Svibanj 23, 2012, 12:12:43 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Cicero Moreira Jonathan  (Posjeta: 217 puta)
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Adnan
Super clan

Profil WWW

« na: Kolovoz 22, 2011, 07:40:39 »

Rodjen u Brazilu 27 Februara 1986 godine, u Inter je stigao iz Santosa. Potpisao je ugovor do 2015...

welcome welcome Inter zastava Inter zastava
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #1 na: Sijeanj 13, 2012, 14:23:23 »

Jonathan najverovatnije otici na pozajmicu u Parmu do kraja sezone i Parma ce imati mogučnost odkupa.
http://www.goal.com/en/news/10/italy/2012/01/13/2844520/parma-set-to-sign-inters-jonathan-report   Wall smack Wall smack Wall smack Wall smack  pa kojeg boga ste ga i dovodili majko mila ..
Evidentirano

chivu26
Super clan

« Odgovor #2 na: Sijeanj 14, 2012, 13:46:36 »

To se i ja pitam,zašto smo ga uopće dovodili?! Niti je igrao,niti je bio u nekim planovima,ma ništa... Najbolje je da čovjek ode u neki klub gdje će pristojno igrati.
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #3 na: Sijeanj 18, 2012, 20:47:28 »

Jonathan službeno predstavljen u Parmi
Stigla je i službena prezentacija Jonathana u dresu Parme: brazilski bek je stigao na posudbu do kraja sezone, šest mjeseci nakon dolaska u Inter.

Brazilac je odmah želio naglasiti jedno:
"Da ne bude zabune, želim reći da nikad nisam odbio Parmu. Puno sam razgovarao sa Interom i sa tehničkim direktorom Parme. Nakon toga sam donio ovu odluku koja me zaista usrećuje. Sada mogu reći da sam zadovoljan što ću igrati u Parmi. Nosio sam dres Cruzeira, Santosa i Intera. Nadam se da ću pokazati sve svoje kvalitete, te da ću biti od pomoći ekipi."

Bivši Santos, dalje objašnjava:
"U Brazilu sam igrao i u obrani sa četiri igrača i u vezi, kada je obrana bila sastavljena od tri braniča: uvijek na desnoj strani. Teško je pričati sam o svojim karakteristikama: volim centrirati, volim napadati i smatram da sam dobar tehničar. Moja želja je da ovdje u Parmi igram u kontinuitetu. Želim pomoći ekipi. Na raspolaganju sam treneru."

Kakva je bila prilagodba talijanskom nogometu?
"U Interu su me prihvatili na najbolji mogući način. Jezik je drugačiji, prilagodba je bila teška, najviše po pitanju komunikacije. Mjeseci provedeni u Milanu će mi pomoći da se lakše uklopim u Parminu svlačionicu."

Jonathan je izabrao dres sa brojem 2. Bravo inter bravo za poteze koje cinis na mercatu zadnje dvije godine ...
Evidentirano

Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!