Svibanj 23, 2012, 11:44:36 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 [2] 3 4 ... 22   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Inter rekviziti  (Posjeta: 16336 puta)
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Joža
Nosim Inter u srcu

Profil WWW

« Odgovor #25 na: Listopad 26, 2008, 13:16:55 »

a daa.blago tebi Inter zastava Thumb Up
Evidentirano
valinho
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #26 na: Listopad 27, 2008, 17:38:26 »

gdje si ga nabavio i koliko si ga platio?zavidim ti na tome Sad
Evidentirano
il Principe
Super clan

« Odgovor #27 na: Listopad 28, 2008, 19:19:44 »

U Splitu u centru u Nikeovom shopu ima sve što ste nabrojali u Zagrebu. Tute (bijela i modra), jakete (bijela i modra), kape (bijela i crna), majice (bijela i plava), polo majice (bijela i modra), dres (crno-plavi), šal, znojnice, lopta. Imam gomilu stvari od Intera, a ove sam godine u kolekciju dodao bijelu jaketu za 650 kuna i ruksak za 275 (u Nikeu u shopping centru Joker).
U Dubrovniku tako?er ima dosta stvari u Top-sportu, u robnoj ku?i Min?eta.
Cijene su uvijek iste za ove proizvode svudgje i u svakoj zemlji. Skupo, ali ponekad neodoljivo.

ja sam bia u jokera(u nikea) i tamo nema ništa od intera osim majice kratkih rukava.
Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #28 na: Listopad 28, 2008, 19:20:44 »

gdje si ga nabavio i koliko si ga platio?zavidim ti na tome Sad
kada smo bili na inter- l'pool, platio ga nekih 70 eura, a fanatico mi govorio bit ?e idu?e sezone jeftiniji, kao da sam znao  Grin
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #29 na: Listopad 28, 2008, 19:27:20 »

da od prethodne sezone budu sniženi ali za taj bijeli sa križem je stigla zabrana prodaje i nisam uspio saznati zašto.
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #30 na: Listopad 28, 2008, 19:29:52 »

da od prethodne sezone budu sniženi ali za taj bijeli sa križem je stigla zabrana prodaje i nisam uspio saznati zašto.
ma ovi mudžahedini(ispri?avam se ako sam nekog uvrijedio) su nešto bili protiv tog križa i stalno nešto seru, žele likovi maknut križ iz barcinog grba?!?!?! majke mi jesu popizdili
Evidentirano

nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #31 na: Listopad 28, 2008, 19:35:58 »

ja sam bia u jokera(u nikea) i tamo nema ništa od intera osim majice kratkih rukava.

Ja sam ruksak kupio prije mjesec dana u Nike u Jokera. Ali svakako po?i do Nikea u centru. Tamo je obilje Intera! Ja bio prije to?no 16 dana.
Evidentirano

Milano siamo noi!
nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #32 na: Listopad 28, 2008, 19:39:15 »

Jeli to s Muslimanima provjereno? Ja prije mislim da je to limited edition za sto godišnjicu kluba i da je prodaja stala s krajem prošle sezone, odosno da su ti dresovi bili jako popularni i prodali su se. Jer i ja ga jako želim! A lani sam pretreso cijeli Milano i nigdje ga nije bilo, svi su mi govorili da je rasprodan. Bilo je samo dje?jih. A bio je 25.6. Zna?i prije nego je sezona bila po?ela.
Evidentirano

Milano siamo noi!
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #33 na: Listopad 28, 2008, 19:40:05 »

ne znam, znam samo da su digli toliku halabuku oko tog, mislim nikako ih ne razumijem Huh?
Evidentirano

il Principe
Super clan

« Odgovor #34 na: Listopad 28, 2008, 19:54:22 »

Ja sam ruksak kupio prije mjesec dana u Nike u Jokera. Ali svakako po?i do Nikea u centru. Tamo je obilje Intera! Ja bio prije to?no 16 dana.

misliš kod kina central,u središtu grada
Evidentirano
nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #35 na: Listopad 28, 2008, 19:59:43 »

misliš kod kina central,u središtu grada

Na dnu Bosanske kraj Pjace!
Evidentirano

Milano siamo noi!
il Principe
Super clan

« Odgovor #36 na: Listopad 28, 2008, 20:17:43 »

Na dnu Bosanske kraj Pjace!

e hvala Thumb up
Evidentirano
nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #37 na: Oujak 02, 2009, 21:19:38 »

Na store.inter.it ponovno u prodaji dres sa crvenim križem od prošle sezone. Ima vam svih veli?ina. Isto tako akcija je ako potrošite više od 60 EUR nema poštarine. Dres je 70 EUR.

Ja sam švrljo sad kad sam bio po Milanu i našao bezbroj tih dresova, ali nigdje veli?ina M. Ili Small ili XL, ili XXL. Sad sam naru?io preko Storea i napokon ?u ga imat. Na le?ima sam za ekstra 13 EUR naru?io ime i broj Il Capitana. Cijena: 83 EUR, nema nikakvih dodatnih troškova.

Naime dok sam bio na putu zvao me Antonio i rekao da je akcija bez poštarine u tijeku. I tako u petak ja otišo malo vidjet na net kad ono naslovnica: Stoljetni dres ponovno u prodaji! Šalju ga 10.3.

Hvala Antonio!!
Evidentirano

Milano siamo noi!
hate
Super clan

« Odgovor #38 na: Oujak 02, 2009, 21:52:11 »

da bas sam ga ugledao na stranici moram ga nabaviti sto prije
Evidentirano
interista7
Super clan

« Odgovor #39 na: Oujak 02, 2009, 22:20:23 »

bas sam cito mailove i vidim i ja da je ponovo u storeu, fanatico navali!! Smiley
Evidentirano
Antonio
Super clan

« Odgovor #40 na: Oujak 02, 2009, 23:35:12 »

I još nešto, ja sam naru?eno dobio u roku 48 sati od narudžbe preko UPS-a, naru?io sam: orginal zastavicu sa tekme Inter- M. Utd ( ogromna je i fenomenalna ) i novu poolo majicu, a u velikom paketu sam dobio još olovku i privjesak gratis ( to nisam niti o?ekivao, vrijednost 10 Eura )
Malo, ali ugodno iznena?enje !!
Evidentirano
tognjen
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #41 na: Oujak 03, 2009, 00:18:43 »

Ja sam takodjer bio lud za tim dresom( bijeli sa crvenim krizem) i nikako ga nisam imao priliku nekamo kupiti! Strasno sam bio frustriran kad sam vidio da kod nas u Rijeci nema tog dresa za kupiti!Ma i u Hrvatskoj! Proslo je neko vrijeme i ja se dogovorim s frendovima o odlasku na jedan vikend u London,onako turisticki-po pubovima!!!!!!!!   I molim te,tamo naletim na nekakvu trgovinu sportske opreme,onako malecku Tongue na 4 kata, a na jednom katu samo dresovi,koji god hoces! Ja sam zanijemio kad sam vidio tu ogromnu hrpu dresova! Kad sam ugledao taj dres od intera,mislio sam da cu se rasplakati,oces od srece sto sam ga nasao ili kad sam vidio koliko kosta! Platio sam ga 20 funti!!!!!!!    Ljudi moji evo link,salju i u Hrvatsku,ali je postarina malo skupa,40 funti,ali ako se par vas dogovori da bi ga uzeli,postarinu podijelite! Trenutno ga sada nemaju u ponudi,ali budite u toku s stranicom,svaki dan se azurira i mijenja ponuda! 
                                        http://www.sportsdirect.com/default.aspx

Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #42 na: Oujak 03, 2009, 17:03:05 »

da dobio sam i ja mail sa inter.it-a da je došao ponovno, mislio sam objavit na stranici ali iskreno zaboravio sam, dobro da su drugi skužili
Evidentirano

EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #43 na: Oujak 03, 2009, 19:52:11 »

Na store.inter.it ponovno u prodaji dres sa crvenim križem od prošle sezone. Ima vam svih veli?ina. Isto tako akcija je ako potrošite više od 60 EUR nema poštarine. Dres je 70 EUR.

Ja sam švrljo sad kad sam bio po Milanu i našao bezbroj tih dresova, ali nigdje veli?ina M. Ili Small ili XL, ili XXL. Sad sam naru?io preko Storea i napokon ?u ga imat. Na le?ima sam za ekstra 13 EUR naru?io ime i broj Il Capitana. Cijena: 83 EUR, nema nikakvih dodatnih troškova.

Naime dok sam bio na putu zvao me Antonio i rekao da je akcija bez poštarine u tijeku. I tako u petak ja otišo malo vidjet na net kad ono naslovnica: Stoljetni dres ponovno u prodaji! Šalju ga 10.3.

Hvala Antonio!!

BaÅ¡ sam se poveselio kad ono sranje,...sad gledao na storeu NEMA  XXL-a,.... Think
Evidentirano
Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #44 na: Oujak 03, 2009, 21:10:29 »

ja mislim da sam ja jedini clan na forumu...znaci navijac intera koji nema nista od rekvizita...ubiti imam neki znojnik koji sam kupio u gradu na standu i imam kapu koju sam dobio kao poklon uz clanarinu
Evidentirano

EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #45 na: Oujak 03, 2009, 21:59:58 »

ja mislim da sam ja jedini clan na forumu...znaci navijac intera koji nema nista od rekvizita...ubiti imam neki znojnik koji sam kupio u gradu na standu i imam kapu koju sam dobio kao poklon uz clanarinu

Al imaš veliko CRNO PLAVO srce,...jedan od najaktivnijih ?lanova Inter zastava
Evidentirano
Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #46 na: Oujak 03, 2009, 22:01:34 »

Al imaš veliko CRNO PLAVO srce,...jedan od najaktivnijih ?lanova Inter zastava
hvala hvala  Inter Inter
Evidentirano

Bonzo
Super clan

« Odgovor #47 na: Oujak 04, 2009, 12:53:56 »

Ne znam da li ste ve? saznali, bio sam ju?er u Bogovi?evoj u Nike du?anu (mislim da se zove top sport ili tako nekako) i naletio na opako sniženje. Nisam izdržao a da ne kupim Interov šal za 79 kn (!!!), znam da je taj isti donedavno bio 139 kn. Mislim da su i ostale stvari snižene (iako nisam 100 % siguran), pa evo prilike za vas/nas koji smo iz Zagreba i okolice.
Evidentirano
nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #48 na: Oujak 04, 2009, 13:28:16 »

Istina, i u Splitu i Dubrovniku je sve snizeno!!
Evidentirano

Milano siamo noi!
Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #49 na: Oujak 04, 2009, 13:55:22 »

Što ima u našim, dubrova?kim butigama? Kakva je ponuda? Obi?no je tanka, pa zato pitam.
Evidentirano

Str: 1 [2] 3 4 ... 22   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!