Svibanj 23, 2012, 13:34:52 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Hector Raul Cuper, vaše mišljenje??  (Posjeta: 272 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
herrera
Super clan

« na: Sijeanj 05, 2012, 15:56:24 »

Obzirom da je ovaka situacija u Interu oko transfera pa i mogućih novim trenera, sjetio sam se Cupera. Interesuje me vaše mišljenje o njemu i onome što je pružio u Interu. Meni je osto drag trener i dok je forsiro formaciju 4-4-2 sa bočnim igračima i kratkim pasovima. Bio je dvije sezone i šteta što nije uzeo nijedan trofej s nama...
Evidentirano

ILfenomeno
Stalni clan

« Odgovor #1 na: Sijeanj 05, 2012, 21:56:53 »

eh, da smo uzeli ono prvenstvo izgubljeno u zadnjem kolu protiv lazija...nebo bi nam bila granica, a mislim da nas onda ni ronaldo ne bi napustio,a cuper bi zlatnim slovima bio upisan u povijest kluba
Evidentirano

nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #2 na: Sijeanj 06, 2012, 18:18:18 »

Sjajan!!! S nama je došao na korak ili dva do raja, 3 puta (scudetto i UEFA '02 i LP '03).

I danas, kada se spominje naš naslov 2010. i počeci tog Intera spominje se upravo Cuper. Spominje ga uvijek Zanetti kao začetnika ovog Intera, spominjali su ga i Mourinho, Benitez i Leonardo.
« Zadnja izmjena: Sijeanj 06, 2012, 18:19:57 od nraguz » Evidentirano

Milano siamo noi!
Emir Podgorica
Super clan

« Odgovor #3 na: Sijeanj 06, 2012, 18:55:33 »

navijaci na ovim prostorima kad podrzavaju nekog trenera pjevaju: "Sto ce nama Hector Cuper kad je nama Jurcic super, Jurcicu majstore Jurcicu majstore"  Grin
kruna sam stavio samo kao primjer nista vise Tongue
Evidentirano

Ni zenu, ni djecu ka' Inter voljet' necu!
majstormk
Super clan

« Odgovor #4 na: Sijeanj 06, 2012, 22:25:09 »

dobar s taktickog stajalista, problematican u ophodenju prema igracima... a i bunkeras, a tako se ne osvajaju naslovi - fali mu muda reklo bi se u narodu...
Evidentirano
herrera
Super clan

« Odgovor #5 na: Sijeanj 20, 2012, 15:41:54 »

Čitam danas da je i on namiještao rezultate utakmica, moguće da je medjed namiještao i dok je bio kod nas... izgled vara definitivno  okret
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #6 na: Sijeanj 20, 2012, 16:09:07 »

Čitam danas da je i on namiještao rezultate utakmica, moguće da je medjed namiještao i dok je bio kod nas... izgled vara definitivno  okret
Cuper priznao namještanje utakmica

Argentinski trener trener Hector Cuper priznao je talijanskim istražiteljima da je primio 200 tisuća eura od napuljske mafije za sudjelovanje u namještanju utakmica. On tvrdi da je novcem želio pomoći punici renovirati kuću.

Cuper se sumnjiči da je kao trener španjolskog Racing Santandera primio 200 tisuća eura kako bi utjecao na ishode četiri utakmice, dvije u Argentini i dvije u španjolskom prvenstvu.

Napuljskoj je mafiji, čije je telefone prisluškivala policija, dojavio 'dogovorene' ishode četiri utakmice. Jedna od njih nije završila očekivanim rezultatom.

Argentinac je lani dao ostavku u Racingu, a u prosincu je, nakon glasina kako bi mogao preuzeti zagrebački Dinamo, postao trener turskog Orduspora.

Preuzeto sa vecernji.hr  Shocked
Evidentirano

Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!