Svibanj 23, 2012, 13:00:39 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 2 [3]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Claudio Ranieri  (Posjeta: 2603 puta)
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
chivu26
Super clan

« Odgovor #50 na: Veljaa 07, 2012, 20:50:11 »

Svi vi koji ste toliko protiv Ranierija, dajte vi meni recite koji bi vi sastav izveli protiv Rome od igrača koji su bili u kadru?
Inter: 1 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 25 Samuel, 55 Nagatomo; 4 Zanetti, 17 Palombo, 19 Cambiasso, 20 Obi; 7 Pazzini, 22 Milito.
Subs: 12 Castellazzi, 2 Cordoba, 23 Ranocchia, 26 Chivu, 18 Poli, 37 Faraoni, 30 Castaignos.
- sami defanzivci, jedino je mogao odpočetka Poli umjesto Pazzinija jer Roma dominira veznim redom
- za takav kadar su definitivno krive osobe koje odlučuju o transferima
- a nekim igračima treba dati ultimatum: neka se trude igrati za klub ili neka odu iz kluba, jer takvi bezvoljni nam nisu potrebni

Zašto nije stavio Zaratea ili malog Castaignosa?  Zašto je pri rezultatu 2-0 za Romu vadio Pazza i stavio Polija? Zašto nikad nije stavio u prvih 11 i Wesa i Rickija kad su bili zdravi? Zašto protiv Leccea nije reagirao tako da uvede još kojeg igrača u napad?
Evidentirano
croit93
Stalni clan

« Odgovor #51 na: Veljaa 07, 2012, 23:33:50 »

Zašto nije stavio Zaratea ili malog Castaignosa?  Zašto je pri rezultatu 2-0 za Romu vadio Pazza i stavio Polija? Zašto nikad nije stavio u prvih 11 i Wesa i Rickija kad su bili zdravi? Zašto protiv Leccea nije reagirao tako da uvede još kojeg igrača u napad?
Lako je bit junak poslje bitke i poslje utakmice rec zasto nije ovo, zasto nije ono.... ajde iskreno zar bi se u tzv. derbiju trebali oslanjat na mladog igraca koji se jos nije dokazao ili na sebicnog i poprilicno loseg zaratea.... izvadio je pazzinija jer smo gubili bitku na sredini terena i trebao nam je jedan kreativni vezni igrac pa je vjerovatno prebacio na formaciju 4-4-1-1 ali taj dan je sve bilo lose....a protiv leccea smo se puno ispromasivali tj. benassi je sve branio realno gledajuci imali smo tri ciste prilike koje je on obranio...a za wesa i alvareza  ti samo ranieri moze dat odgovor, ali prije svega on nije prvi krivac za ovo sta se trenutno dogadja...
Evidentirano

Fare grande l'Inter. Oggi come allora.
herrera
Super clan

« Odgovor #52 na: Veljaa 07, 2012, 23:56:21 »

Ma nije on krivac za sve,glavni ljudi za to su oni s vrha(moratti,branka) al moro je povlacit drugacije poteze u zadnjim utakmicama(gleda kako ekipa gubi a i dalje igra defanzivno). Snosi kao trener krivicu za losu takticku npostavku.
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #53 na: Veljaa 08, 2012, 00:54:14 »

Ja njega ne krivim ni zasto i da dodam zao mi sto sam pljuvo po Benitezu Ranieri sigurno nije kriv jer cojk nema ekipe i ovo je maximum iz intera.
Evidentirano

felapton
Mladi clan
**

« Odgovor #54 na: Veljaa 08, 2012, 00:56:53 »

Zarate to što je igrao za nas nije ništa pokazao, izgubio je samopouzdanje. Poli je ušao zato jer su nas izdemolirali na sredini-njihova 4 na naša 2 središnja veznjaka. Kad smo kod Wesa, još nije bio potpuno spreman, a mi dobivali sve tekme u 4-4-2 pa ga nije forsirao od početka,  da je igrao 4-3-1-2 sa wesom i alvarezom i još 2 napadača tada bi bili preslabi u branjenju, jer i bez alvareza ta formacija je bila loša u defanzivi. A da je uprava kupila krilnog igrača kao što je Ranieri pa i treneri prije njega tražili, mogli bi igrati 4-2-3-1, tada bi gledali i wesa i alvareza, novo krilo i milita. Vjerovatno će pokušati tu formaciju kad se forlan konačno oporavi pa će on igrati na krilu.
Što se tiče protiv Leccea 2.poluvrijeme smo igrali sa Militom,Pazzinijem,Zarateom i Alvarezom, ako to nije dovoljno ofanzivno onda neznam.
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #55 na: Veljaa 22, 2012, 16:44:46 »

Ranieri se pogubio: Spašava se izbacivanjem Sneijdera iz prvih 11!?

– Sa Sneijderom i još dva napadača u momčadi bilo bi previše rupa u sredini terena – objasnio je Ranieri.

Od 18 mogućih bodova, nogometaši Intera u posljednjih su šest utakmica osvojili samo jedan. Zbog toga talijanska momčad, a pogotovo njen trener Claudio Ranieri u današnjoj utakmici protiv Marseillea na Velodromeu nemaju pravo na kiks. Poraz bi sigurno značio i kraj za Ranierija.

– Jasno mi je da moram nešto mijenjati. Razmišljam i da igramo s dva napadača, no to bi onda značilo da će iz prvih 11 ispasti Sneijder. Naime, s njim i još dva napadača u momčadi bilo bi previše rupa u sredini terena – objasnio je Ranieri.

Talijanski mediji nagađaju da će Ranieri ipak povući riskantan potez, staviti na hlađenje najskupljeg igrača Sneijdera te započeti napadačkim dvojcem Milito-Forlan.

Za pobjedu će Ranieri morati nadmudriti Deschampsa, s kojim baš i nema ugodna iskustva. Naime, Deschamps je na klupi Monaca 2004. u polufinalu LP-a izbacio Ranijerijev Chelsea.

– Ne gledam to kao na šansu za osvetu. Tko god pobijedi, stisnut ćemo si ruke – poručio je Deschamps.
Evidentirano

Augment
Super clan

« Odgovor #56 na: Veljaa 22, 2012, 19:43:14 »

covjek je potpuno potpuno upravu.

covjek ocito uvidja da nema sposobne igrace koji ce trcati za sebe i za sneidera.. kao da ga on ne bi volio stavljati svaku utakmicu.. to su bapske price da ima nesto protiv naseg veselog.
  sta bih mu rekao..
Evidentirano

Kad bih morao odgovoriti svim menadzerima, braci i drugima moramo bih otvoriti one vrazje Facebooke ili Twittere. - Claudio Ranieri. Cheesy Cheesy

chivu26
Super clan

« Odgovor #57 na: Veljaa 22, 2012, 21:29:19 »

covjek je potpuno potpuno upravu.

covjek ocito uvidja da nema sposobne igrace koji ce trcati za sebe i za sneidera.. kao da ga on ne bi volio stavljati svaku utakmicu.. to su bapske price da ima nesto protiv naseg veselog.
  sta bih mu rekao..

Al' ono... Ako ćemo gledati realno naš niz poraza je nastupio sa povratkom Sneijdera.  Ne znam što reći,jest on WC igrač,ali mi smo svoje pobjede nizali bez njega.
Evidentirano
diego.a.milito
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #58 na: Veljaa 22, 2012, 22:59:37 »

Ranieri se pogubio: Spašava se izbacivanjem Sneijdera iz prvih 11!?

Sa Sneijderom i još dva napadača u momčadi bilo bi previše rupa u sredini terena – objasnio je Ranieri.

Od 18 mogućih bodova, nogometaši Intera u posljednjih su šest utakmica osvojili samo jedan. Zbog toga talijanska momčad, a pogotovo njen trener Claudio Ranieri u današnjoj utakmici protiv Marseillea na Velodromeu nemaju pravo na kiks. Poraz bi sigurno značio i kraj za Ranierija.

– Jasno mi je da moram nešto mijenjati. Razmišljam i da igramo s dva napadača, no to bi onda značilo da će iz prvih 11 ispasti Sneijder. Naime, s njim i još dva napadača u momčadi bilo bi previše rupa u sredini terena – objasnio je Ranieri.

Talijanski mediji nagađaju da će Ranieri ipak povući riskantan potez, staviti na hlađenje najskupljeg igrača Sneijdera te započeti napadačkim dvojcem Milito-Forlan.

Za pobjedu će Ranieri morati nadmudriti Deschampsa, s kojim baš i nema ugodna iskustva. Naime, Deschamps je na klupi Monaca 2004. u polufinalu LP-a izbacio Ranijerijev Chelsea.

– Ne gledam to kao na šansu za osvetu. Tko god pobijedi, stisnut ćemo si ruke – poručio je Deschamps.

Pa znaci mourinho je igrao i sa sneijderom i sa 3 napadaca milito,eto,pandev a nesmije da igra ni s jednim kada mu igra sneijder.Kako je glup samo je ovaj podatak dovoljan za otkaz ( 7 utakmica,6poraza i to od napolija novare leccee iittt..
Evidentirano
chivu26
Super clan

« Odgovor #59 na: Oujak 26, 2012, 21:30:29 »

Zbogom zauvijek nekarakterno smeće! Ostat će mi dragi i Benitez i Leonardo,čak mi se Gasperini nije niti najmanje zamjerio,ali ovu budalu ne mogu smisliti. Nisam pripadnik starije generacije,ali znam da se nisu uvijek osvajali trofeji,znam da je navijanje za Inter uvijek bila patnja,ali mislim da je Rankov Inter najgori u povijesti. Ne znam,stvarno bih volio vidjeti tu ekipu koja je igrala bezidejnije i sa manje trke i karaktera.
Evidentirano
goca_flash
Super clan

« Odgovor #60 na: Oujak 26, 2012, 22:34:53 »

mrs
Evidentirano

....potpuno trijezan umirem....
croit93
Stalni clan

« Odgovor #61 na: Oujak 26, 2012, 23:10:06 »

Teraaaaaaj smrade nemamo ti na cemu zahvalit....mislim da su stankovic i forlan tuzni sta odlazi al neka ih slobodno vodi sa sobom  3x9
Evidentirano

Fare grande l'Inter. Oggi come allora.
 Str: 1 2 [3]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!