Svibanj 24, 2012, 01:09:27 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: [1] 2 3 4   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Inter - Lecce  (Posjeta: 2637 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Adnan
Super clan

Profil WWW

« na: Rujan 21, 2008, 16:58:32 »

Ne znam sta mislite vi da li cemo konacno odlijepiti Juvetu i ostalim ipak trebali bi protivnik nam je Lecce
Ja mislim da je pobeda nasa sretno momc pozz svim interovcima..........
« Zadnja izmjena: Rujan 21, 2008, 17:00:40 od Adnan Tuzla » Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #1 na: Rujan 21, 2008, 16:59:13 »

normalno, no moje misli su na  bilanu
« Zadnja izmjena: Rujan 21, 2008, 17:00:37 od anteadriano » Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #2 na: Rujan 21, 2008, 17:11:54 »

Lecce je sad u srijedu i tu ne bi smjelo biti problema. Trebalo bi malo odmoriti i sa?uvati Ibru i Cuchua za derbi.
Evidentirano

Interf@n
Super clan

« Odgovor #3 na: Rujan 21, 2008, 17:56:52 »

Lecce je po meni uz Cagliari najslabija mom?ad lige i morali bi im uvalit 3 i više golova.
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #4 na: Rujan 21, 2008, 18:00:42 »

ja bih potpisao bilo kakvu pobjedu a onda svim snagama na derbi da pokažemo mrskim susjedima tko je gazda stadiona,grada i Italije.
Evidentirano

inter1908
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #5 na: Rujan 21, 2008, 18:01:46 »

Tako je dobit ?emo i Lecce i Milan.
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #6 na: Rujan 22, 2008, 02:11:15 »

Svi imamo isto misljenje jos samo da nam se snovi ostvare pa da mi pobjedimo Lecce iako mislim da tu ne bi trebalo biti problema I ja mislim da bi trebalo Vieru odmorit isto tako Cordobu Ibru Adriana Mancinia da budu spremni za taj mec da dokazemo tko je gazda u Milanu ,,,,
« Zadnja izmjena: Rujan 22, 2008, 02:26:18 od Adnan Tuzla » Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #7 na: Rujan 22, 2008, 05:42:06 »

svakako treba u?u u seriju pobjeda jer samo tako se može do naslova. Å to se i mene osobno ti?e bila bi sjajna atmosfera protiv Bologne jer prije toga dobijemo BBilanovce. Jedva ?ekam i derbi a i naÅ¡ put slijede?i tjedan.
Evidentirano

Ultras
Super clan

« Odgovor #8 na: Rujan 22, 2008, 09:39:06 »

Mislim da ovu sad utakmicu ce odmorit neke igrace,a da ce uvesti ove iz zamjene i oporavljenike,mislim da nece biti problem osvojiti sva 3 boda,FORZA INTER!
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #9 na: Rujan 22, 2008, 10:41:54 »

Stare navike Stare dame: Tre?i put zaredom 1-0

Juventus je gostuju?u utakmicu 3. kola talijanskog nogometnog prvenstva s Cagliarijem (1-0) odigrao s ispremiješanom mom?adi...

Trener Claudio Ranieri nije mogao ra?unati na Del Piera, Trezegueta, Camoranesija, Zanettija, Zebine i Grygere. No, ostatak mom?adi donio je Juventusu novi uspjeh, a strijelac pobjedonosnog pogotka bio je ovoljetno poja?anje Amauri.

Time je popularna Stara dama pokazala kako se još uvijek drži starih navika. Naime, u povijesti je omiljen rezultat Juventusa uvijek bio 1-0, a protiv Cagliarija su ostvarili tre?i put zaredom pobjedu izraženu na takav na?in. Prije toga su svladali s 1-0 Udinese i Zenit u Ligi prvaka.

- Dolazak Amaurija je sjajan transfer. Uvijek je dosad reagirao na fantasti?an na?in i igra? je ogromnih potencijala - rekao je o brazilskom igra?u s talijanskim državljanstvom Ranieri i dodao:

- Postoje zamjerke na ovu utakmicu, ali je istina kako se jedino pišu ta tri boda. Imam povjerenja u moje igra?e, koje god. U one koji su bliže prvom sastavu, ali i u one koji ?eš?e sjede na klupi. Stvorili smo mom?ad i to mi je drago.

Eto iznervirase me ne vezano za ovu utakmicu kako ih nije stid pa jedva zenit povjedise  Kako citam o njima sve vise ih ne mogu smislit bas zato sto cigani pobjeduju stalno sa 1-0 Jest to da se pisu 3 boda a ako ne mozes Cagliariu dati 2 ili 3 ne znam sam ih prezirem Nadam se da ce ih Inter vaspitat u novembru ....
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #10 na: Rujan 22, 2008, 13:34:22 »

moram ti re?i da s njima uvjek teško prolazimo i od svih ve?ih klubova S JuBentusom imamo jedino negativan skor (možeš pogledati na naslovnici ispod FC INTER > op?i podatci, skor sa svim klubovima u Serie A). Svakako se nadam da ?emo im ovaj put dati i po ušima i po guzici te me raduje da ?u biti nazo?an i toj utakmici.
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #11 na: Rujan 22, 2008, 13:36:37 »

ma ne treba se uop?e uzrujavati sa tim ciganima...
ugl ovo su rezultati intera do sad:
1-1,2-1,1-3, sada ?e i?i: 4-1,1-5 Grin
Evidentirano

Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #12 na: Rujan 22, 2008, 16:33:08 »

INTER CE TO RELATIVNO LAKO RJESIT SE LEECOM... NISU ONI NEKI BAUK,KA PROSLIH SEZONA(VUCINIC,BOJINOV,COACH  ZEMAN)...IBRA CE DOBIT POSTEDU,VJEROVATNO VIERA,CUCHU I MAICON,....SUPER MARIO I CRUZ OD POCETKA,Q I MANCINI NA KRILIMA...BURDISO I CORDOBA STOPERI,MAXWELL I CHIVU NA BEKOVIMA...NAJAVALJEN JE I POVRATAK STANKOVICA(NE ZNAM KOLIKO TU ISTINE IMA),U PRVIH  JEDANAEST.... UGLAVNOM,NADAM SE DA SE NECE NITKO OZLJEDIT UOCI DERBIJA,I NASOJ "LAKOJ" POBJEDI... Grin
Evidentirano

billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #13 na: Rujan 22, 2008, 16:37:45 »

INTER CE TO RELATIVNO LAKO RJESIT SE LEECOM... NISU ONI NEKI BAUK,KA PROSLIH SEZONA(VUCINIC,BOJINOV,COACH  ZEMAN)...IBRA CE DOBIT POSTEDU,VJEROVATNO VIERA,CUCHU I MAICON,....SUPER MARIO I CRUZ OD POCETKA,Q I MANCINI NA KRILIMA...BURDISO I CORDOBA STOPERI,MAXWELL I CHIVU NA BEKOVIMA...NAJAVALJEN JE I POVRATAK STANKOVICA(NE ZNAM KOLIKO TU ISTINE IMA),U PRVIH  JEDANAEST.... UGLAVNOM,NADAM SE DA SE NECE NITKO OZLJEDIT UOCI DERBIJA,I NASOJ "LAKOJ" POBJEDI... Grin
Marko sorry prijatelju ali ova velika slova me ubijaju. Velika slova zna?e da se dereš ,možda nisi znao ali ?uvaj grlo za tekmu. Grin
Evidentirano

Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #14 na: Rujan 22, 2008, 17:05:38 »

prijatelju,nastojat cu se popravit,hehe...jucer sam izgubija glas dok sam sibenika gleda.... Grin
Evidentirano

Interf@n
Super clan

« Odgovor #15 na: Rujan 22, 2008, 17:30:49 »

E za ovu tekmu ?e se ve? malo teže na?i prijenos na tv, sje?am se prošlih sezona kada je Inter igrao srijedom Serie A nikad nisam mogao na? prijenos.Obn ?e prenosit Lazio-Fiore.
Možda bude na negdje na netu, iskreno se nadam!
Evidentirano

Inter Club Spalato
Pocetnik
*

« Odgovor #16 na: Rujan 22, 2008, 18:23:05 »

..ma bice na netu 100% ,ako pratis inace streaming i stvari vezane uz to , puno je lakse nego sta djeluje Smiley i evo vec 2 sezona zaredon da san odgleda skoro pa sve utakmice, srida , subota, kup....ako oces bacit cu ja link..kad ga objave..
Evidentirano

..IbrACadaBra..
Interf@n
Super clan

« Odgovor #17 na: Rujan 22, 2008, 18:26:06 »

Dogovoreno! JoÅ¡ da bude i kvaliteta koliko-toliko  Wink
Evidentirano

Ultras
Super clan

« Odgovor #18 na: Rujan 22, 2008, 19:38:02 »

Bit ce na netu ali ce blokavat kao i uvijek...ma samo su vazna 3 boda a za ostalo nema problema Grin
Evidentirano

Davor
Moderator
Stalni clan

Profil WWW
« Odgovor #19 na: Rujan 22, 2008, 20:47:50 »

ma nebi trebalo biti problema sa lecceom,ali uvijek treba biti na oprezu i normalno odmarati igrace za derbi. Inter zastava
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #20 na: Rujan 22, 2008, 20:52:07 »

lopta je okrugla i svaki protivnik je neugodan na svoj nacin...ali mislim da mogu sa sigurnoscu reci da je pobijeda nasa
Evidentirano

Davor
Moderator
Stalni clan

Profil WWW
« Odgovor #21 na: Rujan 22, 2008, 21:35:12 »

slazem se Grin
Evidentirano

interista7
Super clan

« Odgovor #22 na: Rujan 22, 2008, 22:41:54 »

trebali bi dobiti 99%..nadam se da se igraci nece opustiti i da ce mourinho postaviti 100% motivirani sastav, onda vjerujem u pobijedu
Evidentirano
nerazzurro4ever
Super clan

« Odgovor #23 na: Rujan 23, 2008, 12:50:29 »

netriba podcijeniti protivnika ali smo objektivno puno ja?i
POBJEDA Inter zastava
Evidentirano
il Principe
Super clan

« Odgovor #24 na: Rujan 23, 2008, 14:50:50 »

IZGUBIT ?EMO 0-3 Grin
Evidentirano
 Str: [1] 2 3 4   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!