
|
 |
« Odgovor #3 na: Listopad 05, 2008, 14:08:22 » |
|
Bit ?e to jako teško gostovanje,ali nadam se da ?emo dobit pa i neka opet bude 1-0.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #4 na: Listopad 05, 2008, 16:03:11 » |
|
hm,kod rome je oduvik bilo zanimljivo,al ne sumnjam da ce biti tesko..bit cemo bez pola obrane,rivas dva miseca out...steta za njega.. valjda ce se chivu oporavit, mozda i mou ubaci samuela...nadam se pobjedi.. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #5 na: Listopad 05, 2008, 19:29:29 » |
|
Ne znam vremena je puno do te tekme Ima jos mnogo dana I kao svi mi ,nadamo se pobjedi nasega Intera tj da pobjedi Romu a bit ce tesko Roma uvjek zapne protiv nas jer smo je kaznjavali u zadnji par sezona da nama prvenstvo njoj po neki kup Tako da oni igraju sa motivom vise Iako ja mislim da je kvaliteta na nasoj strani i da mozemo pobjediti.A bit cu iskren volio bi pobjedu a bio bi i sa bodom zadovoljan sam da nebudemo porazeni ...SRETNO DECKI..... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
marda_pu
|
 |
« Odgovor #6 na: Listopad 06, 2008, 16:39:01 » |
|
bas prije ovog posta sam pisao prognozu...svi mozemo ocekivati da ce se prije ili malo kasnije roma probudit i krenuti po bodove...cvrsto se nadam da to nece uspjet protiv intera....ali ne da nece uspjet nego to stoperi intera nece dozvolit........FORZA INTER 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
ZA INTER JA DA BIH SVE NANANANANA
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #7 na: Listopad 06, 2008, 18:09:45 » |
|
biti ?e "grbavo" u Rimu i bio bih zadovoljan bodom mada sam prognozirao pobjedu. Prošle godine smo ih ponizili sa 4-1 i sigurno žele revanš. Pogotovo me zabrinjavaju ovi loš rezultati njihovi i da im ne krene baš protiv nas.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #8 na: Listopad 06, 2008, 18:10:32 » |
|
mene jedino brine to što svaku utakmicu(osim 1 u ligi i 1 u LP) primimo gol
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #9 na: Listopad 06, 2008, 18:14:05 » |
|
malo mi je ?udno da ekipa koju vodi Mourinho prima jeftine golove.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ultras
|
 |
« Odgovor #10 na: Listopad 06, 2008, 21:12:56 » |
|
Zna Murinho sta radi,ne brinite,sve ce to doc na svoje i proigrati ce svi...a kad ADRI i IBRA pocnu zabijati,neece nam biti ravnog! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #11 na: Listopad 07, 2008, 00:41:31 » |
|
dobar govor nadam se bas kao i svi mi FORZA INTER sto dalje Burdiso od 1 tima sam to i bit ce sve OK.......
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ultras
|
 |
« Odgovor #12 na: Listopad 07, 2008, 09:43:52 » |
|
Burdisso je dobar kao igrac,ali je igrac nervozan i uvijek nema da ne prode sa kartonom 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #13 na: Listopad 07, 2008, 15:23:23 » |
|
ma jednostavno se ne zna nosit s pritiskom, u primpremama najbolji kada treba najgori, sad kad nas ozlijede mu?e valja dat priliku bolzoniu i ovima...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #14 na: Listopad 07, 2008, 16:20:29 » |
|
Sad je ve? polako i vrijeme za Waltera Samuela. Kad malo bolje razmislim sjetim se prvog dijela prošle sezone, odnosno kako su on Cordoba i Cesar do boži?a primili svega 12 komada. Bolje alternative za prvi stoperski par jednostavno nema.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #15 na: Listopad 07, 2008, 18:49:51 » |
|
Sad je ve? polako i vrijeme za Waltera Samuela. Kad malo bolje razmislim sjetim se prvog dijela prošle sezone, odnosno kako su on Cordoba i Cesar do boži?a primili svega 12 komada. Bolje alternative za prvi stoperski par jednostavno nema.
da, da samo mislim da ?e biti ona mourinho ga nije volio... ne znam zašto ne igra, kada se ve? oporavio od ozlijede
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #16 na: Listopad 07, 2008, 19:07:33 » |
|
samuel je ozljedjen jos od prosle tekme sa milanom(kad smo dobili 2:1),znaci,to je nekih 5-6 miseci... po meni,on je daleko najbolji obrambeni igrac u interu, a zasigurno medju najboljima i u italy... ne zovu ga bezveze "the wall"-zid...imas pravo,obrana je daleko bolja i sigurnija dok su on i cordoba cinili stoperski par ,nego sad matrix-cordoba,ili cordoba-burdisso,chivu-matrix...tek se nedavno prikljucija trenizima,i jos nije spreman za zrvanj...nadam se da ce sta prije vratit se u formu,jer obrana nam dosta "pliva",i cini mi se dosta nesigurna...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #17 na: Listopad 07, 2008, 19:30:27 » |
|
Slažem se s tobom što se ti?e Samuela. On je naše najbolje obrambeno rješenje.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ultras
|
 |
« Odgovor #18 na: Listopad 07, 2008, 21:09:46 » |
|
Samo da ga ozljede zaobidu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #19 na: Listopad 07, 2008, 22:09:22 » |
|
ma neka se samo samuel oporavi, mislio sam da mourinho neracuna na njega jer nije ni prijavljen za LP, al kad procitam vase postove i razmislim-on je nas najbolji stoper, smiren, cvrst(posebno treba obratit paznju na ovo SMIREN)
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ToniV.G
|
 |
« Odgovor #20 na: Listopad 07, 2008, 22:58:27 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
inter1908
|
 |
« Odgovor #21 na: Listopad 07, 2008, 23:03:56 » |
|
Da te bar vara taj osje?aj 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Interf@n
|
 |
« Odgovor #22 na: Listopad 08, 2008, 00:15:29 » |
|
Sigurno je da ?e biti napaljeni 150% protiv nas, nešto kao Milan, jer protiv nas svi idu maksimalno.
Nadam se da ?emo ih prizemljit.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ultras
|
 |
« Odgovor #23 na: Listopad 08, 2008, 09:25:55 » |
|
Imamo velikih problema sa obranom,vecina ozljedena,bit ce tesko,ali sta dosad Roma dokazuje u Serii A je malo,tj salbo,i mislim da ih mozemo dobit.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Interf@n
|
 |
« Odgovor #24 na: Listopad 08, 2008, 10:43:19 » |
|
Kad se sjetim one pripremne tekme prije po?etka prvenstva kad ih je Tottenham razbio 5-0! A pogledaj di je Tottenham sad, rasulo! A nije ni Roma u puno boljoj situaciji. U svakom slu?aju, treba pokušat iskoristit situaciju dok su u knock-downu!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|