Svibanj 24, 2012, 01:47:19 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 ... 4 5 [6]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Patrick Vieira  (Posjeta: 4060 puta)
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #125 na: Sijeanj 08, 2010, 12:20:42 »

http://www.goal.com/en/news/9/england/2010/01/08/1732490/patrick-vieira-signs-100000-per-week-deal-with-manchester
trick Vieira Signs £100,000-Per-Week Deal With Manchester City - Report
hvala bogu sretno
Evidentirano

Interf@n
Super clan

« Odgovor #126 na: Sijeanj 08, 2010, 18:39:39 »

Pa lijepo se je "uhljebio"  Grin fina lova koju ima u Cityu na tjedan
Mora se priznat da u Interu nije bio ni približno na razini igara iz Arsenala, tamo je bio san snova od igra?a, kod nas je samo popunjavao brojku... Svejedno hvala mu na svemu.
Evidentirano

EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #127 na: Sijeanj 09, 2010, 00:22:17 »

Pa lijepo se je "uhljebio"  Grin fina lova koju ima u Cityu na tjedan
Mora se priznat da u Interu nije bio ni približno na razini igara iz Arsenala, tamo je bio san snova od igra?a, kod nas je samo popunjavao brojku... Svejedno hvala mu na svemu.

Glavno da smo mi spasili pola godišnje gaže ,...a to je skoro 3 milje EURONA...,...a jel tko zna ,jel smo mi dobili neku paru za njega ,.il?
« Zadnja izmjena: Sijeanj 09, 2010, 00:24:44 od EL CUCHU 19 » Evidentirano
Krovopokrivac_SB
Super clan

« Odgovor #128 na: Sijeanj 09, 2010, 00:32:57 »

Glavno da smo mi spasili pola godišnje gaže ,...a to je skoro 3 milje EURONA...,...a jel tko zna ,jel smo mi dobili neku paru za njega ,.il?

On je otišao besplatno, ali kako si odli?no primjetio, uštedili smo na njegovoj pla?i i to dosta. Hvala Manciniju. Chuska

A drugi Mancini bi mogao u blagajnu ?ak dva milijuna donjeti od Francuza i to za posudbu.

Teško mi je doku?iti zašto bi itko normalan njega htio dovesti i to još platiti, ali ne bunimo se.  Prst
Evidentirano
Interf@n
Super clan

« Odgovor #129 na: Sijeanj 09, 2010, 00:35:57 »

Nigdje ni rije?i o nekoj odšteti.
Mi sretni što ga je netko uzeo, još da netko uzme Mancinija tko sretniji od nas  Wink
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #130 na: Sijeanj 09, 2010, 01:05:59 »

šteta za tu odštetu, ja sam mislio da ?emo ga ono ljeto uvalit nekim francuzima za par milion?i?a
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #131 na: Sijeanj 09, 2010, 01:23:40 »

http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EkykAZVpAyYEyFcuVZ&tmpl=coranto_eng_news
Vieira: "Vjerujem da Manchester City može osvojiti naslov prvaka"
ajde da i to vidimo Cheesy Cheesy
Evidentirano

EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #132 na: Sijeanj 09, 2010, 02:04:20 »

On je otišao besplatno, ali kako si odli?no primjetio, uštedili smo na njegovoj pla?i i to dosta. Hvala Manciniju. Chuska

A drugi Mancini bi mogao u blagajnu ?ak dva milijuna donjeti od Francuza i to za posudbu.

Teško mi je doku?iti zašto bi itko normalan njega htio dovesti i to još platiti, ali ne bunimo se.  Prst

Šta oni ne preuzimaju , samo njegovu gažu?,il ,....da stvarno ,....ve? sa preuzimanjem polugodišnje gaže ve? smo uštedjeli Wink STVARNO ,ak je istina odoh u prvu birtiju sutra popit bambusare u tu ?ast. Cheesy Cheesy Cheesy Ajd da ga Lyon uzme ,kužio bi ih ,...valjda pamte još ono njegovo biciklo,...a ovi iz Marseillea ,su im rivali pa misle da ?e to ,protiv njih opet ponovit  Grin Grin Grin  ,...kak se jebeno varaju,nema od njega ništa... Cheesy Cheesy Cheesy ...iako bi bio najsretniji da nekaj pokaže ,pa da ga možda otkupe ,iako mi to li?i na science fiction  
« Zadnja izmjena: Sijeanj 09, 2010, 02:13:09 od EL CUCHU 19 » Evidentirano
Krovopokrivac_SB
Super clan

« Odgovor #133 na: Sijeanj 09, 2010, 03:26:25 »

Šta oni ne preuzimaju , samo njegovu gažu?,il ,....da stvarno ,....ve? sa preuzimanjem polugodišnje gaže ve? smo uštedjeli Wink STVARNO ,ak je istina odoh u prvu birtiju sutra popit bambusare u tu ?ast. Cheesy Cheesy Cheesy Ajd da ga Lyon uzme ,kužio bi ih ,...valjda pamte još ono njegovo biciklo,...a ovi iz Marseillea ,su im rivali pa misle da ?e to ,protiv njih opet ponovit  Grin Grin Grin  ,...kak se jebeno varaju,nema od njega ništa... Cheesy Cheesy Cheesy ...iako bi bio najsretniji da nekaj pokaže ,pa da ga možda otkupe ,iako mi to li?i na science fiction  

Preuzimaju gažu, ALI i navodno ?emo utržiti 2 milijuna eura. To sam danas vidio, nekidan je bilo 1.2 milijuna, valjda su ovi naši Mami?a u me?uvremenu uzeli u pregovara?ki tim pa se on ovima iz OM najebao jugokomunisti?ke antihrvatske majke. Grin

Šalu na stranu, nije to toliko rijetka praksa, pla?aju se posudbe ponekad. Recimo znam da je Jube platio Barci za Caceresa nekih 500.000, a uglavnom se stavlja stavka po kojoj novi klub ima pravo otkupiti igra?a, to ima i Suazo u svom novom ugovoru u Genoi. Dakle, moramo navijati da i Suazo i Mancini što bolje odigraju, Burdisso ?e mislim gotovo sigurno biti otkupljen, Roma je jako zadovoljna kako je odigrao do sad. Dakle, na ljeto ?e se nešto i zaraditi. Ne mnogo, ali za ove otpadnike je sasvim ok. Chuska
Evidentirano
EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #134 na: Sijeanj 09, 2010, 08:13:27 »

Preuzimaju gažu, ALI i navodno ?emo utržiti 2 milijuna eura. To sam danas vidio, nekidan je bilo 1.2 milijuna, valjda su ovi naši Mami?a u me?uvremenu uzeli u pregovara?ki tim pa se on ovima iz OM najebao jugokomunisti?ke antihrvatske majke. Grin

Šalu na stranu, nije to toliko rijetka praksa, pla?aju se posudbe ponekad. Recimo znam da je Jube platio Barci za Caceresa nekih 500.000, a uglavnom se stavlja stavka po kojoj novi klub ima pravo otkupiti igra?a, to ima i Suazo u svom novom ugovoru u Genoi. Dakle, moramo navijati da i Suazo i Mancini što bolje odigraju, Burdisso ?e mislim gotovo sigurno biti otkupljen, Roma je jako zadovoljna kako je odigrao do sad. Dakle, na ljeto ?e se nešto i zaraditi. Ne mnogo, ali za ove otpadnike je sasvim ok. Chuska

Jebeš ga Nikolica . Grill naš ex roštilj majstor,....kakve im delicije pe?e tamo Think,za prste polizat,....šalim se naravno ,al Nikolica dobar u romamerdi,koja ipak nije rang kluba kao INTER,tako da tako sasvim zadovoljava standarde kluba kao što je romamerda
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #135 na: Sijeanj 09, 2010, 12:55:22 »

Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin nadam  se da ce se ovako odigrat kako ste napisali  Inter zastava Inter zastava Inter zastava
« Zadnja izmjena: Sijeanj 09, 2010, 13:47:47 od Adnan » Evidentirano

billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #136 na: Sijeanj 10, 2010, 20:08:29 »

evo jedan video od sky-ja posve?en Big gayu Vieiri, obratite pažnju na zadnjh 20-tak sekundi videa

ina?e igra? koji je bio u sva tri velikana talijanskog nogometa...

http://gle.to/index.php?pg=2&show=5&id=52213&videoid=5124

Evidentirano

billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #137 na: Sijeanj 11, 2010, 17:19:49 »

Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #138 na: Sijeanj 18, 2010, 21:45:33 »

http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EkyFluklFZoHVuJnmw&tmpl=coranto_eng_news
Manchester City: "Vieira nije prošao medicinski pregled"
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #139 na: Sijeanj 18, 2010, 23:11:26 »

sta tek sad Shocked
ne znam kako sam ja mislio da je on vec poceo trenirati i da je vec odigrao ovu zadnju tekmu Pusti vodu
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #140 na: Sijeanj 21, 2010, 17:18:36 »

pa mislim da taj pregled nije uvjet za ugovor, ne znam ali mislim da je to do kluba, da to oni rade ?isto zbog sebe. al ono  :Smiley pa ne?e nam ga valjda vratit Grin
Evidentirano

il Principe
Super clan

« Odgovor #141 na: Sijeanj 21, 2010, 20:42:57 »

pa mislim da taj pregled nije uvjet za ugovor, ne znam ali mislim da je to do kluba, da to oni rade ?isto zbog sebe. al ono  :Smiley pa ne?e nam ga valjda vratit Grin

s obzirom na izostanke pred derbi, to bi nam došlo ko budali šamar  Grin
Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #142 na: Sijeanj 22, 2010, 00:27:31 »

i kladim se da bi ?ak i dobro odigrao, može patrick još jednu sezonu solidno odigrat, mislim ono jedno 20-ak utakmica. ali ne u interu, city je klub po njegovoj mjeri, iako sam mišljenja da bi mu u francuskoj bilo bolje
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #143 na: Travanj 04, 2010, 10:42:33 »

evo "naš" vieira je ugradio jedan pogodak u golijadi svog citya protiv burnleya, završilo je 1-6
http://videos.sapo.pt/oVZsabLvz7kiBhCc97a0
Evidentirano

EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #144 na: Travanj 04, 2010, 15:05:54 »

evo "naš" vieira je ugradio jedan pogodak u golijadi svog citya protiv burnleya, završilo je 1-6
http://videos.sapo.pt/oVZsabLvz7kiBhCc97a0

Nakon 6.28 minuta igre bilo ve? 0:3 Shocked
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #145 na: Lipanj 10, 2010, 15:40:37 »

ostaje u cityu jos jednu godinu...fala manci..
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #146 na: Listopad 18, 2010, 15:53:23 »

http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet/clanak/101017039
Nakon najave da vjerovatno igra svoju posljednju sezonu u karijeri, francuski nogometaš Patrick Vieira (34) uskoro bi mogao dobiti zanimljivu ponudu od svoga sunarodnjaka, menadžera Arsenala Arsenea Wengera.
Arsene Wenger (Foto: Reuters)
Arsene Wenger (Foto: Reuters)
Francuski stru?njak želio bi vidjeti Vieiru na mjestu jednoga od pomo?nih trenera u Arsenalu, što bi iskusnom veznjaku moglo biti itekako primamljivo budu?i da ga za “topnike” vežu lijepe uspomene.

Vieira je igrao u londonskom klubu od 1996. do 2005. godine, a jedno je vrijeme bio i kapiten. Osvojio je s Arsenalom tri naslova u Premiershipu i ?etiri FA Cupa. Nakon odlaska iz engleske prijestolnice, jednu je sezonu proveo u Juventusu, te tri i po u Interu, da bi prošle zime potpisao za Manchester City.

I tada ga je Wenger želio vratiti u Arsenal i to u statusu trenera-igra?a, ali Vieira je procijenio da ?e na Eastlandsu dobiti više prilike za igru. To se, me?utim, nije dogodilo. Nije uspio izboriti nastup na Svjetskom prvenstvu, a ni ove sezone ne dobiva previše minuta na travnjaku tako da se najava završetka karijere ?ini sasvim logi?nom.

Magazin The People piše da ?e Wenger stoga na ljeto ponovno ponuditi Vieiri posao jednoga od svojih pomo?nika, a navodno je svojevremeno u jednom privatnom razgovoru spomenuo i kako bi ga pouzdani veznjak jednog dana mogao naslijediti na klupi “topnika”.
Evidentirano

chivu26
Super clan

« Odgovor #147 na: Srpanj 14, 2011, 12:13:57 »

Vieira je odlučio da završi karijeru...  Inter zastava
Evidentirano
herrera
Super clan

« Odgovor #148 na: Veljaa 16, 2012, 01:18:58 »

Nije bilo dugo komentara ovdje al moram da nesto napisem... bilo mi je veoma krivo kad ga je juventus kupio a jos draze kad je dosao kod nas  VELIKO POSTOVANJE
Evidentirano

Str: 1 ... 4 5 [6]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!