Svibanj 24, 2012, 02:07:38 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 2 3 [4]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Serie B  (Posjeta: 2404 puta)
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #75 na: Sijeanj 09, 2010, 20:32:42 »

Albinoleffe   2 - 0   Reggina
    Ascoli   3 - 1   Crotone
    Brescia   3 - 2   Padova
    Cesena   3 - 0   Piacenza
    Cittadella   2 - 0   Torino
    Mantova   2 - 0   Ancona
    Sassuolo   1 - 1   Lecce
    Triestina   0 - 3   Frosinone
    Vicenza   0 - 0   Salernitana
Bresciu sam pogodio na kladari FORZA BRESCIA   Grin Grin
Evidentirano

EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #76 na: Travanj 05, 2010, 08:39:23 »

Evo,gledam malo serie B,omiljenu ligu  Cheesy Cheesy Cheesy naših "dragih" djubrentina,tu se pravo zakuhalo,evo trenutne tablice nakon 33 od 40 predvidjenih kola:

1 -    US Lecce            33    14    59
2 -    US Sassuolo    33    13    54
3 -    FC Turin            33    14    53
4 -    AC Cesena    33    17    52
5 -    Brescia Calcio    33    6    52
6 -    AC Ancona    33    7    51
7 -    Grosseto            33    2    50
8 -    AS Cittadella    33    7    48
9 -    FC Crotone    33    1    46
10 -    FC Empoli            33    7    45
11 -    Ascoli Calcio    33    2    44
12 -    UC AlbinoLeffe    33    2    44
13 -    FC Piacenza    33    -5    44
14 -    Modena FC    33    -6    44
15 -    US Triestina    33    -6    42
16 -    Vicenza Calcio    33    1    40
17 -    Frosinone            33    -14    40
18 -    Reggina Calcio    33    -8    39
19 -    AC Padova    33    -2    38
20 -    Mantova Calcio    33    -7    37
21 -    Gallipoli            33    -20    37
22 -    Salernitana    33    -25    22

Uglavnom kako je vidljivo,mislim da je jedino Lecce sigurno expresno vra?a u serie A,mogao bi i Torino koji je trenutno tre?i,ali zapravo svih  ostalih ?ak 7 ekipa od 2. do ?ak 8. mjesta je  u igri ,razlika bodova izmedju njih je samo 6 bodova ,a u igri je još 21 bod, ina?e upozorit ?u Vas na napredak 2 ekipe koje ve? par godina konstantno napreduju velikim koracima prema serie A,a to su:

US Sassuolo - Sassuolo je ina?e,(to mi je ina?e iz branše podatak  Grin Grin Grin ,središte proizvodnje kerami?kih plo?ica sa 80% ukupno proizvedenih plo?ica u Italiji ,mali gradi? od 40.000 stanovnika,je jedan od najvažnijih mjesta u kerami?kom biznisu na svijetu(uz španjolski Castellon) sa 300 tvornica kerami?kih plo?ica.O?ito su našli sponzore ,po meni trebali i prije Cheesy ,tako da je napredak evidentan.
U serie B ušli su prošle sezone i odmah zauzeli 7. mjesto,ove su kao što vidite 2. sa objektivnim šansama za povijesni ulazak u serie A. I mislim da ako udju ,da ne?e  biti prolaznik ,koji ?e plesati jedno ljeto.

Grosseto -  Grosseto
,u serie B ušao je u sezoni 2007/08 i bili 13-i 2008/09 bili 6. na 4 boda do serie A ,ove godine trenutno su 7. sa 50 bodova ,ali u silaznoj putanji zadnjih 5 kola ,4 remija i jedan poraz,mislim da bi ih to u kona?nici trebalo skupo koštati,
zanimljivo da je prvi topnik serie B naš bivši igra?  ?ileanac Pinilla 23 utakmice 21 gol,(zabio i u remiju prije par dana protiv Ascolija u gostima za 1:1),...kupili smo ga kao 18-godišnjaka 2003 nakon izvanredne sezone u Universidad Chile gdje je u 39  tekmi utrpao 20 golova,odmah ga dali na posudbu  i imao fakat dobru turneju po svijetu  Cheesy Cheesy Cheesy ,od Chieva,Celte Vigo,Sportinga Lisabon,Racing Santandera,Heartsa,Univesidad Chilea,Heartsa,Vasco Da Game,Apollon Limassola ,do kona?no Grosseta .Zanimljivo da je u ovim svim putešestvijama u ovih 6 godina odigrao samo 60 utakmica i postigao 14  golova ,ali ove sezone je naprosto e k s p l o d i r a o  Cheesy,..cijena mu nije neka velika,pa ako prodamo Balu ,možda da uzmemo tog de?ka,evo ?lanka iz goal.coma otprije mjesec dana ,u kojem je zahvalio presidente Morattiju što ga je doveo u Italiju,i u kome kaže da bi mu san bio zaigrati na Meazzi,

Second Inter Chance
The sought-after Chilean insists he is ready to further his career and hopes to return to the San Siro.

Mauricio Pinilla - Grosseto (Latercera)

Grosseto striker Mauricio Pinilla has issued a come-and-get-me plea to Italian champions Inter.

The 26-year-old is currently the leading goalscorer in Serie B and his efforts have grabbed plenty of column inches in Italy this season.

Pinilla arrived in the peninsula in 2003 when Inter signed him from Universidad Chile, but didn’t make a single appearance for the Nerazzurri.

After numerous spells at different clubs, he joined Grosseto on a free transfer last summer and has finally hit his stride.

There were reports last month that Fiorentina had already agreed terms with Grosseto to sign the hitman in the summer, but Pinilla insists he dreams of having a second chance at the San Siro.
I can only thank [Inter president Massimo] Moratti because he brought me to Italy seven years ago,”he told La Gazzetta dello Sport newspaper.
“Should I get another opportunity, I will give my all to grab it this time.

“It’s a dream for me to wear the Inter shirt. I feel I am mature enough to play for a big side and would like to repay the faith the Nerazzurri have shown in me in the past.”

Pored svih panjina  Roll Eyes koje smo doveli do sada ,mislim da bi ovom de?ku mogli dati pravu  šansu ,jer prvu objektivno nije ni imao  ,nije odigrao ni jednu službenu tekmu za nas,odmah je otišao na posudbu,jer znamo dobro  tko je igrao u vrhu napada u vrijeme kada je došao u Inter.Imam osje?aj da bi taj de?ko mogao biti dobar,a u naponu je snage sa 26 godina.
[/b]

Eto malo skrenuh s teme ,al nadam se da ne?ete zamjeriti......Do zadnjeg kola ?e biti neizvjesno u serie B ,navijam za Sassuolo,Torino  ili  Bresciu ,da udju uz Lecce u serie A Cheesy ...što se ti?e Triestine ,od tog tupavog kluba ponovo  Huh? Roll Eyes ništa,...a interesantan je i pad Reggine koja je pri samom dnu tablice,sa prijetnjom i ispadanja u serie C
« Zadnja izmjena: Travanj 05, 2010, 09:21:18 od EL CUCHU 19 » Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #77 na: Travanj 05, 2010, 12:27:33 »

ja ?ekam da ovaj moggi malo komentira ovu temu, ipak je on najkompetentniji za to Wink
Evidentirano

Str: 1 2 3 [4]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!