Svibanj 23, 2012, 13:14:44 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: [1] 2 3 ... 6   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Hrvatska reprezentacija - pripreme za Euro  (Posjeta: 4812 puta)
0 Članova i 5 Gostiju pregledava ovu temu.
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« na: Oujak 29, 2008, 23:39:40 »

U sklopu priprema za Euro odigrali smo u Å kotskoj utakmicu 1: 1. Imali smo i u starom forumu" friÅ¡ku " raspravu o samoj tekmi, a sada tek toliko da otvorim temu koja ce biti aktualna sve do pocetka europskog prvenstava u nogometu. Htio bih ovom prilikom pozdraviti Ivana Klasnica i cestitati na uspjeÅ¡nom povratku u reprezentaciju. Bio sam skeptican o nastavku karijere uopce, ali prije svega, na njegovu srecu cudesno se i uspjeÅ¡no vratio.Sretno Ivane!      Shocked
« Zadnja izmjena: Travanj 10, 2008, 16:23:44 od fanatico » Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #1 na: Oujak 30, 2008, 11:31:30 »

Drago mi je zbog njega, ma zbog svih tih de?ki Å¡ta igraju stvarno sa srcem. Ja sam kako smo pobijedili Engleze pao u onu euforiju i bio uvjeren zlatu  Grin ali Nizozemska nas je spustila Å¡to je dobro jer vjerojatno su i oni bili pod tim utjecajem, sada bih jako bio zadovoljan prolaskom iz skupine a onda Å¡ta Bog da... Mislim da cemo Poljsku dobit, Austrija je zeznuta ali trebali bi proc i naravno Nemci poznato je da igramo bolje protiv jacih ekipa pa vjerujem da cemo bar nerjeseno odigrat jer su mu Nemci favoriti
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #2 na: Oujak 30, 2008, 11:35:47 »

mislim da bi ove godine mogli cak i daleko dogurati,ali se na momcadi vidi nedostatak Da Silve....on je daleko igracina i po,i nas golgeter...zelim mu da se sto brze oporavi i da pocne raditi ono sto voli,a to je igrat nogomet
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #3 na: Oujak 30, 2008, 12:48:28 »

mislim da je Austrija najlošija a Poljaci imaju dobrog selektora. Nijemci su uvijek Nijemci...Svejedno bi skupinu morali proci a dalje je uvijek lutrija i ima mnoštvo faktora.
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #4 na: Oujak 30, 2008, 13:31:52 »

a inace mi bi uvijek prosli kvalifikacije,i to kvalifikacije bi odigrali savrseno.a kad dodemo an prvenstvo se totalno osramotimo!!!
nadam se da cemo ove godine barem malo dalje dogurati,i onda na svetsko s Da Silvom
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #5 na: Oujak 30, 2008, 20:04:06 »

Svi se to nadamo, ali je Eduardov izostanak teško nadoknadiv. Petric " luduje " i nadam se da ce zadržati takvu formu do EP-a
« Zadnja izmjena: Oujak 30, 2008, 23:46:59 od fanatico » Evidentirano

Davor
Moderator
Stalni clan

Profil WWW
« Odgovor #6 na: Oujak 30, 2008, 22:37:18 »

Ovo u Glasgowu i u Splitu sigurno nebi trebalo uzeti za ozbiljno zato Å¡to su to prijateljske utakmice. Na evropskom prvenstvu zasigurno je da ce nam puno faliti naÅ¡ najbolji napadac Eduardo,ali mislim da bi i bez njega trebali doci barem do polufinala barem ponoviti uspjeh iz francuske i osvojiti broncu. Skupina nije teÅ¡ka i trebali bi je proci bez velikih problema tu je jedino Njemacka jaka.A joÅ¡ sam zaboravio reci Å¡to se tice Eduarda da mi imamo adekvatnu zamjenu za njega kao Å¡to su mladi rakitic,petric,olic,a tu je i klasnic koji se oporavio.Ja sam optimistican i mislim da možemo daleko dogurati.  Wink
« Zadnja izmjena: Oujak 30, 2008, 22:41:37 od Davor » Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #7 na: Oujak 31, 2008, 10:55:16 »

jedino tko nam je u skupini opasnost a to je njemacka,imaju dobre igrace...i vecina igraca im ima ubojitu loptu!!
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #8 na: Oujak 31, 2008, 13:44:07 »

nemojmo potcijeniti Poljsku. Opasni su, i sa iskusnim i dobrim selektorom
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #9 na: Oujak 31, 2008, 15:05:31 »

da bas sam jucer pricao s frendom o reprezentaciji i o dolazecem prvenstvu!!!
naglasio je da je ove godine poljska dosta dobra!!
austriju bi trebali dobiti bez problema,oni nam nebi trebali biti neka prijetnja
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #10 na: Oujak 31, 2008, 17:02:40 »

hm poljsku treba shvatit ozbiljno, svako treba shvatit ozbiljno, trebalo je i japan(2006.) i ekvador(2002.) ali nismo. poljska je dobra ali izgubili su od USA 3-0  Grin mislim ono....trebali bi svoju priliku tražit iz prekida jer su sva 3 uprvo tako popili, boruc mi je do proÅ¡le sezone bio jedan od najgolamana u EU ali ove sezone sa celticom u svakoj tekmi primi gol...
Evidentirano

Davor
Moderator
Stalni clan

Profil WWW
« Odgovor #11 na: Oujak 31, 2008, 20:11:34 »

to je sigurno da trebamo biti oprezni.zato Å¡to smo tako  vec na prethodna dva natjecanja  digli nos visoko, i bili malo previÅ¡e sigurni u sebe ,pa smo na kraju ispali 2002. izgubivÅ¡i  od   ekvadora.ali po svemu sudeci trebali bi proci ovu grupu lako,ali uvjek sa jednom dozom opreza. Kiss
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #12 na: Oujak 31, 2008, 20:25:16 »

sad dok je bilic nas izbornik mi se nekako cini da necemo dici nos,i da smo dosta razumni...imamo dobre igrace,i dobrog izbornika koji bi nam mogli omoguciti da stvarno daleko doguramo,ali uz originalnu igru
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #13 na: Travanj 01, 2008, 13:21:53 »

hahaha jeste vidli mutavog balabana  Shocked  Grin  Cheesy   Cheesy  Cheesy  Cheesy
debil bolje mu je da  Lips Sealed
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #14 na: Travanj 01, 2008, 14:39:23 »

Balabana sa jako cijenio cim se pojavio ali je sad definitivno jasno da je njegovo vrijeme proÅ¡lo.
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #15 na: Travanj 01, 2008, 17:40:34 »

ma iskreno,on se meni nije nikad svidao.a i nije mi nikad bio neki igrac
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #16 na: Travanj 01, 2008, 19:06:38 »

niti meni, olic i on su ono  :Smiley mutavi
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #17 na: Travanj 01, 2008, 19:12:00 »

a olic mi je ono cak i dobar,ok mi je igrac...ali balaban je stvarno promasen slucaj
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #18 na: Travanj 01, 2008, 20:12:29 »

pa ,Oli? bi i mogao nekad pomoci, zuji, zuji... nekad i pogodi.
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #19 na: Travanj 01, 2008, 20:13:31 »

dosta je brz...tako da nam to odgovara imati neke sprintere...
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #20 na: Travanj 02, 2008, 14:34:44 »

moram malo kritizirati Slavena Bilica, a glavni razlog je Dario Å imic. Stvarno viÅ¡e nema smisla pozivat ga u repku. Svaka mu cast za sve Å¡to je do sada dao, ali vec dvije godine se besramno Å¡lepa u reprezentaciji da bi silom doÅ¡ao do stotog nastupa. Takvu povlasticu nije imao niti jedan igrac otkad pratim nogomet. Pa u zadnje dvije godine nema minutažu u svom klubu za deset utakmica, a pogotovo ovu sezonu. Zapravo, iz sezone u sezonu sve manje i manje. Zar je on, inace, takva velicina da mora uvijek biti pozvan i odigrati bar simbolicno par minuta da upiÅ¡e nastup. Ne treba to Slavenu a ni Dariu i da je bar malo kritican sam bi se zahvalio. Od igre, klupe ili tribina najviÅ¡e vremena u Milanu provodi na zadnje spomenutoj opciji i sve to vreme neupitni je reprezentativac!?  Angry  Ne bi me cudilo  da ide na Euro, i to bi bilo doista previÅ¡e. 
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #21 na: Travanj 02, 2008, 14:49:49 »

a cuj,mozes i racunati da ce i biti na euru...a ono,on je nekako igrac koji ima dosta iskustva,i koje je dobra zamjena ako se nesto desi jer ima iskustva!!!
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #22 na: Travanj 02, 2008, 14:58:28 »

slazem se sa fanaticom i moram rec da simic igra katastrofa i ici ce na EURO nazalost, njega ne mogu smislit, on stvarno nema pojma, bar ne vise. u milanu je igra svake prijestupne(doslovno), a tamo je samo zbog para, njemu pase ne trosi se, dobiva pare i igra za repku....nema smisla ali ono....po meni hrvatska stvarno ima malo dobrih obrambenih igraca, robi je isto malo pao u formi ali ljudi moji knezevic je tu, covjek igra odlicno i nemoze igrat u repki ne igra zbog simica....no sta cemo mi tu...
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #23 na: Travanj 03, 2008, 18:07:47 »

evo naÅ¡ vajni Savez izaÅ¡ao (doduÅ¡e neslužbeno), nakon silne medijske buke sa prijedlogom novog ugovora Bilicu. Dobro ste se sjetili DRUGOVI, vi uvaženi foteljaÅ¡i. Imate vi precih briga nakon plasmana na Euro. Puca vam glava od razmiÅ¡ljanja kako povesti na besplatan dernek po "Å¡umama i gorama" domacina Eura, svu silnu rodbinu i prijatelje.
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #24 na: Travanj 04, 2008, 16:52:57 »

doista zapanjujuce djeluje vijest sa indexa da kamp za pripreme naÅ¡e repke u Astriji ima kameno-betonsku ogradu oko terena!!!???  Shocked Shocked Shocked Shocked      pogotovo nakon ove tragedije u Zadru treba neÅ¡to uciniti u vezi ovoga!     http://www.index.hr/images2/zidjpg-tomislavPacak600.jpg
« Zadnja izmjena: Travanj 04, 2008, 16:54:48 od fanatico » Evidentirano

Str: [1] 2 3 ... 6   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!