Svibanj 24, 2012, 00:54:12 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 ... 58 59 [60] 61   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Tko treba otici iz Intera  (Posjeta: 46978 puta)
0 Članova i 7 Gostiju pregledava ovu temu.
irasic
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #1475 na: Sijeanj 31, 2012, 12:55:35 »

Igrači kojima ugovor istječe na kraju sezone (30.06.2012.):

GOLMANI:
Luca Castelazzi 36god. -tržišna vrijednost 1.000.000 € (s tim da ima opciju produljenja ugovora na još jednu godinu)
Paolo Orlandoni 39god. -tržišna vrijednost     50.000 €
Enrico Alfonso  23god.  -tržišna vrijednost   900.000 €

BRANIČI:
Walter Samuel  33god.  -tržišna vrijednost 7.500.000€
Ivan Cordoba   35god.  -tržišna vrijednost 1.000.000 €
Christian Chivu 31god.  -tržišna vrijednost 6.000.000 €    

VEZNI:
Sulley Muntari 27god.   -tržišna vrijednost 5.000.000 €    
Andrea Poli     22god.   (istek posudbe s pravom otkupa ugovora)

NAPADAČI:
Mauro Zarate  24god.   (istek posudbe s pravom otkupa ugovora)

I kako stvari stoje čini se da uprava ne kani ulazit u pregovore s navedenim igračima, pa će mnogima od vas past kamen sa srca kad vidite da će nas naustit pojedini igrači. Jer to su većinom igrači s debelo plaćenim ugovorima, koje neki više i ne zaslužuju, a neki nikada i nisu.
Što se mene osobno tiče, bilo bi mi žao vidjeti Cordobu koji mi je jedan od najdražih igrača Intera ikada na izlaznim vratima, pa bi makar volio da objesi kopačke o klin i preuzme neku funkciju u klubu. Samuelu su tek 33 godine i ako ništa ponudit mu slabije plaćen ugovor, pa nek barem bude pričuva i pomogne u razvoju mladih igrača.
Chivu tek ima 31god., kad se tako pogleda pred njim su još barem 4 godine aktivnog igranja, ali realno ne u Interu. Šteta jedino što na njemu i Muntariju nećemo zaraditi koji milijun, barem da vratimo dio onog što smo uložili (30.000.000 € ukupno).   

EDIT: SLUŽBENO Muntari posuđen Milanu do kraja sezone, kada će im se moći pridružiti besplatno  Huh?

« Zadnja izmjena: Sijeanj 31, 2012, 14:33:49 od irasic » Evidentirano

Ci sono solo due grandi squadre a Milano -  L'Inter e Inter Primavera!
herrera
Super clan

« Odgovor #1476 na: Veljaa 05, 2012, 17:44:52 »

treba otic 90% igrača, plus GLUPA UPRAVA KLUBA
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #1477 na: Veljaa 07, 2012, 10:57:41 »

Dok ne pogledamo istini u oci i prestanemo se vise nadat povratku Lucia Samuela svi su oni dali mnogo interu i fala im mogu jos po koju tekmu explodirat ko protiv Milana ..al za iducu sezonu ne mogu Forsirat treba Ranochiu i Juana  sto je doso ne znam kakav je ..iz primavere stavit kao pojacanje Ranochi i JUanu zamjenu uglavnom ekipa je stara Treba trazit polako zamjenu Zanettiju jer nije on za veznog reda (38)  plus iduca sezona .Inter je sazrio za remont ko Milan u doba Shevcenka .. Grin Nego prolse sezone i ove sad intre prima olako golove a to je nedopustl;jivo  Eto za primjer u dosadasnjem djelu prvenstva primili smo vise golova nego Cagliari i Fioretina ..FORZA INTER
Evidentirano

chivu26
Super clan

« Odgovor #1478 na: Veljaa 07, 2012, 12:22:43 »

Valjda Juan nije bezeveze dolazio i valjda valja nešto... 
Evidentirano
EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #1479 na: Veljaa 07, 2012, 13:27:36 »

Valjda Juan nije bezeveze dolazio i valjda valja nešto...  

Možda  Think ga genijalac Branca uzeo zato što se preziva Jesus an?eo bl,...pa mislili da će nam spasit brod koji laganini tone....
« Zadnja izmjena: Veljaa 07, 2012, 13:29:16 od EL CUCHU 19 » Evidentirano
herrera
Super clan

« Odgovor #1480 na: Veljaa 07, 2012, 14:35:29 »

Potonuli smo mi i previse, samo sto to Moratti nevidi, izgleda da zivi u nekim iluzijama...
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #1481 na: Veljaa 08, 2012, 00:51:11 »

Mozda nasa uprava uziva u filmovima Chuck Norisa .. Grin
Evidentirano

petar8
Super clan

« Odgovor #1482 na: Veljaa 15, 2012, 23:18:15 »

ja neznam kako jedan covjek koji je u nogometu toliko puno godina kao moratti,nevidi sta nestima u nasoj ekipi.
Evidentirano
Augment
Super clan

« Odgovor #1483 na: Veljaa 15, 2012, 23:22:50 »

ja neznam kako jedan covjek koji je u nogometu toliko puno godina kao moratti,nevidi sta nestima u nasoj ekipi.

pa ocito ne moze covjek biti doktor, trener, skaut,sportski direktor,glavni spoznor, predsjednik i vlasnik kluba u isto vrijeme
Evidentirano

Kad bih morao odgovoriti svim menadzerima, braci i drugima moramo bih otvoriti one vrazje Facebooke ili Twittere. - Claudio Ranieri. Cheesy Cheesy

herrera
Super clan

« Odgovor #1484 na: Veljaa 16, 2012, 00:55:13 »

Dok se Morati nije mijeso kod murinja sve je islo ko po loju,kad je poceo odlucivat umjesto trenera(on i branka)...trenutno stanje. Uprava i 90 % igraca MOJ STAV
Evidentirano

del_
Stalni clan

« Odgovor #1485 na: Veljaa 16, 2012, 09:43:05 »

Branca ako ima imalo morala na kraju ove godine ce se zahvaliti na svemu što mu je inter pruzio i otici negdje drugje.

Igraci koje je on doveo, Forlan, Zarate, Jonathan su svi zajedno pokazali jedno veliko ništa.  Prodali su jedinog igraca koji nas je nosio prošle godine i od njegove prodaje kupili ovaj škart na cije place trošimo skoro pa isto koliko smo trošili i na Etta, pa di je tu logika  hebote.
Evidentirano

Nella gioia e nel dolore, per l'inter eterno amore.
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #1486 na: Veljaa 16, 2012, 11:28:51 »

Poenta je druze da je lakse raspodjelit 10 miliona na 3 djela nego na jednog cojka ...Koji ispade vrjedio previse za inter onaj ko je mislio da ce Forlan nesto dati za inter je bio samo zesci fanatik meni se on nikad nije svidjao ....razlog GODINE ...Mogli smo dovest i Nisterloya iz Malage isto ..Jadno i zalosno nadam se da ce Morati uradit ciscenje u interu vratit Orialia i polako stvarat novi inter bez igraca koji su donjeli tripletu jer oni su svoje dalli  nek idu iz intera ili gdje vec ..
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #1487 na: Veljaa 29, 2012, 23:17:38 »

Sneijder želi da ide iz Intera, čekaju ga engleski velikani

Svetla tačka u tami Interove igre Wesley Sneijder nagovijestio je brz odlazak iz kluba zbog loše igre čitavog kolektiva.
Njegova reprezentacija Holandije odigraće prijateljsku utakmicu sa Engleskom , što Snajder vidi kao priliku da se dokaže i nametne kao prvo rješenje nekom engleskom velikanu.
“Utakmicu sa Engleskom vidim kao šansu da na velikoj pozornici pokažem koliko znam i umijem u ovom trenutku. Nije da istina da po svaku cijenu želim da idem iz Intera, ali tamo će biti predstavnici velikih klubova i biće teško odbiti takve pounde“, rekao je Sneijder .
On je takođe naglasio da njegovom trenutnom timu trebaju velike i duboke izmjene u nastvaku sezone jer, po njegovom mišljenju, ovako dalje neće moći da funkcioniše.
“Tim gleda na što brži način da izađe iz krize, ali ne uspijeva to tako brzo u fudbalu. Možda se izgubila ta glad za trofejima“, istakao je Holanđanin.
zbogom zbogom zlato moje nema srece za nas dvoje ako je istina hvala ti i zbogom al samo za 40 -50 miliona ..igraci su postali cigani veliki
Evidentirano

Augment
Super clan

« Odgovor #1488 na: Veljaa 29, 2012, 23:40:09 »

"Nije na meni da odlučujem da li trener treba da bude smenjen. Krivo mi je što je Ranijeri odlučio da na meču sa Napolijem drugo poluvreme odigra zatvorenije i što je tim zbog toga zabeležio novi poraz." rekao je Snajder.

pa zatvorio je da ne bi primili 15 komada dok se ti setkas po terenu pizdo smrdljiva.

i ovo gore od adnana.. zbog lose igre cijelog kolektiva.. pa pomozi mu, nisi zivi zid prebacio ima godinu dana nikako
Evidentirano

Kad bih morao odgovoriti svim menadzerima, braci i drugima moramo bih otvoriti one vrazje Facebooke ili Twittere. - Claudio Ranieri. Cheesy Cheesy

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #1489 na: Oujak 01, 2012, 00:21:06 »

Slab Wes veceras protiv engleza  bio je najslabiji holandski igrac po meni  tesko da se proda s svojim k.... i u dresu Intera i Holandije, i tamo je napustio teren prije kraja utakmice pitanje je ZASTO ... Tongue Tongue
Evidentirano

bergomi_shp
Stalni clan

« Odgovor #1490 na: Oujak 02, 2012, 16:04:22 »

i ja se defintivno slazem da bi trebao otic, tesko da ce ikad igrat ko prije dvije godine. vrhunski je on igrac i svjestan je svoje kvalitete i da inter nema vise niti jednog igraca njegove kvalitete i on to nazalost iskoristava. ako od u manchester tamo ce ipak bit puno veca konkurencija i morat ce se dokazat. jedino me strah da slucajno prihvatimo ispod 20 milji za njega. uz njega stvarno ne vidim vise u klubu stankovica, cordobu, samuela, chivua i zaratea. od ovih drugih jos bi mogli imat koristi
Evidentirano
Julio Cesar
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #1491 na: Svibanj 04, 2012, 09:56:23 »

Cordoba,Samuel,Chivu,Maicon,Stankovic,Forlan,Pazzini
Evidentirano

chivu26
Super clan

« Odgovor #1492 na: Svibanj 04, 2012, 11:28:25 »

Eto,ovaj kaže da Samuel treba otići,a ne recimo Lucio. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA  Wall smack
Evidentirano
herrera
Super clan

« Odgovor #1493 na: Svibanj 04, 2012, 12:44:24 »

Eto,ovaj kaže da Samuel treba otići,a ne recimo Lucio. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA  Wall smack

Ma trebaju oni gotov svi da odu : Cordoba,Lucio,Samuel,Chivu,Stankovic Palombo,Forlan,Pazini,a jos par njih nije za prve postave nego mogu ostat u ekipi al na KLUPU i kad zatrebaju, ali ovoliku revoluciju necemo moci ocekivati od Moratija na ljeto pa cemo vecinu ovih panjeva gledat i sledece sezone u prvom timu. tako da se trebamo pozdravit sa dobrim rezultatima i trofejima u narednom vremenu,samo sebe lazemo
Evidentirano

Julio Cesar
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #1494 na: Svibanj 04, 2012, 12:59:48 »

Cordoba,Samuel,Chivu,Maicon,Stankovic,Forlan,Pazzini
Jbga Lucia sam zaboravio pošto sam ih dosta nabrojao,nije namjerno  Grin
Dakle da proširim popis...
Lucio
Muntari...nek ostane u Bilanu
Castelazzi...istječe ugovor,nema smisla produživat,ima i Primavera golmana koji čeka priliku.
Palombo...gdje je taj lik uopće,jel on nastupio?  Huh? Huh?

« Zadnja izmjena: Svibanj 04, 2012, 13:02:01 od Julio Cesar » Evidentirano

petar8
Super clan

« Odgovor #1495 na: Svibanj 07, 2012, 12:42:18 »

A onog muntarija bi napuco nogom u dupe iz svetinje.nakon onoga sto je napravio,kad je izlazio,nebi vise obukao nas dres.***** jedan
Evidentirano
Augment
Super clan

« Odgovor #1496 na: Svibanj 07, 2012, 14:22:03 »

A onog muntarija bi napuco nogom u dupe iz svetinje.nakon onoga sto je napravio,kad je izlazio,nebi vise obukao nas dres.***** jedan

nece vise ni obuci ne brini Smiley
Evidentirano

croit93
Stalni clan

« Odgovor #1497 na: Svibanj 07, 2012, 14:47:59 »

Jel ima otkupnu cijenu bar muntari ili je automatski milanov za džabe?
« Zadnja izmjena: Svibanj 07, 2012, 15:04:21 od croit93 » Evidentirano

Fare grande l'Inter. Oggi come allora.
herrera
Super clan

« Odgovor #1498 na: Svibanj 08, 2012, 10:03:24 »

Jel ima otkupnu cijenu bar muntari ili je automatski milanov za džabe?

Mislim da moze besplatno da ode na kraju sezone al nisam opet 100% siguran
Evidentirano

herrera
Super clan

« Odgovor #1499 na: Svibanj 08, 2012, 10:04:54 »

ma nek ide kako god  Wink
Evidentirano

Str: 1 ... 58 59 [60] 61   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!