Svibanj 23, 2012, 11:49:07 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Inter izgubio duÅ¡u  (Posjeta: 344 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Maverick
Stalni clan

« na: Travanj 14, 2011, 13:00:15 »

Pozdrav!

Evo, nakon jednog od najtezeg poraza kojeg sam dozivio, prespavao sam noc i mislio sam da cu se osjecati bolje, ali ne. Cak i ne toliko sto smo ispali, nego nacin na koji smo ispali i na nacin kojim igraci pristupaju utakmici. Ono sto sam vidio jucer me jako zabrinulo, a to je da je Inter izgubio dušu. Toliko puta sam se osjecao mocno jer i kad ne ide, znao sam da ce se boriti do kraja i dati sve od sebe, ali zadnjih par utakmica ja imam mucninu u zelucu jer se bojim blamaze, bojim se ismijavanja i jednostavno, bojim se nemoci koju trenutna momcad prezentira. Istina je da Inter došao jako blizu Milana, ali to mi se cinilo kao da je jednostavno u pravo vrijeme razvio jedro i uhvatio povoljan vjetar. Vjetar je stao, a naši veslaci su umorni. I bojim se, nisu umorni od sezone i vijanja Milana, umorni su od godina i umorni su od trofeja. Bojim se da je nuzna smjena generacija, ali s obzirom da uprava nije o tome vodila racuna, ta smjena se sada dogadja prisilno.

Što je pošlo po zluc Nakon najljepše sezone Intera otkad navijam za njih, docekali smo prizemljenje i to drasticno. Znalo se i prije kraja sezone da ce Jose otici, moralo se reagirati na vrijeme. Moralo se znati da su igraci siti, da su igraci stari i da nema više genijalca koji je mogao iz njih izvuci 120%. To neznanje naš je koštalo ove sezone, i to skupo. Momcad je nemocna, nema tog žara i nema tog duha koji nas je krasio. Ekipa je morala biti osvježena, pristup "najbolji smo" nije mogao upaliti, uz toliki prosjek godina. Ne želim reci da se moramo riješiti nekih igraca jer to zvuci ružno, ali ako želimo biti u vrhu, ti potezi su nužni.

Pa krenimo redom. Moram priznati da mi Julio Cesar vise ne ulijeva toliku sigurnost, iako golmani nikad nisu stari i tu ne bih nista dirao. Maicon ove sezone igra preko neke stvari, u obrani visi da nije nikad tako visio i kao da je ljut sto ga Inter nije prodao. E pa predlazem da ga se proda dok se moze jos fino zaraditi. Nisam siguran da ce Samuel biti onaj stari, ali kod stopera ne bih puno dirao, mozda jos odnekud izvuci nekog mladog, pa da on i Rannochia stasaju uz Waltera i Lucia. Cordobi i Materazziju se zahvaliti, takodjer i Chivuu. Cambiasso nije ni sjena igraca od prosle sezone, kao da su i njega stisle godine. Ne znam sto bih s njim. Ono sto me zabolilo, je to sto sam po prvi puta vidio Zannetija nemocnog (drugi gol Schalke-a) i isto tako, bojim se ni on ne moze protiv prirode. Koliko god ga obozavam i plakao sam kad je on digao pehar prvaka Europe. Stankovic takodjer vise nema tu moc i zbog toga je i prenervozan i mislim da je i za njega prvih 11 previse. Wesley je prevrijedan igrac, no svi su shvatili kako igra i mora se pod hitno poraditi na tome da imamo alternativu, kad Wesleya ne ide i kad je markiran, da ima netko drugi tko ce to breme preuzeti na sebe. Ovako se Sneijder samo jos zivcira. Takodjer, jako me zivcira igra Eto'oa koji kad ne ide, misli da sve moze rijesit sam, preuporan u driblinzima, a ne vidi suigrace. No, opet, kad ide, neprocjenjiv je. Za Milita se bojim da je vrijeme prošlo.

Lako je nama tu sad slagat formacije, kad trebamo osobu koja ce to na terenu znati pretociti u dobitnu kombinaciju. Bojim se Leonardo to nije. Izvrstan je motivator, no po svemu sto sam dosad vidio, takticki los i nedovoljno hrabar. Divna je osoba i sve to, ali nije za Inter. Vidim da se prica o Guardioli, opet, nisam siguran da je to dobro rjesenje, vise mi se svidja Andre Villas Boas.

Da se mene pita (a ne pita se), prodao bih Maicona, Stankovica i Pandeva. Vratio Kharju. Na bokove bih postavio i bas forsirao Nagatoma i Santona, u obrani bih rotirao Rannochiu, Lucia i Samuela. Kad bi se moglo, doveo bih 2-3 pojacanja, a to bi bili Alexis Sanchez, Riccardo Montolivo i kad bi moglo, Javier Pastore. Na zadnje vezne bih stavio Montoliva i ajd Zanettija (mozda Cambiassa), a ispred bih stavio Sneijdera, i na krila Eto'oa i Sancheza, a u napad Pazzinija. Pastore bi bio eventualno taj koji bi mjenjao Sneijdera, ili pak igrao s njim, svejedno je. Kad bi se jos moglo, doveo bih jos jednog kvalitetnog napadaca, mislim da bi Giuseppe Rossi bio pravi izbor......cak u neku ruku, utopio bih Eto'oa kad bi neki bogatuni ponudili dobru lovu.....

S tim igracima, ostao bi kostur, dobili bi potrebnu svjezinu i dobili bi igrace gladne naslova. Jer  Sanchez, Rossi, Pastore i Montolivo nisu bas nista posebno osvojili. Bez uvrede ostalim klubovima, u tim klubovima u kojima jesu, niti nece.

Iako ova sezona jos nije gotova, i kiksom Milana i pobjedom u Parmi vrlo lako se zakuhava, imam onaj gadan osjecaj u zelucu da nakon ovog vikenda nece vise biti -5 vec -7.........

Massimo mora jako dobro razmisliti sto hoce, jer svi pravi navijaci zele pravi jaki konkurentan Inter. A to je nemoguce bez osvjezenja. Nemojte molim vas ovo shvatiti kao pljuvanje po igracima, nisam to radio samo mislim da je nekima vrijeme proslo. A kao pravom navijacu Intera, boli me gledati ih onako nemocne.

novija zastava
« Zadnja izmjena: Travanj 27, 2011, 18:35:19 od fanatico » Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #1 na: Travanj 16, 2011, 15:13:58 »

Iskren da budem svaka cast tebi druze na postu ljepo napisano a nakon jedne sezone lose i ponizenja jeste inter je izgubio onaj motiv zelju slazem se s tobom  Tak ako se to nastavi onda moze tema da ostane inter nema dusu ovako da se ja pitam ja bi je izbrisao Inter i dalje ima dusu ima srce i igrace koji ginu to sto nema duse zadnji par mjeseci  je Moratti malo cigancio stedio mislio da moze Stankovic i ostali panjevi da im ime ne spominjem .Trebale su promjene medjutim to se pokazalo sacekajmo ljeto i onda mozemo pricati A do tad inter ima dusu i imat ce je svi su samo prolaznici pozdrav ....Na ljeto se rjesit 7-8 igraca ..
Evidentirano

chivu26
Super clan

« Odgovor #2 na: Travanj 16, 2011, 17:15:37 »

Cuj to,Chivu-u se zahvaliti,nidje veze. Majsotr ostaje u Interu do daljnjega. Jebemu miÅ¡a,covjek cijelo vrijeme odlicno igra,i sad kad ujebe u nekoliko utakmica,treba ga se rijesiti. 
Evidentirano
Julio Cesar
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #3 na: Travanj 17, 2011, 22:38:57 »

Super tekst,Maverick  bow down bow down
Gotovo se u sve s tobom slažem...
Nadajmo se da dolaze bolja vremena za naš Inter.
 novija zastava novija zastava
Evidentirano

Augment
Super clan

« Odgovor #4 na: Travanj 17, 2011, 22:55:28 »

neda mi se citati tekst iz jednog jedinog razloga: u 5 godina 17 trofeja i jedna sezona losije krene i odmah Inter izgubio dusu... nema sta Thumb Up
Evidentirano

Kad bih morao odgovoriti svim menadzerima, braci i drugima moramo bih otvoriti one vrazje Facebooke ili Twittere. - Claudio Ranieri. Cheesy Cheesy

danijel1993
Super clan

« Odgovor #5 na: Travanj 18, 2011, 09:04:44 »

i kad ne ide ja živim za tebe !
 Inter zastava FORZA INTER  Inter zastava
Evidentirano

chivu26
Super clan

« Odgovor #6 na: Travanj 18, 2011, 09:08:50 »

neda mi se citati tekst iz jednog jedinog razloga: u 5 godina 17 trofeja i jedna sezona losije krene i odmah Inter izgubio dusu... nema sta Thumb Up

Upravo. Ovakva sezona je morala doci! Jbg,da su Leo i Rafa bolje vodili ekipu,tko zna gdje bismo danas bili,ali sta je tu je...  Ne mozemo stalno osvajati jebemu.

BTW. ,ja sam prestao citati kad sam vidio da bi se Chivu-u trebalo zahvaliti.  Inter
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #7 na: Travanj 18, 2011, 11:18:41 »

Nije Chuvu i neki igraci losi nego doslo je do zasicenja jednostavno covjek nema volje Chivu je za mene jedan od najbolji na svjetu na svojoj poziciji prelistaj u njegovoj temi sta sam ga prije branio i uvek sam za njega Medjutim inter treba promjene da uradi smjenu sa nekim igracima sad hocel Chivu otici ne znam moze jos mnogo dati ima njih prije Chivua sto bi ih najurio ..
Evidentirano

Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!