Svibanj 23, 2012, 12:34:26 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 2 3 [4] 5 6 ... 26   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Ricardo Quaresma  (Posjeta: 17146 puta)
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #75 na: Listopad 01, 2008, 18:12:32 »

ne mozemo sad odma ocekivat velike stvari od njega,tek je dosa,faza prilagodbe,dajmo mu vrimena...imali smo x pogresnih kupovina tokom morattijeve vladavine,nadam se da Q nije " macak u vreci"... iskreno se nadam da ce special one biti strpljiv sa njime,i da ce ga znati "istrpit"... a Q mora znati da nema previse zongliranja,zabave,zafrkancija sa loptom,ovo je italija,gdje se igra grub ,tvrd nogomet,di nikakavi cirkusanti ne prolaze...vidit cemo,valjda ce ga mou uozbiljit i napravit dosta boljim nego sta je sad..
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #76 na: Listopad 03, 2008, 23:46:52 »

To si u potpunosti u pravu bit ce Quaresma dobar sam jos malo...... Inter zastava Inter zastava
Evidentirano

nerazzurro4ever
Super clan

« Odgovor #77 na: Listopad 04, 2008, 08:46:39 »

ON JE PROMINIO NA?IN I STIL NOGOMETA PA MU TRIBA MALO VRIMENA.
NEKA ODIGRA MALO UTAKMICA I LOÅ IJE NEMA VEZE BRZO ?E POSTAT ONAJ PRAVI. Grin
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #78 na: Listopad 06, 2008, 18:23:17 »

pa mali napredak se vidjeo protiv Bologne ali ne bi trebao toliko inzistirati na egzibicijama. Ima vremena za to, treba se opustiti i igrati jednostavnije i ?vrš?e a onada ?e biti kasnije vremena za ?arolije. On bi se sad nametnuo i pokazao sve odjednom.
Evidentirano

inter1908
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #79 na: Listopad 06, 2008, 18:26:04 »

U seriji a je i tesko izvodit egzibicije kao npr u SPanjolskoj evo jucer sam gledo Ronaldinha preso je tako dvojicu al je kod tre?ega odmah završio na podu a isto tako I Quaresma protiv Milana,nije baš talijanska liga za fantaziste jer je grublja liga od ovih ostalih.
Evidentirano

hate
Gost

« Odgovor #80 na: Listopad 06, 2008, 18:31:11 »

ocito je da Q treba malo vremena proradit ce on ja sam siguran u to
Evidentirano
interista7
Super clan

« Odgovor #81 na: Listopad 06, 2008, 23:31:39 »

ma ja to ovako gledam, kad on bude naso nacina kako njih sje**t, onda ce on proradit.. Grin
protiv bologne se vidio napredak, ipak je on doso pred sam kraj prijelaznog roka,ja vjerujem u quaresmu prvenstveno jer mourinho nebi kupovao smece. Wink
Evidentirano
hate
Gost

« Odgovor #82 na: Listopad 07, 2008, 09:17:26 »

definitivno,mourinho mu je dao do znanja da vjeruje u njega ma Q trpa protiv rome 100%
Evidentirano
Ultras
Super clan

« Odgovor #83 na: Listopad 07, 2008, 09:44:56 »

Ja bi protiv Rome poslao isto postavu kao i protiv Bologne,i vidjet cemo Quaresmu na djelu  Grin
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #84 na: Listopad 09, 2008, 21:39:18 »

Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava SLAZE SE SA TOBOM ULTRAS ....
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #85 na: Listopad 27, 2008, 21:02:18 »

mnogi su vidim po drugim temama osuli drvlje i kamenje na Quaresmu pa ?u ja re?i par rije?i u njegovoj temi. Osobno sam bio neutralan u dovo?enju tog igra?a jer ga gotovo nisam ni gledao i nisam imao svoj sud o njemu. Golema ve?ina na forumu je zagovarala dovo?enje. Å to je najbitnije jako ja na tome inzistirao Mourinho i radi toga treba malo biti strpljiv jer vjerujem da Mou zna zaÅ¡to ga želi i da zna kako tereba odnjega napraviti igra?a koji ?e ostaviti trag u igri. Druga opravdavaju?a okolnost je Å¡to je ?ovjek doÅ¡ao zadnji minut prijelaznog roka kad je ve? odigrano i 1 kolo prvensta. Dakle nije proÅ¡ao niti temeljne niti takti?ke pripreme sa ekipom a dÅ¡ao u potpuno drugu nogometnu sredinu gdje se igra sasvim druga?ije nego u Porugalu i gdje su kompletni odnosi u nogometu dijametralno suprotni onima odakle dolazi. Ho?u re?i da mora imati duži kredit od ostalih jer je i kasnije doÅ¡ao u ekipu plus onaj najvažniji da Mou zna Å¡to treba uraditi ali je i njemu prekratag period za "prevaspitavanje" tog igra?a. Nemojmo nagliti i ve? nakon nepuna 2 (dva) mjeseca tjerati ?ovjeka.
Evidentirano

billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #86 na: Listopad 27, 2008, 21:09:10 »

Fanatico , uvijek se slažem stobom ,ali ako nisi uigran ili vidiš (MOU) da ti igra? nije taj, a imaš kako ti kažeš 29 igra?a na okupu onda de?ko malo na tribinu pa malo na klupu pa malo 20 min.tekme itd...

Mislim(moje mišljenje ) da ga je pre brzo stavio u vatru...

ina?e ja sam jako bio za dovo?enje Quaresme i bit ?u i dalje za njega...
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #87 na: Listopad 27, 2008, 21:11:42 »

slažem se, stoji i to, baš zbog svega što sam naveo trebao je malo prlagodbe a ne odmah u vatru.
Evidentirano

billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #88 na: Listopad 27, 2008, 21:16:00 »

evo i to što Javier33 kaže,ako su mu žviždali na poluvremenu, onda znaš kakav je on temperament i tvrdoglavac.
nebi volio da sam sebe potjera iz kluba, jer navija?i poznaju jako dobro glumce a on se tek treba dokazati CURVI NORD
Evidentirano

Antonio
Super clan

« Odgovor #89 na: Listopad 27, 2008, 22:06:06 »

evo i to što Javier33 kaže,ako su mu žviždali na poluvremenu, onda znaš kakav je on temperament i tvrdoglavac.
nebi volio da sam sebe potjera iz kluba, jer navija?i poznaju jako dobro glumce a on se tek treba dokazati CURVI NORD
Billy, i Fanatico zna da je publika drugo poluvrijeme na Bologni negativno reagirala na njegove solo prodore i preveliko petljanje, a ju?er su ve? od po?etka, kada bi primio loptu, ljudi komentirali: " Evo sada ?e izgubiti loptu, evo sada ?e pokuÅ¡ati sve sam, evo sada ?e se zabiti u korner"  i sl.
Iskreno bi volio da od tog de?ka bude nešto !!
Evidentirano
billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #90 na: Listopad 27, 2008, 22:19:42 »

dobro ,protiv Genoe su svi imali neke svoje solaže koje kada se igra sa discipliniranom obranom nema šanse da pro?eš, i zato se pitam dali oni znaju odigrati dupli pas,jedino tko ho?e igrati naprijed i zna odigrati dupli pas je Maicon.
Smeta mi i sebi?nost ,pa bio je 10-tak puta sam jedan na jedan i kada pro?e igra?a on umjesto da doda nabije loptu na drugi prsten...

opet kažem bio sam i bit ?u za njega u klubu ali ipak malo kod Morattia da vidi kako se igra iz pti?je perspektive
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #91 na: Listopad 27, 2008, 22:22:59 »

kako nisam oko dovo?enja htio komentirati ne bih se ni sad decidirano izjasnio jer je preuranjeno zbog svega Å¡to sam naveo a pogotovo zbog vjere u Mourinha. ?injenica jest da nije gotovo niÅ¡ta pokazao a jako se trudi da nas sve impresionira. Trebao bi malo stati i sam na loptu i ne težiti egzibicijam jer ?e za to biti vremena kasnije kad se malo navikne na ekipu i talijansku ligu op?enito. Mene viÅ¡e nervira Adrianova sterilnost u igri a to Å¡to se trudi je sasvim normalno i podrazmjeva se ali nije dovoljno Po tome bi onda Crespo trebao igrati stalno.
Evidentirano

Antonio
Super clan

« Odgovor #92 na: Listopad 27, 2008, 22:29:33 »

kako nisam oko dovo?enja htio komentirati ne bih se ni sad decidirano izjasnio jer je preuranjeno zbog svega što sam naveo a pogotovo zbog vjere u Mourinha. ?injenica jest da nije gotovo ništa pokazao a jako se trudi da nas sve impresionira. Trebao bi malo stati i sam na loptu i ne težiti egzibicijam jer ?e za to biti vremena kasnije kad se malo navikne na ekipu i talijansku ligu op?enito. Mene više nervira Adrianova sterilnost u igri a to što se trudi je sasvim normalno i podrazmjeva se ali nije dovoljno Po tome bi onda Crespo trebao igrati stalno.
Slažem se sa tobom
Evidentirano
billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #93 na: Listopad 27, 2008, 22:34:59 »

?injenica jest da nije gotovo niÅ¡ta pokazao a jako se trudi da nas sve impresionira

ovako ho?u da svi tr?e i da me impresioniraju Grin
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #94 na: Listopad 27, 2008, 23:17:35 »

da to bi bio pravi presing. Grin
Evidentirano

Ultras
Super clan

« Odgovor #95 na: Listopad 28, 2008, 08:15:12 »

Pa ljudi nemoze se on samo tako  prilagoditi u zivozu u Italiji i svemu,ne kritizirajte ga,doce sve na svoje,i dokazat ce da je pravi.
Evidentirano

interista7
Super clan

« Odgovor #96 na: Listopad 28, 2008, 15:30:27 »

ja sam zasad neutralan sto se njega tice.istina je, bio sam za njegovo dovodenje ali tek na kraju sezone cu moci reci nesto o svemu tome.jer ipak je dosao iz osrednje portugalske lige u najjacu ligu na svijetu.arsene wenger kaze da igracu koji dode u englesku ligu treba 6 mjeseci da se prilagodi, pa nije valjda ni u serie a puno drukcije.
Evidentirano
Ultras
Super clan

« Odgovor #97 na: Listopad 28, 2008, 17:07:37 »

Ma treba mu davati sta vise minutaze,i polako ce se prilagoditi
Evidentirano

valinho
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #98 na: Listopad 28, 2008, 21:04:26 »

treba decku malo vremena,ali meni osobno se jako svidjaju takvi igraci kao on tehnicari
Kralj
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #99 na: Listopad 30, 2008, 13:26:23 »

Bit ce on Ok sam mu treba malo vremena .....
Evidentirano

Str: 1 2 3 [4] 5 6 ... 26   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!