|
inter1908
|
 |
« Odgovor #50 na: Listopad 05, 2008, 14:43:52 » |
|
A to je tako kad si profesionalac,moraš bit spreman na sve,a i meni ga je žao napokon bi se pokazao i mozda dobivao cesce minutazu i onda ovo :'(
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #51 na: Listopad 05, 2008, 16:08:32 » |
|
bezveze se ozlijedio
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #52 na: Listopad 05, 2008, 19:21:50 » |
|
Interov Brazilac Adriano, strijelac s bijele to?ke u pobjedi 2-1 milanskog kluba protiv Bologne, priznaje da je zamolio Zlatana Ibrahimovi?a da mu dopusti pucati najstrožu kaznu. - Pitao sam Ibru mogu li ja pucati penal, izuzetno mi je bilo važno da zabijem na San Siru. Izašao mi je u susret i pokazao znak dobre volje. To je još jedan dokaz da si me?usobno pomažemo. Pobjeda nam je bila važna, a da do nje do?emo, morali smo igrati punim angažmanom cijeli susret. Nije bilo lako, ali ionako znamo da nam ne?e biti kroz cijelo prvenstvo - rekao je Brazilac Lijepo od Ibre što mu je dopustio al da nije zabio nebi bilo lijepo  Adriano ne masa kad puca heheheheheh dobro je da se slazu jedan sa drugim A nije to Adriano morao ni izjavit znalo se je to vidilo se je kad je bio penal da Adriano ide do ibre i znamo svi kraj Uglavnom bitno je da su slozni i da potpunjuju jedan drugog FORZA INTER...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #53 na: Listopad 05, 2008, 20:40:00 » |
|
da vidio sam da su stajali odmah do to?ke i pri?ali, mislio sam da ?e ibra pucat jer mu je ro?endan bio no drago mi je zbog adria
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #54 na: Listopad 05, 2008, 20:58:19 » |
|
nadam da su se svi koji su isli na tekmu lijepo proveli...sretan sam sto smo uzeli tri boda i sto je ibra dao onako lijep gol makar nisam gledao utakmicu,radio sam...ali bitno je da imamo 3 boda
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Antonio
|
 |
« Odgovor #55 na: Listopad 05, 2008, 21:25:14 » |
|
Pogledajte samo podatak na "Youtube" Ibrahimovi?ev gol ruši sve rekorde, pogledan je ve? preko 300 000 puta u jednom danu ( samo isje?ak sa Ruske TV Planeta sport na Youtube pogledalo 184 000 ljudi ) !!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #56 na: Listopad 05, 2008, 21:57:20 » |
|
Bok svima! Evo me kona?no na forumu ali samo na kratko, sutra se ozbiljno uklju?ujem jer sam preumoran i glava me boli. Bilo je super i najvažnija su tri boda. Neefikasnost napada?a i dalje, nažalost. ne znam koliko se to na tv moglo uo?iti ali je po meni Vieira najbolji na ternu bio. Pri?at ?emo sutra više.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #57 na: Listopad 05, 2008, 23:01:32 » |
|
ma viera ih je vrtio ko na ringispilu..napadaci nikako da iskoriste sve prilike..a sto se tice ibrinog gola, najjace mi je bilo kako je potapsao po glavi bologninog igraca nakon sto je zabio gol..legenda!mislim da je mancini odigrao osrednje, a quaresma se polako dize, bilo je dobrih situacija s njegove strane ali mora brze pronalaziti rjesenja..gol bologne je bio poklon, ja sam zadovoljan prikazanim
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #58 na: Listopad 06, 2008, 13:56:53 » |
|
da stvarno je vieira odigrao maestralno, quaresma bolji ali ima još mnogo do cilja, odli?na igra ali realizacija me jako, jako brine
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #59 na: Listopad 06, 2008, 14:37:44 » |
|
Ancelotti: Ne možemo svaki put pobijediti
Unato? slaboj igri Milana (0-0) na gostovanju kod Cagliarija u šestom kolu Serie A, trener “rossonera” Carlo Ancelotti izjavio je da nije razo?aran rezultatom...
Cagliari je do ovog kola bio jedina mom?ad Serie A bez osvojenog boda, ali uspio je zaustaviti Milanov pobjedni?ki niz na brojci pet (ra?unaju?i Kup Uefa).
- Ovo ne mora nužno biti korak unatrag. Mislim da se tako nešto moralo dogoditi nakon toliko odigranih kvalitetnih utakmica i rezultat se s obzirom na prikazano ?ini realan. Ne možemo o?ekivati da ?emo pobijediti u svakoj utakmici. Nismo odigrali na razini na kojoj možemo, dok smo protiv sebe imali mom?ad ?iji su igra?i igrali na masksimumu svojih sposobnosti – izjavio je Ancelotti.
jos ce te vi zas.....t niste vi ekipa koja moze ugrozit Inter ove sezone mozete pobjediti nas al nemoze te Cagliari Lecce Bolognu i ostale a tu je titula na malim ekipama ne u derbijima a za ono sto su nas pobjedili bit ce milo za drago sve se vraca placa zato milan donji ste ,,,,FORZA INTER.....
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Listopad 06, 2008, 14:40:17 od Adnan Tuzla »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
marda_pu
|
 |
« Odgovor #61 na: Listopad 06, 2008, 16:30:19 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
ZA INTER JA DA BIH SVE NANANANANA
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #62 na: Listopad 06, 2008, 18:16:59 » |
|
ma nek se oni samo tješe. Rijetko se derbijima dobija prvenstvo, mada svaki poraz u derbiju boli. Sti?i ?e ih kazna 15.02.I?i ?emo mi navijati i onda nema zime, mada je velja?a.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #63 na: Listopad 06, 2008, 18:31:53 » |
|
moram se malo osvrnuti i na taktiku jer sam se iznenadio sa tom preofanzivnom taktikom tako da smo imali samo dva prava vezna. Ponovit ?u da je Vieira odigrao odli?no a Muntari se naradio. O?ekivao sam nakon 2-0 da u?e Cuchu ili Deki tako da malo rasteretimo ovaj dvojac alije povreda Rivasa sve pokvarila. Iznena?en sam bio i izostankom koreografije, pa i to pokazuje da smo svi skupa pdcijenili Bolognu koju je usput da kažem bodrilo jako puno navija?a.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
hate
Gost
|
 |
« Odgovor #64 na: Listopad 06, 2008, 18:38:37 » |
|
Viera je odigrao odlicno imao je par poteza za pohvalu ali to me cudi da nije bilo koreografije nikakve jos ja gledam kad je pocela tekma sjevernu tribinu i nevidim koreografiju steta..!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #65 na: Listopad 07, 2008, 13:38:18 » |
|
stavio sam nekoliko slika u vijest sa našeg putovanja iz Musea. Ja i interista7 smo krišom snimali jer nije dozvoljeno. Njegove su ispale bolje i stavio sam danas 5 njegovih. Uh...to je isto neponovljivo iskustvo sve to vidjeti. Super! 7€ je ulaznica ali se isplati doživjeti.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #66 na: Listopad 08, 2008, 13:12:59 » |
|
Veoma ljepo iskustvo pamtis ga do kraja zivota ,,,,,,,,hvala na postavljenim slikama FORZA INTER
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #67 na: Listopad 08, 2008, 15:14:41 » |
|
nadam se i želim ti da što prije doživiš našu "Meazzu" Adnane.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #68 na: Listopad 08, 2008, 19:46:49 » |
|
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Listopad 08, 2008, 19:49:25 od fanatico »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
inter1908
|
 |
« Odgovor #69 na: Listopad 08, 2008, 20:32:31 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #70 na: Listopad 09, 2008, 14:13:58 » |
|
stavio sam još 7 novih slika na naslovnicu u vijest sa putovanja koje sam dobio iz Rijeke. Za stranicu sam smanjio veli?inu ali ako netko želi ja ?u mu poslati na pm u originalnoj-ve?oj rezoluciji. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|