|
Ultras
|
 |
« na: Rujan 27, 2008, 12:19:33 » |
|
Evo otvaran temu o sljedecoj utakmici LP...mislim da u srijedu igraju...Nece biti nimalo laka utakmica ali mislim da smo iskusniji i da mozemo ih dobit..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
inter1908
|
 |
« Odgovor #1 na: Rujan 27, 2008, 15:43:45 » |
|
Ma njih možemo i sa drugom ekipom dobit.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #2 na: Rujan 27, 2008, 15:59:11 » |
|
ma koji werder,tribamo dobit milana.Ja bi potisa poraz od werdera,a da dobijemo milana ja bih isto to potpisao. 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Rujan 27, 2008, 16:36:50 od fanatico »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ultras
|
 |
« Odgovor #3 na: Rujan 27, 2008, 16:17:17 » |
|
Ne podcjenjujte  ...oni ipak imaju DIEGA
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #4 na: Rujan 27, 2008, 16:30:50 » |
|
HM...NADAJMO SE DA SE DECKI NECE PREVISE IZMORIT PROTIV MILANA,I NARAVNO POBJEDA... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #5 na: Rujan 27, 2008, 16:49:51 » |
|
Sportski direktor Verdera iz Bremena Klaus Alofs izjavio da je razo?aran igrom njegovog tima na me?u sa kiparskim Anotorzisom.
Me? Verder - Anotorzis završen je bez golova. "Veoma sam razo?aran, pošto smo za protivnika imali ekipu koju smo morali da pobedimo na svom stadionu. Nismo bili dovoljno agresivni i nismo terali protivnika da pravi greške", izjavio je Alofs.
Alofs je kazao da ako Verder nastavi sa ovakvom igrom, bolje je da ne izlazi na teren protiv Intera i Panatinaikosa, preostalih rivala u B grupi Lige šampiona.
"Me?unarodne utakmice ne mogu da se igraju na taj na?in. Ako nastavimo ovako, bolje je da ne igramo u Milanu i Atini", poru?io je Alofs svojim fudbalerima.
Ekipa iz Bremena ni u nema?kom šampionatu ne pruža o?ekivane partije. Verder je u prve ?etiri utakmice zabeležio samo jednu pobedu, uz dva nerešena rezultata i jedan poraz.
dobro si to rekao nemoras ni dolazit u milano bar priznas heheheheh,,,,,
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ultras
|
 |
« Odgovor #6 na: Rujan 27, 2008, 16:52:54 » |
|
..e a kako su dobili Bayerna 5:2??Nisu slaba ekipa,ali ih mozemo dobit,100%
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #7 na: Rujan 27, 2008, 17:17:01 » |
|
pa bayern je opet izgubio, od tamo nekog lijevog... no ne?u komentirat ovu tekmu sve dok ne pro?e derbi
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ultras
|
 |
« Odgovor #8 na: Rujan 27, 2008, 17:19:40 » |
|
Hannover - Bayern 1-0 (Huszti 23)-zalosno,Bayern jadan
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #9 na: Rujan 27, 2008, 18:03:28 » |
|
imate temu bundesliga
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #11 na: Rujan 28, 2008, 12:15:58 » |
|
Prijatelji dzaba raspravljamo o tekmi verujte da werder ne moze interu papuca okrenut prvo ocit primjer da je Seria -A jaca liga od njemacke zato mislim Da ak pobjedimo Milana veceras i Weder ce pasti i to sa lakocom ..FORZA INTER
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #12 na: Rujan 28, 2008, 13:19:09 » |
|
ja bi ovdje bio zadovoljan s X jos zadovoljniji s pobijedom,ali vidjet cemo
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Davor
|
 |
« Odgovor #13 na: Rujan 28, 2008, 17:37:25 » |
|
ma moze i x dobro je ito vazno je ne izgubiti.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ultras
|
 |
« Odgovor #14 na: Rujan 28, 2008, 17:57:09 » |
|
Igraci ce biti umori sa tekme protiv Milana...tako da ce biti protiv Werdera dosta iz druge postave,tj najodmornijih i najspremnijih,za sad nam je vaznije dobiti Milan,a i x sa Werderom je dobar.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
zoka
Gost
|
 |
« Odgovor #15 na: Rujan 28, 2008, 21:59:10 » |
|
Budete svi vidjeli šta nam Diego bude radio. Interovci se budu zgledali na terenu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #16 na: Rujan 28, 2008, 22:01:28 » |
|
kud nam se sad prijetiš sa tim Diegom kad smo još vru?i od Acelottija.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #17 na: Rujan 28, 2008, 22:08:04 » |
|
Budete svi vidjeli šta nam Diego bude radio. Interovci se budu zgledali na terenu
ugrist cu te...sad nakon ovog poraza se trebam cjepiti protiv bjesnoce
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #18 na: Rujan 28, 2008, 22:28:52 » |
|
bude njemu matrix slomil križne ligamente 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #19 na: Rujan 28, 2008, 22:34:59 » |
|
Bit ce sve OK Sam postovat protivnika i napast ....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Interf@n
|
 |
« Odgovor #20 na: Rujan 28, 2008, 22:43:19 » |
|
Mourinho ?e valjda na? na?ina uštopat Diega jer oko njega se sve vrti u Werderu... Ma ne možemo izgubit dvije utakmice za redom, taman da u Werderu igra ne znam tko...
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Rujan 28, 2008, 22:47:25 od Interf@n »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #21 na: Rujan 28, 2008, 22:52:15 » |
|
mislim da bi trebali dobiti werder, jer ce to biti onda velika psiholoska pobijeda.dokaz da nije palo samopuzdanje nakon poraza
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #22 na: Rujan 28, 2008, 23:04:04 » |
|
ta mi nije toliko bitna, i kako sam gore naveo igrao bih sa igra?ima koji su do sad rijetko bili u igri. Nisu oni ništa slabiji i ja to ne smatram podcjenjivanjem protivnika nego željom da i oni imaju utakmica u nogama i budu od prave koristi ako zatreba. Prilika da Mario i Adriano odigraju cijelu utakmicu, kao i Rivas.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #23 na: Rujan 28, 2008, 23:18:58 » |
|
okre?emo se slijede?oj utakmicu u našoj Inter-kladionici. Poga?ajte rezultat utakmice protiv Werdera i kao podsjetnik da tamo samo upišete rezultat i ništa drugo, nikakav tekst. U ovoj temi komentiramo utakmicu a tamo samo poga?anje rezultata.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #24 na: Rujan 29, 2008, 00:14:29 » |
|
ta mi nije toliko bitna, i kako sam gore naveo igrao bih sa igra?ima koji su do sad rijetko bili u igri. Nisu oni ništa slabiji i ja to ne smatram podcjenjivanjem protivnika nego željom da i oni imaju utakmica u nogama i budu od prave koristi ako zatreba. Prilika da Mario i Adriano odigraju cijelu utakmicu, kao i Rivas.
mislim da rivas ni nie registiran za LP, ali koji god sastav istci, treba ici po pobijedu!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|