|
Ultras
|
 |
« na: Rujan 17, 2008, 13:37:53 » |
|
Dajte prognoze za ovu tekmu...Nadam se da gotovo sigurno osvajamo 3 boda...forza INTER
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #1 na: Rujan 17, 2008, 15:09:51 » |
|
uh, polako još nismo ovo proslavili, pa onda da vidimo kako zdravstveni bilten. Naravno da i tamo idemo po pobjedu. Torino je lošiji od Sampdorije bez obzira što je solidno otvorio sezonu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #2 na: Rujan 17, 2008, 21:41:26 » |
|
bit ce to dobra utakmica,s puno sansi...ali nadam se nasa pobijeda
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
inter1908
|
 |
« Odgovor #3 na: Rujan 17, 2008, 21:43:48 » |
|
Fanatico svaka ?ast na novom potpisu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #4 na: Rujan 17, 2008, 21:56:12 » |
|
Grazie
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ultras
|
 |
« Odgovor #5 na: Rujan 18, 2008, 13:58:42 » |
|
da...odlican potpis... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #6 na: Rujan 18, 2008, 17:07:08 » |
|
vjerovatno ce biti slicna postava ka sa grcima,vjerovatno ce uci super mario,a figo na klupi... nadam se da ce i ADRIANO imat pristojnu minutazu(30-45 min)... a mozda ce i ibra biti na klupi,vidit cemo sta ce mourinho izvest... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #7 na: Rujan 18, 2008, 19:05:59 » |
|
ne vjerujem da ?e Adri biti starter ali ?e sigurno provesti više vremena na terenu. Moja pretpostavka je : J.Cesar, Maicon, Matrix, Zanetti, Cambiasso, Vieira, Quaresma(Mario), Ibra, Mancini.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #8 na: Rujan 18, 2008, 23:07:22 » |
|
Ma nadam se da ce pobjediti Jest da unapred pisemo al siguran sam u trijumf a ja licno bi volio da igra Adriano Ibrahimovic Quaresma Mancini a da Baloteli dobije sansu u toku utakmice A na kraju kad razmislim najbitnije je da uzmemo 3 boda sretno u nedjelju,,,,,,,pomolimo se svi......
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #9 na: Rujan 19, 2008, 05:33:11 » |
|
kako go Mou bude složio biti ?e to pobjedni?ki. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #10 na: Rujan 19, 2008, 05:57:30 » |
|
Polako ljudi, svi smo ve? upisali tri boda, a utakmica se nije ni odigrala. Torino zna, pogotovo doma, bit jako, jako žilav i trebat ?e strašno pazit na njihove kontre i polukontre. Jer ako nam sredinom utakmice ukrcaju kakav ?udan gol, pa se poslije zatvore moglo bi bit sranja. Jasno mi je da smo kad se govori o Serie A rezultatski u jako dobroj poziciji, pogotovo zato što su nam se poklopili i drugi rezultati, ali ruku na srce igra?ki i takti?ki to još nije sjelo. Pa i Grci su nas u jednom periodu, upravo sredinom me?a bili dobro pritisnuli. Ipak za stvaranje Mourinhovog atomskog Intera treba malo više vremena, pogotovo kad se zna da je kostur ekipe ostao isti, a da su ti igra?i godinama igrali relativno spori nogomet u 4-4-2 formaciji. Mourinho traži brzu igru i kad se malo bolje pogleda oba gola Grcima i jesmo ukrcali iz brzog otvaranja i na njihovu nepostavljenu obranu. Jest funkcioniralo dolje, ali ?e ipak trebat pro? još neko vrijeme prije nego profunkcionira baš svaki put. Ni Torino se ne?e baš tako lako dat navu?, upravo zato jer znaju koga ugoš?uju. Zato sad, na po?etku nekakve, nazovimo je, nove ere, kad je takti?ka filozofija bitno druga?ija nego je bila godinama prije treba zaboraviti na euforiju i i?i polako, pažljivo, utakmicu po utakmicu, jer frontova je puno, a sezona jako duga.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Rujan 19, 2008, 06:48:10 od Dexter »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #11 na: Rujan 19, 2008, 13:15:27 » |
|
naravno Dexter, strpljenje u gra?enju nove igre, ja sam prije rekao da o?ekujem do kraja devtog mjeseca da sve legne ali i ako potraje tjedan -dva duže nemojmo biti nestrpljivi jer je to onda dugoro?no prava igra.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
hate
Gost
|
 |
« Odgovor #12 na: Rujan 19, 2008, 14:55:49 » |
|
normalno treba malo strpljenja da se jos koliko toliko poslozi nasa igra...a protiv Torina vijerujem u 3 boda ali znam da to nece biti lako...kao sto kaze Dexter Torino doma zna biti jako zilav i neugodan
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Interf@n
|
 |
« Odgovor #13 na: Rujan 19, 2008, 18:39:38 » |
|
Torino ?e poslati na teren istu jedanaestorku kao i prethodne utakmice, dakle sigurno su uigrani i kompaktni. Imaju solidan napad. Mourinho sigurno ne?e poslati istu jedanaestorku kao protiv Panathinaikosa. Vjerojatno Figo po?inje, nadajmo se da ?e i on bit sve bolji. Mislim da ?e se mnogi poskliznut u Torinu, ali ne i mi! Pobje?ujemo!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ultras
|
 |
« Odgovor #14 na: Rujan 19, 2008, 19:55:57 » |
|
Neka je Torino zilav kod kuce itd...mi moramo osvojiti 3 boda,to je najvaznije,a mislim da ce Adriano u sljedecoj utakmici ili dvije "eksplodirati",mora s vratiti,stari,IMPERATOR!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #15 na: Rujan 19, 2008, 20:11:43 » |
|
u momcadi se nasao i talentirani nigerijac victor nsfor obinna...nakon nedobivanja radne dozvole u evertonu,momak je prosljedjen u inter,klub,koji je i vlasnik tog igraca...proslu sezonu je igra u chievu,i odigrao jako dobro... to ne bi ni bilo cudno,al zanimljivo je to da su momka ubacili u roster ekipe intera,bez da je predstavljen medijima i javnosti,onako "leteci",niti ni u dresu nije slikan...  momak je stvarno jako dobar,(87 god),gleda sam ga par puta,odigra je izvrsno...mislim da bi triba dobit priliku,i velike pokude brancu,orialliu,i ostalima koji su ga makar mogli dostojno prezentirati javnosti... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #16 na: Rujan 19, 2008, 21:29:06 » |
|
slažem se, vidjeo sam i današnje slike sa treninga.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ragazzofortunato
|
 |
« Odgovor #17 na: Rujan 20, 2008, 11:29:16 » |
|
u momcadi se nasao i talentirani nigerijac victor nsfor obinna...nakon nedobivanja radne dozvole u evertonu,momak je prosljedjen u inter,klub,koji je i vlasnik tog igraca...proslu sezonu je igra u chievu,i odigrao jako dobro... to ne bi ni bilo cudno,al zanimljivo je to da su momka ubacili u roster ekipe intera,bez da je predstavljen medijima i javnosti,onako "leteci",niti ni u dresu nije slikan...  momak je stvarno jako dobar,(87 god),gleda sam ga par puta,odigra je izvrsno...mislim da bi triba dobit priliku,i velike pokude brancu,orialliu,i ostalima koji su ga makar mogli dostojno prezentirati javnosti...  Gotovo indenti?no mišljenje sam iznio na "konkurentnom" forumu fcinter.nogonet.com.. uglavnom jadik je sada barem slikan u dresu.. A netko bi trebao otvorit temu s njegovim imenom na "igra?i i treneri" i prebacit ova dva posta ondje..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Tu sei l'assenza non vivo senza!!!
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #18 na: Rujan 20, 2008, 11:58:18 » |
|
a...rano je za temu, tek je došao i nije sigurno niti da ?e se zadržati. Uostalom otvori sam, svatko može otvarati temu o kome (i ?emu) želi, ne vidim problem.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ragazzofortunato
|
 |
« Odgovor #19 na: Rujan 20, 2008, 12:08:13 » |
|
a...rano je za temu, tek je došao i nije sigurno niti da ?e se zadržati. Uostalom otvori sam, svatko može otvarati temu o kome (i ?emu) želi, ne vidim problem.
Al ne mogu ono drugo - prebacivati postove.. al ne?emo više u offtopic 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Tu sei l'assenza non vivo senza!!!
|
|
|
|
ToniV.G
|
 |
« Odgovor #20 na: Rujan 20, 2008, 17:44:55 » |
|
dobijamo 3:1
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #21 na: Rujan 20, 2008, 18:23:22 » |
|
potpisujem!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #22 na: Rujan 20, 2008, 19:14:49 » |
|
mislim da ce mourinho poslati istih 11 kao proslu tekmu, samo mislim da ce malo mjenjati u obrani.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ultras
|
 |
« Odgovor #23 na: Rujan 20, 2008, 19:16:11 » |
|
mislim da bi ADRIANO moga krenuti od pocetka =)
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #24 na: Rujan 20, 2008, 19:18:24 » |
|
mogu?a je i ta varijanta da Ibra bude izvu?en na krilo a Adri u špicu ali isto tako da Ibra odmara na klupi a Adriano u startera.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|