|
inter1908
|
 |
« na: Rujan 14, 2008, 13:57:04 » |
|
Ajmo se polako pripremat za tu utakmicu,mislim da bi to trebali dobit iako je uvjek dole nezgodno u Gr?koj.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #1 na: Rujan 14, 2008, 14:09:59 » |
|
da, pogotovo kada igra Ante Rukavina za njih
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #2 na: Rujan 14, 2008, 14:30:53 » |
|
jel igra on tamo u prvih 11??
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ultras
|
 |
« Odgovor #3 na: Rujan 14, 2008, 14:40:54 » |
|
Ozljeden je
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #4 na: Rujan 14, 2008, 15:51:58 » |
|
nije ozljedjen,igra je zadnje kolo u grckom prvenstvu,nekih 15 minuta...nemojmo se zavaravati ,panathianakos je jako nezgodna ekipa,posebno doma...  teska tekma,predvidjam nasu pobjedu...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
p3r0_inter
|
 |
« Odgovor #5 na: Rujan 14, 2008, 15:59:49 » |
|
Po meni pobjednik uop?e nije upitan i mislim da ?e se inter prošetati atenom. Totalno sam uvjeren. Jedva ?ekam utorak
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 Io sono Interista
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #6 na: Rujan 14, 2008, 16:41:12 » |
|
Grci su jako nezgodni kod ku?e ali mi moramo ?im prije obezbjediti prolaz u osminu finala.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #7 na: Rujan 14, 2008, 17:49:15 » |
|
ja bih i sa remijem bio zadovoljan.Mislim da ?e nam to bit najteže gostovanje u ovoj skupini
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #8 na: Rujan 14, 2008, 17:58:04 » |
|
a dobro i Werder je nezgodan. Treba probati na po?etku stisnuti i pokupiti dovoljan broj bodova da se u finišu jesenjskog dijela posvetimo prvenstvu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #9 na: Rujan 14, 2008, 18:10:08 » |
|
vjerovatno ce mou ispremijesati sastav,gdje ce mozda cordoba zaigrat,vjerovatno i cruz,nadam se i adrianu u prvoj momcad......ne virujem da ce bit isti sastav ka protiv catanije,sigurno ce biti makar 3 promjene unutar 11...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #10 na: Rujan 14, 2008, 18:12:26 » |
|
evo da tu nastavim o Figu, svaka njemu ?ast ali ipak nije on više za atomski nogomet, mislim da ga treba koristiti ili za kup (ITALIE) utakmice ili ga ne koristiti jer nam je najslabija karika definitivno...
to je moje mišljenje. Za ligu prvaka ga nebi koristio.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #11 na: Rujan 14, 2008, 18:19:26 » |
|
mislim da ce mourinho postaviti 4-3-3, jer najavljuje mancinia u prvom sastavu, a posto je i quaresma zabio gol, ocekujem igru sa dva krila.mislim da zlatan nece poceti od pocetka
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ToniV.G
|
 |
« Odgovor #12 na: Rujan 14, 2008, 18:29:50 » |
|
evo da tu nastavim o Figu, svaka njemu ?ast ali ipak nije on više za atomski nogomet, mislim da ga treba koristiti ili za kup (ITALIE) utakmice ili ga ne koristiti jer nam je najslabija karika definitivno...
to je moje mišljenje. Za ligu prvaka ga nebi koristio.
figo je iskusan igrac a ovoj ekipi treba iskustvo iako bi on po meni trebao ulaziti a ne pocinjati utakmicu zna jose najbolje..mislim da ce biti teska utakmica ali cemo dobiti prognoza 2:1 za nas naravno 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #13 na: Rujan 14, 2008, 18:52:10 » |
|
Figo nam svakako treba još ovu sezonu i nebitno je jel po?inje ili ulazi, bitno je da da svoj doprinos ekipi.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #14 na: Rujan 14, 2008, 18:56:16 » |
|
slažem se da nam Figo treba ali pored zdravih Mancinia i Quaresme nebi mi po?injao to je sigurno ,pogotovo se vidi po ju?erašnjoj utakmici
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #15 na: Rujan 14, 2008, 19:00:44 » |
|
slažem se da nam Figo treba ali pored zdravih Mancinia i Quaresme nebi mi po?injao to je sigurno ,pogotovo se vidi po ju?erašnjoj utakmici
molim stru?njaka za prijenose ako ve? nije da kaže di se može gledat tekma zahvaljujem! i dobit ?emo 3-0
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #16 na: Rujan 14, 2008, 19:07:29 » |
|
mislim da sam napisao ali evo i ovdje: A La Carte PPV 3 ART Sport 2 Nova Sports 1 (Hellas) Premiere Sport Portal - gledljivo piratski Sky Calcio 1 Sky Sport 1 (Italy) Sky Sports Interactive 1 Sky Sports Xtra (uk) Sport TV2 TV6 Sweden Vizion+ ~ Sky Sports HD3 (uk)
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #17 na: Rujan 14, 2008, 19:56:38 » |
|
evo i pozvanih: oalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni.
Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 39 Davide Santon.
Midfielders: 7 Luis Figo, 14 Patrick Vieira, 19 Esteban Cambiasso, 20 Muntari, 33 Amantino Mancini, 36 Francesco Bolzoni, 77 Ricardo Quaresma.
Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Ricardo Cruz, 10 Adriano, 45 Mario Balotelli.
mislim da ce igrati 4-3-3, ali neznam tko ce igrati sa matrixom stopera, cordoba se tek vratio
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Rujan 14, 2008, 19:59:51 od interista7 »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Interf@n
|
 |
« Odgovor #18 na: Rujan 14, 2008, 22:40:12 » |
|
Da vidimo, ja bih ovako postavio mom?ad:
Julio Cesar - Maicon-Cordoba-Materazzi-Maxwell - Zanetti-Cambiasso-Muntari - Mancini-Adriano-Quaresma
Ibra neka malo odmori, a Vieira ?e imati priliku igrati protiv Torina s obzirom da Muntari ima crveni.
Dobijamo 0-1!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #19 na: Rujan 14, 2008, 23:23:20 » |
|
mislim da ce cambiasso se vraitit u obranu jer se cordoba tek vratio, tako da ce viera opet igrati.sumnjam da ce mourinho previse mjenjati sastav jer je to ipak prva utakmica i poslati ce sve najbolje iz razloga sto sigurno zeli sto prije osigurati prolaz da se moze na prvenstvo baciti.sto se tice panathinaikosa, mislim da je to najteze gostovanje u ovoj skupini, ali ako ocemo na krov europe, onda ni to nebi trebao biti problem.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ultras
|
 |
« Odgovor #20 na: Rujan 15, 2008, 13:12:36 » |
|
Tesko gostovanje,ali sa nasom momcadi to nebi smio biti problem!FORZA INTER
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #21 na: Rujan 15, 2008, 17:15:53 » |
|
hvala billy 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
zoka
Gost
|
 |
« Odgovor #22 na: Rujan 16, 2008, 00:30:00 » |
|
vieira bi bez obzira trebao po?eti u prvom sastavu, odigrao je maestralno prošlu utakmicu vra?a se u formu i mourinho ?e imati slatke brige oko odabira igra?a.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #23 na: Rujan 16, 2008, 05:23:53 » |
|
kad svi budu zdravi imamo dvije strašne ekipe. Recimo prva postava: J.Cesar, Maicon, Cordoba, Samuel, Chivu, Zanetti, Cambiasso, Muntari, Quaresma, Ibra, Mancini a B postava: Toldo, Burdisso, Rivas, Matrix, Maxwell, Stankovi?, Dacourt, Vieira, Figo(Cruz), Adriano, Balotelli. Ova druga bi se borila za titulu!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ragazzofortunato
|
 |
« Odgovor #24 na: Rujan 16, 2008, 12:58:36 » |
|
Calciomercato kaže da bi Adriano mogao krenuti od po?etka! Najavljuju sljede?e postave: PANATHINAIKOS (4-2-3-1): Galinovic; Nillson, Goumas, Sariegi, Spyropoulos; Matos, Simao; Gilberto Silva, Karagounis, Kleyton; Souza. All. Ten Cate INTER (4-4-2): Julio Cesar; Maicon, Cordoba, Materazzi, Maxwell; Zanetti, Vieira, Cambiasso, Mancini; Adriano, Ibrahimovic. All. Mourinho Arbitro: Mejuto Gonzalez (Spagna) Nadam se da su u pravu i da ?e Adri opravdati povjerenje.. Ma feeling je, ?im ga Jose stavlja da ho?e.. Uostalom naša velika beba se prepolovila zadnjih mjeseci: 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Rujan 16, 2008, 13:02:29 od ragazzofortunato »
|
Evidentirano
|
Tu sei l'assenza non vivo senza!!!
|
|
|