Svibanj 24, 2012, 01:14:57 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
Anketa
Pitanje: Trebaju li se ove dvije stranice udružiti?
Da
Ne

Str: [1] 2   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Spajanje www.interusrcu i fcinter.nogonet.com u jedan site(anketa)  (Posjeta: 1758 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ante
Super clan

Profil WWW

« na: Rujan 22, 2008, 13:59:45 »

Evo neka se svi tu o?ituju jednostavnim pritiskom na gumb. Molio bi i cijenjenu kolegu sa drugog sitea neka i oni naprave ovako ako ve? nisu pa ?emo sve pribrojati
Evidentirano

INTER 4ever
Mladi clan
**

« Odgovor #1 na: Rujan 22, 2008, 14:15:27 »

Evo i mi smo napravili anketu, ali pisanu, da se izbjegne situacija da glasa neki "padobranac" sa jednim postom koji uop?e ni ne navija za Inter, nego je na forum došao da podje**va. Kod nas ?e se ra?unati glasovi forumaša koji imaju barem 20 postova.
« Zadnja izmjena: Rujan 22, 2008, 14:46:16 od INTER 4ever » Evidentirano
billyRI
Super clan

« Odgovor #2 na: Rujan 22, 2008, 14:30:22 »

slažem se sa INTER4ever-om
Evidentirano

INTER 4ever
Mladi clan
**

« Odgovor #3 na: Rujan 22, 2008, 14:53:54 »

Evo kod nas glasovanje ve? uzima na jeku, a možete ga pratiti ovdje: http://fcinter.forumakers.com/fc-inter-cro-portal-f15/da-ili-ne-spajanju-sa-interusrcu-t203.htm

i link ove teme ?u staviti na naš forum da i "naši" prate stanje
Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #4 na: Rujan 22, 2008, 15:02:25 »

samo da kažem kod nas gosti ne mogu glasati, dakle ko god je regan može glasati, no sumnjam da ima takivh da nas "špijaju" a ne komentiraju
Evidentirano

interista7
Super clan

« Odgovor #5 na: Rujan 22, 2008, 16:00:57 »

Evo kod nas glasovanje ve? uzima na jeku, a možete ga pratiti ovdje: http://fcinter.forumakers.com/fc-inter-cro-portal-f15/da-ili-ne-spajanju-sa-interusrcu-t203.htm

i link ove teme ?u staviti na naš forum da i "naši" prate stanje
ja bi se rado kod vas registrirao,ali nemogu vec dva dana uci na forum..
Evidentirano
INTER 4ever
Mladi clan
**

« Odgovor #6 na: Rujan 22, 2008, 16:16:47 »

ja bi se rado kod vas registrirao,ali nemogu vec dva dana uci na forum..
Šta ne možeš uop?e u?i na forum ili se kao fanatico ne možeš logirati?

Za ulaz na stranicu i forum preporu?ujem mozillu!
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #7 na: Rujan 22, 2008, 16:19:16 »

bio sam davno prije logiran ali je vjerojatno isparilo zbog neaktivnosti. Sad sam se logirao ponovo.
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #8 na: Rujan 22, 2008, 19:17:37 »

ujedinjenje ili ne, bar nam je diglo atmosferu, ima više ljudi, zakuhalo se, baš me zanim dal ?emo srušit onaj rekord o kolko ljudi u isto vrijeme(koji je sad 30)
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #9 na: Rujan 22, 2008, 19:24:41 »

ne znam Å¡to se tad dogodilo ali i iza toga, baÅ¡ kad su bile Bukyjeve zaruke, do?em ku?i i vidim 21 gost. Promjenili smo sad i boju pozadine na naslovnici.
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #10 na: Rujan 22, 2008, 19:29:02 »

aha vidim, vidim i da je moj post(na nogonetu) imao utjecaja  Wink ma nisi trebao al opet, mislim da se malo osvježimo sa vremena na vrijeme, ide nama dobro
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #11 na: Rujan 22, 2008, 19:38:21 »

Cheesy razmiÅ¡ljao sam ve? duže a pogodilo se da je Buky danas uzeo malo odmora a i tvoja opaska me dodatno motivirala da ga malo gnjavim. Ne treba ubijati o?i Å¡areniloma ali jednobojna je najoptimalnija. Football Boogie Football1
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #12 na: Rujan 22, 2008, 19:39:20 »

nije bila opaska, ne bi da me krivo shvatiš ali za promijenu malo...
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #13 na: Rujan 22, 2008, 19:43:25 »

ok i treba tako
Evidentirano

Davor
Stalni clan

Profil WWW

« Odgovor #14 na: Rujan 22, 2008, 21:07:04 »

ni slucajno!!! admin
Evidentirano

interista7
Super clan

« Odgovor #15 na: Rujan 22, 2008, 22:24:30 »

Šta ne možeš uop?e u?i na forum ili se kao fanatico ne možeš logirati?

Za ulaz na stranicu i forum preporu?ujem mozillu!
mislim da je problem u mom kompu, jer nece nikako da otvori iako imam mozillu..
Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #16 na: Rujan 24, 2008, 15:38:06 »

NE!
odlu?io sam
nisam za "ujedinjenje" jer evo upravo sam došao s njihove stranice, misle da su bolji, vjerojatno i jesu, no nije me briga jer za mene je ovaj sajt/forum i više nego odli?an i nema mi boljeg
oni su to predložili pa onda ne razumijem što se tako ponašaju kao da im ne trebamo, ne razumijem ?emu su onda i po?eli sve ovo... no meni je ova stranica odli?na, biti ?e sve bolja
i za one s drugog foruma, napisano je dosta komentara o tome da ja mislim da smo mi za vas klinci, to sam pomislio jer je inter4ever podvukao u jednom postu da smo dosta mladi
ugl nebi htio da se ovo sada neuspjeli pokušaj pretovri u neke loše odnose...
i da njihova stranica mi svaki 2 dan ne radi? zašto inter4ever?
Evidentirano

INTER 4ever
Mladi clan
**

« Odgovor #17 na: Rujan 24, 2008, 16:07:20 »

Ovako Ante.. Objasnio sam ti zašto sam napisao ono mladi. I mislim da više ne moram o tome pisati?! A to što neki na našem forumu misle da ste vi svi mladi to je njihov problem. Tko se ovdje ulogirao mogao je vidjeti da je ovdje dobra atmosfera i da je ipak više kvalitetnih ?lanova nego spamera, kojih ima i na našem forumu.. Mislim da trebamo jedni druge, ali ja ništa ne mogu ako je ve?ina protiv spajanja. Trenutno stanje je 4 za da, 4 za ne i 7 suzdržanih.. a glasova ?e sigurno biti još dosta.

Preko ?ega ulaziš na stranicu. preporu?ujem mozillu(sve verzije) jer Internet explorer(tko ga više i koristi?) šteka

I ne treba raspravljati tko je bolji. Pogotovo dok se govori o spajanju. Ljudima na našem forumu je dobro i boje se promijena.. mislim da je to najve?i razlog odbijanja spajanja, koje je, ?ini mi se sve dalje od realizacije. Ako i ne do?e do spajanja ja ?u i dalje posje?ivati ovaj ofrum i stranicu, jer volm ?uti mišljenje svih, ama baš svih Interista.
« Zadnja izmjena: Rujan 24, 2008, 16:09:15 od INTER 4ever » Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #18 na: Rujan 24, 2008, 17:07:30 »

ok
btw ja koristim explorer i nemam nikakvih problema s njim na ni kojoj stranici
pod ovo spamera da ih baš nema ja mislim da ih uop?e nema jer ne kužim što smatraš pod pojomom spamer?
nisam primjetio ni da ih kod vas ima(tih par tema koje sam vidio)
ugl ja ostajem pri svom odgovoru a taj je NE
Evidentirano

ToniV.G
Stalni clan

« Odgovor #19 na: Rujan 28, 2008, 09:09:07 »

ja se nikako nemogu regati na vas forum ali dobro sredit ce se to vec nekako....uglavnom momci nasi sa necu rec kao fanatico konkurentske  Grin vec sa prijateljske stranice imaju krivo misljenje o nasem klubu...niko im nije objasnio ustvari kako ovaj nas klub funkcionira.
1. Oni su postavili pitanje kako se daje novac u klub posto nema ziro racuna odg. im nije dosao.Treba im neko objasniti da imamo predstavnike regija kao sto je kod mene u zg zupaniji antonio buric kojeg sam jednom sreo i stekao potpuno povjerenje jer je covjek do mene i radi mene dosao iz drugog kraja grada.
2. Oni inzistiraju na imenu inter croatia.Neznam zasto bi se vracali unazad kada bi mogli nastaviti dalje i iskoristiti pogodnost koju nam je inter klub rijeka donjela.Vec smo priznati u milanu uhodani smo jednostavno treba dodati inter klub rijeka croatia.Posto je rijeka najblize milanu logicno je da otamo sve i ide u milano(ja sam iz okolice zg.  ali mislim da se nas klub zove inter klub zagreb nebi niko imao nista protiv jer su se navikli da u nasoj zemlji zg.ima prednost) ali kako sam rekao promjene imaju svoje prednosti.
3. Oni bi se pridruzili cak i ako napravimo zajednicki forum i sve....a sada mi recite koliko je forum zivnuo odkako je dosao adnan,a sada mi recite sta bi bilo da dode jos 100 adnana i zaljubljenika u nas voljeni klub inter.  Grin
4. Mozda sam kao 17-ogodisnjak za vas neke klinac ali smatram da neki od nasih i od njihovih clanova se grdno varaju.Nije vazno ko sta ima ko ima kolko postova  nemojte biti ko mala djeca  trebamo se udruziti da budemo sto jaci da se bolje druzimo....da povucem paralelu kod nas anteadriano se nafunjio  Grin isto ko i leo jedan kod njih i jedan i drugi imaju brdoooo postova ovo ono .Ali i jedan i drugi su se nafunjili radi istog razloga a to je da nisu se spremni prilagoditi drugomu.(neka vam za pocetak to bude zajednicko  Grin)  i sada da kazem za kraj da se i jedni i drugi trebamo prilagoditi radi jacanja kluba navijaca u hrvatskoj.       uffff kolko sam isfilozofirao  Grin Grin Grin
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #20 na: Rujan 28, 2008, 09:28:24 »

ja sam se ve? umorio od objašnjavanja što je to inter club i onda još jednom upu?ujem sve da odu na naslovnicu inter.it i pod inter club se informiraju. Ali evo dobro:
Inter club je u sastavu Fc Intera jer ih je Fc Inter osnovao u želji da sam skrbiti o navija?ima, kao rijetki klubovi u svijetu. Svi službeni fan klubovi moraju nositi naziv Inter club i onda još stave dodatak drževe, grada ili netko ime koje žele da bi se znalo odakle je tko. Svi se moraju registrirati u okviru Inter cluba u Milanu. Sve ?lanarine idu u centralu u Inter club u Milanu i tamo se i podižu iskaznice i svi pokloni. Što zna?i da si onda i službeni Interov ?lan. Sad je za stogodišnjicu kluba bio svjetski kongres Inter clubova u Milanu na kojem je bio i predsjednik našeg kluba i na kojem je naš klub dobio plaketu o ?emu se možete i informirati na našoj naslovnici.
Udruge su nešto sasvim drugo i to su privatne udruge navija?a i može ih formirati bilo tko i bilo gdje. Inter club je nešto drugo i to je pod okriljem Intera i nitko ih ne može samostalno oformiti bez odobrenja kluba što sam gore objasnio.
Evidentirano

interista7
Super clan

« Odgovor #21 na: Listopad 01, 2008, 16:16:50 »

oce bit sta od ujedinjenja?
Evidentirano
INTER 4ever
Mladi clan
**

« Odgovor #22 na: Listopad 01, 2008, 16:51:21 »

Kod nas je stanje u anketi ovakvo:
1.Da 25% [ 4 ]
2.Ne 25% [ 4 ]
3. Suzdržan/a sam 50% [ 8 ]

To zna?i da, ako vi želite ujedninjenje zadnju i kona?nu odluku s "naše" strane donosim ja.. vidim da je u vašoj anketi
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #23 na: Listopad 01, 2008, 17:35:36 »

Vidim da su diskusije utihnule, pa ne vidim svrhu da ostanem kod onog svog obe?anja da ?u se o?itovati poslije utakmice sa Bolognom. Ne?u biti opÅ¡iran u obrazloženju jer ne želim izazivati nikakve negativne reakcije, niti komentirati miÅ¡ljenja ?lanova naÅ¡e stranice kao ni bratske nam stranice s druge strane. Mnogi možda ne bi razumjeli, a ne želim proljevati žu? u naÅ¡oj crno-plavoj obitelji. Svima nama je Inter poveznica i iznad svih naÅ¡ih razlika. Nikada nisam niti jednu stranicu ili blog smatrao za konkurenciju niti ?e to biti ubudu?e. Razlike nas trebaju spajati a ne razdvajati, kao i op?enito u druÅ¡tvu i životu. Da kona?no pre?em na stvar i kažem da nisam za spajanje, jer ne vidim neku svrhu i korist od toga. Imamo svoje navike i oformljen krug ljudi koji je uhodan u komunikaciji tako da bi se samo poremetila dobra atmosfera na obje strane. Å to bi zna?ilo pove?anje broja ?lanova kad smo svejedno na uskom tematskom kolosijeku i nikada ne?emo postati neka velika internet stranica, ne treba se zavaravati, a ja osobno niti ne bolujem od takve vrste "bolesti". Na kraju krajeva, nismo mi ugovorom vezani sa naÅ¡im registriranim ?lanovima pa se sad ujedinjujemo ili prelazimo iz jednog u drugi tabor sa ispisnicama. Ne želim nikoga ograni?avati u njegovoj slobodi posje?ivanja bilo koje stranice niti ga sankcionirati na naÅ¡oj. Jedini i osnovni kriterij je da nema vulgarnosti i vrije?anja po bilo kojoj osnovi. Nadam se da ?emo i dalje korektno sura?ivati kao i proteklih dana kad se raspravljalo o ideji spajanja. Svi oni koji su bili za ovu ideju na obje strane osta?e, vjerujem, ona dobra poveznica za suradnju. Kolegama sa prijateljske stranice želim puno uspjeha u radu i nadam se, kad smo se sad upoznali, uspjeÅ¡noj suradnji u budu?nosti. NaÅ¡a su vam vrata uvijek otvorena.
FORZA INTER!
Evidentirano

il Principe
Super clan

« Odgovor #24 na: Listopad 01, 2008, 18:25:37 »

slažem se s tobom fanatico. Mislim da bi do spajanja trebalo do?i samo kad bi veliki broj ?lanova oba foruma pisali na "konkurentskim" tada nebi imalo smisla biti na odvojenim forumima,ovako kad svaki ima "svoje ?lanove" spajanje nema smisla Inter zastava
Evidentirano
 Str: [1] 2   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!