Svibanj 23, 2012, 13:42:24 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Marko Livaja  (Posjeta: 432 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
EL CUCHU 19
Super clan

« na: Sijeanj 28, 2012, 08:44:37 »

Službeno: Livaja u Interu

Hrvatski 18-godišnji nogometaš Marko Livaja postao je i službeno novi igrač talijanskog doprvaka milanskog Intera, potvrđeno je na službenoj web-stranici "nerazzurra"...

Talentirani napadač u Inter stiže iz Cesene za koju je jesenas ostvario tri prvenstvena nastupa, a Cesena je zadržala dio vlasničkih prava na hrvatskog U19 reprezentativca. Ostali detalji ugovora zasad nisu poznati.

U Inter je Livaja iz Hajduka prešao u ljeto 2010. godine uz minimalnu odštetu. Hajduk je, s obzirom na Livajinu maloljetnost, uspio osporiti taj transfer, pa je hrvatski juniorski reprezentativac konačno na San Siru završio zaobilaznim putem, preko Lugana i Cesene, čije je boje branio kroz 18 proteklih mjeseci.

P.S.

Eto,nakon dugo vremena i dariašimića  Roll Eyes  konačno dočekasmo  Hrvata u redovima Intera,pa neka mu je sa srećom  Inter zastava
« Zadnja izmjena: Sijeanj 28, 2012, 08:46:03 od EL CUCHU 19 » Evidentirano
majstormk
Super clan

« Odgovor #1 na: Sijeanj 28, 2012, 11:21:18 »

ima i onaj neki klinac, ivo ivusic ili kako vec... golman iz rijeke... sve nas je vise... Cheesy
Evidentirano
danijel1993
Super clan

« Odgovor #2 na: Sijeanj 28, 2012, 12:37:29 »

Ivica Ivušić i sa njim su otišla još dvojica nezz što je bilo sa njima , uglavnom sretno Marko
 novija zastava
Evidentirano

chivu26
Super clan

« Odgovor #3 na: Veljaa 04, 2012, 23:20:02 »

Joj,dje će momak u Inter. Ako imalo zna igrati lopte,onda je grdno pogriješio. Otišao je u klub koji najviše sputava mlade talente u razvoju...
Evidentirano
Augment
Super clan

« Odgovor #4 na: Veljaa 05, 2012, 02:18:18 »

Joj,dje će momak u Inter. Ako imalo zna igrati lopte,onda je grdno pogriješio. Otišao je u klub koji najviše sputava mlade talente u razvoju...

malo je reci da sputava mlade... sputava sviju.. samo sikire su dobrodosle Cheesy
Evidentirano

Kad bih morao odgovoriti svim menadzerima, braci i drugima moramo bih otvoriti one vrazje Facebooke ili Twittere. - Claudio Ranieri. Cheesy Cheesy

herrera
Super clan

« Odgovor #5 na: Veljaa 16, 2012, 01:37:30 »

Imam osjecaj da ce da zavrsi kao i svi mladi u interu...
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #6 na: Veljaa 16, 2012, 22:24:23 »

Ja mu zelim srecu da uspije al veci talenti su propadali pa tako da nisam nesto siguran u ovog malog al et zelim mu srecu da uspije u interu ...
Evidentirano

petar8
Super clan

« Odgovor #7 na: Veljaa 26, 2012, 01:50:35 »

bilo bi lijepo imati jednog naseg u ekipi.zelim mu svu sreću
Evidentirano
EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #8 na: Oujak 29, 2012, 18:58:13 »

Članak iz Nogometnog magazina:

Livaja: Stramaccioni je dobio potpuno podršku Morattija da forsira mene M`bayea i Romana

U razgovoru za Index sredinom veljače Marko Livaja je rekao kako se nada da bi do kraja sezone mogao odigrati koju utakmicu za prvu momčad Intera, a po svemu sudeći njegovi snovi mogli bi se ostvariti.

Poraz od Juventusa bio je posljednji čavao u lijes Claudija Ranierija, a na njegovo mjesto stigao je Andrea Stramaccioni, dojučerašnji trener Interove Primavere. Svega nekoliko dana kasnije Livaja i još dva juniora prebačeni su u prvu momčad. Livaja je jučer trenirao s seniorskom ekipom, a od ponedjeljka to će postati pravilo. Naime, na spomenutom treningu osjetio je bol u aduktoru, zbog čega je do ponedjeljka dobio slobodno...

"Iako sam uistinu priželjkivao da me pozovu u prvu momčad nisam se tome nadao i bio sam vrlo iznenađen kada je taj poziv stigao. Bilo je to svega desetak sati nakon što smo osvojili juniorsku ligu prvaka", istaknuo je Livaja.

"Bilo je zaista lijepo opet trenirati s velikanima u Interovoj momčadi i zaista sam presretan što me trener odabrao. Sada nam samo ostaje vidjeti hoće li mi dati priliku i za igrati, a po svemu sudeći bi trebao", dodao je mladi hrvatski reprezentativac.

"Interu bježi Europa, Moratti je najavio nova velika pojačanja"

"Sa Stramaccionijem nisam pričao otkada je preuzeo prvu momčad, osim što je došao u svlačionicu i sve nas pohvalio, rekavši da samo tako nastavimo. Nama koje je pozvao u prvu momčad, rekao je kako je dobio potpunu podršku od Morattija da najboljim igračima Primavere da priliku u Serie A", otkrio je Marko Livaja u razgovoru za Index.

Na kraju je prokomentirao slabašno osmo mjesto Intera u prvenstvu i odlazak Ranierija...

"Ovaj poraz od Juventusa nam je jako naškodio i svi su bili svjesni da su Ranieriju dani odbrojani. Situacija je jako ozbiljna, visi nam čak nastup u Europi sljedeće sezone. U klubu se priča kako Moratti na ljeto dovodi puno pojačanja da vrati klub tamo gdje spada"
, napomenuo je.

"Ranieri je odlično krenuo po dolasku na Meazzu, nanizao je osam pobjeda, a onda su kola krenula nizbrdo. No, nije on kriv za ovo stanje. On je preuzeo Inter nakon katastrofalnog starta sezone i ovo što je napravio, dobro je napravio. Žao mi je,bio je odličan strateg", za kraj će.

Evidentirano
ayo
Stalni clan

« Odgovor #9 na: Oujak 29, 2012, 19:20:28 »

Ovo iskustvo da trenira s Militom, Forlanom, Pazziniem i ekipom mu neće naštetiti i od njih će nešto naučiti a kakvi će rezultati izaći iz toga, to ćemo vidjet. Uglavnom želim mu puno sreće.
Evidentirano

chivu26
Super clan

« Odgovor #10 na: Oujak 29, 2012, 21:05:38 »

Ne vidim šta to dobro može naučiti od Forlana.  On se specijalizirao za nepoštovanje kluba i netrčanje. Dok je Pazzini više ovako tip koji ne zabija.  uživancija
Bolje da uči od Castaignosa.  Grin
Evidentirano
herrera
Super clan

« Odgovor #11 na: Travanj 25, 2012, 13:25:46 »

Vidim da je u konkurenciji za umec sa udineseom, nadam se da ce dobit priliku pa da vidimo kako ce se prilagodit prvom timu ipak je to nesto sasvim drugo od juniorskih meceva
Evidentirano

Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!