Svibanj 23, 2012, 12:32:04 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Prijateljstvo & Inter !!!  (Posjeta: 1414 puta)
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Intermania
Pocetnik
*

« na: Rujan 11, 2011, 12:48:21 »

Sjećam se da sam jednom tražio Interove grupe,stranice sa vijestima.Put me odveo na Inter u Srcu.Svaki dan sam se radovao novim vijestima,a onda sam počeo tražiti i na facebooku, i da našao sam Inter u Srcu -  Inter Club Fedeli !! Odmah sam se nekako sprijateljio sa Davorom R., i pitao me da budem admin zajedno sa njim i Ja sam to prihvatio draga srca. Svakog dana od tada smo nas dvojica pisali vijesti,stavljali slike,zezali se sa rajom, zajedno se nervirali,smijali itd... Ja sam svaki dan davao sve od sebe, samo sam mislio na tu stranicu i na svoj voljeni Inter.Imali smo dosta članova ali ja nisam mario za to,bitno je da smo jedna velika porodica! Jednom mi je Davor rekao da nema vise snage da radi to jedno te isto, i da ide na more da radi. Ja sam mu onda obećao da ću napraviti jako dobru stranicu,kao što jesam, sa "Historijom kluba" "Slideshow Interove slike", "Titule" .. Tako sam to radio na grupi 3mj. ma da sam i ja počeo raditi bilo je teško sam voditi stranicu, pa sam zaposlio ovog jednog Interistu. On je bio samo Admin, i nije puno stavljao vijesti nego je više komentarisao.Onda su počele razne priče, " Pa da je neko javio u web site www.interusrcu.com da su banovani sa stranice,ovo-ono. Ali ja stvarno neznam kakve veze ima, FB grupa , sa pravom stranicom " I Jedne noći sam krenuo ući na Fb grupu Inter u Srcu - Inter Club Fedeli,  i vidim da sam banovan !!! I ugledao sam taj tekst mog "Prijatelja" , "Brata" kako sam ga ja smatra Davora R. : U njemu je između ostalog pisalo i kako smo banovali bezveze neke članove, a ja sam sam dobivao prijteće poruke od strane nekih ljudi, i kako smo preuzeli stranicu i radimo sta hoćemo" . Najviše me boli sto su mnogi sto smo se zezali zajedno,pisali komentare, lajkovali tu njegovu izjavu i dali komentar protiv Mene! Te noći nisam mogao spavati,kad sam vidio sta je napisao,jako bolno !!! Mnogi su se protivili njegovim tekstom i komentarima, koji su bili da se ja vratim na tu stranicu, ali to je tesko izvodljivo,ali ima šanse...
Morao sam vam ovo napisati , da nemislite da sam neka budala,manijak, itd.... nego vatreni navijač Intera !!!

Hvala !! Omer Šertović         Forzaa Interr                                  Inter u Srcu  Pehar
Evidentirano
Sneijder10
Administrator
Nosim Inter u srcu

Profil WWW
« Odgovor #1 na: Rujan 11, 2011, 13:23:26 »

Ne znam stvarno razlog zbog cega si banovan, provjerit cemo jos, mada mislim da nije bilo razloga, ja sam zato da smo svi zajedno, da sirimo informacije o nasem voljenom klubu...
Sredit cemo ovo drug Wink
 novija zastava novija zastava
Evidentirano

FORZA INTER!!
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #2 na: Rujan 11, 2011, 13:24:34 »

Sjećam se da sam jednom tražio Interove grupe,stranice sa vijestima.Put me odveo na Inter u Srcu.Svaki dan sam se radovao novim vijestima,a onda sam počeo tražiti i na facebooku, i da našao sam Inter u Srcu -  Inter Club Fedeli !! Odmah sam se nekako sprijateljio sa Davorom R., i pitao me da budem admin zajedno sa njim i Ja sam to prihvatio draga srca. Svakog dana od tada smo nas dvojica pisali vijesti,stavljali slike,zezali se sa rajom, zajedno se nervirali,smijali itd... Ja sam svaki dan davao sve od sebe, samo sam mislio na tu stranicu i na svoj voljeni Inter.Imali smo dosta članova ali ja nisam mario za to,bitno je da smo jedna velika porodica! Jednom mi je Davor rekao da nema vise snage da radi to jedno te isto, i da ide na more da radi. Ja sam mu onda obećao da ću napraviti jako dobru stranicu,kao što jesam, sa "Historijom kluba" "Slideshow Interove slike", "Titule" .. Tako sam to radio na grupi 3mj. ma da sam i ja počeo raditi bilo je teško sam voditi stranicu, pa sam zaposlio ovog jednog Interistu. On je bio samo Admin, i nije puno stavljao vijesti nego je više komentarisao.Onda su počele razne priče, "Pa da je neko javio u web site www.interusrcu.com da su banovani sa stranice,ovo-ono. Ali ja stvarno neznam kakve veze ima, FB grupa , sa pravom stranicom" I Jedne noći sam krenuo ući na Fb grupu Inter u Srcu - Inter Club Fedeli,  i vidim da sam banovan !!! I ugledao sam taj tekst mog "Prijatelja" , "Brata" kako sam ga ja smatra Davora R. : U njemu je između ostalog pisalo i kako smo banovali bezveze neke članove, a ja sam sam dobivao prijteće poruke od strane nekih ljudi, i kako smo preuzeli stranicu i radimo sta hoćemo" . Najviše me boli sto su mnogi sto smo se zezali zajedno,pisali komentare, lajkovali tu njegovu izjavu i dali komentar protiv Mene! Te noći nisam mogao spavati,kad sam vidio sta je napisao,jako bolno !!! Mnogi su se protivili njegovim tekstom i komentarima, koji su bili da se ja vratim na tu stranicu, ali to je tesko izvodljivo,ali ima šanse...
Morao sam vam ovo napisati , da nemislite da sam neka budala,manijak, itd.... nego vatreni navijač Intera !!!

Hvala !! Omer Šertović         Forzaa Interr                                  Inter u Srcu  Pehar

Davor R. je to otvorio i osnovao kao službenu FB stranicu stranice "Inter u srcu". Jako je čudno da to nisi shvatio radeći u tome a nisi osjetio niti potrebu da se učlaniš u naš klub a radio si na jednom službenom dijelu istog, jer je "Inter u srcu" službena stranica Inter Cluba Fedeli. Mene osobno je smetalo u tvom radu što si postavljao vijesti sirove sa google translate bez ikakve obrade. Ne samo da je glupo već je bilo i sramota za stranicu da takve vijesti idu van. Bio sam prinuđen skinuti link FB sa stranice "Inter u srcu" da se ne sramotimo. Nakon odlaska Davora nisam uopće niti odlazio na FB tako da ne znam što se događalo ali su počele stizati mnogobrojne pritužbe na uređivanje FB tebe i tog tvog prijatelja kojeg si stavio za adminana FB.

Osobno na moju incijativu i zahtjev si banan jer je: A) nedopustivo takvo ponašanje, B)Blamiranje sa vijestima koja su samo copy googla i izgledaju smiješno, C) ne može raditi u službenom glasilu netko tko nije član kluba.

Eto, to ti je službeni odgovor za sve, mene kao osnivača i vlasnika domene "Inter u srcu" i dopredsjednika Inter Cluba "
 Fedeli".

Hvala ti na dosadašnjem trudu ali tako nije moglo dalje. Probaj to shvatiti bez ljutnje i naša vrata na stranici "Inter u srcu" i u IC Fedeli su ti otvorena, kao pravom i dokazanom interisti.
« Zadnja izmjena: Rujan 11, 2011, 13:33:50 od fanatico » Evidentirano

Ultras
Super clan

« Odgovor #3 na: Rujan 11, 2011, 14:18:55 »

Kao prvo moj Omere to se nije dogodilo sve preko noci kao sta si ti napisao.Tebe se nije maklo skroz nenadano.Ova stranica na facebooku je vise stranica za nase clanove koji su u klubu.Sa samim pocetkom tvog rada ljudi uopce nisu bili ni upoznati sa nasim klubom Inter u srcu,onaj tko nezna da postoji klub nebi uopce pomislio da i postoji klub.Sa tom stranicom se trebalo vise reklamirati i vise pisati o nasem klubu,o clanovima,da ljudi budu upoznati da imamo svoj klub.Kako je vrijeme prolazilo na stranici su se pisali svakakve gluposti.Za admina drugog je postavljen neki Muhidin koji je se predstavljao kao glavni.Ja sam se zapitao odmah, tko ste vi?Koji Omer?Koji Muhidin?Tko je za vas cuo,kakve vi veze imate s nasim klubom u Hrvatskoj?Uopce nisu spominjani ngidje glavni ljudi koji pokrecu klub i stranica je bila kao Inter-novosti...Samo vijesti oko transfera itd,obicne gluposti,a naziv Inter U Srcu uopce nije imao smisla.Zbog svakodnevnog pisanja novosti na stranicu,bilo je i vise ljudi,(vecinom Bosna,Srbija).Ljudi su djelili svoja misljenja o svemu i svacim,najvise su kritizirali Morattija jer je dolazio kraj prijelaznog roka i svi su bili nezadovoljni mercatom.Taj admin neki Muhidin nije trpio da se kritizira Moratti i poceo je brisati komentare i sve.Dosta je ljudi nakon toga razbjesnio i 1-2 dana je nastao pravi kaos na stranici,svi su ga prozivali,on nije uopce komentirao niti nista jer je sam uvidio da nije u pravu,onda je poslje opet po svome...Samo brisao komentare.I tako je sve to doslo do Davora i Rade koji su odlucili maknuti njih dvoje sto je opravdano.Ja smatram da je ono stranica za nas klub i da se novosti najvise odnose u vezi oko kluba INTER U SRCU.I smatram da su trebali admini biti povjerljivi ljudi iz naseg kluba koji imaju vremena.
Evidentirano

Intermania
Pocetnik
*

« Odgovor #4 na: Rujan 11, 2011, 15:43:33 »

Ma dobro neljutim se ja,nije nikakav problem, napravit cu novu stranicu za sebe i ostale jer to mi je gušt raditi i pisati o Interu. Hvala što znam da su mi otvorena vrata Inter u srcu ! Hvala  novija zastava Inter
Evidentirano
bergomi_shp
Stalni clan

« Odgovor #5 na: Rujan 11, 2011, 16:00:56 »

joj ne evo ga i ovdje  Thumb down
Evidentirano
Intermania
Pocetnik
*

« Odgovor #6 na: Rujan 11, 2011, 19:26:49 »

bergomi ostavi me suvisni komentara !
Evidentirano
Intermania
Pocetnik
*

« Odgovor #7 na: Rujan 11, 2011, 19:38:30 »

Davor R. je to otvorio i osnovao kao službenu FB stranicu stranice "Inter u srcu". Jako je čudno da to nisi shvatio radeći u tome a nisi osjetio niti potrebu da se učlaniš u naš klub a radio si na jednom službenom dijelu istog, jer je "Inter u srcu" službena stranica Inter Cluba Fedeli. Mene osobno je smetalo u tvom radu što si postavljao vijesti sirove sa google translate bez ikakve obrade. Ne samo da je glupo već je bilo i sramota za stranicu da takve vijesti idu van. Bio sam prinuđen skinuti link FB sa stranice "Inter u srcu" da se ne sramotimo. Nakon odlaska Davora nisam uopće niti odlazio na FB tako da ne znam što se događalo ali su počele stizati mnogobrojne pritužbe na uređivanje FB tebe i tog tvog prijatelja kojeg si stavio za adminana FB.

Osobno na moju incijativu i zahtjev si banan jer je: A) nedopustivo takvo ponašanje, B)Blamiranje sa vijestima koja su samo copy googla i izgledaju smiješno, C) ne može raditi u službenom glasilu netko tko nije član kluba.

Eto, to ti je službeni odgovor za sve, mene kao osnivača i vlasnika domene "Inter u srcu" i dopredsjednika Inter Cluba "
 Fedeli".

Hvala ti na dosadašnjem trudu ali tako nije moglo dalje. Probaj to shvatiti bez ljutnje i naša vrata na stranici "Inter u srcu" i u IC Fedeli su ti otvorena, kao pravom i dokazanom interisti.

Da hvala ! Ne ljutim se i volio bih da se vratim na stranicu kao član a ne kao admin, ili nesto , samo sto je Davor okrenuo glavu od mene, i nece da mi odg na poruke i da me vrati na stranicu, pod banom sam..Ako mozes vidjeti da me vrati kao člana.. Hvala ! ! !

Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #8 na: Rujan 24, 2011, 19:44:46 »

Pozzz intermania nisam znao gdje stavit ovo al et presavnici intera bili u mom Lukavcu .. kluub sa srcem ..
http://www.sodalive.ba/sport/predstavnici-intera-posjetili-beta-club-lukavac/comment-page-1/#comment-26579
Prestavnici INtera posjetili klub beta club Lukavac ..
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #9 na: Listopad 07, 2011, 11:21:33 »

Interovi treneri u posjetu Zagrebellu Inter zastava Inter zastava Clap

U sklopu suradnje koja je dogovorena, a zatim i zaključena potpisom ugovora početkom svibnja, početkom idućeg tjedna će Zagrebov nogometni centar posjetiti tri trenera mlađih dobnih kategorija milanskog Intera...

"Već sada znamo da će neki naši treneri na jedno vrijeme preseliti u Zagreb gdje će započeti s radom zajedno sa Zagrebovim trenerskim timom. Osim što ćemo poslužiti kao učitelji jasno je da i mi ovom suradnjom imamo priliku naučiti nove stvari, a sve u svrhu daljnjeg napretka. Obje će strane ovim izvrsnim dogovorom nešto dati, ali i nešto dobiti", najavio je početkom svibnja, prilikom potpisa ugovora direktor Intera Ernesto Paolillo.

Nogometni centar Zagrebello prije tri mjeseca posjetio je skaut milanskog kluba, Gian Paolo Manighetti, i tom se prilikom krenulo na preciznije utvrđivanje detalja oko posjeta talijanskih trenera Veslačkoj.

U nedjelju će tako u Zagreb stići tri trenera Interove Akademije, Stefano Bellinzaghi, Antonio Manicone i Luca Facchetti, inače sin legendarnog talijanskog reprezentativca.

Trenerska trojka, kako je i zamišljeno, u ponedjeljak i utorak sudjelovat će u vođenju treninga mlađih uzrasta.

I dok će Omladinska škola Zagreba u svoj rad ta dva dana uključiti i Interove trenere, prva momčad Pjesnika započet će sa zagrebačkim dijelom priprema za susret u Puli. Zagrebaši će naime, u petak u Austriji svoje snage testirati protiv Sturma, a dan kasnije Celje na svom terenu.
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #10 na: Listopad 22, 2011, 01:30:57 »

Legendarni Martin Castrogiovanni je bio u posjetu ekipi! Prejak lik...

Evidentirano

Emir Podgorica
Super clan

« Odgovor #11 na: Listopad 22, 2011, 11:36:38 »

Ko je on Huh?
Evidentirano

Ni zenu, ni djecu ka' Inter voljet' necu!
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #12 na: Listopad 22, 2011, 13:23:04 »

pa on ti je igrac ragby tima italijanske reprenzetacije vidis da je mrcina  Grin Grin Grin uglavnom ev malo vise info o ovom vatrenom navijacu intera
http://en.wikipedia.org/wiki/Martin_Castrogiovanni
<a href="http://www.youtube.com/v/e6JYSuM0zm4&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/e6JYSuM0zm4&rel=1</a>
pozdrav
Evidentirano

danijel1993
Super clan

« Odgovor #13 na: Listopad 22, 2011, 21:03:22 »

Ragbi pratim kolko i nuklearnu fiziku ali svaka čast liku  baklja for in
Evidentirano

billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #14 na: Prosinac 03, 2011, 00:15:17 »

evo još jednog navijaća Intera, nije baš vatrena ali sviđa joj se Inter...

serena williams 

http://youtu.be/bsI9CEiXd8w

Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #15 na: Prosinac 03, 2011, 07:45:31 »

Serena  Thumb Up
Evidentirano

bergomi_shp
Stalni clan

« Odgovor #16 na: Prosinac 03, 2011, 09:33:51 »

Heart
Evidentirano
Emir Podgorica
Super clan

« Odgovor #17 na: Prosinac 03, 2011, 12:19:52 »

Skjavone je pored nje, ona je nagovorila da to kaze Cheesy
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #18 na: Prosinac 23, 2011, 06:00:57 »

<a href="http://www.youtube.com/v/AFA5olRfqD0&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/AFA5olRfqD0&rel=1</a>
Evidentirano

chivu26
Super clan

« Odgovor #19 na: Prosinac 23, 2011, 13:55:33 »

Hahahah,oplakah kad sam vidio Mottinu facu!!  ROFLMAO
Evidentirano
Emir Podgorica
Super clan

« Odgovor #20 na: Prosinac 23, 2011, 14:47:51 »

ja na cambiassove peshkaste pokrete  Cheesy
Evidentirano

billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #21 na: Travanj 18, 2012, 21:53:03 »

http://sportski.net.hr/rukomet/balic-otkrio-istinu-o-svojoj-najvecoj-svadji-s-goluzom

Citat:
Omiljen nogometni klub?
Inter! Kako su mi majka i otac igrali u Italiji, ja sam svoje djetinjstvo proveo blizu Milana i tako sam zavolio taj klub.

A u Hrvatskoj!
Normalno da navijam za Hajduk, pa iz Splita sam. Ali moram priznati da u posljednje vrijeme nogomet jako slabo pratim. Otkad je Inter osvojio Ligu prvaka, rekao sam da sad mogu ispasti i u drugu ligu, uopće me više nije briga. Od 1985., otkad znam za sebe, navijam za Inter.

novija zastava novija zastava novija zastava

jedan je Ivano Balić...legenda...
Evidentirano

Augment
Super clan

« Odgovor #22 na: Travanj 18, 2012, 23:03:37 »

Citat:
Otkad je Inter osvojio Ligu prvaka, rekao sam da sad mogu ispasti i u drugu ligu, uopće me više nije briga.

dobro je. ja sam mislio da sam jedini sa tim "problemom"  novi 20-70
Evidentirano

Kad bih morao odgovoriti svim menadzerima, braci i drugima moramo bih otvoriti one vrazje Facebooke ili Twittere. - Claudio Ranieri. Cheesy Cheesy

Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!