Svibanj 23, 2012, 12:27:43 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 [2]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Mauro Zárate  (Posjeta: 2131 puta)
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Augment
Super clan

« Odgovor #25 na: Prosinac 14, 2011, 16:07:56 »

emire samobanuj se pušac

gori igrac nije zaigrao u interu a da se konst. gura u prvi sastav otkad pratim nogomet
Evidentirano

Kad bih morao odgovoriti svim menadzerima, braci i drugima moramo bih otvoriti one vrazje Facebooke ili Twittere. - Claudio Ranieri. Cheesy Cheesy

Emir Podgorica
Super clan

« Odgovor #26 na: Prosinac 14, 2011, 22:08:31 »

vidjecemo kad bude igrao protiv milana, juventusa ...i lp...  :pušac:
« Zadnja izmjena: Prosinac 14, 2011, 23:22:30 od Emir Podgorica » Evidentirano

Ni zenu, ni djecu ka' Inter voljet' necu!
Augment
Super clan

« Odgovor #27 na: Prosinac 15, 2011, 00:06:50 »

ma daj Boze.. ne zelim mu zlo samo me lik totalno nervira jer je uporan sa driblinzima .. ali to nije samo njegova krivica, nego i rankina.. vjerujem da bi puno vise dao ovom timu da zna izdati u pravom momentu
Evidentirano

Kad bih morao odgovoriti svim menadzerima, braci i drugima moramo bih otvoriti one vrazje Facebooke ili Twittere. - Claudio Ranieri. Cheesy Cheesy

petar8
Super clan

« Odgovor #28 na: Prosinac 16, 2011, 17:32:54 »

slažem se.previše solira i prezaigran je.bio bi odličan kada bi se prije riješevao lopte,a mi bi imali velike koristi.pogotovo što nemamo napadaća,koji može proći jedan na jedan.trener ja treba upozoriti na to
Evidentirano
herrera
Super clan

« Odgovor #29 na: Sijeanj 04, 2012, 14:30:23 »

Samo kad se sjetim sta je radio u dresu Lazia, mislim da se momku treba dat prilika do kraja sezone, pročepit će on sigurno  Wink
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #30 na: Sijeanj 18, 2012, 20:49:30 »

: Zarate na izlaznim vratima

Maurov brat Sergio, koji obnaša i funkciju njegovog agenta, oglasio se iziritiran, po njemu, nekorektnim stavom trenera prema njegovom bratu. Podjetimo, Ranieri je nedavno izjavio kako Zarate ima sve predispozcije da postane dobar igrač, ali da "njegov mozak treba pacemaker".

"Ranieri se nekorektno ponaša prema mom bratu, kao i Reja prije njega. To je ponašanje van svih pravila.", riječi su koje dokazuju da su popucale veze između Interovog trenera i argentinskog napadača. Ipak, povratak u Lazio trenutno nije opcija, jer Maura ni tamo ne čekaju raširenih ruku: "Povratak u Rim? Ne, ne, mislim da je to sada nemoguće. Ali tko zna, možda u lipnju bude bolja situacija. Istina, imao je problem s Rejom, ali mislim da bi ponovno mogao izboriti mjesto u momčadi. S Kloseom bi činio veliki napadački tandem."

Gazzetta dello Sport navodi kako su za Zaratea zainteresirani premierligaši QPR, Newcastle i Bolton, kao i Genoa.
Evidentirano

Str: 1 [2]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!