Svibanj 23, 2012, 12:03:39 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
Anketa
Pitanje: Ko ce biti pobjednik coppa americe
Argentina - 2 (22.2%)
Brazil - 1 (11.1%)
Urugvaj - 5 (55.6%)
Paragvaj - 0 (0%)
Neko drugi - 1 (11.1%)
Ukupno glasaa: 9

Str: [1] 2   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Coppa America 2011  (Posjeta: 2197 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Augment
Super clan

« na: Srpanj 03, 2011, 22:52:26 »

Ne znam da li pratite ovo amatersko prvenstvo, gledam vec 3 dana i evo vec nocas mi se pocelo gaditi...

Ali gust mi je bilo gledati Brazil - Venezuela (0:0) ... Pato i Robinho u napadu (ko je osvojio talijansko prvenstvo.. fakat uzas) Lucio i Julio uz T.Silvu su po meni bili najjbolji na terenu.. venecuela nije prisla 2 puta na gol brazila.. ali ostali su dno dna.. doduse jedini plus sto je selektor pozvao vecinu klinaca i podmladio ekipu, ali ne vidim nacina na kojem bi mogli uzeti titulu ove godine.. ma nema sanse.

Ne znam samo ko je Gansu i Neymaru nabio toliku cijenu!?

Evidentirano

Kad bih morao odgovoriti svim menadzerima, braci i drugima moramo bih otvoriti one vrazje Facebooke ili Twittere. - Claudio Ranieri. Cheesy Cheesy

Emir Podgorica
Super clan

« Odgovor #1 na: Srpanj 04, 2011, 00:00:12 »

Nemoj tako za Gansa. Kod njega se vidi ta doza tehnike i lucidnosti koju drugi Brazilci nemaju. Dok je Neymar preslikani Robinho iz mladjih dana.
« Zadnja izmjena: Srpanj 04, 2011, 00:01:18 od Emir Podgorica » Evidentirano

Ni zenu, ni djecu ka' Inter voljet' necu!
Augment
Super clan

« Odgovor #2 na: Srpanj 04, 2011, 00:13:06 »

50 miliona nikako. mozda ce da bude drugi Kaka, ali 50 miliona za poluproizvod nema sanse. decko se izgubio.. a venecuela nije neka opasna ekipa. a neymar mi se gadi jer izgleda kao prava seljacina, a takve ne volim, ni robinha ne volim, cak mi je jedan od mrzih igraca.. samo brazil opet radi isto.. doveli su sve igrace za prodati.. prodace se preko reprezentacije a nista nisu bolji od prosjecnih igraca (ne kazem da niko od njih nece postati superstar)

vidim da si glasao za brazil, po meni oni nemaju sanse apsolutno nikakve, ne samo zbog ovih 0 - 0 to nista ne mora da znaci, jednostavno argentina, urugvaj pa i paragvaj su ovom trenutku jaci od njih.. ma i chile Cheesy
« Zadnja izmjena: Srpanj 04, 2011, 00:25:32 od Augment » Evidentirano

Kad bih morao odgovoriti svim menadzerima, braci i drugima moramo bih otvoriti one vrazje Facebooke ili Twittere. - Claudio Ranieri. Cheesy Cheesy

Emir Podgorica
Super clan

« Odgovor #3 na: Srpanj 04, 2011, 13:14:07 »

Vidjecemo  Tongue
Trener Brazila nije pozvao Hulka i Marsela. Koji debil.
Evidentirano

Ni zenu, ni djecu ka' Inter voljet' necu!
chivu26
Super clan

« Odgovor #4 na: Srpanj 04, 2011, 14:31:36 »

Gledam ovo natjecanje,inače obožavam Južnoameričke ekipe. Navijam za Urugvaj,poslije njih favorit mi je Paragvaj. Dosad je palo jako malo golova,Brazil i Argentina su lijepo podbacili. Sinoć sam gledao Paragvaj - Ekvator,završilo 0-0. Pa može se reći da je utakmica bila podosadna.

Nema veze,večeras Urugvaj - Peru,jedva čekam.
Evidentirano
croit93
Stalni clan

« Odgovor #5 na: Srpanj 04, 2011, 20:40:18 »

osobno imam osječaj da Čile osvaja coppu..
Evidentirano

Fare grande l'Inter. Oggi come allora.
danijel1993
Super clan

« Odgovor #6 na: Srpanj 04, 2011, 22:32:07 »

Argentina  Thumb Up
Evidentirano

Augment
Super clan

« Odgovor #7 na: Srpanj 05, 2011, 12:03:33 »

sinoc jos jedna tegobna utakmica... urugvaj - peru 1 : 1

mene nejvise nervira sto koriste ovo prvenstvo za prodaju igraca. jedino argentina ima "moranje" da osvoji takmicenje, ostali su tu iz drugih razloga
Evidentirano

chivu26
Super clan

« Odgovor #8 na: Srpanj 05, 2011, 15:18:20 »

sinoc jos jedna tegobna utakmica... urugvaj - peru 1 : 1

mene nejvise nervira sto koriste ovo prvenstvo za prodaju igraca. jedino argentina ima "moranje" da osvoji takmicenje, ostali su tu iz drugih razloga

Zašto tegobna,bila je jako dobra utakmica.
Evidentirano
chivu26
Super clan

« Odgovor #9 na: Srpanj 06, 2011, 14:04:02 »

<a href="http://www.youtube.com/v/AM7VvWzZAi0&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/AM7VvWzZAi0&rel=1</a>

<a href="http://www.youtube.com/v/wWDObGS_IxQ&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/wWDObGS_IxQ&rel=1</a>
Evidentirano
Augment
Super clan

« Odgovor #10 na: Srpanj 07, 2011, 16:01:07 »

Argentina - Columbia 0:0 ... dobro su i prosli, rekao bih odlicno.

po ko zna koji put se pokazalo da je 4-3-3 najgora formacija u povijesti covjecanstva.

poslije su igrali i 4-2-4  ROFLMAO

isti su inter od prije 8-9 godina.. niko nikome neda loptu.. svi hoce solo da nesto urade, a to je trener kriv

p.s. zaboravio sam spomenuti ko je igrao u prvom sastavu: Burdisso  Wall smack  ne znam stvarno kakve on veze ima sa mafijom i ko njega uopce gura toliko Think
« Zadnja izmjena: Srpanj 07, 2011, 16:12:38 od Augment » Evidentirano

chivu26
Super clan

« Odgovor #11 na: Srpanj 07, 2011, 19:10:25 »

4-3-3 je dobra formacija,ali ne valja ako su sva trojica veznih defenzivni vezni. Kreativnost je na nuli,nitko ne može predati loptu prema naprijed.
Evidentirano
Augment
Super clan

« Odgovor #12 na: Srpanj 07, 2011, 22:33:28 »

ma jeste dobra kad imas u spicu neku kravu poput r.v.nistelroya, a ovi ostali da letaju po strani i nabacuju a on samo trpa.. a ne lavezzi, messi i tevez koji imaju metar i burek.

onda soliranje jbt kao da su na terminu..  misle ako igra messi to je to.. odbrana je dno, cudi me samo kako ih columbia nije natrpala.. ali i oni su trahane izgleda.

selektor se treba opametiti i staviti milita u spic, a teveza i messia po strani, secer u venu i aajmoo.

mada argentina ako prodje grupu 99% osvaja ovo prvenstvo, losi trenutno jesu, ali drugi su jos losiji.

ne razumijem samo zasto svako tezi igri barcelone kao nekom vrhuncu, pa repka se sastaje jednom u 3-4 mjeseca jbt, a ovi igraju godinama zajedno. ne kazem da nemaju igrace za to..imaju i bolje, ali smijesno je vidjeti kako pokusavaju da se dodaju do neiznemoglosti i svaki put lopta ode u aut.

odbrana je toliko kriticna da je ne vrijedi ni spominjati..

nocas bolivija - kosta rika.. ispast ce najbolja utakmica do sada, a protivnici su sve samo ne,atraktivni
Evidentirano

majstormk
Super clan

« Odgovor #13 na: Srpanj 07, 2011, 22:57:24 »

copa je kvalitetnija nego ikad, ali moram reci da su ove sahovske trenerske postavke unistile draz koju je copa nosila prije nekoliko godina... bar je takav moj dojam...
Evidentirano
chivu26
Super clan

« Odgovor #14 na: Srpanj 07, 2011, 23:11:50 »

ma jeste dobra kad imas u spicu neku kravu poput r.v.nistelroya, a ovi ostali da letaju po strani i nabacuju a on samo trpa.. a ne lavezzi, messi i tevez koji imaju metar i burek.

onda soliranje jbt kao da su na terminu..  misle ako igra messi to je to.. odbrana je dno, cudi me samo kako ih columbia nije natrpala.. ali i oni su trahane izgleda.

selektor se treba opametiti i staviti milita u spic, a teveza i messia po strani, secer u venu i aajmoo.

Upravo tako,potpis! Recimo da Mascherano i Cuchu igraju def. vezne,Pastore polušpica,sastrane Messi i netko od Tevez/Di Maria/Lavezzi i u špicu Milito. Pa da vidiš kako bi se zabijalo.
Evidentirano
chivu26
Super clan

« Odgovor #15 na: Srpanj 09, 2011, 12:23:36 »

Urugvaj  - Čile 1-1. Pa neće valjda Urugvaj ispasti u skupinama.  Undecided Još se Cavani  ozljedio.

<a href="http://www.youtube.com/v/UOV-BGB1300&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/UOV-BGB1300&rel=1</a>

<a href="http://www.youtube.com/v/bMQSh-3k_no&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/bMQSh-3k_no&rel=1</a>
Evidentirano
EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #16 na: Srpanj 09, 2011, 14:42:43 »

Zanetti: I ja sam se svađao, nisu samo Messi i Burdisso

Vrlo slabo su argentinski nogometaši otvorili ovogodišnju Copa Americu kojoj su domaćini. Na startu su ostvarili dva remija, prvo protiv Bolivije (1-1), pa i Kolumbije (0-0)...

Domaći navijači su razočarani tim predstavama jer su očekivali, kao i još uvijek, odlične predstave svoje razvikane momčadi kao i naslov prvaka. No, umjesto da pobjeđuju i lijepo igraju, u argentinskoj momčadi se svađaju i igraju vrlo slabo.

Posljednjih dana su mediji pisali o svađi Lionela Messija i Nicolasa Burdissa u svlačionici nakon remija protiv Kolumbije. Najiskusniji među njima, 37-godišnji Javier Zanetti, pokušava, pak, primiriti situaciju.

- Nisu se samo njih dvojica svađala. I ja sam upao u svađu s Gabrielom Militom, ali smo nakon svega opet prijatelji. Takve stvari su normalne, pogotovo kada nema dobrih rezultata - rekao je igrač Intera i nastavio:

- Igramo slabo i osobno sam razočaran. Nakon nekog vremena sam opet u reprezentaciji na velikom natjecanju i očekivao sam više. Svi imaju pravo kritizirati nas, posebno navijači, a mi se moramo izvući iz ovih problema. I dalje vjerujem u ove dečke i našu reprezentaciju.

P.S.

Ovdje u Argentinskoj repki je pravi raspašoj  Grin Grin Grin ,.....kak će im ić dobro kad je tu nikolicadjubreburdisso koji se našao pametan nešto reć'  Roll Eyes ....
Evidentirano
Augment
Super clan

« Odgovor #17 na: Srpanj 09, 2011, 16:25:21 »

Coppa Italiana
   žuti karton

zna li iko 3+ odigrati...
Evidentirano

danijel1993
Super clan

« Odgovor #18 na: Srpanj 12, 2011, 07:44:39 »

Argentina deklasirala Kostariku i plasirala se u četvrtfinale Copa Americe

VAMOS ARGENTINA
Evidentirano

EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #19 na: Srpanj 15, 2011, 04:51:58 »

Brazil: Equador 4:2

Po 2 gola Pata i Neymara, oba gola Equadora idu na dušu Julionea  Undecided ,i za kraj jedna pofina asistencija Maicona , btw(ovo nije napravio cijelu prošlu sezonu  Roll Eyes)

<a href="http://www.youtube.com/v/zJXGoizH49M&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/zJXGoizH49M&rel=1</a>
Evidentirano
EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #20 na: Srpanj 17, 2011, 07:03:34 »

Eto, ispade Argentina od Urugvaja , u regularnom 1:1, na penale 4:5, toliko o tom Messiju, nikad ga neću priznat' kao najboljeg ,dok nešto   ne napravi sa repkom...., Tevez profulo penal.....zadnji penal fenomenalno  u rašlje zabio  Martin Caceres

<a href="http://www.youtube.com/v/-CVibNpn3rs&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/-CVibNpn3rs&rel=1</a>

« Zadnja izmjena: Srpanj 17, 2011, 07:12:03 od EL CUCHU 19 » Evidentirano
Augment
Super clan

« Odgovor #21 na: Srpanj 17, 2011, 14:25:20 »

Jes bas messi kriv sto ima pored sebe 9 idiota.. Precjenjeni igraci su to.. Po meni najgori. Dok ide dobro oni su najjaci, cim se pojavi problem ciganija je... Zbog toga nisam, za argentince kod nas jer milan je sa brazilcima uvijek harao a mi se svadjali ko je kriv za poraz..
Evidentirano

levis
Super clan

« Odgovor #22 na: Srpanj 17, 2011, 23:03:59 »

3 utakmice polufinala i sve tri u produzetke otisle.  Roll Eyes
I Brazil se pakira i ide kuci. Iako je bio bolji ispadose na penale, ali da od 4 penala nisu dali ni jedan, pa sramota  Red Face !
Cak trojica nabila loptu pokraj gola.
Jos da Venezuela izbaci Čile i odose svi favoriti !
Evidentirano

EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #23 na: Srpanj 18, 2011, 06:02:16 »

Jes bas messi kriv sto ima pored sebe 9 idiota.. Precjenjeni igraci su to.. Po meni najgori. Dok ide dobro oni su najjaci, cim se pojavi problem ciganija je... Zbog toga nisam, za argentince kod nas jer milan je sa brazilcima uvijek harao a mi se svadjali ko je kriv za poraz..

Uz dužno štovanje druže ,ova ti baš ne drži vodu,  Think... pa Maradona je imao 10 retardiranih suigrača    pa je bio jednom prvak svijeta  Pehar, jednom izgubio u finalu od Nijemaca nakon dvojbenog penala na Klinsmannu,tako da taj Messi mora još puno žganaca pojest da dostigne malog zelenog.....
Evidentirano
Augment
Super clan

« Odgovor #24 na: Srpanj 19, 2011, 15:08:22 »

Uz dužno štovanje druže ,ova ti baš ne drži vodu,  Think... pa Maradona je imao 10 retardiranih suigrača    pa je bio jednom prvak svijeta  Pehar, jednom izgubio u finalu od Nijemaca nakon dvojbenog penala na Klinsmannu,tako da taj Messi mora još puno žganaca pojest da dostigne malog zelenog.....

prvo bih molio moderatora da obrise duple postove jer sam pisao preko mobitela i pokazivalo mi da nije uspio post da prodje... -.-

kako retardiranih? ne mogu vise retardirani biti od trenutnih.. a i imali su 2 finala zaredom to i nije mala stvar..
Evidentirano

Str: [1] 2   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!