Svibanj 23, 2012, 12:24:55 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: [1] 2 3   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Diego Forlan  (Posjeta: 2666 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Ultras
Super clan

« na: Kolovoz 29, 2011, 23:08:39 »

Diego Forlán (Montevideo, 19. svibnja 1979.) nogometaš je Intera i urugvajski reprezentativac. Igra na poziciji napadača. Njegov je otac, Pablo Forlán, bivši urugvajski reprezentativac (nastupio na SP-ima 1966. i 1974.) i današnji nogometni trener.
Za reprezentaciju je Diego Forlán debitirao 2002., a iste je godine sudjelovao i na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Koreji i Japanu. Sa 7 postignutih pogodaka bio je drugi strijelac južnoameričkih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2010.
Mlade nogometne godine proveo je u Peñarolu, Danubiu te argentinskom Independienteu, klubu za koji je nastupao i njegov djed Juan Carlos Corazo.[1] Nakon četiri seniorske sezone u Independienteu, 2002. je potpisao za Manchester United, gdje je u dvije godine zabilježio 95 nastupa, uz samo 17 pogodaka te je 2004. prodan u španjolski Villarreal. Već u prvoj sezoni postao je najbolji strijelac La Lige sa 25 postignutih pogodaka i pomogao osigurati novom klubu mjesto u Ligi prvaka. Godine 2007. prešao je u madridski Atlético, gdje je s 32 pogotka u 33 susreta sezone 2008./09. ponovo ponio Trofej Pichichi za najboljeg strijelca lige.[2]

WELCOME
Evidentirano

Augment
Super clan

« Odgovor #1 na: Kolovoz 30, 2011, 01:53:59 »

koliko ti se igrac moze dignuti u ocima kad predje u tvoj klub. odmah je vrh.. a i dobro mu stoji sal matere mi Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy
Evidentirano

Kad bih morao odgovoriti svim menadzerima, braci i drugima moramo bih otvoriti one vrazje Facebooke ili Twittere. - Claudio Ranieri. Cheesy Cheesy

Ultras
Super clan

« Odgovor #2 na: Kolovoz 30, 2011, 08:04:47 »

Bit' ce stroj za golove  Wink
Evidentirano

Ultras
Super clan

« Odgovor #3 na: Kolovoz 30, 2011, 09:27:23 »

O kakvoj se veličini radi dovoljno je reći da je momak kao 12 godišnjak krenuo kao tenisač i onda se dogodila strašna nesreća u kojoj je stradala njegova sestra i ostala doživotni invalid te radi većeg prihoda novca odlučuje igrati nogomet. Obitelj Forlan je bila potpuno bez novca Maradona je godinama uzdržavao Forlanove,a Diego Forlan je tek sa plaćom u Indenpendienteu uzdržavao cijelu obitelj i rehabilitacije za sestru. Sa transferom u Manchester priznaje omogućio joj je kako-tako normalniji život i sam danas kaže da bi sav novac i slavu koju ima dao da sestra nije u kolicima. Barem je za razliku od mnogih imao prilike to omogućiti svojoj obitelji.

Inače zanimljivost i njegov djed i otac su osvojili Copa Americu sa Urugvajem,Forlan se pridružio obiteljskoj tradiciji ove godine.

Zašto Inter? A zašto ne okušati se u novoj ligi, novom okruženju, novom gradu. Zašto ne igrati LP ove godine mjesto EL?

Mislim da nakon intera dolazi na red 'prva ljubav' Penarol,a ovo je nagovještaj toga:

Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #4 na: Kolovoz 30, 2011, 11:24:44 »

Iskren da budem nisam bio za njegovo dovodjenje radni rodnog lista samo ja mu zelim srecu i mnogo uspjeha u crnoplaom dresu sretno Forlan ..Bravo augument za post slazem se s tobom ..Ultras legendo ljepo sto si tu opet hehe pozz FORZA INTER
Evidentirano

Julio Cesar
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #5 na: Kolovoz 30, 2011, 15:31:32 »

Jedan od mojih najdražih igrača. bow down
Dobar i kao inogometaš i kao čovjek. Smiley
 novija zastava
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #6 na: Kolovoz 30, 2011, 22:37:07 »

Znaci ko gof je dobr igrac i dobar covjek treba igrat u interu pa sta je to inter dom staracki ono kao kad provedes citav zivot negdje drugo onda kaad vise nigdje nisi dospio ima inter kao posljednja stanica koja ti da platu od 4-5 miliona eura ti sjedis i boli te kesa ..Ej moj Moratti nemam nista protiv Forlana sve naj mu zelim al nije on nikakava zamjena za njega ..al sretno mu sve naj u dresu intera ...postajemo kao Genoa .. Cheesy
Evidentirano

diego.a.milito
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #7 na: Kolovoz 30, 2011, 23:52:01 »

Da smo mi normalan klub,Forlan bi bio rezerva i igrao bih zadnji 30 min.,kao sto je Raul u realu dok nije dosao mou,jer bi forlan u tih 30 min bio svjetska klasa,a ne onako starta  od prve minute i bude dobar prvih 45 min.,a onda drugih 45min. sve usere sto je napravio u prvih 45 min.
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #8 na: Kolovoz 31, 2011, 22:16:22 »

http://www.tribalfootball.com/articles/recoba-delighted-forlan-over-inter-milan-move-1852371
Recoba delighted for Forlan over Inter Milan move
Evidentirano

chivu26
Super clan

« Odgovor #9 na: Kolovoz 31, 2011, 23:16:36 »

Uff,vjerujem da smo u Forlanu dobili odličnog igrača. Obožavam Urugvaj,pratio sam sve njihove utakmice na SP-u i Coppa Americi,što reći o Forlanu nego da je igračina. Valjda će se uklopiti u Seriju A,za godine ne vjerujem da su problem,može on odigrati još sezonu,dvije na vrhunskoj razini.
Evidentirano
Forza
Super clan

« Odgovor #10 na: Rujan 01, 2011, 10:48:42 »

hvala Branca  Nabac
Evidentirano
bergomi_shp
Stalni clan

« Odgovor #11 na: Rujan 01, 2011, 11:44:32 »

jednostavno gospodin napadac, moze on trajat ko i zanetti, fizicki superioran
Evidentirano
bergomi_shp
Stalni clan

« Odgovor #12 na: Rujan 01, 2011, 11:46:53 »

i svaka cast, covjek prica odlicno talijanski
Evidentirano
eXoDuS1993
Super clan

« Odgovor #13 na: Rujan 01, 2011, 14:41:37 »

Nadam se snaci u Interu i da nam moze pruziti bar 2 sezone na visokom nivou.  Smiley
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #14 na: Rujan 03, 2011, 15:42:23 »

Forlan ne igra za Inter u prvom dijelu Lige prvaka

Jedno od većih pojačanja ovog ljeta za milanski Inter je bio 32-godišnji urugvajski nogometaš Diego Forlan. No, barem u prvom dijelu Lige prvaka Urugvajac neće moći igrati za prvaka Europe prije dvije godine...

Naime, ove je sezone sjajni strijelac nastupao već u Europi. U pitanju je bila Europa lige i utakmica Atletica Madrida i norveškog Stromsgodseta. Tako Forlan ima pravo za Inter tek igrati u drugoj fazi, odnosno, od osmine finala prođe li Inter prvi dio natjecanja.

Inter je pokušao kod UEFA-e doći do "zelenog svjetla" za Forlana, ali u tome nije uspio.

Podsjetimo da se Inter nalazi u skupini s Lilleom, Trabzonsporom i moskvskim CSKA-om.
Evidentirano

chivu26
Super clan

« Odgovor #15 na: Rujan 03, 2011, 16:05:04 »

Ne mogu da vjerujem,pa zašto su ga onda prijavili za LP?
Evidentirano
Emir Podgorica
Super clan

« Odgovor #16 na: Rujan 03, 2011, 17:00:31 »

Zasto ga ne prijavit kad moze da igra 1/8 finala (ako prodjemo).
Evidentirano

Ni zenu, ni djecu ka' Inter voljet' necu!
chivu26
Super clan

« Odgovor #17 na: Rujan 04, 2011, 12:40:49 »

Zato što se u slučaju prolaska pravi nova lista... Bilo je ovako... Naši su ga prijavili ,pa su očekivali da će UEFA to odobriti ,ali oni su odbili.
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #18 na: Rujan 04, 2011, 12:59:49 »

Za ovakvu grupu nije neophodan... ako to ne prođemo onda smo zbilja papci.
Evidentirano

bergomi_shp
Stalni clan

« Odgovor #19 na: Rujan 04, 2011, 13:02:15 »

dobro smo mi popusili s ovim, pogotovo kad jos uzmemo cinjenicu da ne mozemo ni castaignosa registrirat... znaci ostajemo na 3 spice koje ce vjerojatno igrat svaku utakmicu ukoliko gasp ne promjeni formaciju
Evidentirano
hate
Super clan

« Odgovor #20 na: Rujan 04, 2011, 14:49:16 »

Ma neće uopće biti problema,samo neka on bude živ i zdrav za drugu fazu lige prvaka novija zastava
Evidentirano
Sneijder10
Administrator
Nosim Inter u srcu

Profil WWW
« Odgovor #21 na: Rujan 04, 2011, 15:34:13 »

Za ovakvu grupu nije neophodan... ako to ne prođemo onda smo zbilja papci.
Bas tako Smiley)
Kada smo prosle sezone sa Biabianyem i drustvom proslu grupnu fazu, proci cemo i ove sezone Smiley)

Evidentirano

FORZA INTER!!
majstormk
Super clan

« Odgovor #22 na: Rujan 04, 2011, 18:25:43 »

dobro smo mi popusili s ovim, pogotovo kad jos uzmemo cinjenicu da ne mozemo ni castaignosa registrirat... znaci ostajemo na 3 spice koje ce vjerojatno igrat svaku utakmicu ukoliko gasp ne promjeni formaciju
a zasto ne bi mogli castaignosa registrirati?
Evidentirano
bergomi_shp
Stalni clan

« Odgovor #23 na: Rujan 04, 2011, 19:46:15 »

jer nije bio stavljen na prvobitnu listu, a lista se sa ne moze mjenjati bez obzira sta je forlan izbacen s popisa, tek u prvom mjesecu se moze promjenit lista
Evidentirano
EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #24 na: Rujan 07, 2011, 05:31:17 »

Članak iz Nogometnog magazina:

Forlan: Nisam znao da ne smijem igrati u prvom dijelu Lige prvaka

Urugvajski nogometni reprezentativni napadač Diego Forlan, ljetošnje pojačanje Intera, tvrdi da nije znao kako nema pravo nastupa za svoj novi klub u natjecanju po skupinama Lige prvaka...

Ove je sezone sjajni strijelac nastupao već u Europi. U pitanju su bile kvalifikacije za Europa ligu i utakmica Forlanovog dosadašnjeg kluba Atletica Madrida i norveškog Stromsgodseta. Forlan nakon toga nije zaigrao za Atletico u play-off dvoboju protiv Vitorije Guimaraes, no bila je to ''uzaludna žrtva''...

Tako Forlan ima pravo za Inter tek igrati u drugoj fazi, odnosno, od osmine finala prođe li Inter prvi dio natjecanja.

Inter je pokušao kod UEFA-e doći do "zelenog svjetla" za Forlana, ali u tome nije uspio.

- Iskreno govoreći, nisam znao UEFA-ina pravila i oslonio sam se na ono što mi je bilo rečeno. A to je da je dovoljno da ne zaigram protiv Vitorije Guimaraes i da onda smijem igrati za Inter u Ligi prvaka od početka. Kada smo se pripremali za Vitoriju, rečeno mi je da bi me klub mogao prodati u Inter. S trenerom Atletica sam se dogovorio da ću preskočiti Vitoriju, kako bih mogao zaigrati za Inter u Ligi prvaka. Tako su mi svi pričali. Tek sam u petak navečer saznao da ne mogu igrati za svoj novi klub u natjecanju po skupinama Lige prvaka
– priznao je Forlan u razgovoru za radio-postaju Onda Cera.

P.S.

Nije po meni  Think čovjek ništa kriv ,nego amateri iz naše skaut službe ,takav previd za nekog kog plaćaš 4 milje netto godišnje   znači samo jedno, O T KA Z onom tko je zaslužan za takvu blamažu  
« Zadnja izmjena: Rujan 07, 2011, 05:33:00 od EL CUCHU 19 » Evidentirano
 Str: [1] 2 3   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!