Svibanj 24, 2012, 01:23:57 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 2 [3]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Julio Ricardo Cruz  (Posjeta: 2037 puta)
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #50 na: Srpanj 25, 2009, 07:55:17 »

Ah taj Cruz, uvijek mu je mana bila sto je preobi?an. I stil igre mu je preobican, i golovi su mu nekako obicni. Pa se zato vecini navijaca nije svido. Neznam da se ikad iko pobunio sto Cruz sjedi na klupi. Svima je on dobar drag, al neka bolje da pijani Adri igra nego golgeter Cruz. Meni osobno je bilo draze da Adri igra makar dao 1 gol u 10 utakmica a ne Cruz da dadne 10 golova u 10 utakmica. Mozda da je koji pramen izvadio, stavio koju tetovazu i malo vise s navijacima skandiro za vrijeme utakmice (tipa Maicon, Crespo) sve bi bolje bilo. Nekako znam da glupo zvuci al isto drvo  Undecided.

tu mu je bila i najveca mana-sta je bio obican .... super korektan i rijetko vidjeni profesionalac koji je mogao postati i razvikaniji napadac da nije igrao u interu s obzirom na konkurenciju i da je imao razuzdaniji zivot...ovako je imao manire mirnoga momka,da makar djelic toga poprimi i novopridosli arikanac... bojim se da cemo sa etoom imati razne probleme sta se karaktera tice,i da cemo zaliti za igrace a i ljude tipa "il jardinero" cruz...
Evidentirano

Forza
Super clan

« Odgovor #51 na: Srpanj 25, 2009, 13:28:08 »

tu mu je bila i najveca mana-sta je bio obican .... super korektan i rijetko vidjeni profesionalac koji je mogao postati i razvikaniji napadac da nije igrao u interu s obzirom na konkurenciju i da je imao razuzdaniji zivot...ovako je imao manire mirnoga momka,da makar djelic toga poprimi i novopridosli arikanac... bojim se da cemo sa etoom imati razne probleme sta se karaktera tice,i da cemo zaliti za igrace a i ljude tipa "il jardinero" cruz...

I ja imam osjecaj da ce s Eto'm bit problema. Kao prvo pohlepan je, kao drugo razmazen je a za to su krivi Xavi, Iniesta, Ronaldinho,Deco i njihove lopte s o?ima. Trece igra za sebe a ne za tim. Ali... niko od nas nezna sta se njemu dogada u glavi. Mozda ostane s nama 5 sezona a mozda i ode na polu sezoni u 1 mjesecu.
Evidentirano
il Principe
Super clan

« Odgovor #52 na: Srpanj 25, 2009, 15:56:26 »

I ja imam osjecaj da ce s Eto'm bit problema. Kao prvo pohlepan je, kao drugo razmazen je a za to su krivi Xavi, Iniesta, Ronaldinho,Deco i njihove lopte s o?ima. Trece igra za sebe a ne za tim. Ali... niko od nas nezna sta se njemu dogada u glavi. Mozda ostane s nama 5 sezona a mozda i ode na polu sezoni u 1 mjesecu.

?isti stereotip. :Smiley

pogledaj statistiku eto'oa i mallorce i reprezentacije. i tamo je ima ronaldinha Huh?
Evidentirano
Il Trattore
Super clan

« Odgovor #53 na: Srpanj 25, 2009, 16:04:22 »

pogledaj statistiku eto'oa i mallorce i reprezentacije. i tamo je ima ronaldinha Huh?
e upravo sam to htio kazat u mallorci nije imao ronaldihna messia pa je opet zabijo ko lud a osim toga u interu ima dosta igraca koji mu mogu asistirat  tu je super mario maicon stankovic hleb itd
Evidentirano

SEMPER FIDELIS
Forza
Super clan

« Odgovor #54 na: Srpanj 25, 2009, 16:36:11 »

Ma ja upravu si ko zna zna.
Evidentirano
kalel
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #55 na: Srpanj 31, 2009, 17:52:16 »

http://www.goal.com/en/news/10/italy/2009/07/31/1414752/julio-cruz-undergoes-medical-with-lazio-report

Biti ?e zanimljivo ako debitira baš protiv nas 8.8 u superkupu, naravno ako je ovo istina i ako se realizira transfer..
Evidentirano

nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #56 na: Srpanj 31, 2009, 21:56:20 »

Transfer je služben!
Evidentirano

Milano siamo noi!
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #57 na: Srpanj 31, 2009, 23:00:04 »

Ajde neka je jedan manje .....Sretno tihom ubici ...
Evidentirano

Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #58 na: Kolovoz 01, 2009, 06:44:50 »

Otišao je strašan igra?. Godine su u?inile svoje i do ovoga je moralo do?i. Po meni je za Interov uzlet posljednjih godina zaslužan jednako kao i Ibrahimovi?. Bez njega, potpuno jednako kao i bez Šve?anina, klub u kona?nici nebi postigao ono što je postigao.
Kad nikoga nije išlo on je trpao bez razlike i Reggini i Fiorentini i Milanu. Stotinu puta sam ovuda pisao kako igra umom i koliko uživam gledati ga na terenu. Upravo to što je bio samozatajan i što nije težio zvjezdanim visinama uvijek je bila njegova najve?a vrlina. Hvala mu za sve što je u?inio za klub i sretno mu u budu?nosti. Bit ?e mi drago gledati ga u Laziu, gotovo jednako kao što mi je bilo drago gledati ga u Interu. Ako nam nekad negdje i ukrca koji gol ne?u mu zamjeriti. Zaslužio je to skupa s mojim bezgrani?nim poštovanjem. :'(
Evidentirano

tognjen
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #59 na: Kolovoz 01, 2009, 14:35:01 »

Nadam se da ce postati standardan igrac,a ne kao do sada-joker s klupe!!!  Svaka mu cast!  Thumb Up
Evidentirano

Interf@n
Super clan

« Odgovor #60 na: Kolovoz 02, 2009, 22:42:34 »

Cruz je ve? na popisu igra?a Lazija za supekup protiv Intera, a Cruz je izjavio da svakako želi zaigrati i da bi volio zabiti gol!
Cruz sretno u Laziju ali protiv Intera ne?eÅ¡ zabiti  Wink
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #61 na: Kolovoz 03, 2009, 00:06:06 »

zelim mu sve najbolje pa ajde neka mu se i taj gol ostvari buduci da cemo mi njima uvalit par komada hehe
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #62 na: Svibanj 14, 2010, 10:46:36 »

Cruz ce najvjerovatnije na kraju sezone da objesi kopacke o klin...a ako se to desi vec mu je spremljno mjesto u klubu kao skautu za juznu ameriku

jebeno mi se svidja ovaj projekat sa ostavljanjem igraca(kojima Inter nesto znaci) u klubu i nakon zavrsene igracke karijere...

toldo,orlandoni,figo,sad cruz...a kasnije Zanetti,Cordoba i matrix Cheesy novija zastava
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #63 na: Oujak 06, 2011, 23:17:45 »

Cruz izgleda završava karijeru. Rekao je da ho?e da vidi kako mu je bez fudbala neko vrijeme, ali još ?e donijeti kona?nu odluku.
<a href="http://www.youtube.com/v/XM6du8QpVz0&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/XM6du8QpVz0&rel=1</a>
El Jardinero: novija zastava novija zastava Inter zastava
Evidentirano

Str: 1 2 [3]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!