Svibanj 24, 2012, 00:31:53 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: [1] 2   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Spajanje www.interusrcu i fcinter.nogonet.com u jedan site  (Posjeta: 1966 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ragazzofortunato
Pocetnik
*

« na: Rujan 20, 2008, 13:48:58 »

Sje?am se da sam prije par mjeseci, kada je ova stranica tek krenula sa radom, na forumu pro?itao kako neki korisnik spominje ekipu sa fcinter.nogonet.com i kako bi bilo dobro da vam se pridruže...
Kada sam otkrio ovaj site i ja sam došao na istu ideju (prva misao je doduše bila kako biste se vi trebali pridružiti nama), a ona se aktualizirala u mojim mislima onoga trenutka kada sam se registrirao ovdje...
Zašto bi spajanje bila dobra stvar mislim da nije potrebno previše objašnjavati - pove?ali bi koli?inu vijesti na naslovnici, postali bi aktualniji, ali najve?i napredak bi ipak bio zabilježen na forumu - udvostru?io bi se broj korisnika, pove?ali bi kvalitetu i kvantitetu raspprava..

Klju?no pitanje koje je ujedno i pitanje ponosa jest tko bi se trebao pridružiti kome?
Tu je o?igledna vaša prednost u vidu posjedovanja vlastite domene, dok je fcinter pod domenom nogoneta (iz ?ijeg foruma je sve izraslo). Cijenjeni kolega INTER 4ever, koji je na sebe preuzeo 90% obaveza koje name?e ure?ivanje, održavanje i pisanje na stranici istaknuo je kako je imao namjeru prebaciti ju na samostalnu domenu, no kako zbog nedostatka vremena i sredstava morao odustati.. Iz tog razloga proizlazi kao logi?no da se mi pridružimo vama..

No nije sve tako jednostavno, postoji tu niz stvari koje bi trebali razjasniti i definirati prije spajanja, kao i niz tehni?kih poteško?a koje bi trebalo razriješiti.. Ali glavno da postoji volja...

Ono što me zanima jest vaše mišljenje o ovome, koliko ste skloni takvoj opciji..

I za kraj samo da dodam - ekipu sa fcinter.nogonet.com sam oslovljavao sa "mi", a vas sa www.interusrcu.com kao "vi" iz jednostavnog razloga što sam ondje mnogo, mnogo duže nego ovdje, ali prije svega iz ?isto prakti?nih razloga jednostavnosti pisanja.. No, ta podjela u stvarnosti ne postoji jer ipak smo svi mi bra?a Interisti Smiley

I da - na ovoj adresi - http://fcinter.forumakers.com/fc-inter-cro-portal-f15/prijedlozi-t47-45.htm možete pratiti mišljenja bra?e Interista Smiley sa fcinter.nogonet.com o tom pitanju..

Sada je na vama red da kažete svoje..
« Zadnja izmjena: Rujan 20, 2008, 13:50:21 od ragazzofortunato » Evidentirano

Tu sei l'assenza non vivo senza!!!
interista7
Super clan

« Odgovor #1 na: Rujan 20, 2008, 16:24:27 »

mislim da bi to bilo dobro, ali pitanje je tko oce popustiti..jer vjerojatno svako misli da je njegova stranica bolja
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #2 na: Rujan 20, 2008, 16:29:45 »

Å¡to se mene ti?e pustit ?u raspravu neka te?e jedno vrijeme i pozorno ?u je pratiti. Ne želim se sada o?itovati o tome. Nije samo razlog Å¡to sam zate?en takvim prijedlogom ve? to traži jednu duboku i ozbiljnu osobnu analizu, jer je to prekrupna i preozbiljna tema. Imam sada i okupaciju oko odlaska na utakmicu u Milano, pa nakon toga treba podjeliti iskaznice i poklone ?lanovima jer o?ekujemo da ?e to biti gotovo za naÅ¡eg posjeta, tako da bi to ponijeli u Hrvatsku. Lips Sealed
silenzio stampa- Grin
Evidentirano

interista7
Super clan

« Odgovor #3 na: Rujan 20, 2008, 16:34:16 »

mislim da je glupo sada traziti neke uvjete sto ovi traze jer to moze samo dovesti do svade i prepiranja.ja osobno mislim da je ova stranica kvalitetnija, necu se izjasnjavati o nekim "zahtjevima" sa stranice fc inter.nogonet., pogotovo nemogu presutiti ovaj zahtjev:

stranica u svome nazivu ne smije sadržavati ime udruge iz Rijeke

svi ovisimo o njima, a kao nebi trebali imati veze s tim............ Huh? Huh? :Smiley
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #4 na: Rujan 20, 2008, 18:00:01 »

komentira?u samo ovo Å¡to si ti izdvojio. Kao prvo to nije nikakva "udruga iz Rijeke" ve? Inter club Rijeka, oficijelni fan club FC INTER MILANO. Svaki pravi navija?, a ovaj tko je to napisao svakako sebe smatra takvim, bi trebao znati osnovne podatke o klubu za koji navija. Nogometni klub  Inter sam skrbi o svojim navija?ima i organizirano upravlja sa njima iz Milana i svi nose jedan naziv INTER CLUB i onda dodatak imena grada, države ili ve? kako se žele registrirati. Na službenoj Interovoj stranici imate rubriku "Inter club". Dakle u okviru kluba je fan club i iz toga su po cijelom svetu ogranci kluba.
Evidentirano

ragazzofortunato
Pocetnik
*

« Odgovor #5 na: Rujan 20, 2008, 18:34:07 »

No dobro, uvijek na po?etku postoje odre?eni zahtjevi koji se kasnije umanje - tome služe pregovori Cheesy

Zahtjeve sam vidio kasnije, po meni ne bi trebali postojati ni sa jedne ni sa druge strane - samo da se admini me?usobno upoznaju i dogovore o suradnji i to je to.. Da li ?e se stranica zvati ovako ili onako, da li ?e forum nositi ovaj ili onaj dizajn, smatram sasvim nevažnim, jedino važno je da kvaliteta bude podignuta na višu razinu i da okupimo što više interista na jednome mjestu.. ali to je tek moje mišljenje, ono obi?nog korisnika...

što se navedenog zahtjeva ti?e - niti sada stranica ne sadržava ime Inter kluba Rijeka, zar ne?
nemam niÅ¡ta protiv toga da se zajedni?ka stranica zove inter u srcu, ali 4ever je naveo jedan zanimljiv podatak - fcinter.nogonet.com je sajt koji broji ve?u posje?enost.. jedan od glavnih razloga zaÅ¡to je to tako jest -  kada se inter upiÅ¡e u google (hr), stranica fcinter.nogonet.com je pri samome vrhu.. dok inter u srcu nisam uspio prona?i ni u prvih 10 stranica.. mada sam svjestan da to nije tako jednostavno, promjena imena u www.fcinter.hr (jedina nezauzeta adresa) bi vjerujem itekako pridonijelo porastu rejtinga stranice, a kolegama bi to novo ime pretpostavljam bilo prihvatljivo..

Jedini zahtjev koji je tamo postavljen, a koji bi mogao predstavljati prepreku jest da omjer administratora bude 3:2 u korist fcinter.nogonet.com.. Svatko tko je dosada obavljao tu dužnost i na jednoj i na drugoj stanici sigurno ju je i zaslužio, pa ne vidim razloga zašto svi postoje?i administratori ne bi zadržali funkciju i na novoj stranici.. Uostalom, posla ?e biti više, a što više administratora - manje posla po osobi (sumnjam da itko želi više posla na ne?emu što obavlja dobrovoljno)..

I to je to, neka se rasprava nastavi pa ?emo vidjeti kamo ?emo sti?i..
Evidentirano

ragazzofortunato
Pocetnik
*

« Odgovor #6 na: Rujan 20, 2008, 18:45:18 »

komentira?u samo ovo Å¡to si ti izdvojio. Kao prvo to nije nikakva "udruga iz Rijeke" ve? Inter club Rijeka, oficijelni fan club FC INTER MILANO. Svaki pravi navija?, a ovaj tko je to napisao svakako sebe smatra takvim, bi trebao znati osnovne podatke o klubu za koji navija. Nogometni klub  Inter sam skrbi o svojim navija?ima i organizirano upravlja sa njima iz Milana i svi nose jedan naziv INTER CLUB i onda dodatak imena grada, države ili ve? kako se žele registrirati. Na službenoj Interovoj stranici imate rubriku "Inter club". Dakle u okviru kluba je fan club i iz toga su po cijelom svetu ogranci kluba.

dobro, nemoj to uzimati tako osobno.. 4ever vjerujem samo nije htio raditi reklamu, mada je meni to smiješno jer niti smo si mi me?usobno konkurencija, niti se borimo za dio tržišta.. upravo zato otvoreno spomenjem imena obje stranice i poti?em me?usobnu suradnju... Što se Inter kluba Rijeka ti?e, trebali bi ga promovirati još i više, tako da svi znaju kako i preko koga na utakmice voljenog kluba. Ali ako kolega razmišlja malo "korporativno", upravo zbog velikog truda koji je uložio u stranicu, a šta sad, ne?emo odmah u rat..
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #7 na: Rujan 20, 2008, 18:47:24 »

ja ostajem pri tome da se ne?u još izjašnjavati i moja reakcija nema veze sa tom temom oko spajanja i imena stranice ve? sam reagirao na tu terminologiju koja je upotrebljena:"udruga iz Rijeke", jer je to oficijelni fan klub FC Intera a ne nekakva tamo udruga.
Evidentirano

ragazzofortunato
Pocetnik
*

« Odgovor #8 na: Rujan 20, 2008, 18:51:23 »

kako sam ve? rekao, vjerujem da je tako napisao samo kako ne bi radio reklamu. Svi mi vrlo dobro znamo ime našega kluba navija?a Smiley
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #9 na: Rujan 20, 2008, 18:56:49 »

kakva je to reklama ako spomeneÅ¡ Inter club, to je za sve navija?e i svatko bi trebao željeti biti ?lan i i?i nekad na utakmicu Intera. Pa to nema veze ni sa kakvom konkurencijom niti web stranicom.
Evidentirano

ragazzofortunato
Pocetnik
*

« Odgovor #10 na: Rujan 20, 2008, 19:04:28 »

kakva je to reklama ako spomeneš Inter club, to je za sve navija?e i svatko bi trebao željeti biti ?lan i i?i nekad na utakmicu Intera. Pa to nema veze ni sa kakvom konkurencijom niti web stranicom.

ja sam se izgleda previše uklju?io u posredništvo.. htio sam malo smiriti tenzije i podi?i razinu dobre volje potrebnu da se ovako nešto ostvari, ali istini za volju ne mogu govoriti u tu?e ime, niti interpretirati tu?e misli.. nisam voditelj neke tamo tra? rubrike Cheesy

Ja se slažem s tvojim mišljenjem i bilo bi najbolje da pozovem 4evera da se sam uklju?i u ovu raspravu i brani svoje izjave..
Evidentirano

interista7
Super clan

« Odgovor #11 na: Rujan 20, 2008, 19:09:24 »

ja bi nadodo to za daleko vecu posjecenost. ova stranica je nova, dok nogonetovi forumi postoje vec dulje vrijeme, pa mnogo ljudi sto je tamo pisalo pise sad na inter.nogonet.(a i posjecuju stranicu i drugi koji pisu na nogonetu) Ali ti uvjeti su mi(bez da ikog vrijedam) smijesni. omjer mora biti 3:2 Grin Grin Grin Grin to mi je jako, ko da se borimo za neznam ti ni ja sta, a ovi sa nogoneta su bolji po tome sto su valjda veci navijaci ili sta, bolje se kuze. mislim da bi svi trebali biti jednaki, zasto omjer nebi bio 2:2?i to spominjanje UDRUGE, kao da su ti to neki mracnjaci koji se nerado spominju
Evidentirano
inter1908
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #12 na: Rujan 20, 2008, 19:26:22 »

Meni je svejedno,ali i ovako mi je predobar forum i svaka ?ast fanaticu na odrzavanju.
Evidentirano

INTER 4ever
Mladi clan
**

« Odgovor #13 na: Rujan 20, 2008, 19:47:02 »

Dobro ve?er Interisti! Rekao bih bra?o, no o?ito da se neki i na to uvrijede. Vidim da je ragazzofortunato i vama iznjeo svoj prijedlog o ujedinjavanju stranica FC Inter nogonet(Croatia) i Interusrcu. Merne je taj prijedlog dosta iznenadio i zaintrigirao. Sigurno je da bi spajanjem došlo do porasta posjete, broja napisanih vijesti, porasla bi kvaliteta i broj forumaša.

Ispri?avam se što sam krivo napisao ime vaše udruge. Nije mi namjera bila niti uvrijediti niti omalovažavati vašu udrugu, a kamoli je ne rekalmirati. više puta je naveden link vaše stranice i foruma na našem forumu i s time nema nikakvih problema.

a sada da ispravim neto?ne navode:
@interista7

"svi ovisimo o njima, a kao nebi trebali imati veze s tim..........."
Mi ne ovisimo o njima, a s time sam mislio da SAMO NAZIV STRANICE ne bi smio sadržavati naziv Inter cluba Rijeka.. Iz jednostavnog razloga što nas ipak ve?ina nije tamo u?lanjena niti nema nikakvih kontakata s tom udrugom.

i u vezi zadnjeg posta ?lana interiste7:
Broj posjeta nema nikakve veze sa stranicom nogonet.com.. ra?unaju se samo posjeti na fcinter.nogonet.com ina?e je dnevna posjeta zadnjih mjeseci redovito iznad 1000(oko 300 unikata), na dan utakmice i 30% ve?a.Ispravite me ako samo krivo naveo da smo posije?eniji od vas.

ragazzo je spomenuo i domenu fcinter.hr koja je za udruge i ona je beplatna.. fcinter-croatia.com je tako?er dobro rješenje, ali ne i jedino.

ja sam još uvijek neutralan što se ti?e mišljenja. Pustio sam admine, moderatore i forumaše da iskažu mišljenje.. za sada su ona ve?inom protiv bilo kakvog spajanja. Dosta su skepti?ni što i ne vide da bi mi imali neke zna?ajne koristi od toga. Vidim da ni ovdje mišljenja nisu daleko od toga...
Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #14 na: Rujan 20, 2008, 20:04:44 »

vidim da su tamo mnogi protiv, ja sam isto u neku ruku protiv  Undecided
zašto? e pa ovako
mnogi "tamo" nas doživljavaju kao neke klince i šta ja znam...
meni je osobno draže kad nas 10-ak piše konstantno i lakše sve pohvatam, siguran sam da bi ja bio prvi koji bi ako bi došlo do tog "ujedninjenja" napustio forum, jednostavno ne mogu sve pohvatati, ostao bi samo u temi putovanja na utakmice
a tko bi se trebao kome pridružiti?
mislim vi nama, domena bi trebala imati ime po jedinoj udruzi navija?a intera u hrvatskoj- Inter Club Rijeka
znam da nitko sa nogoneta nema veze sa tom udrugom, no to je jedina udruga u hr  koja je priznata u samom nam dragom klubu
vjerojatno bi mnogi od našeg spajanja profitirali
ti profiteri bili bi sami mi zbog više "bra?e" interista, mnogi bi saznali za ova ?lanstva i mnogi bi išli na utakmice....sve bi to bilo puno bolje
no mislim da je nogonetovcima više u interesu jer mi možemo profitirati samo sa više ?lanova dok bi oni dobili mnogo više(ove utakmice što sam spominjao...)
eto ja sam isto dakle od nikakvog mišljenja jer po meni, nama, ovoj stranici ništa ne fali, a od viška glava ne boli....
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #15 na: Rujan 20, 2008, 20:46:23 »

ja ?u samo re?i u vezi Inter cluba Rijeka. To je službeni club FC Intera za Hrvatsku i prema tome nema u osnovi veze sa bilo kojom stranicom. ?lan može biti bilo tko ako to želi. Inter u srcu je web stranica navija?a Intera i ?lanova Inter cluba Rijeka ali to ne obavezuje ?lanove da piÅ¡u i koriste samo ovu stranicu, to je njihov osobni izbor, kao i to da ne koriste niti jednu. Jedno drugo ne uvjetuje i to želim razjasniti. Svi sa nogo.neta mogu i trebali bi biti zainteresirani biti ?lanovi kluba za koji navijaju a to nema veze sa boravkom na Inter u srcu ili bilo koje stranice.
Evidentirano

billyRI
Super clan

« Odgovor #16 na: Rujan 20, 2008, 21:06:30 »

pozdrav pa ja evo idem na skoro sve stranice inter fan clubova ali za tu nisam nikad ?uo, da bi volio da nas u raspravama ima više volio bi , što se ti?e nekog ujedinjenja to ostavljam ja?im igra?ima ,meni osobno je svejedno.

ali sad ?u je posjetiti...
« Zadnja izmjena: Rujan 20, 2008, 21:07:38 od billyRI » Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #17 na: Rujan 21, 2008, 00:16:18 »

moram joÅ¡ jednom pojasniti i izvu?i kao citat dio posta INTER4evera: Mi ne ovisimo o njima, a s time sam mislio da SAMO NAZIV STRANICE ne bi smio sadržavati naziv Inter cluba Rijeka.. Iz jednostavnog razloga Å¡to nas ipak ve?ina nije tamo u?lanjena niti nema nikakvih kontakata s tom udrugom.
 Stranica niti sad ne nosi taj naziv, to je ?injenica i nema se Å¡to dalje komentirati. Pitam se za koga vi navijate: za Inter iz Milana ili za nogo.net? Pa zar nije, 'ajde re?i ?u blagu rije?, neobi?no da ste navija?i i raspravljate,kako sami kažete, veoma konstruktivno a nemate nikakvih kontakata sa, opet kako vi kažete udrugom, a ja ponavljam Inter clubom, Å¡to zna?i ?LANOVIMA FC INTER MILANO. Kako netko može biti navija? bilo kojeg kluba a ne želi biti njegov ?lan? Biti nezainteresiran i?i na utakmice kad se organiziraju i interesirati se preko onoga koji to organizira ili daje takvu informaciju. Sad Å¡to vi piÅ¡ete u nekoj stranici vama nitko to pravo ne?e oduzeti i zahtjevati da piÅ¡ete u drugoj ili je redovito posje?ujete. Biti ?lan FC Intera preko Inter cluba Rijeka ne zna?i da morate posje?ivati naÅ¡u web stranicu ili da morate uop?e biti na njoj registrirani.Vi ste onda službeni ?lan INTERA a vaÅ¡a osobna stvar je koju ?ete stranicu koristiti. A Å¡to, po vama, sa onim ?lanovima koji nemaju kompjuter? Oni koji sudjeluju na naÅ¡em forumu i regani su na stranicu Inter u srcu, Å¡to se mene osobno ti?e, nemaju nikakvog ograni?enja pisati gdje god ho?e. Niti im u biti to može tko sprije?iti niti mi to nije na kraj pameti na takav na?in razmiÅ¡ljati. Ovo nemoj shvatiti kao polemiku samo želim razjasniti u vezi Inter cluba stvar jer o?igledno mnogi ne razumiju to i sam piÅ¡eÅ¡ da v?ina nije TAMO u?lanjena i nema nikakvih kontakata sa TOM UDRUGOM. Pa to,opet ponavljam nema veze sa druženjima na stranici. Svaki navija? INTERA u Hrvatskoj bi TREBAO imati veze sa"tom udrugom", kako navijati za klub a nemati veze sa klubom. To Å¡to smo mi web stranica i "te udruge" zna?i da želimo obavijestiti sve potencijalne navija?e o tome da postoji Inter club u Hrvatskoj da pomognemo u kontaktu oko u?lanjenja i putovanja na utakmice pa ako koji post potroÅ¡ite na nas ne vidim problem a ne morate ni postati ?itajte obavijesti kao gost i javite se povjerenicima za podru?je u kom živite privatnom porukom na e-mail. Niste obavezni pisati na naÅ¡oj stranici. Malo sam se raspisao i vjerojatno ponavljao misao ali želim da shvatite o ?emu govorim.
Evidentirano

inter1908
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #18 na: Rujan 21, 2008, 09:39:00 »

Slažem se.
Evidentirano

interista7
Super clan

« Odgovor #19 na: Rujan 21, 2008, 10:14:05 »

a sada da ispravim neto?ne navode:
@interista7

"svi ovisimo o njima, a kao nebi trebali imati veze s tim..........."
Mi ne ovisimo o njima, a s time sam mislio da SAMO NAZIV STRANICE ne bi smio sadržavati naziv Inter cluba Rijeka.. Iz jednostavnog razloga što nas ipak ve?ina nije tamo u?lanjena niti nema nikakvih kontakata s tom udrugom.

i u vezi zadnjeg posta ?lana interiste7:
Broj posjeta nema nikakve veze sa stranicom nogonet.com.. ra?unaju se samo posjeti na fcinter.nogonet.com ina?e je dnevna posjeta zadnjih mjeseci redovito iznad 1000(oko 300 unikata), na dan utakmice i 30% ve?a.Ispravite me ako samo krivo naveo da smo posije?eniji od vas.
ti pises da VI neovisite o njima, a i sam si pisao da ces ici na utakmice preko UDRUGE(uvijek me nasmije Wink ) i da cemo te tamo vidati,a i fanatico je vec objasnio.Sto se tice broja posjeta, da razjasnim jer vidim da nisi skuzio. Od vas tamo 60-tak clanova, vas je vec dosta pisalo na forumu nogoneta,mislim na ovaj forum: http://www.nogonet.com/forum/. Hocu reci da kolko je od tamo clanova posjetilo vas forum, neovisno o tome jesu li navijaci intera ili ne.sigurno ste na tome dobili dodatnu promociju.
Evidentirano
billyRI
Super clan

« Odgovor #20 na: Rujan 21, 2008, 11:24:37 »

ljudi niko nikoga ne tjera puškom za ništa,tako da ili smo svi za ili nismo,ako je i jedan ozbiljan ?lan ,(govorim ozbiljan a ne onaj tko ima 1-2 posta mjese?no) protiv ,stvar je istog trenutka rješena.Ne treba neznam prva ozbiljnija rasprava pa da se odmah rade klanovi ili ako neko nekome izbriše neki komentar da bude opet "MI" i "VI".Zato mislim da trebamo sniziti tenzije.

ovo je moje mišljenje , Fanatico ja sam i prije rekao da mi je svejedno, ali kaku god odluku doneseš ja 1 stojim iza tebe.

Pozdrav i FORZA INTER
Evidentirano

inter1908
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #21 na: Rujan 21, 2008, 11:37:45 »

Tako je Billy to je najbolje i mislim da nebi više trebalo ni pisati u ovoj temi,kako Fanatico odlu?i neka tako bude al dobro nam je i ovako kako je sada.
Evidentirano

Veko32
Gost

« Odgovor #22 na: Rujan 21, 2008, 12:50:51 »

Bok!

Eto logo se i ja da vidim kaj ima od spajanja..

Ovako postoje dobre stvari i loše stvari kod toga, ali trenutno nekako mislim da je spajanje dobra stvar. Jer ni jednih ni drugih zasad nema tolko da bi si mogli smetati, a sigurno je da je plus i da do?u 2 dobra ?lana s jednog na drugi, plus za kvalitetu rasprave. Spammera ?e uvijek biti, ali nema nas toliko da bi bilo puno spammera, a i brz moderator to može riješiti vrlo jednostavno. Moderiram nogomet/navija?e na forum.hr, pa nemam tolko problema, a ovo su ipak znatno manji forumi, bez uvrede.

Å to sam htio re?i... najbitnije je prvo vidjeti da li su obadvije strane za spajanje, pa tek onda o uvjetima, jer ina?e nema smisla. Dakle, treba se usuglasiti da li se treba spojiti, pa naknadno koliko ?e biti ?ijih admina, modova, tko ?e kome i to...

Najbolje bi bilo da i jedni i drugi "glavni" daju svoja mišljenja ovdje i bok, jer tako to funkcionira. Iskreno mislim da bi ?ak bilo interesantno spojiti se. Eto to je moj skromni sud. Al ipak je zadnja 4everova i ne znam tk oje tu glavni Cheesy

Pozz
Evidentirano
inter1908
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #23 na: Rujan 21, 2008, 12:55:53 »

Tu je glavni fanatico pa evo neka on sada kaže kona?no šta misli o tome pa da nelupamo više bzvz.
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #24 na: Rujan 21, 2008, 13:36:47 »

moje misljenje je ovdje cisto neutralno...znam da sam ovdje vise manje od samog pocetka i sve,i da do sad nisam imao nikakvih problema s nikime i dobro sam se uklopio ako se uzme u obzir da je sve to preko kompjutera...ja sam svoj razlog o nepisanju neko vrijeme i o tome zasto nakraju nisam clan izjasio u postu,ali buduci da ima novih pa da ne znaju cu drage volje poniviti...
nisam neko vrijeme pisao jer jednostavno nisam imao vremena,poceo sam raditi i dodem doma i vecinom spavam plus bilo je ljeto pa se tu i izlazilo.a nisam clan jer kad su se clanarine uplacivale na nisam imao niti prebijene kune tako da je to barem za ovu sezonu otpalo...
dali ce se te dvije stranice spojiti meni je svejedno,jer ja cu idalje pisati i pricati s ljudima koji su ovdje od samog pocetka vise manje kao i ja...
koji ce naziv nositi stranica i udruga me se takoder ne tice jer ja sam ovdje samo clan kao i vecina niti sam glavni niti sam tu da odlucujem o tome...
koji god naziv da udruga nosi ili stranica ja cu takoder nastaviti pisati ovdje i zezati se s clanovima ove stranice
Evidentirano

Str: [1] 2   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!