Svibanj 23, 2012, 12:59:45 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: [1] 2 3   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Claudio Ranieri  (Posjeta: 2603 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
del_
Stalni clan

« na: Rujan 22, 2011, 08:13:06 »

Eto s obzirom da smo dobili 4 trenera u zadnjih godinu dana red je da i njemu otvorimo topic.

Volili ga ne volili on je tu pa mozemo malo o njemu.

RANIERI-INTER: THE NEW TAMER IS ANTI-MOU.

Agreement for two seasons, today is the first training session.
"The team will return to play at its best."

INTER, ANOTHER REVERSAL: HERE'S RANIERI

Gasp leaves: it's the fourth change on the bench in 16 months.
The new coach has signed a two-year deal worth 1.5 million a season.

Milan - On May 16, 2010, for 37 diabolical minutes, Claudio Ranieri was the most hated coach by the Inter fans, let alone Mourinho. That day, Ranieri was the coach of Roma and for 37 minutes, he virtually had the Scudetto badge on his chest. But then, Milito and Mourinho's Inter, his enemy, took it back in Siene and then became the champions of everything. Yesterday, September 21, 2011, Inter reopened the immediate future with him, Claudio Ranieri, with a two-year contract of around 1.5 million euros per season and the announcement is scheduled for today. Ranieri will bring four collaborators: Capanna (fitness coach), Pellizzaro (goalkeeping coach), Benetti (assistant coach) and Damiano (tactical adviser).

Why him The choice of Ranieri, fourth coach in 16 months after Mourinho, was made and desired by Moratti. The number one of Inter is not interested in neither the whispers of weak appreciation in the dressing room nor the old sparks with Mourinho. He has chosen Ranieri because he is filled with international experience, because sooner or later, the team must fray the cord that binds the club to the Special One and also because his presence, which is stronger than Gasp, will put the team ahead of their responsibilities.

Liked nothing In the morning, the commute between Milan and Appiano Gentile was very busy. At 11 o'clock in the morning, Massimo Moratti exited his office and was surrounded by a swarm of reporters, fans and curious shoppers. "Will Gasperini stay? I don't think so. We will see what to do but the situation seems very difficult from all points of view. What did I like the least in the game against Novara? When you lost like that, you can't like anything. But I don't think there is a problem in terms of feeling between the players and Gasperini." This was instead the detonator of the sacking.

The sack At the same time, 60 kilometers up North, Branca and Ausilio came to Pinetina to communicate the sacking of Gasperini due to consensual resolution. Everything was then made official on the Inter website by 12:30 with the following statement: "F.C. Internazionale announces that this morning's training session at the Centro Sportivo Angelo Moratti in Appiano Gentile was run by Daniele Bernazzani and Giuseppe Baresi. The Club would like to thank Gian Piero Gasperini for the dedication he has shown in his work and regret having to end the relationship with the coach." It is very curious that the salute of Gasperini comes after the news of responsibility of Baresi and Bernazzani.

Afternoon Meanwhile, Ranieri was basically seen from everywhere: some say in Milan at 15:10 with a flight from Fiumicino, others denied it and the rest had a glimpse of him without certainties. Of course, Branca did meet him (probably in Bologna) and later at 18:30, together with lawyer Capellini and Ausilio, they were in the office of Rinaldo Ghelfi. With them was a surprise protagonist: Beppe Bozzo, lawyer and representative of Ranieri, the same one that led Mauro Zarate to Inter on the last day of transfer market. Ghelfi left his office at 20:15 but movements continued to happened between Moratti and Ranieri on the phone late in the evening. Today the official announcement and the first training session at 17:00.

First words Ranieri spoke to Domenica Sportiva: "Gasperini wanted to bring in his ideas and tried everything to make it work. I don't think he can be criticized, he tried to carry on his ideas until the end. Objective? I don't like to make promise but I want the most out of these players who still have so much to give."

Tactics, themes, and key points of the new Inter coach.

Milan - This is the coach that took Totti and De Rossi out in the derby in April 2010 when his team was down 1-0 and won 1-2. This is the coach that a few nights ago said: "Sneijder should play in his role which is as an attacking midfielder." This is the new coach of Inter who, for many, is the adjuster, the one who comes, completes the puzzle, puts all in place and then the painting is done or nearly so. This is Claudio Ranieri and his mission is clear: to cancel the improvisation going on at Inter by rearranging it.

4-2-3-1 Throughout his history, Claudio Ranieri has changed many systems of play but his preferred position is the 4-2-3-1, the formation was used during his last coaching job with Roma. In this formation, Ranieri doesn't provide crazy attacking plays from the two fullbacks. Instead, he wants balance from those on the wings to assist the players from behind. For Inter, it looks like this. The two formations that likely will be used are the 4-2-3-1 (Zarate, Sneijder and Forlan behind Pazzini) and 4-3-1-2 again with Sneijder in his favorite position behind many variables up front.

Wes, Pazzo and youngsters Ranieri will regain Stankovic and Maicon (never under Gasp). And it is a certainty that Sneijder will be placed in his favorite position, trequartista. Sneijder, under Gasp, was never able to digest being as central midfielder. Ranieri is also the type that doesn't shy away from problems by making necessary rotation. He will play youngsters in small doses and will likely to use Pazzini as starter instead of Milito. He has also demonstrated that he is not afraid of dealing with the Guru (veterans) in the dressing room. The example of the Rome derby was clear, very clear.
Evidentirano

Nella gioia e nel dolore, per l'inter eterno amore.
Maverick
Stalni clan

« Odgovor #1 na: Rujan 22, 2011, 08:33:24 »

Ja sam zadovoljan ovim izborom. Covjek gdje god je dosao, nesto je napravio (izuzmemo li trofeje - no zasto ne bi ovo bilo prvi put), poslozio ekipu koja je stvarno igrala. Ono sto mi se svidja, da ima petlje zahvaliti se starcima, ali ono sto mi se ne svidja u ovim grafikama je to sto je tu opet previse veterana.

Gledajuci sinoc ostale utakmice, mi uopce nismo nista izgubili, Milan ima 2 boda, Juventus se napuhao zbog ne znam cega, Napoli ce ocito oscilirati i to je to. Mislim da Ranieri ima znanja to posloziti i vjerujem da cemo se brzo skrumpirati.

Takodjer, znam da ga je Mourinho posprdao svojim izjavama (a opet, danas zvuci kao najveca cvilidreta), ali Mou je isto tako za Gasperinija rekao da je odlican, a svi znamo kako je to zavrsilo.
Evidentirano
danijel1993
Super clan

« Odgovor #2 na: Rujan 22, 2011, 08:51:13 »

Nisam nešto optimista al ajde nek mu je sa srećom
zadovoljio bi se da izborimo LP

novija zastava
Evidentirano

pupi_23
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #3 na: Rujan 22, 2011, 09:36:34 »

mislim da sa ovim izborom 4-3-1-2 ne moze propast i da sad damo malo vremena da se ovo poslozi sve kako treba
moj izbor :
                          JC
Maicon (johnatan)  Lucio   Samuel  Zanetti

Motta
         Stanković                Obi
                         Snayder

Pazzo                 Forlan
Evidentirano

Maverick
Stalni clan

« Odgovor #4 na: Rujan 22, 2011, 09:40:19 »

mislim da sa ovim izborom 4-3-1-2 ne moze propast i da sad damo malo vremena da se ovo poslozi sve kako treba
moj izbor :
                          JC
Maicon (johnatan)  Lucio   Samuel  Zanetti

Motta
         Stanković                Obi
                         Snayder

Pazzo                 Forlan

U ovo je katastrofa. Gdje ti je tu pomladjivanje?
Evidentirano
diego.a.milito
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #5 na: Rujan 22, 2011, 10:06:11 »

Imaj te povjerenja u ranieria jer je on jedino jeftino,a dobro rjesenje.Tko kaze da nema autoriteta taj nije u pravu,jer znam da nije dao del pieru da igra u prvoj,s tottijem se posvadjao......
Evidentirano
Maverick
Stalni clan

« Odgovor #6 na: Rujan 22, 2011, 10:13:44 »

Imaj te povjerenja u ranieria jer je on jedino jeftino,a dobro rjesenje.Tko kaze da nema autoriteta taj nije u pravu,jer znam da nije dao del pieru da igra u prvoj,s tottijem se posvadjao......

Vidim i ovdje ce se posvadjat. Ali u ovom razvoju dogadjaja, kada sada sve manje krivim trenere a sve vise igrace, to uopce nije lose. Volio bih da se zahvali vecini umisljenih (i starih) zvjezdica u sastavu koji su se jos kao bunili protiv njega. Da sam Moratti, te bih odmah na 30% manju placu i suspenziju par utakmica pa da vidis.
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #7 na: Rujan 22, 2011, 11:53:12 »

nisam bio za njega al sta je tu je ja mu zelim srecu ne moze bit gori do Gaspeta a ja mislim ako bude do trenera 4 u nizu za god dana onda sve ove starce u penziju svakako mi se gade vise nek idu u PM ako ce oni birat trenera(oni su dobri jedino pricat al naj jace je nismo imali srece ) ..Ranieri nije neko trenersko ime al jbg i veci su padali na klupi od njega mozda konacno i on popravi svoj cv resume pa bude koji trofej od njega ja licno ocekujem borbu za LP tj da izadjemo u  medju 3 mjesta ...i pomladjivanje tima tj da vise gledam Alvareza Coutinha Pazzinija Zaratea Faraonia nego one djedove Jer gledam djedove zadnji godinu i pol i sama patnja mogu oni pricat al znaju da ne mogu nadam se boljem intrru koi ce imat igru zalaganje a ne setkaranje ..sretno Ranieri .dakle pomladjivanje tima i mjesto u LP ... novija zastava
« Zadnja izmjena: Rujan 22, 2011, 11:55:48 od Adnan » Evidentirano

nefra
Mladi clan
**

« Odgovor #8 na: Rujan 22, 2011, 11:55:23 »

volio bi da netko iz starije garde forumaša, tj. ljudi koji dugo godina prate Seriu A, ako ima vremena, napise koje su glavne karakteristike Claudia Ranieria, tj. glavne presnosti i nedostaci, i kakav bi on mogao biti kao dugoročno riješenje....
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #9 na: Rujan 22, 2011, 11:59:36 »

volio bi da netko iz starije garde forumaša, tj. ljudi koji dugo godina prate Seriu A, ako ima vremena, napise koje su glavne karakteristike Claudia Ranieria, tj. glavne presnosti i nedostaci, i kakav bi on mogao biti kao dugoročno riješenje....
ma mozes i ti prijatelju dovoljno je samo malo Google pretrazit i vidjet ces sve o njemu ...sto se tice njega vec sam napisao veci su bili treneri od njega pa su padali stvar je u jebenom Morattiju Benitez je bio veci trener od Gaspeta Lea i ovog Ranieria pa je dobio nogu ZASTO ..zato sto nije dobio novce na pojacanja dobio je istrosen tim  sad mi zao sto sam bio protiv Beniteza al on je odlican trener medjutim nikakva statistika  ne mora znaciti sjeti se Lippija kad nas je vodio dakle statitsika uopce nije potrebna kod MOrattija bitno je samo da igras kako on svira i sve je ok ..A TO JE PROPAST KLUBA ...nadam se da ce biti bolje za nas inter ..
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #10 na: Rujan 22, 2011, 12:05:30 »

Ime i Prezime: Claudio Ranieri
Datum rođenja: 20. Oktobar 1951
Mjesto rođenja: Rim, Italija
Visina/Težina: 180/82

Karijera:

Igračka karijera:
1973–1974          AS Roma                  6(0)
1974–1982          Catanzaro               225(Cool
1982–1984          Catania                   92(1)
1984–1986          Palermo                   40(0)

Trenerska karijera:
1987-1988                 Campania Puteolana
1988-1991                 Cagliari
1991-1993                 Napoli
1993-1997                 Fiorentina
1997-1999                 Valencia
1999-2000                 Atlético Madrid
2000-2004                 Chelsea
2004-2005                 Valencia
2007                             Parma
2007-2009                 Juventus
2009-2011                        AS Roma
2011                         INTER

Claudio Ranieri je rođen 20. oktobra 1951. godine u Rimu,Italija.Prve korake fudbalske korake je načinio u omladinskom pogonu Rome.Svoj prvi profesionalni ugovor je potpisao baš sa AS Romom, iako je u dvije godine sakupio tek šest nastupa za prvu momčad; uz to bio je na jednomjesečnoj posudbi u Siracusi. Ranieri je većinu svoje karijere proveo kao branič igrajući za Catanzaro (1974.-1982.), Cataniju (1982.-1984.) i Palermo (1984.-1986.). Učestvovao je u četiri uspješne promocije svojih klubova, dvije s Catanzarom i po jednu s Catanijom i Palermom.

Nakon igračke karijere okušao se kao trener.Nakon treniranja amaterske momčadi Vigor Lamezia, njegov prvi trenerski posao bio je u momčadi Campania Puteolana, male momčadi iz Pozzuolija, gdje je bio do 1987. Kasnije je preuzeo momčad Cagliarija s kojim je iz Serie C1 došao do Serie A u samo tri godine.

Odlazi za trenera Napolija kojeg će voditi samo dvije godine. Uspio je s tom momčadi doći do izvrsnog četvrtog mjesta u Serie A. Uz to predstavio je publici Gianfranca Zolu, nasljednika Diega Maradone koji je otišao iz momčadi.

1993. odlazi na klupu Fiorentine, s kojom već u prvoj sezoni u klubu dobiva promociju iz Serie B u Serie A. A 1996., imao je vrlo uspješnu sezonu u Serie A, kada je bio pobjednik Coppa Italia i Supercoppa Italiana.

Ranieri odlazi u Španjolsku pruzeti momčad Valencije. Valenciju je vodio od 1997. do 1999., a vodio je momčad u Ligi Prvaka i Copa del Rey. U svom prvom dolasku na Mestallu, Ranieri je otišao kao odličan trener, te je bio zaslužan za kasnije uspjehe Valencije u Ligi prvaka i La Ligi.

Uveo je mnogo mladih i obećavajućih igrača u svoju momčad, a među njima su bili Gaizka Mendieta, Miguel Angel Angulo, Javier Farinós i David Albelda. Uz to Ranieri je doveo nekoliko igrača koji će postati vrlo važne karike momčadi među njima su vratar Santiago Canizares i napadač Claudio López.

Ranieri je 1999. otišao u Atlético Madrid, ali je klub tada bila preuzela administracija. Kada je klub bio blizu zone ispadanja, otpustio ga je kasniji predsjednik Atletica, Jesús Gil, koji je bio poznat po djeljenju otkaza trenerima.

Ranieri je Juventus preuzeo odmah nakon povratka Stare dame u Serie A i već u povratničkoj sezoni odveo je klub do trećeg mjesta. Sljedeće sezone nije bio tako uspješan iako se Juventus dugo držao u utrci za naslov talijanskog prvaka sa A.C. Milanom i Interom, međutim krajem sezone Juventusova forma je pala i klub sedam puta u nizu nije slavio u Serie A. Nakon remija sa Atalantom 2-2, Ranieri je dobio otkaz, a klub je preuzeo bivši branič Juventusa i talijanske reprezentacije Ciro Ferrara.
« Zadnja izmjena: Rujan 22, 2011, 12:46:49 od Adnan » Evidentirano

nefra
Mladi clan
**

« Odgovor #11 na: Rujan 22, 2011, 12:42:59 »

istina ova statistika o broju pobjeda malo "bode u oči", jer ima oko 50 -ak % pobjeda, (Jose Mourinho je imao 61 % pobjeda), ali sve te momcadi, realno po igračkim kadrovima nisu bile u " top 10"  u Europi, tako da nije imao neke optimalne uvjete da nesto vazno osvoji, ili da se popne na krov europe...  Juventus je preuzeo tek nakon povratka u Seriu A i s njim je dogurao do 3. mjesta, Parmu je vodio kratko ali i tu je imao nikakvu ekipu, Chelseu je vodio u eri prije Romana Abramovica, tako da nije bilo novca za skupa pojačanja, Atletico je vodio dok je klub bio u rasulu, Valenciji je stvorio bazu igraca i kostur osovine s kojim je njegov nasljednik Hector Cuper 2 puta igrao finale lige prvaka... 2004. je s Valencijom osvojio europski Superkup .... Fiorentinu, Campaniu, Calgari i Napoli vodio je prije više od 20 godina, a on tada nogomet kao igra dozivio radikalne promjene... nadam se da ce se dugo zadržati i da ce polako davati priliku mlađim igračima, a uz put i osvajati naslove kao sto to radi Sir Alex Ferguson u Manchesteru...
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #12 na: Rujan 22, 2011, 13:01:57 »

Slazem se s tobom posebno dio da mladi dobiju sanse primjer u Chelseaju, jer je otkrio mnoge  velike igrače, medju njima Lamparda, Terryja i Gudjohnsena. Ima njuh za namirisati dobrog igrača i to će mu biti prednost rada u Interu, jer bi jedan Coutinho mogao stasati u nositelja Interove igre s njim na celu kluba .ako gurne Coutinha u vatru, meni će to biti dovoljno da ga simpatiziram  Grin ev neki njegovi izjava od kako je potpisao za inter  Cheesy
"Voglio riportare la squadra a giocare come sapeva. Ho allenato tante big, ma mai una come l'Inter. Quando hai un giocatore come Zanetti in squadra tutto è più facile. Ridarò a Sneijder il ruolo di trequartista".
ili u prijevodu: trenirao sam mnoge velike ekipe, ali nikada ekipu kao Inter.

Ranieri already reflecting on Inter task
“Pazzini? You know how he can play, for me he is one of the most important players.
http://www.football-italia.net/sep22d.html

Pogledajte mu CV, moze on biti svima nama mrzak ali isto tako bez obzira sta nije osvojio trofeje on je upravo otkrio mnoge velike igrace, prije svega mendietu

Campania, Cagliari
Nakon treniranja amaterske momčadi Vigor Lamezia, njegov prvi trenerski posao bio je u momčadi Campania Puteolana, male momčadi iz Pozzuolija, gdje je bio do 1987. Kasnije je preuzeo momčad Cagliarija s kojim je iz Serie C1 došao do Serie A u samo tri godine.
Napoli
Odlazi za trenera Napolija kojeg će voditi samo dvije godine. Uspio je s tom momčadi doći do izvrsnog četvrtog mjesta u Serie A. Uz to predstavio je publici Gianfranca Zolu, nasljednika Diega Maradone koji je otišao iz momčadi.
Fiorentina
1993. odlazi na klupu Fiorentine, s kojom već u prvoj sezoni u klubu dobiva promociju iz Serie B u Serie A. A 1996., imao je vrlo uspješnu sezonu u Serie A, kada je bio pobjednik Coppa Italia i Supercoppa Italiana.
Valencia [uredi]
Ranieri odlazi u Španjolsku pruzeti momčad Valencije. Valenciju je vodio od 1997. do 1999., a vodio je momčad u Ligi Prvaka i Copa del Rey. U svom prvom dolasku na Mestallu, Ranieri je otišao kao odličan trener, te je bio zaslužan za kasnije uspjehe Valencije u Ligi prvaka i La Ligi.
Uveo je mnogo mladih i obećavajućih igrača u svoju momčad, a među njima su bili Gaizka Mendieta, Miguel Angel Angulo, Javier Farinós i David Albelda. Uz to Ranieri je doveo nekoliko igrača koji će postati vrlo važne karike momčadi među njima su vratar Santiago Canizares i napadač Claudio López.
Atletico [uredi]
Ranieri je 1999. otišao u Atlético Madrid, ali je klub tada bila preuzela administracija. Kada je klub bio blizu zone ispadanja, otpustio ga je kasniji predsjednik Atletica, Jesús Gil, koji je bio poznat po djeljenju otkaza trenerima.
Juventus [uredi]
Ranieri je Juventus preuzeo odmah nakon povratka Stare dame u Serie A i već u povratničkoj sezoni odveo je klub do trećeg mjesta. Sljedeće sezone nije bio tako uspješan iako se Juventus dugo držao u utrci za naslov talijanskog prvaka sa A.C. Milanom i Interom, međutim krajem sezone Juventusova forma je pala i klub sedam puta u nizu nije slavio u Serie A. Nakon remija sa Atalantom 2-2, Ranieri je dobio otkaz, a klub je preuzeo bivši branič Juventusa i talijanske reprezentacije Ciro Ferrara.

Ovo podebljano je meni dosta, mislim da coutinho i ostali imaju sanse biti u prvoj

Previse smo pesimisti niko nije odusevljen ovim potezom al brate kad je sansu dobio Gaspet neka dobije ovo nema trofeja u njegovoj statistici al jbg mozda osvoji kad sta svakoj tradiciji dodje kraj mozda probije s interom sta ja se nadam da nece biti kao Gaspet da sasnusu dobivaju vise mladi ljudi ..SRETNO RANIERI .
Evidentirano

pupi_23
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #13 na: Rujan 22, 2011, 13:37:01 »

U ovo je katastrofa. Gdje ti je tu pomladjivanje?

Znam druze al nama gori sad vec smo u debelom minusu a polovina septembra valja nama sad zalet dobar uhvatit pa polako ubacivat mlade igrace ... a najvise mi je zao Mcdonalada marige sto ga dadosmo .... on bi sad zamjenio cambiasa bez ikakvih problema .... a mogao bi bar po pola sata da dobiju couthino i poli u slijedecoj tekmi ... al zapamtite da ce ako bude pazzo igraO zavalit bar dva komada

novija zastava
Evidentirano

?udoredna velesila
Super clan

« Odgovor #14 na: Rujan 22, 2011, 17:25:06 »

Nije mi bio favorit, ali treba ga sad pustiti da radi do kraja sezone, osim ako baš ne bude da se nastavimo boriti za opstanak. Možda mu se konačo potrefi da bude osvajač nekog trofeja. Nadam se da će ako ništa imati otvorene ruke da se riješi nekih igrača u zimu.
Evidentirano

Bolje crna nego crveno-crna(ili još gore bijelo crna).
Interf@n
Super clan

« Odgovor #15 na: Rujan 22, 2011, 18:13:40 »

Niti meni nije bio favorit ali sada ću ga maksimalno podržati.

Mourinho je za njega rekao:
"Ima 60 gosina a osvojio je samo jedan superkup, jedan mali kup"
"Nikada nije osvojio važne trofeje. Možda mora promijeniti svoj mentalitet, ali možda je prestar za to"
"Nakon 5 godina u Engleskoj, zna reći Good morning"
"Mister zero tituli"

Bez obzira na to, nadam se da će se pokazati kao dobar trener!  Inter zastava
Evidentirano

eXoDuS1993
Super clan

« Odgovor #16 na: Rujan 22, 2011, 18:30:58 »

Kako god bilo, bolje je nego sa Gaspom. Promjena nam treba, ma kakva bila. Cheesy
Evidentirano

EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #17 na: Rujan 22, 2011, 19:22:39 »

Šta reć pametno o Ranku  Think,trenirao je dva djubreta,djubrentus & romamerdu, samo mu je bilan falio da upotpuni zbirku  Sick,...bio mi je omiljeni lik za sprdanje  Cheesy Cheesy Cheesy ,...al vidiš šta je sudbina  ,....šalu na stranu,napravio je veliki posao sa romamerdom u sezoni 2009/10,kad nas je sustigao i prestigao ,nakon njihovog velikog zaostatka ,više ne znam točno  koliko bodova prednosti 13-14  Think ,  ,i da nije bilo Dr. Pazzinija ,mi bi lagano popušili taj scudetto ,unatoč grande Joseu,....pošto sam legalista, mogu mu samo poželjeti sreću, i  da zasuče rukave ,posloži svlačionicu ,i krene u lov za odbjeglim ekipama ,u prvom redu djubretom i napolijem...  Inter zastava
« Zadnja izmjena: Rujan 22, 2011, 19:24:35 od EL CUCHU 19 » Evidentirano
Maverick
Stalni clan

« Odgovor #18 na: Rujan 22, 2011, 19:31:09 »

Niti meni nije bio favorit ali sada ću ga maksimalno podržati.

Mourinho je za njega rekao:
"Ima 60 gosina a osvojio je samo jedan superkup, jedan mali kup"
"Nikada nije osvojio važne trofeje. Možda mora promijeniti svoj mentalitet, ali možda je prestar za to"
"Nakon 5 godina u Engleskoj, zna reći Good morning"
"Mister zero tituli"

Bez obzira na to, nadam se da će se pokazati kao dobar trener!  Inter zastava

Rekao je Mou i za Gasperinija da je odlican.
Evidentirano
bergomi_shp
Stalni clan

« Odgovor #19 na: Rujan 22, 2011, 20:31:59 »

opet ekipa sta je mou reko, pa koda je bitno, nije on bog da ga se mora slusat... ranieri je luzer jer nikad nista nije osvojio i uvijek je u kljucnim trenucima podbacio, ali realno nikad nije imao pravu momcad... dok je romu, juve i cak prvu sezonu chelsea to nisu bile neke ekstre momcadi, sa samo nekoliko vrhunskih igraca i napravio je ajmo reci impresivne rezultate, sto se dam kladit da mourinho nebi ni priblizno napravio... inter po meni ima bolju momcad od bilo koje koju je ranieri vodio, nekoliko mladih perspektivnih igraca i jos nekoliko iskusnih starkelja. sad se samo nadam da ce uspjet prepoznat sta treba momcadi, kako to sve poslozit i naravno uspjeti motivirat igrac i da konacno izadu na pravi put... puno optimisticniji sam sto se tice ranierija nego kad je gasp doso, pa cak i benitez
Evidentirano
bergomi_shp
Stalni clan

« Odgovor #20 na: Rujan 22, 2011, 21:11:08 »

sad citam da je muntari prvi pick za centralnog veznog ranijeriju... doh.gif.smail nikad mi nije bilo jasno nit ce mi bit jasno sta ljudi vide u tom muntariju...
Evidentirano
El Cachawacha
Pocetnik
*

« Odgovor #21 na: Rujan 23, 2011, 03:29:16 »

Sretno Treneru  novija zastava novija zastava novija zastava novija zastava
Evidentirano
EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #22 na: Rujan 23, 2011, 05:53:59 »

Članak iz Nogometnog magazina:

Ranieri: Sretan sam i ponosan!

Novi trener milanskog nogometnog kluba Intera, Claudio Ranieri, dao je svoj prvi intervju od potpisivanja dvogodišnjeg ugovora s talijanskim divom...

- Jako sam ponosan što sam ovdje – započeo je Ranieri.

- Ponosan sam i sretan što me predsjednik Moratti nazvao. Prvi put sam upoznao čovjeka dok još nije bio predsjednik Intera kada sam došao gledati dvoboj na San Siru između Milana i Intera – rekao je Talijan.

- Uvijek nastojim dati sve što mogu momčadi koju vodim. Kada se obavežete nekom klubu to je ono što se podrazumijeva. Inter je momčad koja u posljednjih nekoliko tjedana nije imala previše razloga za zadovoljstvo. Ali, vjerujem da ova momčad ima karakter koji će ih vratiti starim navikama pobjeđivanja – veli Ranieri.

Vjeruje se da će Ranieri odustati od taktičkih eksperimentiranja kojima je njegov prethodnik Gasperini bio vrlo sklon.

- Vjerujem da postoji nekoliko tipova trenera. Ja sam jedan od onih koji ne vjeruje da postoji jedna pobjednička taktika, već da postoje igrači pobjedničkog mentaliteta koji uz pomoć trenera i njegovih pomoćnika čine pobjedničku formulu
– zaključio je Ranieri.
« Zadnja izmjena: Rujan 23, 2011, 06:02:14 od EL CUCHU 19 » Evidentirano
Maverick
Stalni clan

« Odgovor #23 na: Rujan 23, 2011, 06:52:12 »

sad citam da je muntari prvi pick za centralnog veznog ranijeriju... doh.gif.smail nikad mi nije bilo jasno nit ce mi bit jasno sta ljudi vide u tom muntariju...

A slusaj, iskreno i meni Muntari ide na zivce od one Catanie. No, taj decko bi mozda samo trebao rijesiti problem u glavi, a i treba se sjetiti za sto je sposoban.

<a href="http://www.youtube.com/v/GU35rIXJ2FQ&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/GU35rIXJ2FQ&rel=1</a>
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #24 na: Rujan 23, 2011, 09:44:40 »

Muntari jeste sikira i mnogo nas ga ne simpatise jer pukne mu neka zica  glavi a da je zahvalan zna presjec loptu trcat vrsit pritisak sto Cambiaso Zanetti ne mogu dakle ruku na srce moze vise trcat od njih dvojice zajedno jos je plus Muntari  tu dugo poznaje interovce i valjda je skuzio do sad pa jbg iskoristit ga malo ga motivisat pa onda na ljeto neka ide a smijem se kladit da je dosta bolji u vezi od i jednog igraca intera mislim na trkacku spremnost snagu jer je veoma jak ko svaki tamnoputi igrac ..meni je draze gledat njega kako trci ko lud nego Stankvica kako setkara ili jadnog mi Cambiasa kako grjesi na sredini ..pruzimo sansi i sulji nije zlocinac ..
Evidentirano

Str: [1] 2 3   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!