|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #50 na: Srpanj 25, 2009, 07:55:17 » |
|
Ah taj Cruz, uvijek mu je mana bila sto je preobi?an. I stil igre mu je preobican, i golovi su mu nekako obicni. Pa se zato vecini navijaca nije svido. Neznam da se ikad iko pobunio sto Cruz sjedi na klupi. Svima je on dobar drag, al neka bolje da pijani Adri igra nego golgeter Cruz. Meni osobno je bilo draze da Adri igra makar dao 1 gol u 10 utakmica a ne Cruz da dadne 10 golova u 10 utakmica. Mozda da je koji pramen izvadio, stavio koju tetovazu i malo vise s navijacima skandiro za vrijeme utakmice (tipa Maicon, Crespo) sve bi bolje bilo. Nekako znam da glupo zvuci al isto drvo  . tu mu je bila i najveca mana-sta je bio obican .... super korektan i rijetko vidjeni profesionalac koji je mogao postati i razvikaniji napadac da nije igrao u interu s obzirom na konkurenciju i da je imao razuzdaniji zivot...ovako je imao manire mirnoga momka,da makar djelic toga poprimi i novopridosli arikanac... bojim se da cemo sa etoom imati razne probleme sta se karaktera tice,i da cemo zaliti za igrace a i ljude tipa "il jardinero" cruz...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Forza
|
 |
« Odgovor #51 na: Srpanj 25, 2009, 13:28:08 » |
|
tu mu je bila i najveca mana-sta je bio obican .... super korektan i rijetko vidjeni profesionalac koji je mogao postati i razvikaniji napadac da nije igrao u interu s obzirom na konkurenciju i da je imao razuzdaniji zivot...ovako je imao manire mirnoga momka,da makar djelic toga poprimi i novopridosli arikanac... bojim se da cemo sa etoom imati razne probleme sta se karaktera tice,i da cemo zaliti za igrace a i ljude tipa "il jardinero" cruz...
I ja imam osjecaj da ce s Eto'm bit problema. Kao prvo pohlepan je, kao drugo razmazen je a za to su krivi Xavi, Iniesta, Ronaldinho,Deco i njihove lopte s o?ima. Trece igra za sebe a ne za tim. Ali... niko od nas nezna sta se njemu dogada u glavi. Mozda ostane s nama 5 sezona a mozda i ode na polu sezoni u 1 mjesecu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #52 na: Srpanj 25, 2009, 15:56:26 » |
|
I ja imam osjecaj da ce s Eto'm bit problema. Kao prvo pohlepan je, kao drugo razmazen je a za to su krivi Xavi, Iniesta, Ronaldinho,Deco i njihove lopte s o?ima. Trece igra za sebe a ne za tim. Ali... niko od nas nezna sta se njemu dogada u glavi. Mozda ostane s nama 5 sezona a mozda i ode na polu sezoni u 1 mjesecu.
?isti stereotip. :  pogledaj statistiku eto'oa i mallorce i reprezentacije. i tamo je ima ronaldinha 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #53 na: Srpanj 25, 2009, 16:04:22 » |
|
?isti stereotip. :  pogledaj statistiku eto'oa i mallorce i reprezentacije. i tamo je ima ronaldinha  e upravo sam to htio kazat u mallorci nije imao ronaldihna messia pa je opet zabijo ko lud a osim toga u interu ima dosta igraca koji mu mogu asistirat tu je super mario maicon stankovic hleb itd
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
Forza
|
 |
« Odgovor #54 na: Srpanj 25, 2009, 16:36:11 » |
|
?isti stereotip. :  pogledaj statistiku eto'oa i mallorce i reprezentacije. i tamo je ima ronaldinha  Ma ja upravu si ko zna zna.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #56 na: Srpanj 31, 2009, 21:56:20 » |
|
Transfer je služben!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #57 na: Srpanj 31, 2009, 23:00:04 » |
|
Ajde neka je jedan manje .....Sretno tihom ubici ...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #58 na: Kolovoz 01, 2009, 06:44:50 » |
|
Otišao je strašan igra?. Godine su u?inile svoje i do ovoga je moralo do?i. Po meni je za Interov uzlet posljednjih godina zaslužan jednako kao i Ibrahimovi?. Bez njega, potpuno jednako kao i bez Šve?anina, klub u kona?nici nebi postigao ono što je postigao. Kad nikoga nije išlo on je trpao bez razlike i Reggini i Fiorentini i Milanu. Stotinu puta sam ovuda pisao kako igra umom i koliko uživam gledati ga na terenu. Upravo to što je bio samozatajan i što nije težio zvjezdanim visinama uvijek je bila njegova najve?a vrlina. Hvala mu za sve što je u?inio za klub i sretno mu u budu?nosti. Bit ?e mi drago gledati ga u Laziu, gotovo jednako kao što mi je bilo drago gledati ga u Interu. Ako nam nekad negdje i ukrca koji gol ne?u mu zamjeriti. Zaslužio je to skupa s mojim bezgrani?nim poštovanjem. :'(
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
tognjen
|
 |
« Odgovor #59 na: Kolovoz 01, 2009, 14:35:01 » |
|
Nadam se da ce postati standardan igrac,a ne kao do sada-joker s klupe!!! Svaka mu cast! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Interf@n
|
 |
« Odgovor #60 na: Kolovoz 02, 2009, 22:42:34 » |
|
Cruz je ve? na popisu igra?a Lazija za supekup protiv Intera, a Cruz je izjavio da svakako želi zaigrati i da bi volio zabiti gol! Cruz sretno u Laziju ali protiv Intera ne?eš zabiti 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #61 na: Kolovoz 03, 2009, 00:06:06 » |
|
zelim mu sve najbolje pa ajde neka mu se i taj gol ostvari buduci da cemo mi njima uvalit par komada hehe
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #62 na: Svibanj 14, 2010, 10:46:36 » |
|
Cruz ce najvjerovatnije na kraju sezone da objesi kopacke o klin...a ako se to desi vec mu je spremljno mjesto u klubu kao skautu za juznu ameriku jebeno mi se svidja ovaj projekat sa ostavljanjem igraca(kojima Inter nesto znaci) u klubu i nakon zavrsene igracke karijere... toldo,orlandoni,figo,sad cruz...a kasnije Zanetti,Cordoba i matrix 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #63 na: Oujak 06, 2011, 23:17:45 » |
|
Cruz izgleda završava karijeru. Rekao je da ho?e da vidi kako mu je bez fudbala neko vrijeme, ali još ?e donijeti kona?nu odluku.
http://www.youtube.com/v/XM6du8QpVz0&rel=1El Jardinero: 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|