Svibanj 23, 2012, 12:11:53 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Emiliano Viviano  (Posjeta: 250 puta)
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Adnan
Super clan

Profil WWW

« na: Kolovoz 22, 2011, 07:37:32 »

Mladi golman koji je iz Brescie presao kod nas za nekih 7 mil je rekao da je stvarno san igrati za Inter i da na ljeto će se znati sto ce klub uraditi sa njim tj zamijenit Tolda ili ga poslati jos jednu god na pozajmicu
http://www.tuttomercatoweb.com/inter/?action=read&idnet=ZmNpbnRlcm5ld3MuaXQtMjEwNA
Nakon lutanja opet je u svome interu ja mu zelim brz oporavak i da sto prije stane na gol ..
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #1 na: Studeni 08, 2011, 20:23:50 »

..prije par mjeseci smo im prodali polovicu ugovora sad hočemo da to ponovo odkupimo.....branka prolupao

Genoi 4 milijuna eura za drugu polovicu Viviana  Tongue Tongue

Inter bi i dalje mogao biti budućnost Emiliana Viviana. Klub iz Via Durini, naime, ozbiljno razmišlja o otkupu vratara rođenog u Firenzi. Genoa bi dobila 4 milijuna eura za otkup polovice ugovora koja je u njihovom vlasništvu, a koju je dobila ljetos u sklopu operacije Juraj Kucka, koji treba stići u Milano u sijećnju.

Dakle, budućnost Viviana bi mogla biti obojana u crno-plavo. Bivši golman Brescie i Bologne, koji je 23. srpnja u Appiano Gentileu ozljedio križni ligament lijevog koljena, oporavlja se brže od očekivanog i nije isključeno da već u sijećnju bude ponovo na terenu. Ali gdje?

Njegova sudbina je izgledala crvenoplava, ali kontinuirane ozljede Julia Cesara tjeraju stručni stožer Intera na razmišljanje. Na pitanje samog vratara o svojoj budućnosti, odgovor je bio: "A da ti ostaneš ovdje?" Jednostavno je dakle zaključiti da ga Moratti i društvo ne žele tek tako izgubiti.

Viviana mnogi smatraju nasljednikom Gigija Buffona, sljedećeg prvog golmana talijanske reprezentacije Cesarea Prandellija. Inter dakle razmišlja o nasljedniku Julia Cesara, i u slučaju Viviana, možemo reći da bi gol crnoplavih bio u dobrim rukama, uzimajući u obzir i konstantan napredak Francesca Bardija i Vida Beleca u provinciji.

Tema Viviano će sigurno biti na dnevnom redu početkom sijećnja. Treba još samo vidjeti koliko je daleka budućnost Emiliana Viviana u Interu. Hoće li već ove sezone imati priliku ugroziti poziciju Julia Cesara u ekipi?

Evidentirano

goca_flash
Super clan

« Odgovor #2 na: Studeni 09, 2011, 21:58:29 »

ja sam svakako ZA da ostane u interu.... bilo mi je zao ovo ljeto kad smo ga dali, ozljedio se jest al sam svejedno mislio da je snjim zavrsena stvar! nadam se da postoji neko pametan u interu koji ce skontat da je bolje polagano njega ubacivat nego muku mucit sa starcima! mada po meni i julio cesar jos puno moze
Evidentirano

....potpuno trijezan umirem....
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #3 na: Studeni 09, 2011, 23:27:40 »

U zivotu je najbolje imat stimulans motiv tj da ima neko da te motivise da budes bolji kad budes sam nemas motiva tako je stvar s Cesarm mislim volim ga na sve sto je interu dao al on niss nije losiji od Viviana kladim se Dobar potez uprave s obzirom da onim starokotinama istice ugovor Castelazzi Orlandohni zbogom ...Viviano je buducnost intera ....on i Cesar na duge staze .. novija zastava
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #4 na: Jučer u 02:36:54 »

Viviano Does Not Want To Play Behind Julio Cesar

Inter have a very interesting decision to make regarding Palermo goalkeeper Emiliano Viviano who was recently named as one of four goalkeepers in Italy’s preliminary 32-man Euro 2012 squad.

Viviano is co-owned between Palermo and Inter, but the Nerazzurri have an option to take him back to Inter this summer.

The problem is that Viviano does not would not want to return to Inter simply to be a back-up for Julio Cesar according to his agent.

“Everything needs to be evaluated when it comes to Viviano,” representative Renzo Contratto told Radio Sportiva.

“He deserves to be the No 1 ‘keeper for an Italian or foreign club.

“I won’t deny that Viviano has settled into Palermo well and they would have the priority if they wanted to keep him.”

Viviano, who missed six months of action after damaging knee ligaments in pre-season, joined Palermo in January and was terrific.

So what does Inter do with Viviano? Do they look to sell him this summer and go with Julio Cesar for another season or two, or do they make the change now and bring Viviano back and sell Julio Cesar?

It’s a real crossroads summer for Inter. They have an old squad that needs overhauled. But does Massimo Moratti have the patience to have a real clean out this summer and bring in youth and excitement next season, even if it does not mean that Inter will challenge for the title?

Personally that is my preference. I can handle another mid-table finish next year If I can see that Inter are building a good young side that will challenge for years to come. What I don’t want is a mediocre side, that finishes six or seventh and doesn’t compete and doesn’t have a future.

But what would you do with Viviano and Julio Cesar? Who should be Inter’s starting goalkeeper next season?
Evidentirano

croit93
Stalni clan

« Odgovor #5 na: Jučer u 09:08:27 »

Ma drzat cesara za golmana godine nisu bitne ako ce branit na vrhunskoj razini moze do 40-te bit prvi golman...istina puno golova je primio zadnju sezonu ali pored ovakve obrane da su i 3 julia na golu nebi sacuvali mrezu Smiley
Evidentirano

Fare grande l'Inter. Oggi come allora.
 Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!