|
Ultras
|
 |
« Odgovor #75 na: Rujan 27, 2008, 19:02:58 » |
|
hhah...kako mi je drago..danas kladinica puno "zajebaje"...gledam sad Arsenal-Hull City,Hull ih je nadigrao,70.mi vodi ih 2:1...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Davor
|
 |
« Odgovor #76 na: Rujan 27, 2008, 20:02:00 » |
|
da zbog lazia mi je drago da su dobri ipak su oni nekad bili veliki klub,ali u prva cetiri ce tesko!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ultras
|
 |
« Odgovor #77 na: Rujan 27, 2008, 20:06:40 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #78 na: Rujan 27, 2008, 20:20:13 » |
|
JUVE POLAKO GUBI UTRKU ZA VODECIMA...  DANAS ISPODPROSJECNA IGRA U GENOVI,SPASAVA IH MANNINGER..PO MENI,NE MOGU SE UBACIT U TRKU ZA SCUDEETO,REALNOST IM JE 3-4 MISTO..AL,BIT CE ONI I SA TIM ZADOVOLJNI,IPAK SU DO PRIJE 2 GOD BILI U SERIA B  ...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
inter1908
|
 |
« Odgovor #80 na: Rujan 27, 2008, 21:29:43 » |
|
Zajebali smo sami sebe jer smo i tad bili ja?i od njih i to smo trebali dobit sa više razlike ako se radi o osvajanju naslova a ne se opustit onako i da drago mi je zbog Lazia jer je uvjek imo dobre igra?e i sad kad ih je rasprodo i dalje drži kakav takav korak sa ve?im klubovima a i da nema Intera koji mi je broj 1 navijo bi za Lazio.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #81 na: Rujan 27, 2008, 22:44:29 » |
|
da lazio je naš prijateljski klub drago mi je zbog njih
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ultras
|
 |
« Odgovor #82 na: Rujan 28, 2008, 09:10:02 » |
|
Pa mogli su nam bar pustiti za naslov tu utakmicu...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #83 na: Rujan 28, 2008, 09:18:53 » |
|
ah mogli su...mogli su i prošle sezone
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ultras
|
 |
« Odgovor #84 na: Rujan 28, 2008, 09:21:18 » |
|
Prosla je bila nasa...a ta sezona se odlucivala,ali svejedno 0k...mi smo trenunt 3 godine zaredom prvaci i idemo po cetvrtu...FORZA INTER
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #85 na: Rujan 28, 2008, 09:33:24 » |
|
ako se dobro sje?am, prošle sezone smo mogli ve? sa njima osigurati naslova ali nismo pa smo se ?upali u zadnjem kolu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ultras
|
 |
« Odgovor #86 na: Rujan 28, 2008, 09:34:44 » |
|
U pravu si...al onda Lazio nije bio u zadnjem kolu nista vazan tako da....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #87 na: Rujan 29, 2008, 18:18:03 » |
|
drag mi je lazio ka club(boksic),al da nam je prijateljski-nije!!!!kad se sitim one tekme kad smo izgubili naslov u zadnjem kolu,jos mi kosa otpada!!!! kad je gresko grjesija  javascript:void(0);a ka pocetnik,a poborski nam zapecatija sudbinu ..uf,koje suze
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #88 na: Rujan 29, 2008, 18:32:49 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #89 na: Rujan 30, 2008, 18:54:39 » |
|
Rimski klubovi su nam uvijek, bar u ovo zadnje vrijeme Berlusconija i Moggija, bili prijateljski. Za onu utakmicu smo sami krivi, pa što su trebali napraviti, igrali su bez pola mom?adi i njihovi navija?i navijali za nas. Neki pojedinci iz Lazia su igrali svoju igru i nisu htjeli pustiti, što je njihovo pravo da navijaju za koga ho?e a naravno i ?isto sportski i fer. Imali smo sve i to je i bio problem da smo to u glavama ve? dobili. Cuper je to trebao bolje pripremiti ali je i on podlegao atmosferi-GOTOVO.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #90 na: Rujan 30, 2008, 19:29:34 » |
|
5.5. 2002 g,kad smo igrali odlucujucu tekmu sa laziom za naslov prvaka,oni su igrali sa najjacom postavom tad!!!!!!!(peruzzi,nesta,stam,favalli,poborsky,gianchedda,,stankovic),a ne bez pola momcadi...da su oni nama tili pustit tad ,ne bi onako sa zarom,agresivnoscu i borbenoscu igrali protiv nas...njima ta tekma nije apsolutno nista nije znacila,a imali smo super tim tad(toldo,cordoba,zanetti,ronaldo,vieri,di biagio,consesiao,recoba...)..ali su nas posteno isprasili tad, a zasto je tako bilo,i ko nas je triba "bolje pripremit",e to je vec neka druga prica u koju mi se ne da zalazit...uglavnom,zbog te tekme sam izgubija par god zivota.. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #91 na: Rujan 30, 2008, 19:33:49 » |
|
ne mogu se sad sjetiti ali nije igrao crespo, simeone...treba vidjeti tko je sve tad igrao i ne zaboravimo da su igrali ti što nabrajaš ali bar 5-6 velikih nisu jer su imali igra?a za dvije postave i tri godine iza toga prodavali a mom?ad još uvijek jaka.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #92 na: Rujan 30, 2008, 19:44:21 » |
|
ok oni nama zna?i po tom nisu prijatelji? ja ne bi da su nam pustili, zar želiš biti kao jube i bilan?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #93 na: Rujan 30, 2008, 19:50:30 » |
|
bravo anteadriano, vidjelo se i na tekmi da neki grizu od njih(poborski i peruzzi) a neki baš i ne i k tome još ponavljam mnogi nisu igrali i ako netko ima vremena nek na?e popisigra?a Lazia iz te sezone a onda sastav njihov za tu utakmicu pa možemo konkretno. Oni koji su igra?li svim žarom, ve? sam gore rekao da im ne zamjeram a anteadriano je to ljepo još rekao. Pobjedili smo sami sebe i nitko nam nije kriv. Cuper je nažalost potvrdio da je trener gubitnik kako su ga stalno prije toga ?astili.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #94 na: Rujan 30, 2008, 20:11:45 » |
|
ma žao mi je cupera, drag mi je, najbolji trener za mene a samo je bio jedan od onih koji je mislio da ?e nam pustit, mislim da je i moratti tako razmišljao no nebi da budemo prvaci na prevaru, pošteno i ?asno osvojit! a bilo je tu mnogo ?udnih faktora: nesu?eni penal na ronaldu, greško(ja sve više po?injem mislit da je on neka zavjera od milana  ) no bilo pa prošlo
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #95 na: Listopad 05, 2008, 23:04:06 » |
|
poklopili su nam se svi rezultati, tako da smo izjednaceni, a jos je i konkurencija lose odigrala, a pogotovo bilanisti!!!!! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|