|
il Principe
|
 |
« Odgovor #100 na: Rujan 13, 2008, 22:36:09 » |
|
Za Muntaria sam ja govori odmah kad je došao da je odli?an igra?,ali da ima problema s ponašanjem tj.crvenim kartonima. Dok je igrao za Udineze redovito je dobija crvene kartone.Treba mu jose o?itat bukvicu.  A šta se ti?e maxwella,fenomenalan. Iman osje?aj da se odli?no slaže s quaresmom. Znam da je ve?ina vas za to da chivu igra na lijevom beku,ja nisam  bar ne pri ovoj formaciji.Po meni kad bi igrao chivu bila bi velika udaljenost izme?u njega u quaresme tj.chivu je orijetiraniji obrani nego maxwell koji je igrao prije na lijevom krilu. Maxwell je i brži od chivua. Ja bi kod formacije 4-4-2 koristio chivua,a kod 4-3-3 maxwella.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #101 na: Rujan 13, 2008, 22:40:49 » |
|
slažem se, dobro si to povezao.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #102 na: Rujan 13, 2008, 22:44:57 » |
|
dobra tekma danas,posebno me veseli sta je stvoreno dosta sansi,unatoc crvenom kartonu muntarija...vec se vidi napredak u igri i kad se vratu ovi oporavljenici i ozljedjeni (adriano,chivu,cordoba,cruz,samuel..),gledat cemo jaki inter! ne zaboravimo da je tek pocetak ,da su se mnogi nakon ozljeda vratili(cordoba,viera,matrix,burdisso,) plus ovi novi sta su dosli,bit ce jos dosta prostora za napredak u igri... i veseli me dobra igra viere,bit ce on bitna karika danasnjeg intera... sad se moramo rekupirati i u pohod na cl protiv panathinakosa...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
zoka
Gost
|
 |
« Odgovor #103 na: Rujan 13, 2008, 23:34:22 » |
|
vieira je odigrao maestralno, tako je igrao odli?no i drugi dio prošle sezone. nadam se da se ne?e ozlije?ivati jer je on jedan veliki Plus za našu ekipu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #104 na: Rujan 14, 2008, 07:25:39 » |
|
Pa opalio ga je, ali to nije za crveni, mislim da je to daleko prestroga odluka suca. Ovaj je njega mlati iza le?a i hvatao 5 sec ...i nemamo što više pri?at.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
inter1908
|
 |
« Odgovor #105 na: Rujan 14, 2008, 13:00:06 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #106 na: Rujan 14, 2008, 13:38:25 » |
|
cestitam na pobijedi, quaresma je zabio super gol, a zlatan fulo nevjerojatno.glavno da smo dobili i da ce se igra iz tjedna u tjedan poboljsavati.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #107 na: Rujan 14, 2008, 16:42:51 » |
|
ve? otkad sam napisao da tek krajem mjeseca o?ekujem potpunu uigranost. Naznake se vide ali još treba podmazati i u nijansama uštimati stroj.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #108 na: Rujan 14, 2008, 20:28:59 » |
|
dobra utakmica,prikraju je catania pruzila neki otpor,ali vecinu vremena utakmice smo mi bili dominantni...cestitke quaresmi na datom golu i na proigravanjima,balotelli je isto dobro odigrao,mancini takoder super odigrao i proigravao,zanetti kao i uvijek dinamitan. e sad da se bacim na muntaria.istina da je bespotrebno mlatarao rukama,i da je napravio faul lupivsi onog dilkana po licu,ali dajte ljudi pa to nije za crveni...moze se reci da je sudac odlucio dati crveni kad je vidio kako je ovaj odletio,a bespotrebno se bacio,tako da je sudac presudio na osnovu toga i to je velika greska.ako je vec odlucio dati karton onda neka barem da covjeku zuti jer ga je klepio po licu makar bi i o tome razmislio ali crveni nikako...sve u svemu dovra utakmica,lijepo smo odigrali i jedva cekam sljedecu hehe
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #109 na: Rujan 14, 2008, 20:40:28 » |
|
biti ?e to sve bolje i bolje samo se ove gluposti isl. ne smiju raditi i to treba odmah djelovati. Može nas negdje skupo koštati. Bar od prošle sezone imamo pregršt toga i pametnom je to dosta.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #110 na: Rujan 14, 2008, 20:43:06 » |
|
da makar ne vjerujem da ce mnuntari ubuduce dobivati previse crvenih...nego me mpo tom pitanju vise brine materazzi on je stroj za dobivanje crvenih kartona
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #111 na: Rujan 14, 2008, 20:55:51 » |
|
Ljudi, jeste vidjeli tablicu? Dvije ekipe imaju 0 bodova. Pogodite kako se jedna od njih zove. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #112 na: Rujan 14, 2008, 21:01:27 » |
|
neman pojma 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #113 na: Rujan 14, 2008, 21:25:30 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Interf@n
|
 |
« Odgovor #114 na: Rujan 14, 2008, 22:15:59 » |
|
A ja danas igrao na kladionici na Genou 1x, frend mi govori ti si lud, to ti je ?ista duja na Bilan... Šteta što fulah ostale utakmice 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #115 na: Rujan 14, 2008, 22:17:47 » |
|
ja jucer stavio na inter i na barcu,ali barca izgubila...steta a doveli su si takva pojacanja
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Interf@n
|
 |
« Odgovor #116 na: Rujan 16, 2008, 16:51:23 » |
|
Muntari dobio 3 utakmice neigranja!Skupo ga je koštala nervoza i nesportsko ponašanje!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #117 na: Rujan 16, 2008, 16:54:55 » |
|
skupo njega ali i cijeli klub, ostavi pola utakmice ekipu na cjedilu. Sve to smo prošle godine skupo pla?ali i ne smije se više ponavljati.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #118 na: Rujan 18, 2008, 23:27:35 » |
|
Ma bitno je da smo pobjedili nije bitno kako al pisu se 3 boda Hehehehehe a Milan sretan sam zbog njih da ce ostat u ovakvoj formi do 5 kola kad dobiju 6 komada da im vratimo jos boli Zato trebamo ih nakantat a sto se tice Muntarija dobar igrac ali cudan u jednu ruku al valjda se promjeni jer prosle smo sezone igrali oko 10 utakmica sa igracem manje i opet pobjedivalI
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #119 na: Rujan 19, 2008, 05:28:51 » |
|
Ma bitno je da smo pobjedili nije bitno kako al pisu se 3 boda Hehehehehe a Milan sretan sam zbog njih da ce ostat u ovakvoj formi do 5 kola kad dobiju 6 komada da im vratimo jos boli Zato trebamo ih nakantat a sto se tice Muntarija dobar igrac ali cudan u jednu ruku al valjda se promjeni jer prosle smo sezone igrali oko 10 utakmica sa igracem manje i opet pobjedivalI
u pravu si ali ovu sezonu ne možemo si dozvoliti taj luksuz jer su svi jaki a za Europu da ne govorim.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan