|
nraguz
|
 |
« Odgovor #3075 na: Kolovoz 29, 2010, 13:14:21 » |
|
SLUŽBENO: Trezeguet u Herculesu Alicante.
Bez obzira što je igrao za najmrži klub, naklon do poda zbog vjernosti istome. Za njega samo RESPECT!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #3076 na: Kolovoz 29, 2010, 14:52:42 » |
|
Definitivno,stvarno vrhunski napada? i istinska klasa... Navodno da je u Herculesu zbog toga što mu je supruga ro?ena blizu Alicantea... Sve u svemu,sretno majstore... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #3077 na: Kolovoz 29, 2010, 18:56:00 » |
|
BRAVO BARI!!!!! 1:0 i Juve bez bodova nakon 1. kola!!!!!!!!!!!!!  Juventus od 1982. nije izgubio u 1. kolu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
nerazzurro4ever
|
 |
« Odgovor #3078 na: Kolovoz 29, 2010, 19:08:32 » |
|
bravo bari gleda sam malo utakmicu bari ih je moga ubit sa 3-4 komada bez problema
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
eXoDuS1993
|
 |
« Odgovor #3079 na: Kolovoz 29, 2010, 20:00:23 » |
|
Tooo Barii  E moj Juve  Jos kad bi Milan kiksao a Rafa se uozbiljio , ovo bi bio fantastican start sezone 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #3080 na: Kolovoz 29, 2010, 20:07:27 » |
|
milan vodi 1-0
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #3081 na: Kolovoz 29, 2010, 20:17:37 » |
|
Milan igra fantasti?no, ve? je 3:0. Dobro, Lecce je stvatno užasan. A ona se kreten?ina smije iz sve?ane lože.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #3082 na: Kolovoz 29, 2010, 20:22:05 » |
|
Milan igra fantasti?no, ve? je 3:0. Dobro, Lecce je stvatno užasan. A ona se kreten?ina smije iz sve?ane lože.
milan ?e igrat dobro do 60-e mintue. poslije šta bog da 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Antonio
|
 |
« Odgovor #3083 na: Kolovoz 29, 2010, 20:26:35 » |
|
Kako sam pisao u jednoj drugoj temi, Milan je jako dobar, a nosorog sa ekipom u sve?anoj loži jako sretno izgleda, nadam se da se protiv nas ne?e smijati !!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ayo
|
 |
« Odgovor #3084 na: Kolovoz 29, 2010, 20:33:50 » |
|
Moj brat je navijac juventusa.Kad je vidio rezultat odmah je rekao "Propala sezona". 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #3085 na: Kolovoz 29, 2010, 20:38:10 » |
|
Gledao sam utakmicu i kako su igrali i izgleda baš tako. Ipak, Del Neri je pogriješio što je postavio sve nove igra?e, ?ak i one koji su došli prije dva dana. Izgledali su užas, trebalo popušiti sigurno 3 ili 4:0, ali imaju dobre pojedince i kad se uigraju ne?e imati ovako loša izdanja. Bar ja tako mislim.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
GrandeMassimoMoratti
|
 |
« Odgovor #3086 na: Kolovoz 29, 2010, 21:49:48 » |
|
Kako sam otprilike i o?ekivao, Juventus je prosjek prosjeka(barem dok ne zaigra igra?ina Krasi?). Roma ?e se mu?iti na dva fronta.
Ostaju Inter i Milan i razlika je daleko manja nego što mnogi mislite, pogotovo ako Inter NE dovede nikoga u ova dva preostala dana.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #3087 na: Kolovoz 29, 2010, 22:20:54 » |
|
Ma kakva razlika... BBilan je dovo?enjem Ibre napravio više nego da je doveo 5 vrhunskih igra?a. Ovi iz Barce su zbilja idioti, pokloniti igra?a jednostavno. Teško ?emo ove godine do scudetta. Ovo je veliki udarac za naš klub.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #3088 na: Kolovoz 29, 2010, 22:47:28 » |
|
al realno ovaj ronaldinho je bog i batina..... pa lik je najjaci cim se uoziblji malo..... kakve inteligentne asistencije, nevidjeno!!! inace ronaldinho je smrsao i sad je samo na jedan kilogram od tezine koju je imao kad je bio proglasavan najboljim na svijetu!!! trci lik u 85. minuti ko da se nista nije desilo.... a realno ni izbor s klupe im nije los trenutno.... danas udje boateng a jedan flamini nije ni usao.... borriello na klupi kad dodje zlatan, gattuso, pippo, .... ako jos pato bude zdrav onda su jaki, treba se prisjetit da je milan prosle sezone bio konkurent dok je pato bio zdrav!!!!
a ako bolje jos pogledamo u nas sastav, mi na klupi vise nemamo svjetsku klasu koja moze okrenut utakmicu kakav je bio mario balotelli (nije bitno ko ga voli on je takav), eventualno coutinho al za koji mjesec kad malo stasa!!! kad god nam nije islo mourinho bi ubacivo balotellia a ovaj podigne utakmicu za nivo vise, em je jak na lopti em je jak u skoku!!! koga sad imamo ? biabianya :S i sve ostalo destruktivci.... pojacanje u napadu pod hitno
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
....potpuno trijezan umirem....
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #3089 na: Kolovoz 29, 2010, 23:42:45 » |
|
bit ?e jebeno ove godine, ali ne zbog ibrocige. ronaldinho se jebeno vratio. tr?i, grize, proigrava, dijeli lopte kao rukom i on ?e biti klju?ni igra? milana ove sezone. nadam se da ?e se vratit starim navikama, ?itaj: alkoholu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nerazzurro4ever
|
 |
« Odgovor #3090 na: Kolovoz 30, 2010, 06:59:36 » |
|
ajde ljudi bbilan jednu utakmicu odigra dobro i odma panika,ma mi ih gazimo ne?e im pomo? ni izdajica 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #3091 na: Kolovoz 30, 2010, 13:38:10 » |
|
Ja ostajem uz inter ma gdje on zavrsi ja vjerujem da je inter dalje br 1 favorit za scudetto iako 6 godina zaredom da osvojimo bit ce znatno teze jer niko ne zeli da jedan klub vlada 5 ili 6 godina savez ce se umjesati To sto je Milan doveo Ibrahimovica jeste pojacanje Ronaldinho je prosle sezone u prvom kolu protiv Siene briljiraop svi su taj Milan dizali Milan jeste jak al ne jaci od Intera naravno moramo nekog dovest danas sutra ako jos to traje .Misljenja sam da ce biti tesko al da cemo opet mi na kraju biti prvaci ...Snjder Etoo Militto Pandev pa i mali Coutinho bit ce velika prijetnja mnogima sretno veceras ... Evo zanimljivog linka http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EklFEyuuZkAruVuMjn&tmpl=coranto_ita_newsSedmorica velikih koji su igrali za INTER Juve, i Milan
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #3092 na: Kolovoz 30, 2010, 16:47:14 » |
|
Milan je apsolutno bacio "rukavicu" dovo?enjem Ibrahimovi?a,do trenutka dolaska Nosonje u "rossonere" nisam ih uop?e smatrao ozbiljnim takmacem,ali dolaskom Zlatana "preko no?i" postaju uz Inter glavni kandidat za scudetto.. Nadalje,kako ?itam i Robinho je jako blizu dolaska u Milanello,eventualno sa njime šanse su 50/50 % ... Koliko god Zlatan bio moralna nula i šljam od ?ovjeka,nikako mu se ne može osporiti njegova nogomena genijalnost,vic i imaginacija koju posjeduje, garancija im je bar za 15 bodova u prvenstvu... Uzmimo u obzir i glad za uspjehom Milanovih igra?a,pritisak medija i naklonost sudaca u korist "ro?aka",sve te sekvence koje dokazuju da ?e ovo biti neizvjesna godina za nastavljanje Interove dominacije..Dakako, oponenti Intera otvoreno su stali u Milanovu korist,intersantnija je Seria A kad se više ekipa uklju?i u borbu za scudetto,nego kad Inter nastavlja dominirati...
Sve u svemu,iskreno se nadam da osvajamo Serie A i ove godine,premda Milan nije nimalo bezazlen,dapa?e....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #3093 na: Kolovoz 30, 2010, 17:34:01 » |
|
?ak i više od toga... sa Ibrom su blagi favoriti. Imat ?emo veliku borbu, što su mnogi zagovarali kako im je glupo osvajati trofeje kad smo dominantni. valjda ?e im biti bolje kad budemo ostali bez njih. Meni se živo hebe kako su drugi slabi i da je bar potrajala još 10 godina dominacija. pa mi smo i lane jedva osvojili prvenstvo a uz istu romu i ovakvog Milana... jako sam zabrinut. Ibra donosi tu prevagu i samo ga pumpati naprijed i on sam sve riješava. Ova Barca nije normalna... prošle godine nam u?ini uslugu kupuju?i ga a sad nas totalno ukanta poklanjaju?i ga najve?em rivalu. o njemu samom nemam šta komentirati i zanetti je sve rekao u jednoj re?enici.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ultras
|
 |
« Odgovor #3094 na: Kolovoz 31, 2010, 14:18:26 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #3095 na: Kolovoz 31, 2010, 14:54:10 » |
|
Zašto? Mislim da je s Robinhom Milan izgubio, jer je strpao previše ega u svla?ionicu. Ne mogu igrati Ronaldinho, Pato, Ibrahimovi? i Robinho svi zajedno. A ako da onda ?e bit bolji od Barcelone.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
Ultras
|
 |
« Odgovor #3096 na: Kolovoz 31, 2010, 16:28:37 » |
|
Kad tad ce se jedan ozljediti tako da imaju uvik s klupe pravu zamjenu,dok mi nemamo to,nemamo vis enekog kao Balotelli da ce osvjeziti napad toliko...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #3097 na: Kolovoz 31, 2010, 16:44:42 » |
|
zasto nemogu igrat ? a sad imaju i sirinu
--------boateng----pirlo-----------
--pato-----dinho--------robinho---
----------ibra-------------------
ovo djeluje prestrasno
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #3098 na: Kolovoz 31, 2010, 16:50:46 » |
|
Kad tad ce se jedan ozljediti tako da imaju uvik s klupe pravu zamjenu,dok mi nemamo to,nemamo vis enekog kao Balotelli da ce osvjeziti napad toliko...
To stoji, ali egoi trojci (Dinho, Binho i Ibra) su dosta veliki, pa se nadam... A što se nas ti?e napisao sam u komentarima vijesti kako ?e nam nedostajati jedan napada? za mijenjati slabe/ozlje?ene Milita i Eto'oa.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #3099 na: Kolovoz 31, 2010, 16:55:45 » |
|
robinho je upravo potpisao za milan!!! sto je najgore sad oce i mexesa.... kao boriello plus nesto para!!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|