|
Adnan
|
 |
« Odgovor #925 na: Listopad 25, 2011, 12:09:46 » |
|
 joj cuo sam za to pa nisu ih zadugo tako ponizili a neka drago mi je ko god se dize i misli da vrjedi neka usisa a ruku na srce dobro su oni fala bogu prosli City ima daleko naj jaci tim smijem reci uz Real Barcelonu djeluju mocno na papiruu sad to treba Mancini poveze kolko su jaki ne povjerovat vec je fenomeno napisao koji je to tim drzi Nasrija i Dzeku na klupi sretno im .. http://www.dnevniavaz.ba/multimedija/video-galerije/61015-akcija-dzeke-i-silve-medju-deset-najboljih-u-zadnjih-dvadeset-godina.htmlzbor portala "Football365.com": Džekina i Silvina akcija među deset najboljih u posljednjih 20 godina (VIDEO)
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
danijel1993
|
 |
« Odgovor #926 na: Studeni 21, 2011, 14:58:08 » |
|
Chelsea:Liverpool 1:2  
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
chivu26
|
 |
« Odgovor #927 na: Studeni 22, 2011, 18:28:13 » |
|
A sad je Tottenham na trećoj poziciji. Bome su složili finu ekipicu,moglo bi biti nešto od njih. Kako i ne bilo kad imaju velemajstora Luku Modrića.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
danijel1993
|
 |
« Odgovor #928 na: Sijeanj 02, 2012, 11:09:41 » |
|
Za vikend pali svi favoriti pa kako to namještaju to je strašno gori su od ovih naših cigana srebrića,markovića,mamića i ostalih..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
chivu26
|
 |
« Odgovor #929 na: Sijeanj 02, 2012, 17:30:57 » |
|
Ma kakvi namješteno. U premiershipu svatko svakoga tuče,ništa novo. Nema slabe ekipe.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
danijel1993
|
 |
« Odgovor #930 na: Sijeanj 02, 2012, 18:06:32 » |
|
ma ne mogu svi favoriti izgubit da ga jebeš
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
danijel1993
|
 |
« Odgovor #931 na: Sijeanj 03, 2012, 09:42:35 » |
|
Wenger za poraz okrivio suca Francuski menadžer Arsenala Arsene Wenger okrivio je suca Leeja Proberta za poraz svoje momčadi od Fulhama (2-1) u 20. kolu Premiershipa...
''Topnici'' su na Craven Cottageu vodili s 1-0 prije no što je u 78. minuti drugi žuti karton dobio Johan Djourou. Nakon toga je Fulham uspio izvesti potpuni preokret pogocima Stevea Sidwella u 85. minuti i Bobbyja Zamore u trećoj minuti sudačke nadoknade.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
danijel1993
|
 |
« Odgovor #932 na: Sijeanj 04, 2012, 22:35:56 » |
|
Manchester United gubi od Newcastle 2:0 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ILfenomeno
|
 |
« Odgovor #933 na: Sijeanj 04, 2012, 22:45:34 » |
|
NAMJEŠTENO, samo tako. ko se jednom njihove vode napije taj je gotov. banda bili i ostali, hoćeš kroz povijest pa do danas. al nadam se da neće ni oni dugo
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Augment
|
 |
« Odgovor #934 na: Sijeanj 04, 2012, 22:55:32 » |
|
NAMJEŠTENO, samo tako. ko se jednom njihove vode napije taj je gotov. banda bili i ostali, hoćeš kroz povijest pa do danas. al nadam se da neće ni oni dugo
sto se cudis.. englezi su najveci prevaranti na svijetu.. ne samo u sportu nego u svemu.. talijani su male mace za njih.. talijane svaki put provale, a ovu gamad nikad.. a sve je pod krinkom FAIR-PLAY-A...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ILfenomeno
|
 |
« Odgovor #935 na: Sijeanj 04, 2012, 23:06:58 » |
|
pa isto tako kao što su ubijali i plačkali što i danas rade a sve pod krinkom demokracije, kulture i stare raspale droljetine koju nazivaju kraljica.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
danijel1993
|
 |
« Odgovor #936 na: Sijeanj 04, 2012, 23:16:32 » |
|
City jucer dobio Liverpool 3:0 a nije za vikend mogao sundarlenda ManU 3:0 podojio kakvi lopovi majke mi gori su od ovih naših
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #937 na: Sijeanj 05, 2012, 00:28:02 » |
|
nikog nisam u zivotu mrzio jer tako sam odgojen al ove engleze ne volim nikako ni rjec mrznja mi ne olaksa se ne znam ja se svadjam s ljudima zadnji 10 godina da je eng liga korumpirana vise nego serija A al eto svemu ce doci kraj pa tako i jebenim englezima gade mi se od kako znam za sebe ILfenomeno slazem se s tobom..Kao sto Saban pjevac nas kaze Svemu ljepom kraj ce brzo doci sa suzama u ocima pa tako i tim lopovima pozz svim-a
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #938 na: Sijeanj 05, 2012, 08:12:06 » |
|
nikog nisam u zivotu mrzio jer tako sam odgojen al ove engleze ne volim nikako ni rjec mrznja mi ne olaksa se ne znam ja se svadjam s ljudima zadnji 10 godina da je eng liga korumpirana vise nego serija A al eto svemu ce doci kraj pa tako i jebenim englezima gade mi se od kako znam za sebe ILfenomeno slazem se s tobom..Kao sto Saban pjevac nas kaze Svemu ljepom kraj ce brzo doci sa suzama u ocima pa tako i tim lopovima pozz svim-a
Šta reć drugo osim 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
chivu26
|
 |
« Odgovor #939 na: Sijeanj 05, 2012, 14:20:01 » |
|
Ljudi smješni ste. Kakvo Božje namještanje,da li vi znate koliko je ozljeđenih igrača u rosteru Uniteda? Znate li da su Svrake složile respektabilnu ekipicu ove sezone? Njihov igrač,Demba Ba, je drugi strijelac lige,da li je i to namješteno?
Nije vam engleska premierliga škotska liga gdje postoje samo 2 kluba, koji gaze sve pred sobom. U engleskoj ne postoji favorit,svatko svakoga može dobiti. Ne znam zašto bi City Sunderland bilo namješteno,Sunderland ima novog menadžera,M. O'Neilla,čovjeka koji ih je upravo digao iz mrtvih. Inače je poznat po sjajnom vođenju Aston Ville.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ILfenomeno
|
 |
« Odgovor #940 na: Sijeanj 05, 2012, 15:04:35 » |
|
gledaj, to da svak svakog može dobit, može...isto kao u svakom sportu, svakoj ligi. ali, da se takvi čudni rezultati događaju istovremeno, u rasponu tjedan dana, da favoriti ne dobiju gotovo nijednu tekmu, da over, under golova ide van svake logike i zdrave pameti... njihove lige imaju uvjerljivo najunosnije ugovore s kladionicama, raznoraznim investicijskim kućama čija su proijekla sumnjivih vlasničkih struktura itd.
nego kako gore neko kaže, sve im je tako fino upakirano, tipični englezi tu ti prodaju fair play, kulturu, poštenje a onda u ime istog toga svima jebaju sve po redu i smiju se u lice.
evo ti primjer, milan okrene nedavno utakmicu sa 3:0, i svi uklkjučujući i mene govore namješteno da ga jebeš, svi se raspišu ovo ono, sumnjivo itd. arsenal prošle sezone isto izgubi onu ludu utakmicu i svi pišu o neviđenom spektaklu, festivalu nogometne igre, i kod nikog se niti jedna sumnja ne pobudi.znaju ljudi oči svima namazat da ne vide dalje od nosa
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #941 na: Sijeanj 10, 2012, 17:12:26 » |
|
"Glumac" Henry dao gol Leeds Unitedu nakon povratka u Arsenal:
http://www.youtube.com/v/xM0wwboy0GI&rel=1P.S. Mora da mu je bio jeben feeling zabit' ponovo za klub u kojem je legenda,makar ću ga ja osobno pamtit' po onoj prevari. Što se tiče gola ,pokazao je savršen tajming da izbjegne ofsajd ,i na tome mu samo
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Sijeanj 10, 2012, 17:13:40 od EL CUCHU 19 »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #942 na: Sijeanj 10, 2012, 21:23:50 » |
|
Arsenalov broj 12, Thierry Henry, koji ima 12 slova u svom imenu i prezimenu, zabio je svoj 12. gol Leeds Unitedu u 12. nastupu protiv tog kluba, 12 minuta prije kraja, u 2012. godini!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
danijel1993
|
 |
« Odgovor #944 na: Sijeanj 20, 2012, 08:11:05 » |
|
ako su krivi koliko ima sponzoruša koje žele tako doći samo do para
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
danijel1993
|
 |
« Odgovor #945 na: Veljaa 07, 2012, 11:30:44 » |
|
Liverpool-Tottenham 0 - 0 Chelsea-Manchester Utd 3 - 3
City još uvijek drži vrh sa 2 boda više od ManU..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
croit93
|
 |
« Odgovor #947 na: Oujak 03, 2012, 19:42:03 » |
|
Chelsea opet izgubio sta mislite hoce li abramovic i dalj vjerovat AVB-u? Ja mislim da mu otkaz ne gine s obzirom da su se igraci okrenuli protiv njega
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Fare grande l'Inter. Oggi come allora.
|
|
|
|
chivu26
|
 |
« Odgovor #948 na: Oujak 03, 2012, 19:55:35 » |
|
Chelsea opet izgubio sta mislite hoce li abramovic i dalj vjerovat AVB-u? Ja mislim da mu otkaz ne gine s obzirom da su se igraci okrenuli protiv njega
Neka nama posalje Boasa,mi cemo njima Ranka. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Emir Podgorica
|
 |
« Odgovor #949 na: Oujak 03, 2012, 22:49:59 » |
|
murinjo je dosao kod nas iz celzija, i osvojio LP. tako ce biti i sa AVB 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ni zenu, ni djecu ka' Inter voljet' necu!
|
|
|
|