Svibanj 23, 2012, 12:34:50 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 ... 22 23 [24] 25 26   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Ricardo Quaresma  (Posjeta: 17146 puta)
0 Članova i 5 Gostiju pregledava ovu temu.
goca_flash
Super clan

« Odgovor #575 na: Svibanj 26, 2010, 16:33:56 »

mislim da bi mu real legao ko budali samar..... al tesko ce ovaj prihvatit da ide za mourinhom, mozda ga novi nas trener zavoli Cheesy
Evidentirano

....potpuno trijezan umirem....
Il Trattore
Super clan

« Odgovor #576 na: Svibanj 26, 2010, 16:38:14 »

njemu bi odgovarao atletico madrid onu uzimaju ove propale igrace i izvlace max iz njih
Evidentirano

SEMPER FIDELIS
kova19
Pocetnik
*

« Odgovor #577 na: Svibanj 26, 2010, 21:52:11 »

Sigurno odlazi ove sezone, mislim da možemo dobiti 5 do najviše 8 mil € za njega..
Evidentirano
juric91
Mladi clan
**

« Odgovor #578 na: Svibanj 27, 2010, 14:56:53 »

ja bi iskreno želio da ga novi trener zavoli i da i on pocne igrat svoju pravu igru (napokon) , a ako ne adios real il atletico
Evidentirano
GrandeMassimoMoratti
Super clan

« Odgovor #579 na: Lipanj 13, 2010, 13:09:58 »

Izgleda da je prodan Besiktasu, navodno da su Tursi objavili službeno na njihovoj stranici, ali sad je invazija na istu pa im je server pao ili nešto tako.

Uglavnom. yess da

Kona?no, kakav sretan trenutak za mene. baklja for in baklja for in

Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #580 na: Lipanj 13, 2010, 14:50:43 »

cjenio sam ga al nije za intera sretno mu ako je istina ...
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #581 na: Lipanj 13, 2010, 15:23:09 »

uh napokon je otisao,ovo je odlicna vijest.kao sto je adnan rekao da nije bio za inter makar mi nije jasno kako je mogao tako ne igrati,sta mu se desavalo u glavi
Evidentirano

GrandeMassimoMoratti
Super clan

« Odgovor #582 na: Lipanj 18, 2010, 17:13:19 »

Zašto ova tema još uvije stoji tu, Quaresma ja i službeno bivši, imam traume svaki puta kad ugledam ovaj topic ovdje. Grin
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #583 na: Lipanj 18, 2010, 17:45:44 »

pogledajte doceka
<a href="http://www.youtube.com/v/636PSESUzhE&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/636PSESUzhE&rel=1</a>
 bow down bow down bow down bow down bow down Grin Grin Grin Grin
definitivno najludji navijaci na svjetu ... LOL LOL LOL SRETNO MUSTANG
Evidentirano

EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #584 na: Lipanj 18, 2010, 19:22:38 »

Zašto ova tema još uvije stoji tu, Quaresma ja i službeno bivši, imam traume svaki puta kad ugledam ovaj topic ovdje. Grin

Sad ?u ti re?' zaÅ¡to,...uop?e teÅ¡ko je vjerovati da smo ga se uop?e rijeÅ¡ili   ,...pa nam treba neko vrijeme da se priviknemo da ovo nije samo lijep san ,nego JAVA,  Cheesy Cheesy Cheesy...joÅ¡ kad bi panja Mancinija, Suaza,Jimeneza,Kerlona,Obinne,i Å¡ta ja viÅ¡e znam kog svega koji su nam na pla?i,se mogli rijeÅ¡iti to bi bilo super... Inter zastava
Evidentirano
goca_flash
Super clan

« Odgovor #585 na: Lipanj 18, 2010, 21:52:12 »

igrac koji je doveden u inter za velike pare i kako to obicno u klubu i biva po pocetnim utakmicama ti se sudi a quaresma nije dobro poceo!!! nastavio je mirno trenirat i faljen je na treningu al sam mourinho je rekao da zbog sistema quaresma ce tesko zaigrat, ove sezone kad god je dobio priliku bio je jedan od boljih na terenu za ono kratko vrijeme!!! po meni nije dobio dovoljno sanse al bolje mu je da ide iz intera i sretno mu u besiktasu!!! bar je pokazao da je veliki covjek i profesionalac......
Evidentirano

....potpuno trijezan umirem....
Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #586 na: Lipanj 19, 2010, 00:23:31 »

covjek je imao 2 godine,svaki put kad bi usao napravio bi sranje s svojim glupavim driblinzima i totalno nepreciznim loptama...pitam se zasto se nije naigrao
Evidentirano

nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #587 na: Lipanj 19, 2010, 03:37:47 »

igrac koji je doveden u inter za velike pare i kako to obicno u klubu i biva po pocetnim utakmicama ti se sudi a quaresma nije dobro poceo!!! nastavio je mirno trenirat i faljen je na treningu al sam mourinho je rekao da zbog sistema quaresma ce tesko zaigrat, ove sezone kad god je dobio priliku bio je jedan od boljih na terenu za ono kratko vrijeme!!! po meni nije dobio dovoljno sanse al bolje mu je da ide iz intera i sretno mu u besiktasu!!! bar je pokazao da je veliki covjek i profesionalac......

Sistem nije za njega? On je bio doveden da bismo mogli igrati što igramo danas. Upravo zbog njega idiota i Mancinija se Mourinho morao prve godine vratiti na Mancinijev (Robertov) sistem. Tek dolaskom Pandeva i žrtvom Eto'oa Mourinho je dobio ono što je htio s Mancinijem i Quaresmom odmah. Sistem je bio idealan za njega, ali on je momak bez mozga. Da je igrao stalno igra mu se ne bi mijenjala, on je takav. Nije ?udo što je završio u "velikom" Bešiktašu.
Ja sam rekao kad je dolazio, ako nije uspio u Barci ne?e ni kod nas. Pokazalo se to?nim. Jednostavno nije za veliki klub gdje se treba podrediti mom?adi i gotovo.
Evidentirano

Milano siamo noi!
GrandeMassimoMoratti
Super clan

« Odgovor #588 na: Lipanj 19, 2010, 13:34:12 »

Sad ?u ti re?' zaÅ¡to,...uop?e teÅ¡ko je vjerovati da smo ga se uop?e rijeÅ¡ili   ,...pa nam treba neko vrijeme da se priviknemo da ovo nije samo lijep san ,nego JAVA,  Cheesy Cheesy Cheesy...joÅ¡ kad bi panja Mancinija, Suaza,Jimeneza,Kerlona,Obinne,i Å¡ta ja viÅ¡e znam kog svega koji su nam na pla?i,se mogli rijeÅ¡iti to bi bilo super... Inter zastava

A i to što kažeš, tko je još mogao o?ekivati da ?e ga netko uop?e htjeti kupiti i dati mu još ve?u pla?u nego što je imao u Interu. Suprised ROFLMAO

Što se ti?e ostalhi navedenih, ?ini se da svi idu, Mancini ?e produžiti s Milanom, Jimenez je u Parmi, Sauzo ?e izgleda natrag u Cagliari.

Hvala Bogu, zadnji ostaci Mancinijevog režimog kad je Moratti imao po 60 igra?a pod ugovorom. Navodno da mu naftna kompanija i ne posluje najbolje, sigurno je i i to jedan od razloga zašto ih se Inter tako žurno riješava i zašto se razmišlja o prodaju Maicona i sli?nih.
Evidentirano
nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #589 na: Lipanj 20, 2010, 01:30:32 »

Ne bojim se za naftaše, za njih nema zime nikad. Dapa?e, oni pokre?u svijet, doslovno i figurativno.
Evidentirano

Milano siamo noi!
Il Trattore
Super clan

« Odgovor #590 na: Lipanj 20, 2010, 08:59:47 »

Navodno da mu naftna kompanija i ne posluje najbolje, sigurno je i i to jedan od razloga zašto ih se Inter tako žurno riješava i zašto se razmišlja o prodaju Maicona i sli?nih.
mozda mu se izlila nafta u more  Chuska
prodaju se igraci zbog financijskog fair playa koji ce se uvest za 2 godine
Evidentirano

SEMPER FIDELIS
Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #591 na: Lipanj 20, 2010, 09:07:30 »

do tog fair playa ima 2 godine
Evidentirano

Il Trattore
Super clan

« Odgovor #592 na: Lipanj 20, 2010, 09:25:37 »

nemoze inter za jedan dan zaradit 100 mil to se mora postepeno rijesavat
Evidentirano

SEMPER FIDELIS
GrandeMassimoMoratti
Super clan

« Odgovor #593 na: Lipanj 20, 2010, 12:12:22 »

mozda mu se izlila nafta u more  Chuska
prodaju se igraci zbog financijskog fair playa koji ce se uvest za 2 godine

Ne znam koliko je ovo stvarno istina, a koliko Moratti prikriva stvarnu situaciju. Naime, tvrtka mu stvarno ne posluje dobro u zadnje vrijeme.
Evidentirano
il Principe
Super clan

« Odgovor #594 na: Lipanj 20, 2010, 12:49:35 »

a inter ?e u te 2 godine bez prodaje igra?a zaraditi 500 000 000 eura  Roll Eyes
Evidentirano
Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #595 na: Lipanj 20, 2010, 13:37:14 »

nemoze inter za jedan dan zaradit 100 mil to se mora postepeno rijesavat
kako ne mogu za jedan dan zaradit 100 mil. a moratti je rekao capellu da ukolik dode imat ce 100 mil. za transfere
Evidentirano

Il Trattore
Super clan

« Odgovor #596 na: Lipanj 20, 2010, 14:12:29 »

kako ne mogu za jedan dan zaradit 100 mil. a moratti je rekao capellu da ukolik dode imat ce 100 mil. za transfere
moze moratti ubacit 100 mil u klub a kad se uvede taj fair play to vise nece biti moguce nego ce moci trosit koliko klub zaradi od tv prava ulaznica itd.
Evidentirano

SEMPER FIDELIS
nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #597 na: Lipanj 20, 2010, 18:18:45 »

Smatram da niti jedan klub na svijetu nije u profitu. Može se dogoditi pozitivna godina, ali ukupno... Sve su to entuzijasti ili pranje love, biznis. Uvjerenja sam da naš predsjednik spada u ove prve.
« Zadnja izmjena: Lipanj 20, 2010, 18:59:22 od nraguz » Evidentirano

Milano siamo noi!
GrandeMassimoMoratti
Super clan

« Odgovor #598 na: Lipanj 21, 2010, 13:05:00 »

moze moratti ubacit 100 mil u klub a kad se uvede taj fair play to vise nece biti moguce nego ce moci trosit koliko klub zaradi od tv prava ulaznica itd.

Pitanje je dal on to još uvijek može/ho?e. Ne zbog financijskog fair playa, nego zbog navodno lošeg stanja naftne kompanije.
Evidentirano
Il Trattore
Super clan

« Odgovor #599 na: Lipanj 21, 2010, 13:36:47 »

ne znam bas,tesko mi je povjerovat da naftna kompanija slabo posluje  Undecided
Evidentirano

SEMPER FIDELIS
 Str: 1 ... 22 23 [24] 25 26   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!