|
fanatico
|
 |
« na: Kolovoz 17, 2008, 09:49:48 » |
|
to?no je tjedan dana do zvani?nog po?etka sezone i ve? po tradiciji je prva utakmica za otvorenje i borba za prvi trofej u sezoni izme?u Prvaka i pobjednika Kupa. Ve? nekoliko zadnjih sezona samo dva kluba su u borbi za sva tri trofeja(Scudetto, Kup i Superkup). Nama je ta utakmica dodatno važna i zbog prezentacije novog trenera jer ?e to biti prava utakmica Jose Mourinha na klupi Intera pred doma?om navija?ima na Giuseppe Meazzi! Veliki izazov i prilika da se u prvoj utakmici uzme jedan od tri doma?a trofeja. Bit ?e to sigurno veliki spektakl pred prepunim tribinama a Roma nam je veliki dužnik. Nadam se da ?emo u?i trijumfalno u novu sezonu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #1 na: Kolovoz 17, 2008, 09:55:46 » |
|
bit ce veoma tesko jer je dosta igraca povrijedjeno i mnogi su pozvani za reprezentacije nadam se da ce crespo - balotelli napokon proraditi i da nam donesu prvi trofej sezone
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #2 na: Kolovoz 17, 2008, 10:22:57 » |
|
sigurno da ?e biti teško jer je Roma izuzetno jaka a mi u problemima. Treba biti strpljiv na terenu ali i navija?i na tribinama.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #3 na: Kolovoz 17, 2008, 10:53:04 » |
|
roma po meni nije bas nista trenutno pokazala,jos se i osramotila zbog poraza od tottenhama
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #4 na: Kolovoz 17, 2008, 13:32:55 » |
|
dobro, to je drugo a kad po?ne takmi?enje opet drugo.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #5 na: Kolovoz 18, 2008, 14:53:33 » |
|
umro je predsjednik Rome Franco Sensi. Sa Romom smo dugo bili u korektnim odnosima i zajedno se borili protiv Moggija i Berlusconija i njihovih mutnih poslova u Calciu. Su?ut klubu i obitelji.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #6 na: Kolovoz 21, 2008, 23:28:40 » |
|
umro je predsjednik Rome Franco Sensi. Sa Romom smo dugo bili u korektnim odnosima i zajedno se borili protiv Moggija i Berlusconija i njihovih mutnih poslova u Calciu. Su?ut klubu i obitelji.
sucut klubu i naravno obitelji 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #7 na: Kolovoz 23, 2008, 14:50:45 » |
|
moja sucut
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #8 na: Kolovoz 23, 2008, 21:45:26 » |
|
bit ?e prepuna "Meazza" i jako bih volio biti na toj utakmici, a ovako ni na tv ne?u gledati. Pretpostavljam da ?e Mou izvesti ovaj sastav: J.Cesar- Maicon, Burdisso, Cambiasso, Maxwell- Zanetti, Stankovu?, Muntari- Figo, Ibra, Mancini.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #9 na: Kolovoz 23, 2008, 22:02:01 » |
|
bit ?e prepuna "Meazza" i jako bih volio biti na toj utakmici, a ovako ni na tv ne?u gledati. Pretpostavljam da ?e Mou izvesti ovaj sastav: J.Cesar- Maicon, Burdisso, Cambiasso, Maxwell- Zanetti, Stankovu?, Muntari- Figo, Ibra, Mancini.
Fanatico ne sekiraj se , snimam tekmu ....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #10 na: Kolovoz 23, 2008, 22:16:10 » |
|
ok, bit ?e dvd-a kad se vidimo.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #11 na: Kolovoz 24, 2008, 19:57:45 » |
|
KAKO KUŽIM MOURINHA-POGODIO SAM SVIH JEDANAEST STARTERA!!!!!!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
inter1908
|
 |
« Odgovor #12 na: Kolovoz 24, 2008, 20:23:37 » |
|
Toooooooo Inter vodi 1:0 Muntari dao gol.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #13 na: Kolovoz 24, 2008, 20:42:52 » |
|
bit ?e taj Muntari dobar gledao sam isje?ke n ayou tube-u, a uostalom kad Mou za nekog procjeni da mu treba onda ?e taj biti poja?anje.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #14 na: Kolovoz 24, 2008, 21:35:58 » |
|
Super Mariooooooooooooooooooooooooooooooooooo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
inter1908
|
 |
« Odgovor #15 na: Kolovoz 24, 2008, 21:36:47 » |
|
Svaka ?ast na osvojenom superkupu  .Ovo mi je uljepšalo ve?er.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #16 na: Kolovoz 24, 2008, 21:45:31 » |
|
spasio ih Vu?ini?. Forza ragazzi! Idemo to uzeti !
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #17 na: Kolovoz 24, 2008, 22:44:31 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #18 na: Kolovoz 24, 2008, 22:47:56 » |
|
tekma je bila super, mislio sam da nas je sre?a napustila kod njihovih golova ali vratilo se na penalima. ina?e statistika udarci u okvir 11:3 i od toga de rossi napucao(ljep gol) iz daljine a drugi odbijanac od stankovi?a,Ibra u prvom poluvremenu imao dvije mrtve, Balotelli zaslužio da u Genovi krene u prvih 11.
Pozdrav
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #19 na: Kolovoz 24, 2008, 22:52:12 » |
|
ma pregazili smo romu igra?ki.Prvo poluvrijeme smo odigrali maestralno.KAKVA JE TO BILA IGRA  .Od noge do noge,roma nije spojila dva dodavanja, a mi smo trebali utrpat još dva komada.Roma je slu?ajno dala oba gola,jedan kad je do de rossi-a slu?ajno došao balun(ipak lijep pogodak),a drugi nakon kornera se balun odbija od ibre.Sve u svemu roma je dala iz dva udarca dva gola.Nije ništa pokazala i zasluženo je izgubila. Od naših izdvoio bih muntarija i super maria.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #20 na: Kolovoz 24, 2008, 22:59:27 » |
|
UHHHH kad se sjetim da je onaj cigan totti pucao penal za pobjedu rome i pogodi pre?ku, uživa sam  . I na kraju naš kapetan zabije zadnji penal  . ŽIVIO TI MENI KAPETANE JOŠ100 GODINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FORZA INTER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #21 na: Kolovoz 24, 2008, 23:07:30 » |
|
kako je ostao posran Totti, a Zanetti dobije ?ast pucati za pobjedu, neka mu se i to desi neka otr?i krug na Meazzi
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #22 na: Kolovoz 24, 2008, 23:10:05 » |
|
?estitam svima prvi trofej sezone i nadam se da ?emo ih ubrat barem još tri! Jesam li malo pretjerao? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #23 na: Kolovoz 24, 2008, 23:13:07 » |
|
sa ovakvom igrom pogotovo prvo poluvrijeme mislim da ?emo uzeti sve šta ima, evo povrijedio se i Burdiso, nadam se da ?e se zadnji red oporaviti do subote.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe