|
chivu26
|
 |
« na: Oujak 16, 2011, 17:31:28 » |
|
Kharja je marokanski reprezentativac koji je kod nas dosao na posudbu iz Genoe,ali uz mogucnost otkupa na kraju sezone. Po mom misljenju,nasi ce i otkupiti njegov ugovor,cini se da su zadovoljni njime.  
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #1 na: Oujak 16, 2011, 20:26:59 » |
|
Bas ljepo prijatelju sto si otvorio samo napred da nas jos vise otvara i ucetvuje u analizama sto se tice Kharje nemam neke rjeci za njega al ako ce grijat klupu i uci sto da ne ja mu zelim srecu ko i svakom interovom igracu GRANDE INTER ..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #2 na: Oujak 16, 2011, 23:45:13 » |
|
nadam se da nece poslje ljeta ostat u interu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
....potpuno trijezan umirem....
|
|
|
|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #3 na: Oujak 17, 2011, 00:02:27 » |
|
nadam se da nece poslje ljeta ostat u interu
ja bi ga ostavio jer nije toliko los i uvjek moze uletit kad se neko od standardnih povrijedi.Osrednji igrac koji se ne zali na minutazu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #4 na: Oujak 17, 2011, 00:45:24 » |
|
ovo je možda jedini glupi potez ove sezone. doduše, pošto je doveden na posudbu i nije toliko loše, samo se nadam da se vra?a nazad u genou. nije klasa za inter i nije mi jasno zašto se ne vjeruje marigi.  mariga je klasa više naspram kharje
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #5 na: Oujak 17, 2011, 11:02:12 » |
|
Ne bih se složio... meni je bolji Marokanac.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Emir Podgorica
|
 |
« Odgovor #6 na: Oujak 17, 2011, 13:29:24 » |
|
Ma kakav Mariga on nema ni grama tehnike, ovaj je bolji, ima solidnu tehniku i moze trcat dosta.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ni zenu, ni djecu ka' Inter voljet' necu!
|
|
|
|
Augment
|
 |
« Odgovor #7 na: Oujak 17, 2011, 14:47:55 » |
|
Huso nas je spasio u par utakmica  a ne mozes imati 18 zvijezda u ekipi.. mora biti i gorila koja  , mariga i kharja su sasvim ok
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
bergomi_shp
|
 |
« Odgovor #8 na: Oujak 17, 2011, 15:19:24 » |
|
Ma kakav Mariga on nema ni grama tehnike, ovaj je bolji, ima solidnu tehniku i moze trcat dosta.
kharja nema tehnike ni najmanje.... netreba nam jos jedan nepotkovani tehnikom igrac.... njemu bi trebao bit vrh genoa i nek tako i ostane
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
chivu26
|
 |
« Odgovor #9 na: Oujak 17, 2011, 16:53:26 » |
|
Meni su dobri i Kharja i Mariga. Mariga mozda za nijansu bolji. Ali ne bih prodavao niti jednoga od njih dvojice... Kharja je borac veliki,strasno puno pretrci,takve je uvijek dobro imati u ekipi. A ionako se ne buni kad ga se izostavi iz prvih XI. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
GosiInter
|
 |
« Odgovor #11 na: Travanj 18, 2011, 17:23:41 » |
|
Ja bi ga ostavio jos malo....dobar je za klupe  a mozda i zabudali nekad 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
bergomi_shp
|
 |
« Odgovor #12 na: Travanj 18, 2011, 20:23:13 » |
|
nemoj me zajebavat s kharjom... tako neiskoristivog igraca dugo nisam vidio... nit moze nesto pretjerano pretrcat, pass ne dalje od 2 metra... teza katastrofa
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
chivu26
|
 |
« Odgovor #13 na: Travanj 18, 2011, 21:59:22 » |
|
Dobar je Kharja za klupe,to sam vec prije rekao. Nije on kriv što mu je Leo dodjelio ulogu glavnog fantaziste.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
chivu26
|
 |
« Odgovor #14 na: Lipanj 23, 2011, 22:57:08 » |
|
Čitam da nećemo otkupiti Kharju i da je njegova želja da završi u Napoliju.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
bergomi_shp
|
 |
« Odgovor #15 na: Lipanj 24, 2011, 06:50:04 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #16 na: Kolovoz 18, 2011, 20:58:31 » |
|
Kharja iz Genoe u Fiorentinu
Houssine Kharja, 28-godišnji marokanski nogometni reprezentativac rođen u Francuskoj, karijeru će nastaviti u Fiorentini...
Prošle dvije sezone je ovaj vezni igrač proveo u Genoi, kojoj je pristupio iz Siene. Međutim, u tom klubu nije uspio ispuniti očekivanja, djelomično i zbog jedne teške ozljede. Drugi dio prošle sezone proveo je na posudbi u Interu, koji nije pokazao zanimanje zadržati ga.
Kharja će pokušati revitalizirati svoju karijeru u Fioentini, s kojom je potpisao dvogodišnji ugovor, uz opciju produljenja za još jednu sezonu. Nije poznat iznos za odštetu koji je Fiorentina platila Genoi za njegove usluge.
Za marokansku reprezentaciju je Kharja upisao 64 nastupa i pet pogodaka. moze u tema bivse hvala ti za kratak period i sretno .
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|