|
herrera
|
 |
« na: Sijeanj 20, 2012, 15:20:22 » |
|
Obzirom na poteze koje je povlačio poslije osvajanja UCL, čini mi se kako je počeo gubiti konce u Interu, prvo od svojih kontradiktornih izjava(danas kaze jedno a sutra sam sebe demantuje) u par navrata pa dovođenjem Gasperinija,Bentiza a kako sad stvari stoje loše odluke će da prenese i u svlačionicu zajedno sa Brankom (ako dovedu Kucku i ostale anonimuse umjesto pravih pojačanja). Interesuje me da li je došlo vrijeme da Moratti proda Inter nekome sposobnijem, pošto je Inter veliki klub i nebi smjeli sebi da dozvolimo još 20 godina da čekamo do nove titule prvaka Italije.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #1 na: Sijeanj 20, 2012, 15:44:06 » |
|
N I K A D A ! ! !
Moratti = Inter
Ljudi, ovo je Inter i svatko tko navija za ovaj klub mora znati da smo mi poseban klub... a dio te posebnosti je obitelj Moratti i to treba ostati zauvjek.
Što se mene tiče ne moramo nikada više osvojiti niti jedan trofej ako to uvjetuje nekakvo bogato ulaganje. OVO je moj klub... moja ljubav nije uvjetovana trofejima. Prodaju li ga kakvim milijunerima izgubit će dušu.
Mene osobno otvaranje ove tema vrijeđa... ali svatko ima pravo na svoje mišljenje.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
herrera
|
 |
« Odgovor #2 na: Sijeanj 20, 2012, 15:57:04 » |
|
Temu sam i otvorio da vidimo mišljenje svih nas na forumu...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #3 na: Sijeanj 20, 2012, 16:01:54 » |
|
Nisam za odlazak porodice Moratti iz intera nadam se da Moratti ostane dok je ziv i kad ne mogne neka prepusti sinu intera vako da dodju arapi rusi ameriknci nikada volim da je inter u rukama ljudi koje vole inter ..ovi kluboi su bez duse (city Chelsea liverpol manutd )sve ce to propast smijem se kladit ..Dakle ja podrzajem od Fanatica post pozdrav 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
herrera
|
 |
« Odgovor #4 na: Sijeanj 20, 2012, 16:06:34 » |
|
Mislim da ste upravu što se tiče gubljenja identiteta i to"gubljenje duše", volim Inter i cijenim sva naša mišljenja zato bi volio da čujem kako svi mi razmisljamo...Moratii je tu od 95 a prije njega i njegov otac je bio tu...samo su mi malo cudni njegovi potezi u zadnje vrijeme zato sam pokreno ovu temu i anketu,pozz
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #5 na: Sijeanj 20, 2012, 23:46:32 » |
|
NE Inter nije njegova igracka koju ce on bacit nakon sto mu dosadi kao sto ce to uradit abramovic i ovi arapi.MM voli Inter i mozda donese neku pogresnu odluku ali uvjek zeli sve najbolje Interu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
irasic
|
 |
« Odgovor #6 na: Sijeanj 21, 2012, 09:42:41 » |
|
N I K A D A ! ! !
Moratti = Inter
Ljudi, ovo je Inter i svatko tko navija za ovaj klub mora znati da smo mi poseban klub... a dio te posebnosti je obitelj Moratti i to treba ostati zauvjek.
Što se mene tiče ne moramo nikada više osvojiti niti jedan trofej ako to uvjetuje nekakvo bogato ulaganje. OVO je moj klub... moja ljubav nije uvjetovana trofejima. Prodaju li ga kakvim milijunerima izgubit će dušu.
Mene osobno otvaranje ove tema vrijeđa... ali svatko ima pravo na svoje mišljenje.
lijepo rečeno. potpisujem!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ci sono solo due grandi squadre a Milano - L'Inter e Inter Primavera!
|
|
|
|
Augment
|
 |
« Odgovor #7 na: Sijeanj 21, 2012, 14:38:00 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #8 na: Sijeanj 21, 2012, 15:52:46 » |
|
 jbg jest malo smjesno al eto covjek je zelio da cuje nasa misljenja ...znam sto posto na ovom forumu da je ovdje drugaciji skup ljudi koji su uz presjednika i kad ne ide interu Ja sam mala maca kolko ljudi prate inter mislim na starije clanove da se niko ne naljuti .... ja sam tu od doba Recobe Ronalda fenomena do dan danas i bit cu dok ne umrem ..Znam sto posto da na dr inetrovim forumima ima prica za odlazak Morattija ..i ja sam ga osudjivao u trenutku ljutnje al kad bi mislio za cjelokupno dobrobit intera onda sam da Moratti ostane pa cojk je dao za inter oko 2 milijarde eura garant ..pod njegovom palicom su dolazili najveci Zato on je dokazo da voli inter srcem .a Augument legendo nasmijo si me Nadam se da se nas kolega moj komsija ne naljuti heheh LJepo je cuti svacije misljenje ...pozdrav svima ..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
herrera
|
 |
« Odgovor #9 na: Sijeanj 21, 2012, 16:58:41 » |
|
Ako ti je toliko mal mozak pa nemozes da skontas da zelim cuti i druga misljenja ( zato postoji forum), onda je to posebna prica za tebe, pozdrav... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
chivu26
|
 |
« Odgovor #10 na: Sijeanj 21, 2012, 17:13:12 » |
|
Moratti je važan kotačić u stroju koji naš klub čini posebnim. Jedan je od glavnih ljudi zašto igrači doživljavaju Inter kao porodicu,a ne kao običan klub/radno mjesto. Upravo zbog takve atmosfere u klubu,nema tog igrača koji nakon odlaska iz Intera neće sve najbolje govoriti o Interu,uz max. poštovanje. Da Moratti ode,postali bismo nešto kao City. Jebeš ti tijelo kojega čine arapski milijuni i plaćenici od igrača,kad u klubu nema duše,tj Morattija.  Hvala ti presidente za sve! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Augment
|
 |
« Odgovor #11 na: Sijeanj 21, 2012, 19:55:42 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #12 na: Sijeanj 22, 2012, 06:16:39 » |
|
Ovu temu treba ugasiti! Mislim da sam time sve rekao, odnosno podržavam fanaticov post.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Sijeanj 22, 2012, 06:20:05 od nraguz »
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
herrera
|
 |
« Odgovor #13 na: Sijeanj 22, 2012, 08:22:20 » |
|
Znam da je bilo namjerno, 1 : 0 za tebe  ma nista... zato je forum dobar 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
danijel1993
|
 |
« Odgovor #14 na: Sijeanj 22, 2012, 12:02:40 » |
|
Ne niti on niti Ranko neka zasad su rezultati tu i nema potrebe za ovom temom
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
eXoDuS1993
|
 |
« Odgovor #15 na: Sijeanj 22, 2012, 15:25:46 » |
|
NE!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
del_
|
 |
« Odgovor #16 na: Sijeanj 23, 2012, 15:03:54 » |
|
Klub je njegov i moze raditi od njega što ga volja. Ja ga osobno podrzavam i znam da ce uvijek raditi u interesu kluba. On zivi za taj klub, zivili su i njegovi preci, dok ovi jebeni arapi i rusi ce se zasititi svoijih igracaka kad tad. Ja sam osobno zadovoljan njegovom politikom kluba, i dok je god tako bude imao moju potporu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Nella gioia e nel dolore, per l'inter eterno amore.
|
|
|
|
herrera
|
 |
« Odgovor #17 na: Sijeanj 23, 2012, 17:23:08 » |
|
I ja ga volim pogotov sto porodica ima istoriju u klubu, al su mi malo nelogicni njegovi potezi ove sezone,malo se izgubio, nadam se da će malo doć do sebe sledećeg ljetnog prelaznog roka...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
herrera
|
 |
« Odgovor #18 na: Veljaa 06, 2012, 07:30:12 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
herrera
|
 |
« Odgovor #19 na: Veljaa 13, 2012, 19:49:40 » |
|
Ovo sto je "Curva Nord" pjevala na utakmici Inter Novara 0-1 : "Hvala ti Moratti, a sad odlazi"!!!!, pridruzujem se i u prvom i u drugom dijelu recenice...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #20 na: Veljaa 17, 2012, 17:44:49 » |
|
I što onda, da dođu Arapi ili Amerikanci?!
Eto vas pa navijajte za Manchestere koji više nisu nogometni klubovi već čisti biznis.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
nerazzurro4ever
|
 |
« Odgovor #21 na: Veljaa 18, 2012, 07:33:46 » |
|
Neka on jos dugo vrimena bude u interu samo prominit politiku transfera tu smo zakazali. da je to sve tako jednostavno nebo mi navijali za inter. Stp komliciranje to bolje.FORZA INTER
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
chivu26
|
 |
« Odgovor #22 na: Veljaa 18, 2012, 10:58:10 » |
|
I što onda, da dođu Arapi ili Amerikanci?!
Eto vas pa navijajte za Manchestere koji više nisu nogometni klubovi već čisti biznis.
Potpis k'o kuća! Radije bih da nema rezultata,ali da Moratti bude u Interu,nego da nas kupe neki Arapi,dovedemo puno pojačanja poosvajamo sve... Želim klub s dušom,a ne igračku nekih šeika koje boli k. za Inter.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|