Svibanj 24, 2012, 01:16:08 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: [1] 2 3 ... 9   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: A.C. Milan- F.C. Internazionale  (Posjeta: 5912 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ante
Super clan

Profil WWW

« na: Rujan 22, 2008, 19:42:06 »

Ajmo de?ki vidim da se na Lecce uveliko piše o derbiju....jedva ?ekam, samouvjeren sam, ako sada dobijemo postat ?emo ne zaustavljivi. Nadam se da ?e hrt prenosit, ak ne bit ?e po škembi Prasi?ka
ugl možemo mi njima neko pismo poslat ili neš, isto kak smo javili da idem na L'pool?
 Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava
Evidentirano

Ultras
Super clan

« Odgovor #1 na: Rujan 22, 2008, 19:45:24 »

Pre rano za ovu temu,ali kad si vec napisao,da prokomentiramo...sta se tice Milana..hmm...dosta je doveo ove sezone sve vrhunske igrace,ali kako stvari stoje cesto kiksa i nema nikakvog ritma u igri,slabo,Ronaldinho?Nista se nije pokazao..Shevcenko?ista stvar..tu su Pato i Kaka,ali to nam nece biti problem jer imamo igrace koji su ih spremni zaustaviti,jos im nema pokretaca na teren,Pirla,to ej veliki minus,tako da nebi bio problem veliki pobjedit,no Milan je ipak Milan,vidjet cemo,ali nadam se pobjeda Inter zastava
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #2 na: Rujan 22, 2008, 19:48:59 »

u...u ... brijemo se na derbi, kako ne. Moramo ih unakaziti, joj samo tog Berlusconija da nanerviramo. Grin i da ga u loži vidim sa onim njegovim pajadaÅ¡em kako gutaju knedle.  :cokitease:
« Zadnja izmjena: Rujan 22, 2008, 19:50:40 od fanatico » Evidentirano

Davor
Moderator
Stalni clan

Profil WWW
« Odgovor #3 na: Rujan 22, 2008, 20:36:06 »

ja mislim da milan nema nikakve sanse protiv nas.bezveze su dovodili tolike igrace kada su svejedno losi.mislim da ce rezultat biti 2-1 za nas, da im jos jednom zacepimo usta pogotovo onom celavcu!!! afro
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #4 na: Rujan 22, 2008, 21:48:03 »

ma super mi je berlucsoni u utorak: nemam ja nikakve veze sa milanom! u petak: o?u da mi moji igra?i donesu za ro?endan pobijedu u derbiju!
ovo za dane sam govorio metafori?ki
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #5 na: Rujan 22, 2008, 21:50:49 »

Grin Grin da...da..
Evidentirano

inter1908
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #6 na: Rujan 22, 2008, 22:17:23 »

Ja vjerujem u pobjedu Intera,ali ne?e to biti nimalo laka utakmica,bez obzira što Milan nije dobro po?eo sezonu oni su uvijek nabrijani na nas i dat ?e maksimum kao i mi,ali naravno mi ?emo to dobit Grin
Evidentirano

interista7
Super clan

« Odgovor #7 na: Rujan 22, 2008, 22:31:05 »

kvaliteta ce presuditi
oni se nece usuditi napasti nas, nego ce cuvati jedan bod
Evidentirano
Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #8 na: Rujan 22, 2008, 23:43:48 »

Ja sam danas, nakon ju?erašnje utakmice s Torinom malo popustio pod teretom euforije, što mi ina?e baš i nije obi?aj, ali što se ti?e derbija definitivno se vra?am na svoje oprezne staze. Ne znam koliko vas je gledalo njihovu utakmicu protiv Lazia u kojoj su, od toga se ne može pobje?i, na krilima Kake doslovno razmontirali Rimljane.
Dakle, osnovno je pokušati na svaki na?in uštopati Kaku i to je 50% posla obavljeno. Istina je da se možemo nositi sa svakim, pa i s njima, ali na ovu utakmicu svejedno treba gledati kao na ulog od 6 bodova. Tri koja se mogu osvojiti i druga tri koja bi pobjedom njima oduzeli. Upravo zato je (pošto ?e oni razmišljati na jednak na?in) ipak primarno sa?uvati svoja vrata i njihovim nešto sporijim bekovima pokušati prodati ove nove, brze Mourinhove trikove.
« Zadnja izmjena: Rujan 22, 2008, 23:46:20 od Dexter » Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #9 na: Rujan 23, 2008, 05:19:29 »

pogotovo Mou ne?e biti naivan i jurnuti kao muha bez glave. Uz svo rivalstvo i naÅ¡e antipatije i sukladno tome želji za pobjedom, nemojmo se zavaravati jer imaju oni veoma jaku mom?ad koja joÅ¡ nije dobro i dovoljno uklopljena. Najja?i su naravno u veznom redu predvo?eni ?arobnjkom Kakom ali i Å¡pice su jako,jako nezgodne. Strah me Å eve, pogotovo Å¡to je nama uvijek zabijao. Å to kaže dexter, zatvoriti prilaze svom golu i onda strpljivo tražiti pukotine u njihovoj obrani. Derbi je derbi i tu nitko nije veliki favorit bez obzira na trenutno stanje forme bilo koje strane.
Evidentirano

Davor
Moderator
Stalni clan

Profil WWW
« Odgovor #10 na: Rujan 23, 2008, 06:13:13 »

ma nema nista od seve vise on se upropastio u engleskoj.treba igrati oilako i smireno i pobjeda je sigurna ipak je kvaliteta na nasoj strani!!! Football Boogie
Evidentirano

Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #11 na: Rujan 23, 2008, 08:24:58 »

Pusti ti to, ima fanatico pravo. Nije Sheva zaboravio igrat nogomet. Nama se je u prošlosti bogme nazabijao, a tko se jednom na mlijeko ope?e i na jogurt puše. Treba samo polako i strpljivo, jer trenutna forma je, opet se u potpunosti slažem s fanaticom, u dvobojima s njima uvijek bila totalno nebitna.
Evidentirano

inter1908
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #12 na: Rujan 23, 2008, 09:22:38 »

Bit ?e jako teška utakmica i trebamo jako oprezno u?i u derbi.
Evidentirano

inter1908
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #13 na: Rujan 23, 2008, 09:28:15 »

Pusti ti to, ima fanatico pravo. Nije Sheva zaboravio igrat nogomet. Nama se je u prošlosti bogme nazabijao, a tko se jednom na mlijeko ope?e i na jogurt puše. Treba samo polako i strpljivo, jer trenutna forma je, opet se u potpunosti slažem s fanaticom, u dvobojima s njima uvijek bila totalno nebitna.

http://www.24sata.hr/sport/clanak/andrij-sevcenko-uskoro-cu-biti-dobar-kao-nekada/81150/?context=naslovnica&web_page_id=main_page_sport

Samo da još nedo?e u formu protiv nas,a onda može Grin
Evidentirano

Ultras
Super clan

« Odgovor #14 na: Rujan 23, 2008, 09:39:45 »

Jos Berlusconi izjavio da zeli osvojiti scudetto i kup Uefa...a da vjeruje Ancelottiu i da mogu osvojiti...ako se pokazu pred nama jaki,onda se mogu boriti za csudetto,a ako ih dobijemo,nemaju sta traziti... Inter zastava Inter zastava
Evidentirano

hate
Gost

« Odgovor #15 na: Rujan 23, 2008, 10:27:15 »

dexter je upravu ako zatvorimo kaku 50% posla je obavljeno gledao sam prvo pol. milan -lazio  covijek ih je ubijao....!bit ce to vrlo zanimljiva tekma u kojoj smo mi favorit....uuu nemogu docekat nedelju..FORZA INTER Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava
Evidentirano
Ultras
Super clan

« Odgovor #16 na: Rujan 23, 2008, 10:32:37 »

Oceli gdje biti prijenos..HRT 2?
Evidentirano

inter1908
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #17 na: Rujan 23, 2008, 10:34:44 »

Biti ?e na HRT 2 evo link pa se uvjeri:

http://raspored.hrt.hr/?raspored=1&mreza=3&datum=2008-09-28
Evidentirano

Ultras
Super clan

« Odgovor #18 na: Rujan 23, 2008, 10:35:43 »

Hvala Wink
Evidentirano

hate
Gost

« Odgovor #19 na: Rujan 23, 2008, 10:38:17 »

Nemogu vjerovat da ce hrt prenosit tekmu
Evidentirano
Ultras
Super clan

« Odgovor #20 na: Rujan 23, 2008, 10:39:32 »

Zato ne?ipak igra Milan-Inter!...jos bolje da prijenosi...samo neznan jeli taj dan se igra 1hnl
Evidentirano

inter1908
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #21 na: Rujan 23, 2008, 10:39:44 »

Zašto??
Pa uglavnom uvjek su prenosili Inter i Milan kad igraju me?usobno.
Evidentirano

hate
Gost

« Odgovor #22 na: Rujan 23, 2008, 10:44:16 »

ma znam to ali ovako inace uopce nema prijenosa liga 5 kao nekad....samo hnl
Evidentirano
Interf@n
Super clan

« Odgovor #23 na: Rujan 23, 2008, 11:11:45 »

Možemo re? da imamo sre?e što ?e HRT prenosit tekmu jer ?e u petak igrati Slaven – Dinamo i to ?e HRT prenosit. Nemam pojma zašto igraju u petak a ne nedjelju, vjerojatno radi europske utakmice Dinama slijede?i tjedan. Još samo da glupi milanista Božo Sušec ne prenosi tekmu, bilo bi savršeno. Normalno uz našu pobjedu protiv Bilana. Inter zastava
Evidentirano

inter1908
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #24 na: Rujan 23, 2008, 11:15:24 »

Kako me to živcira kada u prijenosu navija za Milan i kada je Inter bolji uvjek govori Milan stiš?e i pokazuju bolju igru zasad Angry
Evidentirano

Str: [1] 2 3 ... 9   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!