Svibanj 23, 2012, 12:33:40 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 2 [3] 4 5 ... 26   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Ricardo Quaresma  (Posjeta: 17146 puta)
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #50 na: Rujan 15, 2008, 19:02:30 »

APSOLUTNO!
Evidentirano

Ultras
Super clan

« Odgovor #51 na: Rujan 15, 2008, 19:57:05 »

Za Ricarda ove prve 2 tekme su bile sprdancija,mogao je igrati u ajcem nivou,ali na terenu se samo igrao sa loptom,sad cemo ga vidjeti u LP!
Evidentirano

interista7
Super clan

« Odgovor #52 na: Rujan 16, 2008, 19:08:41 »

bas me zanima kakve ce danas driblinge izvoditi, to je droga za moje oci Grin
Evidentirano
valinho
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #53 na: Rujan 24, 2008, 20:46:43 »

quaresma je stvarno cudo od igraca,bio je ok jos dok je bio u barci ali u portu je stvarno bio Bog.KRALJ RICARDO!!!!!!!!on je carobnjak a ne zubati ronaldinho..FORZA INTER Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #54 na: Rujan 24, 2008, 22:30:54 »

još se nije dobro uklopio ali se vidi da ?emo imati šta gledati.
Evidentirano

nerazzurro4ever
Super clan

« Odgovor #55 na: Rujan 25, 2008, 05:35:39 »

To je igra? sposoban da riješi utakmicu.Još kod Murinha i sa ovakvon ekipon šta je imamo mi bit ?e jedan veliki igra?!
Evidentirano
Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #56 na: Rujan 26, 2008, 14:24:32 »

danas je ricardu rodjendan,puno srice,zdravlja i golova za inter!!! Inter zastava Inter zastava
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #57 na: Rujan 26, 2008, 15:27:32 »

Happy Birthday to Quaresma       
26  septtembar 1983 mnogo zdravlja srece golova za inter i naravno asistencija sve naj Q jos sam da se uklopis forza inter......Q...
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #58 na: Rujan 26, 2008, 15:48:33 »

Original text:   Translation: English » Croatian

Ricardo Quaresma
Izvor: Wikipedija
Sko?i na: orijentacija, traži
Ricardo Quaresma
Osobne informacije
Puno ime Ricardo Andrade Quaresma Bernardo
Ro?en 26. rujna 1983 (age 25)

Mjesto ro?enja Lisabon, Portugal

Visina: 1.73 m (5 ft 8 u)
Igranje poziciju Winger

Klub informacije
Trenutni klub Internazionale

Broj 77
Omladinski klubovi
2000-2001 Sporting CP

Viši clubs1
Years Club App (Gls) *
2001-2003
2003-2004
2004-2008
2008 - Sporting CP
FC Barcelona
FC Porto
Internazionale
059 0 (Cool
022 0 (1)
114 (28)
003 0 (1)
Nacionalni team2
2003 - Portugal
023 0 (3)
1 viši klub nastupa i ciljevi
broje za doma?e i samo liga
toni od 13. Rujan 2008 (UTC).
2 Reprezentacija kape i ciljevi ispravni
od 13:06, 22. kolovoz 2008 (UTC).
* Nastupa (Goals)
Ricardo Andrade Quaresma Bernardo (ro?en 26. rujna 1983, u Lisabonu, Portugal) je Portuguese [[nogomet (nogomet može biti definirana kao jedan s brzinom, milost, razdražljivost, a ?esto igra ulogu besplatno na parcele. On je trenutno igra za Inter u talijanskom Serie A i Portugal nogometna reprezentacija. Ricardo Quaresma je pune Cigano porekla kako je naveo da mnogo puta u prošlosti. Oba njegova Majka i Otac su cigani (Dakle cigani nikad zaista oženiti iz vlastite vrste postoji) (Cigan) [1] [2] otud njegov nadimak "Cigano" (cigan).
U po?etku od bivšeg Mustang prozvan Sporting Clube de Portugal trener Laszlo Bölöni. On je redovno u odnosu na kolege portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo za sli?nosti i posjed u smislu njihova brzina i vo?enje sposobnosti, kao i njihov stil igre. On je tako?er specijaliziran za "Trivela" paljbi tehnika, koja je njegova sposobnost da se zaokret, zavoj loptu savršeno sa izvan njegove dignuti kad izvršavanju kicks besplatno i dugo Shots.
Quaresma je na visini od mnogo spekulacija prijenos preko ljeta 2008. Kad je José Mourinho je postavljen kao direktor Inter Milan po?etkom 2008, on je upitao redatelji tim nastaviti Ricardo Quaresma. FC Porto su bili navodno, traže?i previše u cijenu prijenosa njihovog "Golden Boy" i spekulacije ovog prijenosa nemati van do sredine ljeta. No na dan prijenosa na rok Inter Milan potpisao za Quaresma € 18.6 milijuna plus mladi portugalski polutka Pele.
Sadržaj
[sakrij]
• 1 Club karijera
ili 1.1 Sporting
ili 1,2 Barcelona
ili 1.3 Porto
ili 1,4 Internazionale
• 2 Statistika
• 3 Reprezentacija
ili 3.1 Me?unarodna ciljeva
• 4 Po?asti
• 5 Reference
• 6 Vanjske poveznice

[uredi] Klub karijera
[uredi] Sportska
Iako su obrazovni na glasoviti akademiji u Sporting, on je njegov profesionalni debi u sezoni 2000-2001 igrati 15 utakmica za B tim. Sljede?e sezone, on je unaprije?en u viši odjeljenje od tada klub manager Laszlo Bölöni, igrati 28 utakmice i bodovanje tri ciljeva i bio je klju?ni igra? u Sporting's liga i kup dvostruki trijumf. Quaresma je od njegova ligu debi za Sporting protiv FC Porto.
Tijekom sezone 2002-2003 bio je Sporting je "usamljeni zvijezda", dolazi drugi u ukupnom minuta igrao (2216), igrao u 31 utakmice, i bodovanje na pet navrata. Sporting je siromašan rezultati u sezoni su djelomi?no pripisati Bölöni, koji rijetko odlu?ili igrati Cristiano Ronaldo i Quaresma u isto vrijeme.
[uredi] Barcelona
Quaresma je prodao za FC Barcelona za 6 milijuna eura. Njegov ograni?iti s Katalonski strana mogla biti najbolje opisan kao luckless. On je napravio njegov debi za Barca u prijateljskoj protiv AC Milan, bodovanje njegov prvi cilj za klub. U svojoj debi sezoni na Barca, Quaresma od deset i jedanaest po?inje zamjena nastupa, bodovanje samo jedan cilj. U kona?nom tjedna ove sezone je ozlijedio mu desno stopalo loše, prisiljavaju?i ga da propustite 2004 UEFA Europsko U-21 Football Championship.
Tijekom 2004 eura, objavila je njegova odbijanja da igraju za Barca dokle Frank Rijkaard bio je zadužen, incurring interesu mnogih drugih klubova. Me?utim, to je bio Sporting FC Porto protivnika koji su imali svoje kec rukav: prijenos za Deco je u fazi pregovaranja i Quaresma bi se mogla koristiti kao dio transfera naknadu. Na prvi ravnodušan u povratku u Portugalu, promjena je srce brzo i nakon toga potpisali Porto za naknadu od 6 milijuna €, s Deco ide na drugi na?in.
[uredi] Porto
On je zapo?eo svoju kampanju u Portu na visokoj bilješku, bodovanje u svojoj debi u 2004 UEFA Super Cup mreža i jedini cilj u Portu je trijumf protiv Benfica Lisabon u Portuguese Super Cup. On je rezultat pet ciljeva u liga 32 utakmice, te je uvijek prisutan u Portu u vožnji na prvom krugu nokaut od 2004-05 UEFA Liga Prvaka. On je tako?er pridonijela Porto je dramati?na pobjeda protiv Nakon Caldas u 2004 FIFA Interkontinentalni kup, bodovanje u uzbudljiv pucati penal-out koja je završila 8-7 u korist Porto-a.
Smatra jednim od najboljih igra?a u portugalskom nogometu, on je uspio osvojiti pet ciljeva. Me?utim Porto naslov snove u sezoni 2004-05 je derailed od strane tima nedostatak kohezije, gubi se u Benfica. Quaresma je ipak utjecajan u Portu's 2005-06 title uspjeha. On je bio broj jedan davatelj pomo?i u sezoni, ali je controversially ispušteni iz Portugala u 2006 FIFA Svjetski kup odjeljenje po Luiz Felipe Scolari. Quaresma je tako?er ?esto bili kritizirani od strane Portugalski medija za njegov nedostatak vještine u obrani, rijetko pomaže ekipi u obrambenim dužnostima. Tijekom ljeta 2008 Quaresma je bio više puta povezan sa transfera za talijanski divovi Inter Milano, nakon što je José Mourinho proglašen interes u njemu. [3]
[uredi] Internazionale
Dana 1. rujna 2008 Quaresma potpisao za Inter Milano na iskazane gotovinu / igra? razmjene naknadu od € 18.6m s mladim Portugalski polutka Pelé pridružio FC Porto. [4] On je odigrao svoju prvu utakmicu za klub u prijateljskoj protiv Locarno, igraju?i na lijevo krilo. Inter pao 2-0 zaostatka, ali je Quaresma pomo?i (putem trivela križ), na ?elu Ivan Cordoba, pobiti do jednog. Minuta kasnije je isti trivela križ u kutiju rezultiralo u rukomet i kazna nagra?eni za Inter. Julio Cruz pretvorena u kaznu za kravatu u igri. Igra je završena 2-2, i Quaresma je glasao ?ovjek utakmicu, nakon impresivne performanse.
On je osvojio sa znak trivela na njegov debi protiv Serie A Catania u 2-1 pobjeda za Inter Milan.
[uredi] Statistika
Posljednja promjena 20. ožujka 2008
Klub performanse liga kup Liga kup kontinentalne Ukupno
Sezona klub liga Apps ciljeva Apps ciljeva Apps ciljeva Apps ciljeva Apps ciljeva
Portugal Liga Kup Portugala
Portugalska liga kup
Europa
Ukupno
2001-02
Sporting Portugal
Portugalska SuperLiga
28 3
2002-03
31 5
Å panjolska liga Copa del Rey
Copa de la Liga
Europa
Ukupno
2003-04
Barcelona
La Liga
22 1 4 0
Portugal Liga Kup Portugala
Portugalska liga kup
Europa
Ukupno
2004-05
Porto
Portugalska SuperLiga
32 5 8 0
2005-06
29 5 6 0
2006-07
26 6 8 2
2007-08
25 9 8 2
Italija liga Coppa Italia
Liga kup Evrope
Ukupno
2008-09
Inter
Serie A
3 1 1 0 4 1
Ukupno 167 Portugal 30
Å panjolska 22 1
Karijera Ukupno 189 31
[uredi] Reprezentacija
A UEFA Europsko U-17 Football Championship pobjednik s 2000 u Portugalu, on je njegov puni me?unarodni debi za portugalski nogometna reprezentacija u lipnju 2003, u prijateljskoj protiv Bolivija.
Slabo obrazac tijekom njegova vremena s Barceloni i ozljede sprije?ile Quaresma iz koje su sudjelovale u 2004 UEFA Europsko U-21 prvenstvo Nogomet, UEFA Euro 2004 i 2004 Olimpijskim igrama u Ateni. Me?utim, pjenušava prikazuje s Porto osvojio ga je uloga u Portugalu's 2006 FIFA Svjetsko prvenstvo kvalifikacije kampanju i Winger pomogao svojoj zemlji da je to bitan 2-0 pobjeda protiv Slova?ke. Me?utim, Quaresma je lijevo od 23-?ovjek zove odjeljenje koje trener Scolari za zastupanje u Portugalu 2006 FIFA Svjetskog kupa.
On je kasnije zove se igrati na prijateljski igra protiv Brazila na Emirates stadionu, gdje je osvojio Portugal 2-0. Quaresma dali dva pomaže i bila je pod nazivom ?ovjek utakmicu. Dana 24. ožujka 2007, Quaresma osvojio svoj prvi cilj i za Reprezentacija u Portugalu za 4-0 pobijediti na UEFA Euro 2008 G protiv Belgije. On je tako?er ?lan od 23 ?ovjeka odjeljenje za Euro 2008 u Portugalu. Ricardo pojavila oskudno za Scolari je Portugal tijekom turnira, ali je u?inio po?eti u 3. grupi fazi utakmica je 2-0 gubitak za doma?in Švicarska.
[uredi] Me?unarodni ciljeva
Ricardo Quaresma: Me?unarodni ciljeva
# Datum Mjesto održavanja protivnika score rezultat natjecanje
1. 24. ožujak 2007 Lisabon, Portugal
   Belgija
4-0 Win UEFA Euro 2008 kvalificira

2. 6. velja?e 2008 Zürich, Švicarska
   Italija
1-3 Gubitak Friendly

3. 11. lipanj 2008 Geneve, Å vicarska
   Czech Republic
3-1 Win UEFA Euro 2008

[uredi] Po?asti
• Me?unarodni
UEFA Europsko U-17 prvenstvo (1): 2000
• Klubovi
Interkontinentalni kup (1): 2004
Portuguese League (4): 2001/02, 2005/06, 2006/07, 2007/08
Portugalski kup (2): 2001/02, 2005/06
Portugalski SuperCup (3): 2002, 2004, 2006
• Individualna
  Portugalski nogometaÅ¡ u godini (2): 2005, 2006
  Portugalski Zlatna Kugla (1): 2007
[uredi] Reference
1. ^ "Quaresma ponosni da se ciganin".
2. ^ Morate navesti naziv i URL = = kada koristite ((citirati web }}."".
3. ^ "Mourinho želi Quaresma". transfermarketweb.com (2008-08-25).
4. ^ "Quaresma dovrši Inter prebaciti" (2008-09-01).
[uredi] Vanjske poveznice
• Cigano7online Web stranica Ricardo Quaresma
• Ricardo Quaresma profila, profesionalno datuma i detaljne statistike
• Ricardo Quaresma karijere statistika na Soccerbase
• kompilacija sa najboljim vještinama, sve pomaže a svi ciljevi Ricardo Quaresma
• Web stranica Ricardo Quaresma
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #59 na: Rujan 30, 2008, 17:48:46 »

Quaresmu nisam puno gledao prije i ostao sam suzdržan glede njegovog dovo?enja ali sam isto tako imao povjerenje u vas koji ste to zdušno željeli. Nakon ovog kratkog vremena moram re?i da ?e mu biti potrebna prilagodba na talijansku ligu. Vidi se odmah da ima potez i vic ali je samo to nedovoljno. Toplo se nadam da Mou zna što radi i da ?e ga znati iskoristiti na najbolji na?in.
Evidentirano

il Principe
Super clan

« Odgovor #60 na: Rujan 30, 2008, 18:04:11 »

quaresma je na mourinhovoj duši,šta zna?i da on odgovara za njega. A zamislite da se nedajbože quaresma potvrdi kao potpuni promašaj,a upravoj je moratti bia protiv njegovog dovo?enja. Ko bi s njim živija Grin
Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #61 na: Rujan 30, 2008, 18:59:27 »

ma da ja sam bio u potpunosti za njegovo dovo?enje ali sam imao onaj trunak sumnje i valjda je i to bilo dovoljno.... no ne znam dal se slažete al ja bi ovo napravio na treningu : podijelio bi dvije mom?adi u jednoj bi igrao Quaresma u jednoj matrix
matrixu bi rekao da mora grist quaresmu da nemre disat
quaresmi bi obukao dres milana(i to od ševe Grin) i rekao bi mu ako bar 3 puta ne pre? matrixa da se po?ne pakirat
Evidentirano

Ultras
Super clan

« Odgovor #62 na: Rujan 30, 2008, 19:00:43 »

Grin Grin Ma nebrini,prilagodit ce se on ovdje i bit ce dobar...
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #63 na: Rujan 30, 2008, 19:09:07 »

veoma zanimljiva ideja anteadriano, samo ne znam dali bi prvi trenin Q zavrÅ¡io ?itav. Grin
Evidentirano

Antonio
Super clan

« Odgovor #64 na: Rujan 30, 2008, 19:31:30 »

Evo da se i ja priklju?im raspravi. Igra?u koji je toliko pla?en i o kojem smo slušali bajke ne bi trebala biti potrebna prilagodba. Možda griješim, ali i dalje stojim kod stajališta da je Quaresma jedan prosje?an nogometaš kakvih ima na svakom koraku. Njegove tehni?ke kvalitete ( žongliranje i kojekakvi driblinzi ) nisu garancija vrhunskog nogometa. Ne znam jeste li ikada gledali što sa loptom može Joe Šimuni?, po ocjenama kolega i struke, on je jedan od 10 žonglera u Europi pa mu niti to ne pomaže da bude vrhunski nogometaš.
Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #65 na: Rujan 30, 2008, 19:46:02 »

veoma zanimljiva ideja anteadriano, samo ne znam dali bi prvi trenin Q završio ?itav. Grin
ma treba prvo pro?i kroz ?istiliše da bi došao u raj, ja bi ga jako umorio, baš bi o?vrsnuo
Evidentirano

interista7
Super clan

« Odgovor #66 na: Rujan 30, 2008, 20:40:59 »

ma naviknut ce se on, nije to isto, portugalska i talijanska liga, pa luka modric je isto bio skupo placen pa jos proigro, a i torres nije odma na pocetku poceo trpat
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #67 na: Rujan 30, 2008, 20:48:07 »

svi se nadamo da to ne?e biti totalni promaÅ¡aj. NajviÅ¡e vjerujem Mourinhu, kad je inzistirao da ?e znati napraviti od njega ono Å¡to svi o?ekujemo.
Evidentirano

Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #68 na: Rujan 30, 2008, 22:26:03 »

Ajme meni ljudi moji... ?ovjek je odigrao lošu tekmu, pa što. Tek je došao iz puno nezahtjevnije lige nego što je Serie A i zaigrao protiv jednih od najboljih defanzivaca na svijetu. Pojeli su ga, slažem se. Bilo je ružno za vidjet, tako?er se slažem. Poraz od deBBilana posebno boli... Boli i mene i sve skupa mi izgleda puno crnije nego što jest, ali ne?u sad zato vješat nikoga. Jbga sad, što je tu je. Svi smo mi gledali klipove s Youtubea i negdje u glavi potajno o?ekivali da ?e Quaresma do? i odmah po?et radit ?uda. Nije se dogodilo, ali to ne zna?i da je ?ovjek neznalica kojeg odmah treba otpisivat. Dajmo mu vremena da se navikne. Svi se okomili na momka, a nitko recimo ne spominje da je utakmicu protiv ro?aka ve? u po?etku potpuno pogrešnom taktikom prvenstveno zahebao nitko drugi nego Mourinho, u kojega se, uzgred, svi kunemo i držimo ga za ?etvrtoga u svetom trojstvu. Ovime ho?u re?i da ?e trebat još neko vrijeme da sve to skupa legne i da se pojedinci naviknu na novu sredinu. Zato mislim da je najpametnije okanit se bilo kakvih procjena nakon samo par utakmica, jer one u tako kratkom periodu gotovo nikad nisu ništa drugo nego najobi?nije naga?anje.
« Zadnja izmjena: Rujan 30, 2008, 22:29:55 od Dexter » Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #69 na: Rujan 30, 2008, 22:34:20 »

generalno ?u samo ponoviti onu moju o "100 dana" i nadam se biti jasan, ne samo o Quaresmi ve? op?enito o mom?adi.
Evidentirano

Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #70 na: Rujan 30, 2008, 22:48:14 »

Slažem se.
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #71 na: Listopad 01, 2008, 14:35:44 »

Quaresmu nisam puno gledao prije i ostao sam suzdržan glede njegovog dovo?enja ali sam isto tako imao povjerenje u vas koji ste to zdušno željeli. Nakon ovog kratkog vremena moram re?i da ?e mu biti potrebna prilagodba na talijansku ligu. Vidi se odmah da ima potez i vic ali je samo to nedovoljno. Toplo se nadam da Mou zna što radi i da ?e ga znati iskoristiti na najbolji na?in.

To da sam mu treba malo vremena da se prilagodi Sjetimo se svi C Ronalda u ManUtd ali je trener imoo strpljenja sa njim i sad je ok .Zato bar ja mislim ako Quaresma zeli da se dokaze treba malo vremena i rada A bit ce to sve OK nije on naviko na igru dodira Drago mi je sto je upoznao Gatusa i valjda kuzi sad neke stvari Sve u svemu sretno Quaresma/////
Evidentirano

Ultras
Super clan

« Odgovor #72 na: Listopad 01, 2008, 15:02:42 »

Quaresma se sad treba uigrati na manjim utakmicama i tu pokazati da je pravi,a tek onda na velikim utakmicama
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #73 na: Listopad 01, 2008, 15:10:00 »

ma nije samo jedna loša, ima ih više... no nadam se da ?e se što prije uklopit jer nema mnogo vremena
Evidentirano

interista7
Super clan

« Odgovor #74 na: Listopad 01, 2008, 16:18:23 »

kad gledate on je tek mjesec dana u interu, pustite ga malo, pa valjda mourinho zna
Evidentirano
 Str: 1 2 [3] 4 5 ... 26   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!