Svibanj 24, 2012, 01:45:03 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: [1] 2 3 ... 17   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Navijaci i huliganstvo  (Posjeta: 13120 puta)
0 Članova i 6 Gostiju pregledava ovu temu.
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« na: Oujak 30, 2008, 17:59:36 »

Angry Sad Shocked :Smiley :'(Å to joÅ¡ treba da se dogodi u Italiji ( ali i drugdje u svijetu ) pa da huliganstvo ozbiljno dodje na dnevni red. Opet je jedan navijac smrtno stradao. Na benzinskoj crpki, kod Torina, na mjestu je preminuo navijac Parme, od udarca autobusa sa navijacima Juventusa. Navodno su navijaci Juventusa htjeli izbjeci sukob, vidjevÅ¡i dolazak Parminih navijaca, i u velikoj brzini je autobus usmrtio navijaca Parme. Utakmica je odgodjena, ali dokle ovako...Najgore u svemu je cinjenica da mjere postoje, samo ih treba zakonski donjeti i dosljedno primjenjivati. Ne treba izmiÅ¡ljati toplu vodu, izmislila ju je lady Margaret Thacher. Shvatite vec jednom svi, kako u nogometnom  svijetu, tako i vi politicari koji donosite zakone da je " dara prevrÅ¡ila mjeru " . Sad i odmah zaustavite ovo nasilje !
« Zadnja izmjena: Oujak 07, 2011, 19:32:39 od fanatico » Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #1 na: Oujak 30, 2008, 18:11:29 »

tesško da ce se to ikad zaustaviti.....
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #2 na: Oujak 30, 2008, 19:35:19 »

nece se to nikad zaustaviti,to se ne moze zaustaviti.jer koliko god da se pokusava izmisljati i to suzbiti uvijek ce biti nacina na koji ce se to zaobici...jedino mi je recimo zao ljudi koji dodu normalno pogledati utakmicu,mozda dodu s djetetom ili tako nesto,i onda neduzni stradaju!!
razumio bi da se netko potuce za reprezentaciju,jer oni ipak predstavljaju drzavu u kojoj zivis i sve,ali za klib se tuci mi nikako ne ide u glavu
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #3 na: Oujak 30, 2008, 19:43:50 »

ma, ne ide mi u glavu ni za koga, zašto je to potrebno? Možda nas ima previše na ovom svijetu? Pa, to su državnici davno rješili kako se to radi - ratovima. Znam da je nemogu?e zaustaviti ali treba svesti na minimum, a to samo drakonskim kaznama, od novcanih do zabrana odlaska na utakmice i, naravno, zatvorskih.
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #4 na: Oujak 30, 2008, 20:22:13 »

bilo je tako u engleskoj,bas sam gledao na discovery channelu je bila emisija "FOOTBALL HOOLIGANS INTERNACIONAL"
isli su iz drzava u drzave i posjecivali huligane,bila je i emisija i o nama na balkanu...ima ljudi u engleskoj,koji su bili u zatvoru zbog toga,imaju zabrane otici na utakmice.ali njih to ne sprijecava da se tuku,sto je najgore od sina je napravio huligana!!!
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #5 na: Oujak 30, 2008, 23:51:43 »

ve?ina to nosi iz kucnog odgoja i plasira javno.
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #6 na: Oujak 31, 2008, 10:43:49 »

slazem se da bi se trebalo to nekako zaustaviti,da barem odlazak na utakmice bude sigurniji.jer gdje danas svijet ide,i sta se sve desava danas u svijetu (racunajuci kod nas u hrvatskoj)to nije normalno
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #7 na: Oujak 31, 2008, 17:15:30 »

mi jesmo huligani kad se tice domaceg prvenstva a kad igramo vani svako bi htio da smo im navijaci. mislim da su englezi najgori jer doma su ko bubice a kad iza?u iz države su ko bjesni psi pusteni sa lanca
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #8 na: Oujak 31, 2008, 17:38:59 »

vjeruj da to sada nije ništa kako su nekad divljali po Europi.
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #9 na: Travanj 02, 2008, 15:54:16 »

Å¾elim ovdje napisati i neÅ¡to ljepo o navijacima i naglasiti da je to ono Å¡to bih volio vidjeti svagdje u svijetu. Mnogo sam citao i sluÅ¡ao, od drugih, o mirnim derbijima izme?u nas i Milana. Dok se covjek sam ne uvjeri ne može vjerovati. Bio sam 23.12. 2007 na velikom derbiju Inter - Milan i uvjerio se da nogomet ima Å¡ansu i da to huliganstvo treba uniÅ¡titi. Prekrasna slika gdje god sam se kretao kroz grad. Na trgu (piazza del Duomo), ulicama, u metrou, oko stadiona, u kaficima...svagdje ista slika: u manjim i ve?im skupinama navijaci sa znamenjima svog kluba Å¡etaju bez ikakvih problema, pa cak i mjeÅ¡ane skupine idu zajedno i razgovaraju. Nitko me nije niti popreko pogledao a kamoli neÅ¡to dobacio i sl. O bilo kakvom incidentu niti govora. Prekrasna  i nevjerojatna slika u danaÅ¡nje vrijeme kad su derbiji prava ratiÅ¡ta. Ja volim svoj klub viÅ¡e od svega ,ali isto tako poÅ¡tujem i protivnika. ZaÅ¡to se ne bih upoznao i izmjenio iskustva sa bilo cijim navijacem. Ja nikada nisam iÅ¡ao na utakmicu da bih nekoga držao na niÅ¡anu i vodio bitke, nego navijati za svoj klub.
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #10 na: Travanj 02, 2008, 17:47:21 »

ali zato kad su nasi hahari dosli u rim,sve je gorilo...sramotno ali dok sam gledao mi je bilo smijesno!!!
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #11 na: Travanj 06, 2008, 12:28:51 »

evo u Rimu,juce, opet izboden jedan navijac. Oni stvrno nisu normalni i treba im ukinuti, kao prvo domacinstvo finala LP-a 2009. Angry
Evidentirano

interista7
Super clan

« Odgovor #12 na: Travanj 06, 2008, 21:34:25 »

<a href="http://www.youtube.com/v/MIXIKtYb0Ho&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/MIXIKtYb0Ho&rel=1</a>
evo pa ako neko oce vidit ko nije, izgleda ko da se tuku inter vs milan Cheesy
Evidentirano
Il Trattore
Super clan

« Odgovor #13 na: Travanj 06, 2008, 22:11:16 »

ma ubili smo ih
heheh na kraju se cuje nasa pjesma  Cool Cool
Evidentirano

SEMPER FIDELIS
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #14 na: Travanj 06, 2008, 22:15:56 »

Wink
Evidentirano

interista7
Super clan

« Odgovor #15 na: Travanj 06, 2008, 22:20:01 »

Grin Grin ima jos par nastavaka, samo da mi neprodemo tako ak budemo isli u milano na tekmu.. Grin
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #16 na: Travanj 06, 2008, 22:51:25 »

ne znam odakle je ovo i kad snimano, ali sam pisao tome da nema tih tucnjava a imam osobno iskustvo sa zadnjeg derbija, 23.12.2007
Evidentirano

Buky
Administrator
Stalni clan

Profil WWW
« Odgovor #17 na: Travanj 08, 2008, 14:41:47 »

ma nisu ovo talijani
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #18 na: Travanj 08, 2008, 14:46:31 »

ja mislim da je to u Rusiji.
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #19 na: Travanj 08, 2008, 18:13:37 »

<a href="http://www.youtube.com/v/MIXIKtYb0Ho&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/MIXIKtYb0Ho&rel=1</a>
evo pa ako neko oce vidit ko nije, izgleda ko da se tuku inter vs milan Cheesy
to su ti navijci spartaka i zenita...
gledao sam to na discovery channelu na emisiji FOOTBLL HOOLIGANS INTERNACIONAL
to ti je u rusiji...ali nisam mogao vjerovati kad sam vidio da rusi imaju i zensku huligansku firmu...bas ono a voda je jedn uzasno lijepa cura,ima muza i dijete i bas je ono prekrasna  mlati se ko budala
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #20 na: Travanj 08, 2008, 18:23:23 »

eto joÅ¡ jednog dokaza da nije sve u ljepoti. Å ta misliÅ¡ da naletiÅ¡ na nju?   Grin Grin Grin Grin Grin Grin
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #21 na: Travanj 08, 2008, 18:26:47 »

a morao bi paziti da ne kazem nesto ruzno kao da mi se ne svida njena frizura ili tako nesto...inace bi me ubila od batina
Evidentirano

Il Trattore
Super clan

« Odgovor #22 na: Travanj 08, 2008, 18:52:57 »

al cuje se skandiranje inter inter na kraju
Evidentirano

SEMPER FIDELIS
Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #23 na: Travanj 08, 2008, 18:58:48 »

a mozda to znaci nesto na ruskom,ali to su ti rusi
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #24 na: Travanj 08, 2008, 19:02:23 »

a morao bi paziti da ne kazem nesto ruzno kao da mi se ne svida njena frizura ili tako nesto...inace bi me ubila od batina
jako dobro paziti svaki korak, a i pošteno odraditi...inace... Grin Cheesy Smiley Cheesy Grin
Evidentirano

Str: [1] 2 3 ... 17   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!