Svibanj 23, 2012, 11:59:03 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 2 3 [4]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Gian Piero GASPERINI  (Posjeta: 4585 puta)
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Poshast
Mladi clan
**

« Odgovor #75 na: Rujan 21, 2011, 09:30:47 »

Inter Milan president Massimo Moratti is to decide on Wednesday morning whether he will sack coach Gian Piero Gasperini.

http://soccernet.espn.go.com/news/story/_/id/959682/inter-milan-boss-gian-piero-gasperini-facing-axe-after-novara-loss?cc=5739
Evidentirano

Pozdrav iz Karlovca
danijel1993
Super clan

« Odgovor #76 na: Rujan 21, 2011, 10:21:13 »

Tesser ", Gasperini je još uvijek veliki trener"
http://video.gazzetta.it/tesser-gasperini-resta-allenatore-straordinario/aea92dae-e419-11e0-b97d-9ee7d66a9b74

Wall smack
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #77 na: Rujan 21, 2011, 11:27:50 »

ocigledno mu taj daje udio place pa on nebi mogo vodit ekipu u BiH ligi taj je najgluplji trener na svjetu TVRDOGLAV najvise .. Grin Grin
Gasperini se danas jos nije pojavijo u Appianu. Ekipa sama trenira sa Baresijem.neka Baressi vodi sto se mene tice makar znam da vodi interovac ..
Evidentirano

bergomi_shp
Stalni clan

« Odgovor #78 na: Rujan 21, 2011, 11:47:20 »

ode gasp i to sluzbeno  yess da
Evidentirano
Maverick
Stalni clan

« Odgovor #79 na: Rujan 21, 2011, 11:58:25 »

Eto ga:

Hours 12:35 Here is the official statement of the Inter: FC International reports that this morning, the sports center of Appiano Gentile, the training of the first team was directed by Giuseppe Baresi and Daniele Bernazzani.

The Company would like to thank Gian Piero Gasperini for their efforts in carrying out the assignment, expressing its regret for the interruption of the technical report.

Hours 12:35 - Gasperini is no longer coach of Inter. Two hypotheses: duo-Baresi Bernazzani waiting for a big trip to Moscow or after Ranieri immediately. The problem is that Ranieri should be registered by today for potergli afford to get the visa to Moscow for the Champions League match against CSKA.

Molim admina da ovaj topic prebaci pod "Bivsi treneri".
Evidentirano
danijel1993
Super clan

« Odgovor #80 na: Rujan 21, 2011, 12:07:13 »

banana
 yess da
Evidentirano

Augment
Super clan

« Odgovor #81 na: Rujan 21, 2011, 13:26:34 »

http://www.sportske.net/vest/u-fokusu/nova-zrtva-na-oltaru-proslosti-51612.html

dobar tekst i 90% istinit.. samo da jos novinar nije djubre juventusovsko sve bi bilo za pet.

http://twitter.com/#!/Boris_sportske

Boris_sportske Boris Jovanovic
Gasp - naš trojanski konj

Smrad
« Zadnja izmjena: Rujan 21, 2011, 13:32:24 od Augment » Evidentirano

Kad bih morao odgovoriti svim menadzerima, braci i drugima moramo bih otvoriti one vrazje Facebooke ili Twittere. - Claudio Ranieri. Cheesy Cheesy

Maverick
Stalni clan

« Odgovor #82 na: Rujan 21, 2011, 13:40:31 »

http://www.sportske.net/vest/u-fokusu/nova-zrtva-na-oltaru-proslosti-51612.html

dobar tekst i 90% istinit.. samo da jos novinar nije djubre juventusovsko sve bi bilo za pet.

http://twitter.com/#!/Boris_sportske

Boris_sportske Boris Jovanovic
Gasp - naš trojanski konj

Smrad

Ovo o zasicenju je istina, no ovo o Eto'ou nije istina. On ispada kao da je ne znam sta napravio  prosle godine, a zaboravio napomenuti koliko je sebicnosti bilo u njegovoj igri. Nama je nuzna smjena generacija.
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #83 na: Rujan 21, 2011, 14:19:23 »

Sretan sam jer je dobio otkaz sretno mu negdje druge a ne u interu nadam se da ce doci neki novi cojk sa ciljem i da ima odrjesene ruke da polako pravi smjenu  generacije da gledamo neka nova lica kako griizu za crno plavi dres i nose ga casno a ne kao ovo nema se ni rjeci za ovo sto Gaspet radi I NEKI IGRACI  ..sretno nekom novom covjeku i molimo se da bude bolje FORZA INTER

Gasp odgovara na pitanja novinara....

Novinar : Kako komentarisete otkaz..
Gaspet : Iskreno, ja sam iznenadjen i uvredjen.
Novinar : Kako to pa imate  lose rezultate .
Gaspet Pa mene niko nije doveo ovdje da pobjedjuem, niti mi je rekao da moram da pobjedjujem. I kad ce vise taj stock. Cheesy
« Zadnja izmjena: Rujan 21, 2011, 14:46:54 od Adnan » Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #84 na: Rujan 21, 2011, 15:57:20 »

Gasperini: Tužan sam zbog otkaza

Donedavni trener Interovih nogometaša Gian Piero Gasperini izrazio je žaljenje zbog otkaza koji mu je u srijedu uručio predsjednik ''nerazzurra'' Massimo Moratti...

Gasperini je ljetos na klupi talijanskog doprvaka zamijenio Brazilca Leonarda koji je otišao u PSG na mjesto sportskog direktora. No, u pet službenih utakmica u novoj sezoni bivši trener Genoe je s Interom ubilježio čak četiri poraza i jedan remi i strpljenje klupskih čelnika je došlo kraju.

- Šteta je što je ova veza završena. Žao mi je, ali rezultati određuju sve. Imao sam dobar odnos i s igračima i s upravom i zato sam u ovom trenutku tužan, a uvjeren sam i svi ostali - izjavio je Gasperini kojem je jedan od pomoćnika u Interu bio i naš Ivan Jurić.

Druga dvojica dosadašnjih asistenata, Giuseppe Baresi i Daniele Bemazzani, privremeno su preuzela treniranje momčadi, ali i sam Moratti je priznao da se ne radi o dugoročnom rješenju.

- Malo je vjerojatno da će oni nastaviti voditi momčad - rekao je Moratti.

Talijanski mediji pišu da klub želi ekspresno imenovati Gasperinijeva nasljednika, a kao glavni favorit zasad figurira nekadašnji trener Chelseaja, Juventusa i Rome Claudio Ranieri.  ROFLMAO ROFLMAO
tUZAN ZBOG OTKAZA TKO NE BI BIO ...MAMU TI JEBEM PA VODIO SI INTER U SERIJU B SIIGURNO .KO GOD DA DODJE BIT CE BOLJI OD TEBE I OBICNI PROLAZNIK ZNA DA INTER IGRA 4-4-2 KONJE JEDAN ..
Evidentirano

chivu26
Super clan

« Odgovor #85 na: Rujan 21, 2011, 20:51:36 »

Ma daj Gasperini,pa šta imaš biti tužan,imaš sreće da netko nije izvršio atentat. Pa čovjek ne može dobiti Novaru.  Wall smack Ajde što ih ne može dobiti,ali mi nemamo apsolutno nikakvu igru... I on je onda iznenađen. A imao je cijele pripreme i ništa nije napravio...
Evidentirano
matrixpg
Super clan

« Odgovor #86 na: Rujan 21, 2011, 23:18:24 »

e mutna te ponijela dabogda te moje oci vise ne gledale ni na tv-u !!!!!!!!! jadnice jadni !!!!!jebo ti pas mater vise si mi ti zivaca ponio no zadnje 6 god !!!!!!!!
Evidentirano

E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco
lui diceva che la serie A e nel nostro dna
io non rubo il campionato
ed in serie B non son mai stato!
Il Trattore
Super clan

« Odgovor #87 na: Rujan 22, 2011, 20:46:36 »

vjeruj da je Benitez ne bi bilo vako lose .cak i Benitez je bolji od njega a slazem se s tobom da inter treba tu vrstu trenera te sto si zbrojio pozz
nije ovo do trenera nego je problem sto su nam igraci razmazene picketine
Evidentirano

SEMPER FIDELIS
danijel1993
Super clan

« Odgovor #88 na: Rujan 23, 2011, 08:46:00 »

U sljedećim kolima ćemo najbolje vidjeti jeli do trenera ili do momčadi  Wink
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #89 na: Rujan 23, 2011, 09:58:59 »

nije ovo do trenera nego je problem sto su nam igraci razmazene picketine
onda slazemo s vecina nas da mladji trebaju vodu nosit pa da gledamo i patnju al cemo za godinu dvije imat mlade igrace koji ce nosit inter ...nije da sta dizem ovog trenera al ako bude opet losi igara onda sve rastjerat jer nijedan od njih nije veci od intera Volim gledat Coutinha koji se bori i grjesi nego neke panjeve koji ne mogu ni hodat samo zna kasnije poslje utakmice reci nismo imali srece i pricat ce kako bit ce bolje a zna i on da nikad nece biti bolje ..u zivotu je nekad potrebno biti cojk i reci dosta dat sansu nekom mladjem da se i taj mladji dokaze jer kako ce Coutinho ili Alvarez Poli igrat od more ovi panjeva staraca ma tolko su mi se zgadili od one noci s Schalkeom pa nadalje vamo  sva sreca pa nisam nikakva funkcija od plate bi ja njima rezo za svaku sramotu  rusenje ugleda kluba stvarno su jadni zalosni neka se stide ..obnova tima to se vidi iz neba  posebno pruzanje mladjim sansu dosta vise istroseni lica //kad mi neko kaze Forlan pojacanje od 32 godine   Cheesy:D.polako pruzanje sanse mladjim ljudima i borba za izlaz u LP ...i meni ce ovaj trener Ranieri bit dobar ..u biti svega niko nije veci od intera jedini ako neko moze imat privilegije je Capitano ZANETTI ...on je jedina legenda intera istinska sve su ostali placenici .. Undecided
« Zadnja izmjena: Rujan 23, 2011, 10:08:45 od Adnan » Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #90 na: Rujan 23, 2011, 11:32:18 »

Gasperini: Ako mi u Interu nisu vjerovali, zašto su me zaposlili?

Gian Piero Gasperini trenirao je nogometaše milanskog Intera tek nešto više od tri mjeseca, a u pet službenih utakmica upisao je četiri poraza i remi...

Kap koja je prelila čašu bio je prvenstveni poraz od novog prvoligaša Novare (3-1), nakon čega mu se predsjednik Massimo Moratti zahvalio na suradnji i angažirao Claudija Ranierija.

Na San Siru je Gasperini probao uvesti sustav igre 3-4-3, što se pokazalo neuspješnim.

- Znam da rezultati sve određuju, ali Inter je znao da je moj sustav igre 3-4-3. Nije da ne poznajem druge sisteme, ali vjerujem da u ovom momčadi koje ja vodim igraju najbolje. Objasnio sam to Interovim čelnicima tri puta. Zbog toga mislim da je kontroverza oko formacije koju sam koristio samo isprika. Ako u Interu nisu vjerovali u moj rad, zašto su me potpisali? - rekao je Gasperini.

Sada već bivši trener "nerazzurra" požalio se i da se nije poštivale njegove želje vezano uz potencijalna pojačanja.

- Kada je Eto'o prodan želio sam dovesti dvojicu igrača, Napolijevog Ezequiela Lavezzija i Genoinog Rodriga Palacia. Nije prošlo.

Upitan je Gasperini i o slabijeg igranju nizozemskog playmakera Wesleyja Sneijdera pod njegovom paskom.

- Sneijder je šampion, ali ja ne koristim playmakere, pa sam ga pokušavao postaviti prvo dalje, a onda kasnije sve bliže i bliže suparničkom golu. Pokušao sam sve, a ništa nije upalilo.
nogometni magazin

definitivno jedini trener intera koji nije uspio niti jednu tekmu da pobjedi ...
« Zadnja izmjena: Rujan 23, 2011, 11:38:59 od Adnan » Evidentirano

danijel1993
Super clan

« Odgovor #91 na: Rujan 23, 2011, 12:50:05 »

kakve on debilne izjave ima pa to je strašno   Bang
Evidentirano

danijel1993
Super clan

« Odgovor #92 na: Rujan 24, 2011, 19:13:47 »

U sljedećim kolima ćemo najbolje vidjeti jeli do trenera ili do momčadi  Wink

Biće ipak je do trenera  uživancija
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #93 na: Listopad 12, 2011, 20:27:21 »

http://www.index.hr/sport/clanak/bio-je-gori-i-od-beniteza-ali-je-uvjeren-kako-su-u-interu-svi-tuzni-zbog-njegovog-odlaska/573018.aspx
Bio je Gori od Beniteza al uvjeren da su svi tuzni zbog njegovog odlaska  Grin ROFLMAO Bang
Evidentirano

chivu26
Super clan

« Odgovor #94 na: Listopad 13, 2011, 11:51:17 »

Čuj tužni...  Bang Ne znam šta on misli,pa Inter je procvjetao otkad ga nema.
Evidentirano
Il Trattore
Super clan

« Odgovor #95 na: Listopad 14, 2011, 18:13:01 »

svi u torinu su tuzni zbog njegovog odlaska
Evidentirano

SEMPER FIDELIS
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #96 na: Sijeanj 16, 2012, 11:56:48 »

sad gledam tabelu nes i razmisljam da smo s ovim konjem makar 2 pobjede imali bili bi u vrhu mslim bilo bi razlika bod dva mozda ..al nema ovaj cojk je retardiran njemu treba oduzet trenersku dozvolu Kakvi panjevi nece doci u inter al ko ce ti a znati sad je daleko i sretno mu al eto cojk je bez premca najgori trener u interovoj povjesti .. Cheesy
Evidentirano

ILfenomeno
Stalni clan

« Odgovor #97 na: Sijeanj 16, 2012, 11:58:14 »

Gasp Gasp VAFFANCULO
Evidentirano

danijel1993
Super clan

« Odgovor #98 na: Sijeanj 16, 2012, 21:19:56 »

sad gledam tabelu nes i razmisljam da smo s ovim konjem makar 2 pobjede imali bili bi u vrhu mslim bilo bi razlika bod dva mozda ..al nema ovaj cojk je retardiran njemu treba oduzet trenersku dozvolu Kakvi panjevi nece doci u inter al ko ce ti a znati sad je daleko i sretno mu al eto cojk je bez premca najgori trener u interovoj povjesti .. Cheesy

Potpis

kakav je to tard bio
Evidentirano

herrera
Super clan

« Odgovor #99 na: Sijeanj 20, 2012, 15:09:07 »

Veći konj je Moratti što ga je doveo  baklja for in
Evidentirano

Str: 1 2 3 [4]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!