Svibanj 23, 2012, 12:06:22 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Odlična analiza trenutne Interove situacije  (Posjeta: 556 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
del_
Stalni clan

« na: Kolovoz 11, 2011, 19:29:55 »

http://www.goal.com/en/news/1717/editorial/2011/08/11/2613586/etoo-sneijder-sales-only-the-start-of-inter-damage-control

Odličan članak i jako dobra analiza trenutne situacije u kojoj se Inter nalazi, nakon što se ovo sve sagleda dobija se malo šira slika situacije u kojoj se nalazimo, što možemo ocekivati i razlozi trenutnih poteza naše uprave.
Evidentirano

Nella gioia e nel dolore, per l'inter eterno amore.
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #1 na: Kolovoz 11, 2011, 22:27:32 »

Dosao sam do zakljucka da Morattiju je bilo bitno da osvoji Ligu prvaka jednom u svom zivotu s Interom, i njega vise nita ne interesuje. Kad on odstupi s mjesta predsjednika i dodje njegov sin (ili neko drugi), onda ce se nesto promjeniti. Ako odu Etoo i Sneijder, to je definitivni raspad Intera i pokazatelj da nemaju nikakve ozbiljne namjere u budućnosti. Mislim na Morattija jer ipak on drzi sve konce i prica o nekakvom Fair Play od kako je osvoji CL ...Nadam se da ce Obi Castaginos Coutinho Alvarez biti spremni preuzet ulogu vodja u interu neka nam je bog na pomoci ...
Evidentirano

Enzzo
Pocetnik
*

« Odgovor #2 na: Kolovoz 11, 2011, 23:57:48 »

Ma sve je do Morattija, sad da li je na neki nacin ucijenjen itd. u vezi afere, prisluskivanje,razgovori...ne znam...iskreno mislim da nisu pare glavni problem...
Evidentirano
Augment
Super clan

« Odgovor #3 na: Kolovoz 12, 2011, 00:13:43 »

mislis stigli ga duhovi proslosti Cheesy

malo bolje sam procitao text i kao da ga je djubrentusovac sklepao..

kako da poslujes ako nemas dugovanja? kad bi se svi dugovi izmirili stala bi ekonomija.. to je tako.. ok, bombastican je naslov ali evo naletio sam na ovaj link (nisam ga procitao do kraja jer me zaboli za barcom):

http://www.theoffside.com/world-football/barcelonas-debt-makes-me-sad.html

A new audit into Barcelona’s finances have revealed the club’s debt is 442m euros
da, da to su ti sto imaju igrace samo iz svoje skole nogometa.. my ass  Roll Eyes

Manchester United's parent company's overall debt has swelled to £716.5m, their latest accounts reveal.

Inter:     -€385.1m

ko ovdje koga strasi??  Roll Eyes

ok, mozda zaradjuju vise, ali i bijesne na mercatu svake godine.. plus barca je dionicarsko drustvo i daleko vise ima sanse da propadne nego nas F.C. Internazionale.. Interov dug je Morattijev dug.. tada nije postojao financijski fair-play i mogao je da trosi koliko ga volja.. za par godina nece moci to raditi i trosice samo koliko zaradi.. tako da je to sustina problema a ne koliko smo sad u qrcu.. ovo mi se cini samo da zele da budu pripremljeni..

p.s. tata berlusconi mora da plati oko 600 miliona kazne.. sta onda u crveno-crnom taboru treba da misle?
Evidentirano

Kad bih morao odgovoriti svim menadzerima, braci i drugima moramo bih otvoriti one vrazje Facebooke ili Twittere. - Claudio Ranieri. Cheesy Cheesy

Il Trattore
Super clan

« Odgovor #4 na: Kolovoz 12, 2011, 08:51:07 »

sad napravimo solidnu ekipu i kad svi ostali klubovi budu izbaceni iz LP zbog ovog fair playa mi cemo lagano kupit trofeje Cheesy
Evidentirano

SEMPER FIDELIS
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #5 na: Kolovoz 28, 2011, 00:33:31 »

Alarm za Morattija uvodi se starosni far play. Grin
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #6 na: Rujan 15, 2011, 21:46:24 »

"Zanimljiv clanak ...Gasperini is talking about a bedding-in period, but we simply cannot afford it,” said general manager Paolillo.

Ljudi mu dovedu nespremnog Zaratea, Forlana koji ne može igrat u CL, Poli koji je ozlijeđen, Viviana koji je ozlijeđen i Đonija i Rikija, koji nisu u životu odigrali oficijelne utakmice izvan južne amerike...prvo su naši imali Copa Americu, Coutinho je igrao SP do 20 god., večina pojačanja, došlo je zadnji ili predzadnji dan...

Ekipa je dakle zajedno odradila par treninga, mislim da ni na jednom treningu nismo imali kompletnu squadru, mislim da bi čak i budala razumjela, da ekipa treba vremena. Ne samo da se igrači upoznaju, več da igrači prihvate ideje mistera.
,
Dovodu igrače zadnji dan, i ajd da su to World class igrači, ali nisu (osim forlana), i onda očekuju rezultate sutra dan...m*mu jim jebem, kakve su to budale...

Da nije bilo Mourinha, Inter nikada nebi i neče više osvojiti ništa bitno, dok ovi naši kreteni od Paolilla pa do Morattija ne prestanu srat i jesti govna...

Ovaj Moratti svaki dan komentira gasperinija, preko medija se žali oko neigranja pazzinija i svaki dan daje neke stručne izjave oko utakmica i slično...ajde pametni sastavi ekipu, pa jih ti treniraj...hvala ti na €, ali da si PAMETAN, mogao bi sa 2X puta manje keša, več davno osvojiti CL...

Inter nema vizije...mislim naši pričaju kao da idemo na pomlađivanje, ali sve je to slabo...osim obija nijedan mladič ne igra...Cou se neče naigrati, bar ja tako mislim...a Casta, i ostali još manje...

za ovo stanje i ovakve rezultate krivim UPRAVU
« Zadnja izmjena: Rujan 15, 2011, 21:50:55 od Adnan » Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #7 na: Listopad 31, 2011, 18:49:03 »

Inter iz noćne more: nedodirljivi i nepovjerenje u nove igrače
Gazzetta dello Sport u današnjem se izdanju osvrnula na trenutnu situaciju u Interu. Članak vam prenosimo u cijelosti.

Veterani igraju stalno, a novi igrači su nepripremljeni: Serie B je udaljena jedan bod, a siječanj je daleko.

Listopad završava, a pogled na tablicu zaprepaštava. San Siro je postao osvojiv za sve, napad zabija malo, a obrana ne zaustavlja nikog. No čini se da je najveći problem u veznom redu, kojem nedostaje brzine, ritma, snage i povezanosti s napadom: vezni red djeluje samo kao pripomoć zadnjoj liniji.

Zanetti i Cambiasso igraju stalno. Interov kapetan odigrao je svih 13 utakmica ove sezone, u svakoj od prve do zadnje minute. Cuchu je nastupio u 12 utakmica. Ukratko, oni su nedodirljivi. Možda je u tome i velika pogreška: nikad nije niti u razmatranju bila opcija da se da pošteda navedenom dvojcu, koji je, među ostalim, imao i radno ljeto sudjelujući na Copa Americi.

Uz argentinski dvojac, među nedodirljivima je i Lucio (12 utakmica) te Samuel i Maicon, koji ne igraju samo kada su ozljeđeni. Samo je Maicon od svih navedenih igrača uspio ostvariti u prosjeku ocjenu 6, dok su ostali podbacili.

I ozljede su zakomplicirale rotacije, ali glavni je problem što se u nove igrače ima premalo povjerenja. U napadu je situacija još solidna te su se Forlan (prije ozljede) i Zarate dobivali šansu. Zarate je započeo 6 utakmica, igrao je u 11, zabio gol u Moskvi i imao dva asista. Forlan je započeo 5 utakmica. A što je s mladim igračima? Castaignos je prvu priliku dobio protiv Chieva, pa nije čudo što je pod dojmom promašio "zicer". Što se Alvareza tiče, nakon što je odigrao dobru utakmicu u Moskvi poslan je na tribine, prema Ranierijevim riječima, tamo se trebao prilagoditi talijanskoj ligi. Protiv Juventusa je Ricky opet dobro iskoristio dobiveno povjerenje. Ima li nade da protiv Lillea bude na terenu? Što je sa Jonathanom? Mah... Zaključak: ovoljetni transferi još su u mraku.

Inter već planira nove poteze na mercatu. Navodno je sve bliže Juan Jesus (o kojem se prvo pisalo kao o stoperu, a sada se spominje da je riječ o igraču koji najbolje utakmice pruža na lijevom beku ili zadnjem veznom). Osim njega? Udineseov Isla je kandidat za dolazak, kao i Kucka koji bi mogao doći već u siječnju, a ne na ljeto 2012., kako je bio prvotni plan. Ne treba isključiti ni mogućnost dolaska Nizozemca Strootmana iz PSV-a, o kojem su jako pozitivnoi govorili Branca i Sneijder.

sve su to jebene price pusta obecanja jebite se svi oprostite na izrazu al kap je prelial casu jebo vise starkele samo mi zao Zanettija ..
izvor inter craotia ...
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #8 na: Veljaa 25, 2012, 19:43:15 »

Najstariji ikad

Interovih startnih 11, koji su jučer krenuli od prve minute protiv Lillea na Meazzi, ulaze u povijest kao najstarija momčad koja je ikad započela utakmicu u Ligi Prvaka.

Castellazzi (36), Zanetti (38), Lucio (33), Samuel (33), Chivu (31), Cambiasso (31), Stanković (33), Motta (29), Sneijder (27), Zarate (24) i Milito (32) jučer su u prosjeku bili stari točno 31 godinu i 317 dana, što je novi rekord najelitnijeg klupskog nogometnog natjecanja.

"Ne možete podcijeniti vrijednost iskustva. Gledajmo na ovu momčad kao na staru gardu.", bila je reakcija Interovog trenera Ranierija.

Gotovo 32 godine u prosjeku, točnije 31 godinu i 331 dan imala je startna postava Intera u utakmici s Marseilleom. Drugi je to put ove sezone da Inter ruši rekord najelitnijeg klupskog nogometnog natjecanja kada je dob igrača u pitanju. Prosjek bi bio i veći da je sve išlo po planu i da je umjesto Maura Zaratea (24) zaigrao Diego Milito (32).

Inter je daleko najstarija ekipa među zadnjih 16 u Ligi Prvaka. Iza njih, nešto više od godinu dana mlađi u prosjeku, igrači su Apoela, dok je Milan protiv Arsenala izveo momčad koja je u prosjeku više od dvije godine mlađa od Interovih senatora. Što tek reći za usporedbu s Bayerom, čiji igrači su gotovo 7 godina u prosjeku mlađi od Ranierijevih.

Mladima se i dalje ne vjeruje te se forsira igrače koji su, koliko god to ružno zvučalo - isluženi. Kriv je trener ali krivi su i oni koji su slagali ovu ekipu.
Evidentirano

Il Trattore
Super clan

« Odgovor #9 na: Veljaa 29, 2012, 12:47:57 »

valjda ce apoel dogurati dalje od nas pa da nas skinu sa trona  Grin
Evidentirano

SEMPER FIDELIS
 Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!