Svibanj 23, 2012, 13:40:50 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
Anketa
Pitanje: Treba li Moratti prodati Inter nekome sposobnijem od samoga sebe?  (Glasanje završeno: Veljaa 19, 2012, 15:20:22 )
Da, sigurno treba da ode - 1 (6.7%)
NE,radi dobar posao - 13 (86.7%)
Treba mu dati šansu do ljetnog prelaznog roka - 1 (6.7%)
Ukupno glasaa: 15

Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Da li je vrijeme da M.Moratti napusti Inter?  (Posjeta: 795 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
herrera
Super clan

« na: Sijeanj 20, 2012, 15:20:22 »

Obzirom na poteze koje je povlačio poslije osvajanja UCL, čini mi se kako je počeo gubiti konce u Interu, prvo od svojih kontradiktornih izjava(danas kaze jedno a sutra sam sebe demantuje) u par navrata pa dovođenjem Gasperinija,Bentiza a kako sad stvari stoje loše odluke će da prenese i u svlačionicu zajedno sa Brankom (ako dovedu Kucku i ostale anonimuse umjesto pravih pojačanja). Interesuje me da li je došlo vrijeme da Moratti proda Inter nekome sposobnijem, pošto je Inter veliki klub i nebi smjeli sebi da dozvolimo još 20 godina da čekamo do nove titule prvaka Italije.
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #1 na: Sijeanj 20, 2012, 15:44:06 »

N I K A D A ! ! !

Moratti = Inter

Ljudi, ovo je Inter i svatko tko navija za ovaj klub mora znati da smo mi poseban klub... a dio te posebnosti je obitelj Moratti i to treba ostati zauvjek.

Što se mene tiče ne moramo nikada više osvojiti niti jedan trofej ako to uvjetuje nekakvo bogato ulaganje. OVO je moj klub... moja ljubav nije uvjetovana trofejima. Prodaju li ga kakvim milijunerima izgubit će dušu.

Mene osobno otvaranje ove tema vrijeđa... ali svatko ima pravo na svoje mišljenje.
Evidentirano

herrera
Super clan

« Odgovor #2 na: Sijeanj 20, 2012, 15:57:04 »

Temu sam i otvorio da vidimo mišljenje svih nas na forumu...
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #3 na: Sijeanj 20, 2012, 16:01:54 »

Nisam za odlazak porodice Moratti iz intera nadam se da Moratti ostane dok je ziv i kad ne mogne neka prepusti sinu intera vako da dodju arapi rusi ameriknci nikada volim da je inter u rukama ljudi koje vole inter ..ovi kluboi su bez duse (city Chelsea liverpol manutd )sve ce to propast smijem se kladit ..Dakle ja podrzajem od Fanatica post pozdrav  novija zastava
Evidentirano

herrera
Super clan

« Odgovor #4 na: Sijeanj 20, 2012, 16:06:34 »

Mislim da ste upravu što se tiče gubljenja identiteta i to"gubljenje duše", volim Inter i cijenim sva naša mišljenja zato bi volio da čujem kako svi mi razmisljamo...Moratii je tu od 95 a prije njega i njegov otac je bio tu...samo su mi malo cudni njegovi potezi u zadnje vrijeme zato sam pokreno ovu temu i anketu,pozz
Evidentirano

Il Trattore
Super clan

« Odgovor #5 na: Sijeanj 20, 2012, 23:46:32 »

NE
Inter nije njegova igracka koju ce on bacit nakon sto mu dosadi kao sto ce to uradit abramovic i ovi arapi.MM voli Inter i mozda donese neku pogresnu odluku ali uvjek zeli sve najbolje Interu
 novija zastava
Evidentirano

SEMPER FIDELIS
irasic
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #6 na: Sijeanj 21, 2012, 09:42:41 »

N I K A D A ! ! !

Moratti = Inter

Ljudi, ovo je Inter i svatko tko navija za ovaj klub mora znati da smo mi poseban klub... a dio te posebnosti je obitelj Moratti i to treba ostati zauvjek.

Što se mene tiče ne moramo nikada više osvojiti niti jedan trofej ako to uvjetuje nekakvo bogato ulaganje. OVO je moj klub... moja ljubav nije uvjetovana trofejima. Prodaju li ga kakvim milijunerima izgubit će dušu.

Mene osobno otvaranje ove tema vrijeđa... ali svatko ima pravo na svoje mišljenje.
lijepo rečeno.
potpisujem!
Evidentirano

Ci sono solo due grandi squadre a Milano -  L'Inter e Inter Primavera!
Augment
Super clan

« Odgovor #7 na: Sijeanj 21, 2012, 14:38:00 »

Ovo je najjace: Cheesy

3. Treba mu dati šansu do ljetnog prelaznog roka

ROFLMAO ROFLMAO
Evidentirano

Kad bih morao odgovoriti svim menadzerima, braci i drugima moramo bih otvoriti one vrazje Facebooke ili Twittere. - Claudio Ranieri. Cheesy Cheesy

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #8 na: Sijeanj 21, 2012, 15:52:46 »

Cheesy jbg jest malo smjesno al eto covjek je zelio da cuje nasa misljenja ...znam sto posto na ovom forumu da je ovdje drugaciji skup ljudi koji su uz presjednika i kad ne ide interu Ja sam mala maca kolko ljudi prate inter mislim na starije clanove da se niko ne naljuti .... ja sam tu od doba Recobe Ronalda fenomena do dan danas i bit cu dok ne umrem ..Znam sto posto da na dr inetrovim forumima ima prica za odlazak Morattija ..i ja sam ga osudjivao u trenutku ljutnje al kad bi mislio za cjelokupno dobrobit intera onda sam da Moratti ostane pa cojk je dao za inter oko 2 milijarde eura garant ..pod njegovom palicom su dolazili najveci Zato  on je dokazo da voli inter srcem .a Augument legendo nasmijo si me Nadam se da se nas kolega moj komsija ne naljuti heheh LJepo je cuti svacije misljenje ...pozdrav svima ..
Evidentirano

herrera
Super clan

« Odgovor #9 na: Sijeanj 21, 2012, 16:58:41 »

Ako ti je toliko mal mozak pa nemozes da skontas da zelim cuti i druga misljenja ( zato postoji forum), onda je to posebna prica za tebe, pozdrav...  Bang Bang
Evidentirano

chivu26
Super clan

« Odgovor #10 na: Sijeanj 21, 2012, 17:13:12 »

Moratti je važan kotačić u stroju koji naš klub čini posebnim. Jedan je od glavnih ljudi zašto igrači doživljavaju Inter kao porodicu,a ne kao običan klub/radno mjesto. Upravo zbog takve atmosfere u klubu,nema tog igrača koji nakon odlaska iz Intera neće sve najbolje govoriti o Interu,uz max. poštovanje. Da Moratti ode,postali bismo nešto kao City. Jebeš ti tijelo kojega čine arapski milijuni i plaćenici od igrača,kad u klubu nema duše,tj Morattija.   Inter zastava

Hvala ti presidente za sve!  bow down
Evidentirano
Augment
Super clan

« Odgovor #11 na: Sijeanj 21, 2012, 19:55:42 »

Ako ti je toliko mal mozak pa nemozes da skontas da zelim cuti i druga misljenja ( zato postoji forum), onda je to posebna prica za tebe, pozdrav...  Bang Bang

ROFLMAO

3. Treba mu dati šansu do ljetnog prelaznog roka

smijao sam se ovome kako je napisano kao da se mi nesto pitamo do kad gazda ima sansu da se popravi. Think

.. samo smireno nemoj da se duris brate, ako sam te malo prcnuo bilo je namjerno Cheesy
Evidentirano

Kad bih morao odgovoriti svim menadzerima, braci i drugima moramo bih otvoriti one vrazje Facebooke ili Twittere. - Claudio Ranieri. Cheesy Cheesy

nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #12 na: Sijeanj 22, 2012, 06:16:39 »

Ovu temu treba ugasiti! Mislim da sam time sve rekao, odnosno podržavam fanaticov post.
« Zadnja izmjena: Sijeanj 22, 2012, 06:20:05 od nraguz » Evidentirano

Milano siamo noi!
herrera
Super clan

« Odgovor #13 na: Sijeanj 22, 2012, 08:22:20 »

Znam da je bilo namjerno, 1 : 0 za tebe  3x9 ma nista... zato je forum dobar Smiley
Evidentirano

danijel1993
Super clan

« Odgovor #14 na: Sijeanj 22, 2012, 12:02:40 »

Ne niti on niti Ranko  neka zasad su rezultati tu i nema potrebe za ovom temom
Evidentirano

eXoDuS1993
Super clan

« Odgovor #15 na: Sijeanj 22, 2012, 15:25:46 »

NE!
Evidentirano

del_
Stalni clan

« Odgovor #16 na: Sijeanj 23, 2012, 15:03:54 »

Klub je njegov i moze raditi od njega što ga volja.
Ja ga osobno podrzavam i znam da ce uvijek raditi u interesu kluba.
On zivi za taj klub, zivili su i njegovi preci, dok ovi jebeni arapi i rusi ce se zasititi svoijih igracaka kad tad.
Ja sam osobno zadovoljan njegovom politikom kluba, i dok je god  tako bude imao moju potporu.
Evidentirano

Nella gioia e nel dolore, per l'inter eterno amore.
herrera
Super clan

« Odgovor #17 na: Sijeanj 23, 2012, 17:23:08 »

I ja ga volim pogotov sto porodica ima istoriju u klubu, al su mi malo nelogicni njegovi potezi ove sezone,malo se izgubio, nadam se da će malo doć do sebe sledećeg ljetnog prelaznog roka...
Evidentirano

herrera
Super clan

« Odgovor #18 na: Veljaa 06, 2012, 07:30:12 »

STA RADIS MORATTI?Huh?Huh?Huh?Huh?Huh?, mislim da neznas ni ti sam
Evidentirano

herrera
Super clan

« Odgovor #19 na: Veljaa 13, 2012, 19:49:40 »

Ovo sto je "Curva Nord" pjevala na utakmici Inter Novara 0-1 : "Hvala ti Moratti, a sad odlazi"!!!!, pridruzujem se i u prvom i u drugom dijelu recenice...
Evidentirano

nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #20 na: Veljaa 17, 2012, 17:44:49 »

I što onda, da dođu Arapi ili Amerikanci?!

Eto vas pa navijajte za Manchestere koji više nisu nogometni klubovi već čisti biznis.
Evidentirano

Milano siamo noi!
nerazzurro4ever
Super clan

« Odgovor #21 na: Veljaa 18, 2012, 07:33:46 »

Neka on jos dugo vrimena bude u interu samo prominit politiku transfera tu smo zakazali. da je to sve tako jednostavno nebo mi navijali za inter. Stp komliciranje to bolje.FORZA INTER
Evidentirano
chivu26
Super clan

« Odgovor #22 na: Veljaa 18, 2012, 10:58:10 »

I što onda, da dođu Arapi ili Amerikanci?!

Eto vas pa navijajte za Manchestere koji više nisu nogometni klubovi već čisti biznis.

Potpis k'o kuća! Radije bih da nema rezultata,ali da Moratti bude u Interu,nego da nas kupe neki Arapi,dovedemo puno pojačanja poosvajamo sve... Želim klub s dušom,a ne igračku nekih šeika koje boli k. za Inter.
Evidentirano
 Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!