Svibanj 23, 2012, 12:34:04 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 ... 24 25 [26]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Ricardo Quaresma  (Posjeta: 17146 puta)
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #625 na: Listopad 02, 2010, 11:48:10 »

http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EklypEFZuVaogikQvh&tmpl=ostalelige

U Interu su ga mogli barem ostaviti za ovakve hitne slu?ajeve,tko zna-zna !
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #626 na: Listopad 02, 2010, 12:24:13 »

Clap Clap Clap
Evidentirano

Davor
Moderator
Stalni clan

Profil WWW
« Odgovor #627 na: Prosinac 25, 2010, 16:15:34 »

Ma najbolji trenutak u njegovoj karijeri je hvatanje ptice u turskoj!!!!!! To je zaista izveo perfektno kakav stil i hrabrost

<a href="http://www.youtube.com/v/JdLt5Ayl0d8&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/JdLt5Ayl0d8&rel=1</a>
« Zadnja izmjena: Prosinac 25, 2010, 16:29:37 od Davor » Evidentirano

Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #628 na: Prosinac 25, 2010, 18:07:20 »

kava gif
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #629 na: Prosinac 25, 2010, 22:39:22 »

ROFLMAO ROFLMAO dobio je pojacanje tamo Simao Sabrosa i izgleda iz werdera Almeida dolazi Besiktas se odlicno pojacava pocevsi od Kosarkaskog kluba sa Iversonom pa do fudbalskog sa istrosenim zvjezdama Koja scena s pticom FENIX
Evidentirano

Davor
Moderator
Stalni clan

Profil WWW
« Odgovor #630 na: Prosinac 26, 2010, 02:10:28 »

Da pojacavaju se opasno samo neznam koliko ce im to pomoci Simao je dobar kao i almeida mislim da je to bezveze trosenje novaca. vecina tih koji su dolazili nisu uspjeli pa recimo rivaldo u olympiakosu,cisse u panathinaikosu,roberto varlos fenerbache, i anelka je bio tamo dobro on nije bio los ali mu to nije trebalo... A ovo za quaresmu cuj hrabar je to poteznema sta!!! ali nemislim bas da je toliki panj to je bila sala !!!
Evidentirano

goca_flash
Super clan

« Odgovor #631 na: Prosinac 26, 2010, 12:06:44 »

r.quaresma nikad nije dobio pravu sansu u interu i to mi misljenje nemoze niko promjenit! i kad neko kaze da je dobio pravu sansu ja odmah stvorim sebi sliku da taj nema pojma o nogometu..... ovo sto je biabiany imao ovu polusezonu to je skoro prava sansa! mora i u drugom dijelu sezone odigrat bar pola utakmica!
uvjeren sam da bi quaresma trenutno igrao u startnih 11 intera, sto vise bio bi nam nosioc igre!
Evidentirano

....potpuno trijezan umirem....
GosiInter
Pocetnik
*

« Odgovor #632 na: Travanj 17, 2011, 12:16:22 »

Gledao sam par zadnjih utakmica Besiktasa i koliko sam vidio Quaresma im je glavni igrac,skoro svi napadi idu preko njega.Mislim da je kod nas trebao dobiti vise minuta da se dokaze iako takvi igraci se tesko snalaze u Italiji.Kako god,meni je zao sto ga nisam gledao u punom sjaju dok je nosio dres Intera  Roll Eyes
Evidentirano
Augment
Super clan

« Odgovor #633 na: Travanj 17, 2011, 12:46:11 »

Gledao sam par zadnjih utakmica Besiktasa i koliko sam vidio Quaresma im je glavni igrac,skoro svi napadi idu preko njega.Mislim da je kod nas trebao dobiti vise minuta da se dokaze iako takvi igraci se tesko snalaze u Italiji.Kako god,meni je zao sto ga nisam gledao u punom sjaju dok je nosio dres Intera  Roll Eyes

dribla dribla dribla - gubi loptu gubi gubi, jednom prodribla ima cistu situaciju i dok u svom mozgu odluci da li da suta ili izda protivnicki igrac vec mu uzme loptu i izbaci u korner. ma odlican igrac trebao je igrati u 1. postavi u interu Cheesy
Evidentirano

Kad bih morao odgovoriti svim menadzerima, braci i drugima moramo bih otvoriti one vrazje Facebooke ili Twittere. - Claudio Ranieri. Cheesy Cheesy

Starmo4
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #634 na: Travanj 17, 2011, 12:48:26 »

Koji sam ja peh, ja narucio dres sa interove stranice ..quaresma 77 cim je potpisao:(((( i gledaj ti ...Smiley
Evidentirano

Amala!Pazza INTER amala!E’ una gioia infinita che dura una vita!!Pazza INTER amala!
GosiInter
Pocetnik
*

« Odgovor #635 na: Travanj 17, 2011, 13:40:11 »

dribla dribla dribla - gubi loptu gubi gubi, jednom prodribla ima cistu situaciju i dok u svom mozgu odluci da li da suta ili izda protivnicki igrac vec mu uzme loptu i izbaci u korner. ma odlican igrac trebao je igrati u 1. postavi u interu Cheesy
tacno....nije puno pomogao ekipi  Wink
ps nisi ispo duhovit   Undecided
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #636 na: Travanj 18, 2011, 01:20:04 »

Dobar je nekada bio ...
Evidentirano

chivu26
Super clan

« Odgovor #637 na: Travanj 25, 2011, 22:13:04 »

Dobar je nekada bio ...

Dobar da,ali dobar za Porto i takve klubove. Nije igrac za velike klubove i to je pokazao. Uvijek sam se nadao da ce uspjeti u Interu,ali nista od njega.
Evidentirano
croit93
Stalni clan

« Odgovor #638 na: Travanj 26, 2011, 00:03:25 »

zabio je onaj prekrasan gol vanjskom i to je to pušac...ostalo nije vrjedno spomena
Evidentirano

Fare grande l'Inter. Oggi come allora.
EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #639 na: Rujan 26, 2011, 09:41:25 »

Evo ,da se sjetimo našeg Quaresme,opet "oduševljava" neuspješnim rabonama,ova je rezultirala drugimm žutim  žuti karton,odnosno  Penalty, sva "genijalnost" ovog poteza možete podrobnije vidjeti od 0.50-0.59 sekunde snimke...

<a href="http://www.youtube.com/v/1sCkhTkqI1M&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/1sCkhTkqI1M&rel=1</a>

Evidentirano
majstormk
Super clan

« Odgovor #640 na: Rujan 26, 2011, 13:25:53 »

Evo ,da se sjetimo našeg Quaresme,opet "oduševljava" neuspješnim rabonama,ova je rezultirala drugimm žutim  žuti karton,odnosno  Penalty, sva "genijalnost" ovog poteza možete podrobnije vidjeti od 0.50-0.59 sekunde snimke...

<a href="http://www.youtube.com/v/1sCkhTkqI1M&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/1sCkhTkqI1M&rel=1</a>

vidim da je majstor digao svoju igru na sasvim novu razinu... Cheesy Cheesy Cheesy
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #641 na: Rujan 30, 2011, 20:54:29 »

moj miljenik koji nije uspio u interu zapravo pitanje jel igdje uspio al et ostao samo na talentu al broji se u nteru da je osvojio sve zivo  Grin

Quaresma povratnik u portugalsku reprezentaciju

Krilni nanapač Bešiktaša Ricardo Quaresma (28) našao se na popisu izbornika portugalske nogometne reprezentacije Paula Benta za nadolazeće eurokvalifikacijske dvoboje protiv Islanda i Danske...

Bivši igrač Barcelone, Porta i Intera nije igrao za svoju zemlju od 29. ožujka kada je započeo prijateljski dvoboj protiv Finske.

Na Bentovom popisu nema trija Real Madrida, Pepea i Fabia Coentraoa koji imaju problema s ozljedama, kao niti suspendiranog Ricarda Carvalha.

S druge strane, premijerni je poziv zaslužio središnji branič Porta na posudbi u Kölnu Henrique Sereno.

Portugal predvodi eurokvalifikacijsku skupinu H s 13 bodova iz šest utakmica, isto koliko ima i drugoplasirana Danska. Dvoboj Portugala protiv Islanda na rasporedu je 7. listopada u Portu, dok je utakmica protiv Danske na rasporedu četiri dana kasnije u Kopenhagenu.

Portugalski popis za Island i Dansku:

Vratari: Beto, Eduardo, Rui Patricio

Braniči: Silvio, Joao Pereira, Bruno Alves, Sereno, Ricardo Costa, Rolando

Veznjaci: Raul Meireles, Nani, Ruben Micael, Carlos Martins, Danny, Paulo Machado, Ruben Amorim, Miguel Veloso, Joao Moutinho

Napadači: Ricardo Quaresma, Cristiano Ronaldo, Eliseu, Nuno Gomes, Helder Postiga
Evidentirano

chivu26
Super clan

« Odgovor #642 na: Listopad 01, 2011, 09:03:26 »

Forza Ricky!!  Cheesy Cheesy  Inter zastava Inter zastava
Evidentirano
herrera
Super clan

« Odgovor #643 na: Veljaa 16, 2012, 01:17:31 »

Subjektivno misljenje : bio mi je veoma drag igrac dok je igrao u portu al nije se nikako snasao u interu....
Evidentirano

Str: 1 ... 24 25 [26]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!