|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #25 na: Kolovoz 31, 2008, 00:21:38 » |
|
tko je trebao paziti na Delvecchia ako ne on, okre?e se oko sebe u prazno a on mu protr?i na 3m od gola i zabije. Figo ve?eras nije bio na nivou ali ni neki drugo. Quaresma sutra stiže sigurno i Figo ?e samo popunjavati. Nemojmo ga odmah blatiti zbog jedne loše partije. Osim Ibre i Cucha nije nitko baš blistao a solidni su još bili Zana, Deki i Maxwell. Neprimjetni uz spomenutog Figa i Mancini, Muntari i Maicon.
izgleda da quaresma ipak ne dolazi tako je izjavio MM
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #27 na: Kolovoz 31, 2008, 08:16:18 » |
|
Ajmo pokušat realno pogledat na stvari. Pošli smo u Genovu skoro pa doslovno bez obrane. Na bekovima su nam igrali igra?i Maicon i Maxwell koji se, ?injenica je, puno bolje snalaze u ofenzivnim, nego defanzivnim zadacima. Stopreski par sa?injavali su Cambiasso koji je stavimo ruku na srce ipak igra? srednjeg reda i koji je sve skupa još i dobro odigrao, te Matrix za kojega smo, recimo istinu, svi mislili da ?e na kraju prošle sezone dobiti ispisnicu, jer ipak to više nije igra? kakav je nekad bio, što se sino? moglo još jednom vidjeti. Cijela stvar je još uvijek prili?no neuigrana, jer su to ipak isti oni igra?i koji su godinama igrali 4-4-2 sustavom, a i neki od njih dobili su potpuno druga?ije uloge od onih koje su igrali kroz karijeru. Pokazalo se, što je i logi?no, da nekoliko pripremnih utakmica nije dosta da ovako velika promjena sustava igre u potpunosti zaživi. Veliku ulogu u tome odigrale su i brojne ozlijede koje su Mourinha primorale na brojne rošade. Ukratko, ?ini mi se da bi cijela stvar sigurno izgledala ponešto bolje da su mu na raspolaganju svi oni ozlije?eni igra?i. Dalje je tu i Luis Figo koji, o?ito je, ne može odgovoriti zahtjevima jedne takve krilno - napada?ke pozicije. Ipak je krštenica poprili?no požutjela, a opet, nedolaskom Quaresme ?ini mi se da ?e Figo dosta igrati, jer drugog riješenja za tu poziciju jednostavno nema. Po meni, dugoro?no to nikako ne može iza?i na dobro, jer on na maximumu može odigrati 30 - tak minuta, ili u najboljem slu?aju jedno poluvrijeme. A što onda? Ova utakmica bila je nešto što se uvijek karakterizira kao teško gostovanje kod protivnika koji figurira kao tvrd orah i koji je, sjetimo se, prošle sezone doma izgubio samo dvije utakmice, a to nije mala stvar. Tu je još i pritisak prvog kola koji ?ak i lagano doma?instvo redovito u?ini ponešto težom misijom nego što ona u stvari jest. Zbog svega ovoga ja sam više nego zadovoljan osvojenim bodom i ne mislim da je propao svijet jer sino? nismo dobili. Stvari ?e se tijekom vremena sigurno posložiti onako kako treba. Za sad su ograni?avaju?i faktori poput brojnih ozlijeda i relativne neuigranosti odnjieli pobjedu, ali ni to ne?e trajati vje?no.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Kolovoz 31, 2008, 08:17:32 od Dexter »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #28 na: Kolovoz 31, 2008, 08:37:40 » |
|
Dexter,kao i obi?no, sve si dobro detektirao. Cambiasso nam fali u srednjem redu i bez obzira što dobro i ovu ulogu odra?uje najvrijedniji nam je kao zadnji vezni. Sampa je jako tvrda ekipa i prije susreta sam na to upozoravao i kad se tome doda sve ono o ?em si pisao nikako nije smak svijeta taj remi. Na kraju krajeva ne možeš sve dobijati, pgotovo što se nije sve još uklopilo.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #29 na: Kolovoz 31, 2008, 10:31:16 » |
|
ta sampdoria uvik nama pokaze zube,(sitimo se rez iz proslih sezona),a kad dodju milan ili juve onda redovno gube... razocaran sam najvise igrom,pogotovo u drugom dijelu... znam da je pocetak sezone,nadam se da ce biti bolje ,pogotovo kad se ozljedjeni vrate... mislim da nam quaresma triba,jer figo je spreman za penziju...jedva cekam povratak imperatorea..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ultras
|
 |
« Odgovor #30 na: Kolovoz 31, 2008, 10:40:20 » |
|
Razocaravajuce....morala su biti ta nasa 3 boda,ali dobro,bit ce bolje!FORZA INTER!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #31 na: Kolovoz 31, 2008, 12:10:35 » |
|
za Figa nema mjesta u prvoj postavi,to se vidi iz aviona.Ako quaresma nedo?e mourinho je natknu da ?e igrati sa dvojicom napada?a(adri,ibra) i krilom(mancini).
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #32 na: Kolovoz 31, 2008, 13:28:06 » |
|
ne znam, stvarno velika glupost Morattija. Veliko razo?aranje kako za trenera tako i za sve navija?e. Ovako šta mu nije trebalo na samom startu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
hate
Gost
|
 |
« Odgovor #33 na: Kolovoz 31, 2008, 15:23:51 » |
|
slazem se s tobom fanatico ja sam totalno razocaran morattijevom izjavom cijeli ovaj tjedan cekam da se potvrdi da je Q nas i onda mi on izleti s ovom izjavom.....ali ja se i dalje nadam da ce Q zavrsiti kod nas...FORZA INTER
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
inter1908
|
 |
« Odgovor #34 na: Kolovoz 31, 2008, 15:34:49 » |
|
Za 7 i pol sati ?emo saznat dali je Quaresma naš iako nevjerujem al ko zna možda je to još jedan trik Moratija.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #35 na: Kolovoz 31, 2008, 15:43:10 » |
|
ma da i ne do?e milan-bologna 1-2 83` roma - napoli 1-1
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #36 na: Kolovoz 31, 2008, 16:09:50 » |
|
sjajno su nam se pogodili rezultati, tako da tek sad nije loš ni taj naš remi. Nisu nam odmah utekli konkurenti pa ve?eras ako bude remi super ai ako netko pobjedi onaj drugi gubi jer je derbi. Treba biti strpljiv jer ?e ovo prvenstvo biti ludo jako i izjedna?eno.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #37 na: Kolovoz 31, 2008, 16:13:56 » |
|
samo da nas ozljede mimoi?u onda nam nema tko parirati a ovako što bude bude....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|