Svibanj 24, 2012, 00:28:58 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Fredi Guarin  (Posjeta: 796 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
EL CUCHU 19
Super clan

« na: Veljaa 04, 2012, 10:57:55 »

Kolumbijski reprezentativac Fredy Guarin je iz Porta stigao na posudbu u redove milanskog Intera, koji će na kraju sezone imati opciju otkupa njegovog ugovora.

Guarin se posljednjih tjedana povezivao s Juventusom, ali čini se kako je Inter ipak bio konkretniji, a Juventus je uz to dovođenjem Martina Caceresa ostao bez mogućnosti dovođenja još jednog igrača izvan Europske Unije, te će Inter portugalskom klubu za početak isplatiti 1,5 milijun eura odštete za posudbu, a ukoliko se u lipnju odluče za otkup ugovora, to će ih koštati dodatnih jedanaest milijuna eura.
Guarin sa Portom ima ugovor do ljeta 2014. godine, ali je bio nezadovoljan svojim statusom u momčadi u prvom dijelu sezone.

Guarin: Ponosan sam što sam dio tako velike momčadi

Kolumbijski nogometaš Fredy Guarin koji je zadnjeg dana prijelaznog roka iz Porta stigao u milanski Inter oduševljen je svojim novim klubom...

Inter nakon šestomjesečne posudbe ima pravo otkupa Guarinova ugovora od Porta kako bi ovaj 25-godišnjak ostao duži period na San Siru, naravno ukoliko trener Claudio Ranieri procjeni da je zadovoljio njegova očekivanja.

- Stvarno sam jako sretan što sam postao dio tako velike momčadi. Inter je kao velika obitelj i institucija, pa moram priznati i da sam ponosan na svoj dolazak ovdje
– izjavio je ia Inter Channel uzbuđeni Kolumbijac.

Guarin se također nada da će se vrlo brzo uklopiti u momčad i način igre u Serie A.

- Razumijem ponešto talijanskog jezika, ali ga nešto teže govorim. Potrudit ću se da ga što prije naučim kao što sam naučio i jezike u drugim zemljeame gdje sam do sada igrao – izjavio je Guarin koji će zbog problema s oziljedom lista izostati iz momčadi tri tjedna.

Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #1 na: Veljaa 22, 2012, 17:40:57 »

Guarin: " Uskoro se vraćam u grupu.Večeras uz TV bodrim Inter".

Fredy Guarin, koji ne može igrati u Ligi prvaka ,ne samo zato što je ozljeđen,nego i nije na spisku pozvanih igrača. On je rekao da je gotovo spreman za povratak u grupu i da će biti na raspolaganju treneru Ranieriu. Danas je izjavio:"Hvala vam svima na podršci ja se oporavljam od ozljede, te ću se vratiti vrlo brzo u grupu. Večeras na TV-u pratim Inter."
Dobrodosao u inter i da se pokazes u najboljem svjetlu pa eto zelim ti da uspijes kao kolega ti Falcao  Cheesy Cheesy novija zastava novija zastava novija zastava novija zastava novija zastava novija zastava
Evidentirano

chivu26
Super clan

« Odgovor #2 na: Veljaa 22, 2012, 21:28:04 »

Valjda će se pokazati kao pojačanje! Sretno Fredy!  Inter zastava
Evidentirano
Emir Podgorica
Super clan

« Odgovor #3 na: Veljaa 22, 2012, 23:35:05 »

cekamo te fredy da mices ove BABE iz ekipe!
Evidentirano

Ni zenu, ni djecu ka' Inter voljet' necu!
petar8
Super clan

« Odgovor #4 na: Veljaa 26, 2012, 02:12:16 »

jedva cekam da debitira.
Evidentirano
Augment
Super clan

« Odgovor #5 na: Veljaa 26, 2012, 02:22:18 »

jedva cekam da debitira.

nemoj samo da puno ocekujes jer kod nas bi se i messi izgubio Cheesy
Evidentirano

Kad bih morao odgovoriti svim menadzerima, braci i drugima moramo bih otvoriti one vrazje Facebooke ili Twittere. - Claudio Ranieri. Cheesy Cheesy

danijel1993
Super clan

« Odgovor #6 na: Veljaa 26, 2012, 08:06:06 »

nemoj samo da puno ocekujes jer kod nas bi se i messi izgubio Cheesy

ROFLMAO
Evidentirano

nerazzurro4ever
Super clan

« Odgovor #7 na: Oujak 08, 2012, 20:38:07 »

Dovedemo ga na 6 mjesecnu posudbu a on ozljeden 3 miseca I kako ocijenit dali ga ostavit ili ne?
Evidentirano
croit93
Stalni clan

« Odgovor #8 na: Oujak 08, 2012, 22:26:45 »

Dovedemo ga na 6 mjesecnu posudbu a on ozljeden 3 miseca I kako ocijenit dali ga ostavit ili ne?
ma treba njega otkupit treba nam takav igrac u vezi jer smo po tom pitanju ocajni, a i bio je jedan od vaznijih igrac u onoj portovoj sezoni.
Evidentirano

Fare grande l'Inter. Oggi come allora.
Augment
Super clan

« Odgovor #9 na: Oujak 09, 2012, 02:21:47 »

ma treba njega otkupit treba nam takav igrac u vezi jer smo po tom pitanju ocajni, a i bio je jedan od vaznijih igrac u onoj portovoj sezoni.

a sto bi ga ti otkupio kad vec raspolazes i gubis milione, a ne hiljade kuna ?nije  to zelim zelis
Evidentirano

Kad bih morao odgovoriti svim menadzerima, braci i drugima moramo bih otvoriti one vrazje Facebooke ili Twittere. - Claudio Ranieri. Cheesy Cheesy

chivu26
Super clan

« Odgovor #10 na: Travanj 01, 2012, 21:44:25 »

Odličan debi danas,puno očekujem od ovog igrača. Ima kapacitet da postane nosioc naše igre. Forza Fredi!  Inter zastava
Evidentirano
Emir Podgorica
Super clan

« Odgovor #11 na: Travanj 01, 2012, 22:02:07 »

Znalo se za njega jos u Porto dok je bio da je klasa.. Zamislite ovi nasi ga ne otkupe  ROFLMAO
Evidentirano

Ni zenu, ni djecu ka' Inter voljet' necu!
herrera
Super clan

« Odgovor #12 na: Travanj 11, 2012, 11:26:11 »

Znalo se za njega jos u Porto dok je bio da je klasa.. Zamislite ovi nasi ga ne otkupe  ROFLMAO

Necu ni da mislim o tome da ga necemo otkupit, a kad je branka u pitanju sve je moguce glupan jedan  Bang ROFLMAO
Evidentirano

Rigzi
Stalni clan

« Odgovor #13 na: Travanj 12, 2012, 23:42:34 »

Necu ni da mislim o tome da ga necemo otkupit, a kad je branka u pitanju sve je moguce glupan jedan  Bang ROFLMAO

ma sta ce ga otkupit?? premlad je on   Grin Grin Grin mi trazimo iskusne profilirane igrace od cca 32-39 godina...oni mogu pripomoc klubu....al salu na stranu ako se neotkupi onda stvarno neznam kaj da mislim.... novija zastava novija zastava novija zastava  inace lik jede djecu cudo i svidjo mi se i dok je igro u portu.....
Evidentirano

herrera
Super clan

« Odgovor #14 na: Travanj 25, 2012, 13:29:06 »

Treba njega vratit u porto a produzit ugovor Forlanu, stankovicu... ROFLMAO  ROFLMAO  ROFLMAO  Bang  Bang
Evidentirano

Djokavi
Pocetnik
*

« Odgovor #15 na: Svibanj 08, 2012, 20:54:59 »

Fredy je super igrac, nadam se iduce sezone da ce biti top forme, Forza Inter! Inter zastava
Evidentirano

Nella Gioia, e Nel Dolore,Per L'inter Eterno Amore!!!

croit93
Stalni clan

« Odgovor #16 na: Svibanj 16, 2012, 19:31:15 »

Otkupljen! cca. 12.5mil€
Evidentirano

Fare grande l'Inter. Oggi come allora.
Julio Cesar
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #17 na: Svibanj 16, 2012, 22:57:20 »

Tu vijest sam cekao,toj vijesti sam se nadao. Idemo dalje...
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #18 na: Svibanj 16, 2012, 23:03:23 »

Fredy je super igrac, nadam se iduce sezone da ce biti top forme, Forza Inter! Inter zastava
Hvala bogu pozdrav brate ... novija zastava novija zastava
Evidentirano

irasic
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #19 na: Svibanj 16, 2012, 23:45:08 »

Otkupljen! cca. 12.5mil€

Prema transfermarktu 11 mil. € smo dali za otkup Guarinova ugovora. Još jedna dobra vijest, a to je datih 6 mil. € za otkup Polijeva ugovora! Eto prvi dobri potezi naše uprave za novu sezonu!
« Zadnja izmjena: Svibanj 16, 2012, 23:48:29 od irasic » Evidentirano

Ci sono solo due grandi squadre a Milano -  L'Inter e Inter Primavera!
herrera
Super clan

« Odgovor #20 na: Svibanj 17, 2012, 11:54:39 »

Konacno da je kupljen. ODLICNO novija zastava
Evidentirano

Rigzi
Stalni clan

« Odgovor #21 na: Svibanj 17, 2012, 15:05:56 »

tooooooooooo.... odlicno.... a druga vjest koju sam cuo je da su poslali sluzbenu ponudu za destra..... pa zivi bili pa videli....ajmo lavezzi.......
Evidentirano

Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!