Svibanj 23, 2012, 12:04:27 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
Anketa
Pitanje: Ko ce biti pobjednik coppa americe
Argentina - 2 (22.2%)
Brazil - 1 (11.1%)
Urugvaj - 5 (55.6%)
Paragvaj - 0 (0%)
Neko drugi - 1 (11.1%)
Ukupno glasača: 9

Str: 1 [2]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Coppa America 2011  (Posjeta: 2197 puta)
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Augment
Super clan

« Odgovor #25 na: Srpanj 26, 2011, 15:16:44 »

Na kraju Urugvaj zasluzeno osvojio rekordnu 15. titulu. zemlja koja ima 4 miliona stanovnika u godinu dana osvojila kontinentalno prvenstvo i igrala polufinale WC-a.. a mi se qrcimo sto igramo baraz ili sto se hrvatska uspije plasirati...
Paragvaj bez pobjede dosao do finala sto je za anale.
Sta reci za Brazil, a posebno za Argentinu, mislili su sa 10 napadaca osvojiti prvenstvo, malo je reci da su pogrijesili.. Brazil je prvenstvo htio da iskoristi za prodaju igraca (po ko zna koji put).. neymar je dokazao koliko vrijedi (za 40 mil. manje no sto za njega traze).. ganso mi se cini veliki potencijal, bojim se da ce ga milan dovesti i napraviti cuda..
Venecuela iznenadjenje prvenstva i osvjezenje kao najslabija nogometna nacija u j.americi.. ne znam nijednog igraca ali su dokazali kako se igra za svoju reprezentaciju (za razliku od nekih)
dva favorita iz sjene, kolumbija i chile su takodje razocarali ... falcao se nije snasao  bez podrske u napadu,chile je solidno igrao do knock-out faze.. steta sto je sanchez za sitnis potpisao za barcu.. trebali smo ga dovesti, ali mi vise volimo polovnjacu, palacia koji je svoje dao u Boci..

na kraju prvenstvo je bilo uzas i patnja za gledati.. ni j od juzne amerike... rang africki kup nacija, kod njih barem ima prilika ali ne znaju zabiti gola
Evidentirano

Kad bih morao odgovoriti svim menadzerima, braci i drugima moramo bih otvoriti one vrazje Facebooke ili Twittere. - Claudio Ranieri. Cheesy Cheesy

Julio Cesar
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #26 na: Srpanj 26, 2011, 16:51:56 »

Meni je drago da je Urugvaj to uzeo Smiley
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #27 na: Kolovoz 04, 2011, 17:54:21 »

Drago mi je da je uzeo Urugvaj najise zbog bivseg interovca Recobe ...a nesto su mi se zgadile zvjezde arg i bra uglavnom drago mi je za Urugvaj recorderi Cooppa Americe..
Evidentirano

Str: 1 [2]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!