|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #26 na: Kolovoz 25, 2008, 00:13:43 » |
|
ma sad ce totti nesto izmisliti..nebrinem ja..  tekmu nisam gledo jer mi je digitalna jos na popravku, a nadam se da necemo stati na samo na superkupu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
marcin306
|
 |
« Odgovor #27 na: Kolovoz 25, 2008, 06:43:59 » |
|
oooo o o o o o o ooodli?no! Forza Inter!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
hate
Gost
|
 |
« Odgovor #28 na: Kolovoz 25, 2008, 11:17:24 » |
|
tooooo....cestitke igracima i nasem treneru na prvom osvojenom trofeju.nema sta zasluzena pobjeda bili smo bolji to je to.a sto mi je drago sto je totti fulao penal joooj e moj totti sad mozes laprdat koliko god hoces...FORZA INTER
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #29 na: Kolovoz 25, 2008, 11:32:47 » |
|
jedva ?ekam start LP i nadam se najvise prijenosa interovih utakmica na hrt-u nego ikad
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #30 na: Kolovoz 25, 2008, 18:46:36 » |
|
nema im sada deBBilana pa ?e te valjda poslušati.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #31 na: Kolovoz 25, 2008, 21:27:28 » |
|
svaka cast na pobijedi,odmah sam se razbudio kad sam vidio utakmicu. vidi se napredak u igri od kad je mourinho na klupi i hvala zanetti-u sto je dao pobjednicki gol
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #32 na: Kolovoz 26, 2008, 21:34:52 » |
|
treba zahvaliti i Juliu Cesaru svakako na sjajnoj obrani na kraju produžetaka a i na skinutom penalu. Mora se primjetiti da su svi pucali odli?no i da su oni koji nisu dali (Deki i Totti) pošteno protresli pre?ku.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ToniV.G
|
 |
« Odgovor #33 na: Kolovoz 27, 2008, 22:31:55 » |
|
ma po svemu videnom Inter je ove sezone bez konkurencije u seriji A ..jedino roma ce nam pravit probleme ali smo jos jednom dokazali ko je najbolji.Samo da u ligi prvaka pocnu razvaljivat i bit ce odlicno !!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #34 na: Kolovoz 27, 2008, 22:44:04 » |
|
nemojmo se zavaravati za Serie A, bit ?e jako teško jer su se svi dosta poja?ali. Naravno da smo najbolji i duboko vjerujem u novi scudetto ali ?e borba biti žestoka. Za Lp o?ekujem, isto ,puno bolje rezultate i bar polufinale.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
hate
Gost
|
 |
« Odgovor #35 na: Kolovoz 28, 2008, 10:20:17 » |
|
da ove godine seria a ce biti pravo ratno polje....pogotovo sad kad se debilan pojacao ali opet mislim da smo puno bolji od njih
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nikolagazo
|
 |
« Odgovor #36 na: Kolovoz 28, 2008, 14:27:50 » |
|
Ovaj superkup mi je zanimljiv po jednom detalju,imam neki osjecaj gledajuci Inter godinama da bi ovu utakmicu onaj stari Inter ovo izgubio,na penale naravno...gleda san i penale i kad je Totti dosao pucat pomislio opet isti *****,opet neka pegula(kao i autogol stankovica u 88') opet neki vrag...kad evo obrata,Totti falia a Bog koji trci i igra nogomet sjajnim preciznim penalom donosi pobjedu...i eto slavlja...dakle ipak se nesto okrenilo  A od utakmice san gledao drugo poluvrime na netu jer je usrani rai uno kodira tekmu te san odgleda i produzetke i penale,Inter ne igra napadacki ali svakako se primjeti da žele balun u svojim nogama i to mi je dovoljno za sada...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #37 na: Kolovoz 28, 2008, 14:57:08 » |
|
i ne zaboravi veliku agresiju, koja ?e vremenom biti i izraženija.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #38 na: Rujan 19, 2008, 19:35:51 » |
|
bravo Momci prava utakmica zasluzena pobjeda ... Ja mislim dsa se Roma sramoti prvo prije neku godinu dobi 7 golova od Man utd i od Totenhema 5 koamada sad zadnji puta dzaba se sramote zasluzena pobjeda inter ak bogda jos trofeja ,,,
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico