|
ante
|
 |
« na: Rujan 18, 2008, 19:25:09 » |
|
evo nakon ove "bombe" da ?e hrt poboljšati program 1. hnl(moš mislit kako super za provest nedjelju) rtl je opet doslovce pred nosom oteo prava na englesku ligu hrt-u tako da od subote gledamo najja?u ligu na svijetu drago mi je zbog toga što ?e sada hrt nadam se biti primoran prenositi serie a  jedino ?e me nervirat onaj filip brki? šta prenosi na rtl-u, nemogu ga slušat
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #1 na: Rujan 18, 2008, 19:30:32 » |
|
ja sam englesku ligu ve? imao na dva programa BHT i RTS2 tako da ?u sad imati gužvu i vjerojatno dupliranje utakmica. Termine koje igraju englezi(popodne i predve?e svejedno HRT ne koristi puno i ja?i su nave?e a tu mogu birati izme?u Talijana i Španjolaca. Vidjet ?emo kako ?e reagirati, najve?i gubitnik je Blaži?ko jer ne?e mo?i komentirati "svoje".
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #2 na: Rujan 18, 2008, 21:53:27 » |
|
uf šta mrzin prasi?ka, živcira me nenormalno kad po?me urlat ko majmun  još je debil uživljen u man.united, pa i kad prenosi formulu pri?a u manchesteru.KOJI KRETEN!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #3 na: Rujan 18, 2008, 22:04:54 » |
|
uf šta mrzin prasi?ka, živcira me nenormalno kad po?me urlat ko majmun  još je debil uživljen u man.united, pa i kad prenosi formulu pri?a u manchesteru.KOJI KRETEN!!!!!!!!!!!!! ja mislim da je on ipak fan liverpoola 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #4 na: Rujan 18, 2008, 22:27:50 » |
|
ja mislim da je on ipak fan liverpoola  tu si u krivu.Manchester mu je na prvom mjestu!!!! skoro po?me svršavat na njih........
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #5 na: Rujan 19, 2008, 05:45:16 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #6 na: Rujan 19, 2008, 15:04:44 » |
|
haha da prasi?ko, bash sam neki dan napravio grupu na fejsu kako ga treba ubit, svi su se odmah složili naravno osim "engleza"
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #7 na: Rujan 19, 2008, 15:37:49 » |
|
kad je otvorena ova tema red je i da nešto prodiskutiramo. Ovo ?e prvenstvo i tamo biti više nego napeto. MU je svakako kandidat i na njih se uvijek ra?una u krugu najve?ih favorita. Chelsea djeluje zastrašuju?e a i prošle godine su zamalo oteli vragovima oba trofeja. Liverpool je za razliku od prošlih godina krenuo odli?no ali ne vjerujem da do kraja mogu izdržati jer im je klupa dosta kratka ali zato u Europi ?e standardno biti odli?ni. Arsenal tu nema šanse za titulu ali ne bi trebao biti upitan plasman me?u4. Pijetlovima ne?e ništa pomo?i silna ulaganja jer se ne može preko no?i stvoriti veliki klub i plasma u CUP UEFA im je domet. To pogotovo vrijedi za City i nek budu sretni ako se ubace plasmanom i u taj kup.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #8 na: Rujan 19, 2008, 15:43:18 » |
|
haha da prasi?ko, bash sam neki dan napravio grupu na fejsu kako ga treba ubit, svi su se odmah složili naravno osim "engleza"
koja je to grupa da se odma priklju?in.JA GA NEMOGU SMISLIT!!!! plus još kad igraju dinamo i hajduk pa po?me svršavat na svakog dinamovog igra?a..........
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #9 na: Rujan 19, 2008, 17:55:36 » |
|
pa odi na facebook, neznam dal ga imaš i upiši u search Prasi?ko(Blaži?ko) ubi se!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #10 na: Rujan 20, 2008, 22:37:05 » |
|
Gianfranco Zola je dobro startao u debiju na klupi i ?estitam mu. Arsenal je dobro krenuo ali ne vjerujem da može sa svojim "vrti?em" uspjeti do kraja ostati u utrci za naslov. U svakom slu?aju Wenger radi ?uda sa njima.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #11 na: Rujan 20, 2008, 22:46:19 » |
|
dobro misliš,?inimi se da je i prošle godine Arsenal dobro stajao ,a onda je pukao sam od sebe...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #12 na: Rujan 20, 2008, 23:22:56 » |
|
ina?e danas je dobra tekma Chelsea-Man.Utd. samo što igraju u isto vrijeme ko i Inter,ko može pratiti ima na SAMO na ovim kanalima: 2M National Alfa TV Cyprus C+ Sport (France) C+ Sport 1 (D/F/N/S) C+ Sport 1 (Poland) Diema DigitAlb SuperSport 1 EuroSport 2 HU/RO Fox Soccer Channel G Sports 1 Galaxie Sport (Cze) Hi Soccer Nova Sports 1 (Hellas) NTV+ Football Pink Montenegro Premiere Sport Portal RTS 2 Serbia Show Sports 1 & 2 Showtime Magreb (ART) Sky Calcio 8 Sky Sport 1 (Italy) Sky Sports 1 (uk) Spormax Digiturk Sport 1 (Ned) Sport 1 (Ukr) Sport TV1 SuperSport 3 [ZA] Tele Deporte YES Sport 2 ~ C+ Sport HD (D/F/N/S) ~ C+ Sport HD (Pol) ~ DigitAlb SuperSport HD1 ~ Sky Sports HD1 (uk) ~ Spormax HD ~ Sport HD (Ukr)
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Rujan 20, 2008, 23:26:09 od billyRI »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #13 na: Rujan 20, 2008, 23:39:04 » |
|
Šteta da se igra u isto vrijeme, a naravno da ne?u imati dilemu. OBN i kolega 'adži?.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Rujan 20, 2008, 23:40:14 od fanatico »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #14 na: Rujan 24, 2008, 22:21:31 » |
|
Pa zna se Inter se gleda da dodje i kralj i kraljica i svi djedovi liverpola mancestera ja gledam intera da igraju i protiv Cagliaria Ja licno engleza ne mogu smislit nikako to je nacija nemam komentara na njih jednostavno mi ne leze bas zato sto se dizu Ja licno sad volio bi da bude prvak da moze West Ham radi Zole to sam radi njega al tesko da ce biti.. SERIA -A JE IGRA GLADIATORA JACI OPSTAJU TREBA SE SAM POGLEDATI DERBIJE U ENGLEZA STOJE KO DAM SU U POZORISTU HEHEHEHEH.....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #15 na: Rujan 27, 2008, 22:51:46 » |
|
ma mamu im....arsenalu....od hull citya?? to je to iskustvo o kojem sam pri?ao ugl sad sam izgubio na kladi pa sigurno dobivamo
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ultras
|
 |
« Odgovor #16 na: Rujan 28, 2008, 09:09:16 » |
|
Gledao sam tu utakmicu preko interneta...Arsenal stalno napadao,trebala je bit uvjerljiva pobjeda Arsenala u prvom poluvremenu...Onda su malo stali a Hull City je zabio 2 odlicna gola i nakon 93 godine ih pobjedio!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #17 na: Rujan 28, 2008, 09:37:43 » |
|
arsenal je sad ukopao mnoge kladioni?are i dalje sam mišljenja da ne?e imati snage za prvaka, ne možeš samo mladoš?u do?i do trofeja.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ultras
|
 |
« Odgovor #18 na: Rujan 28, 2008, 09:38:57 » |
|
U premiershipu je tako da ako od prvog kola zasotajes 8 bodova il sl nemas sanse za prvaka...tako da Arsenal otpada
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
inter1908
|
 |
« Odgovor #19 na: Listopad 06, 2008, 19:32:03 » |
|
Nastavlja se kriza u Totenhamu,šteta za Modri?a al trebao bi kona?no Totenham proigrat jer ima definitivno mom?ad za ligu prvaka samo da se to malo uigra,valjda ne?e ispast uz tolika ulaganja u poja?anja.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #20 na: Listopad 06, 2008, 20:22:33 » |
|
U premiershipu je tako da ako od prvog kola zasotajes 8 bodova il sl nemas sanse za prvaka...tako da Arsenal otpada
ovo ti totalno ne stoji ne samo za englesku ligu nego za sve lige. Svaka se prednost može istopiti to je dokazano bezbroj puta u povijesti. Man.united je prošle godine bio ispod 10og mjesta destak kola pa je na kraju bio prvak. I ove godine su zaostajali u jednom trenutku 7 bodova, pa su se sad ve? digli. Mi smo prošle godine bižali romi 11 bodova pa smo skoro prokockali. Prvenstvo je dugo i nikad ne treba otpisivati klubove bez obzira na zaostatak
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
inter1908
|
 |
« Odgovor #21 na: Listopad 06, 2008, 20:24:43 » |
|
Slažem se,nikad nije sigurno i uvjek treba igrat maksimalno oprezno.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ultras
|
 |
« Odgovor #22 na: Listopad 06, 2008, 21:19:01 » |
|
Da,ali ako krenes otpocetka odlicno i u plusu si 10-ak bodova,tesko je da ce ko moci konkurirati,moze konkurirati,janso,al uz puno muke i truda i naravno srice u nekim utakmicama 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nerazzurro4ever
|
 |
« Odgovor #23 na: Listopad 07, 2008, 07:11:18 » |
|
MAN.UNITED ?E I OVE GODINE BITI PRVAK KADA PRORADE BIT ?E NEZAUSTAVLJIVI U ENGLESKOJ
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ultras