|
fanatico
|
 |
« Odgovor #75 na: Listopad 01, 2008, 22:46:13 » |
|
svi se oni trude i ulaze u šanse i stalno smo u nadi a nikako da krene relizacija napada?ima. Valjd ?e protiv Bologne sjesti kona?no.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
hate
Gost
|
 |
« Odgovor #76 na: Listopad 01, 2008, 22:47:13 » |
|
slazem se s tobom far pes u adriu se vidi volja......jose forsira ibru u spici to se vidi.valjda ocekuje od njega da proradi kao i ja ali ibra je u zadnje vrijeme sebican bez efikasnosti
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #77 na: Listopad 01, 2008, 23:27:59 » |
|
Pozz Svima! Mi svi volimo Ibrahimovica kao ja prvi al covjek je kralj sa loptom i donijeo nam je naslov Scudetto u zadnjem kolu skida se kapa Ali ne zivi se od proslosti.Mozda je sve to prolazno pa da funkcionira tandem ibra Adriano ili ibra Baloteli nadam se da ce sve biti OK sa ekipom Ipak imat takve vrsne igrace A ne dat gol vise werderu to je lose Mozda je sve to kriza zbog poraza od Milana .Ali nadam se da ce se sve kockice slozit u nasem Interu pa da proradi Adriano Ibra ili neko treci sta ja znam Sam da krenu golovi.Nadam se da ce biti protiv Bologne,Ali kada se sve sabere i oduzme dobro je i ovo remi je OK opet smo prvi i proci cemo grupu .samo da pocnemo davati golove .Eto ja stvarno ne bi zelio nikoga da uvredim ovo sam ja mislim da je tako i da ce nam biti bolje jos nije kasno i ne treba Dizati dramu oko mali stvari Idemo u subotu pobjedit Bolognu i to je to .Jos jednom ponavljam ne bi zelio da se ko naljuti pozz svima cao.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #78 na: Listopad 01, 2008, 23:42:36 » |
|
po meni su najbolji bili maicon(iako je kriv za gol,on nam je najbolji igrac),zanetti(kako je samo zajebo onog werderovog igraca) i quaresma(igra nakon njegovog izlaska dobrano zivnula),a najgori..mislim da nije bilo toliko losih igraca danas, vec se suparnika podcijenilo na pocetku drugog poluvremena i svaka ozbiljna ekipa bi to iskoristila.nebi htio da inter tako ubuduce igra "male" utakmice.vjerojatno su igraci vec mislima bili na bologni ali iz aviona se vidila opustenost.sto me raduje kod te opustenosti, zgazili smo ih prvo poluvrijeme i bilo je uzitak gledati kako ih kidamo, pa smo svi mi valjda pomislili da je to gotova prica.ugl, ovo je skola joseu i ekipi.sto se tice napadaca, balotelli me nekako najvise razocarao, predaleko je od gola u skoro svim situacijama, a bilo je i dvije sanse kad su mu se suigraci odlucili pucat na tribine, a ne dodati njemu koji je bio u izglednijoj sansi.nadam se jedino da nevlada neko natjecanje medu nasim napadacima u smislu ko ce zabiti vise pa si zato tolko malo dodaju.et, raspiso se ja. FORZA INTER i idemo po pobijedu u subotu!!!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #79 na: Listopad 02, 2008, 11:05:29 » |
|
svaka cast maiconu na golu i na super odradenoj utakmici...igrali smo dobro cak i vise nego dobro,ali lopta nikako nije htjela u gol... imali smo dobre sanse,imali su i oni par komada i bila je jako zaminljiva utakmica,ali jebiga uzeli smo samo bod
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
valinho
|
 |
« Odgovor #80 na: Listopad 02, 2008, 13:15:44 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ultras
|
 |
« Odgovor #81 na: Listopad 02, 2008, 13:17:06 » |
|
Mogu reci da sam i sretan zbog osojenog boda ali i ne,mislim da smo trebali osvojit 3 boda...Dobro su igralia nisu uspjeli uzet sva 3 boda,a sad ce Bologna a tu treba hitno 3 boda
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
zoka
Gost
|
 |
« Odgovor #82 na: Listopad 02, 2008, 13:39:20 » |
|
htio bi se osvrnut na sve one koji su prije tekme govorili da ?e ovo bit laka pobjeda, mislim stvarno nisam vjerovo, pa nije werder NK prnjavor, oni su ozbilja ekipa. Pokazali su mnogo više od Intera u ovoj utakmici kao ekipa , dok smo se mi oslanjali na individualne kvalitete pojedinaca. Možemo bit sretni da nismo izgubili
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #83 na: Listopad 02, 2008, 14:43:01 » |
|
a tko je rezu pogodio?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #84 na: Listopad 02, 2008, 15:30:33 » |
|
Mi smo svi bili otprilike sigurni da ce Inter pobjediti al sta je tu je Bit ce bolje Nego kad njima daje jedan Hofenham ne znam ni napisat ekipu iz druge njemacke 4 gola da ne da Inter koji gol ,Ipak nije sve tako crno dobro je Idemo sad pobedit Bolognu a i ovaj remi je dobar moglo je biti gore vjerujmo nasem treneru ,,
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #85 na: Listopad 02, 2008, 15:35:31 » |
|
idemo na bolognu, ali polako, sigurno, odmorio bi ibru više! nerviralo me kod mancia ovo forsanje ibre ali ne vidim da je ovaj neš bolji pa nije on superman da odigra sve utakmice a ne znam sve više mi idu na živce ove mourinhove izjave, bolje je bilo kad je šutio, nek šuti i radi a ne stalno po novinama se mota, to me polako po?inje nervirat
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #86 na: Listopad 02, 2008, 16:35:57 » |
|
dogovorili smo se da u kladionicu ne pišemo komentare, imamo temu o svakoj utakmici i tu komentiramo i rezultate poga?anja.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #87 na: Listopad 02, 2008, 17:27:23 » |
|
ok moj bed, ne?e se ponovit, nego sam bio potresen time što sam pogodio
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #88 na: Listopad 02, 2008, 17:31:07 » |
|
i ja sam bija od onih sta sam pretpostavlja da ce inter relativno lako proci werder,ali svabe su jucer zasluzili bod...drago mi da se adriano u formu vraca,ali smatram da bi ibra triba odmorit protiv bologne..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nerazzurro4ever
|
 |
« Odgovor #89 na: Listopad 03, 2008, 07:12:43 » |
|
JA MISLIM DA JE BOD PROTIV WERDERA DOBAR IPAK SU ONI UZ NAS FAVORITI ZA PROLAZ DALJE. MORAMODATI Å ANSU EKIPI DA SE UIGRA I DA SVE SIDNE NA SVOJE MISTO PA ?EMO ONDA VIDIT Å TA ?E BIT. SAD TRIBA GLEDAT DALJE I DOBIT U PRVENSTVU! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan