Svibanj 23, 2012, 11:35:20 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: [1] 2   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Giampaolo Pazzini  (Posjeta: 1399 puta)
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Adnan
Super clan

Profil WWW

« na: Oujak 16, 2011, 15:17:09 »

Giampaolo Pazzini
Mjesto rodjenja: Pescia, Italia
Datum rodjenja: 2. Avgust 1984
Visina: 180cm

Pazzini je napadac italijanske reprezentacije, koji postaje clan Intera u zimskom prelaznom roku. Pazzini je u dosadasnjoj karijeri vec jednom branio plavo-crne boje, i to na pocetku svoje karijere, dok je bio igrac Atalante. U redovima tima iz Bergama su ga primjetili skauti Fiorentina, i doveli ga u Firenzu. Pazzini je tamo potvrdio svoj kvalitet, ali nije obezbjedio standardno mjesto u prvih 11, jer je imao konkurenciju u vidu Gilardina, tada ponajboljeg napadaca Italije.
Pazzini tada pravi svoju najbolju odluku u karijeri, i odlazi u redove Sampdorie, gdje postize 40 golova u 71 mec. Prava preporuka za dolazak u ekipu prvaka Evrope i svijeta.
"Pazzo" dolazi u tim cija himna glasi "Pazza Inter".
SRETO PAZINI novija zastava novija zastava
Evidentirano

chivu26
Super clan

« Odgovor #1 na: Oujak 16, 2011, 17:28:04 »

Covjek je legenda. Prosle godine nam je donio scudetto,kako sam bio sretan kad je potopio Romu.  baklja for in

Samo naprijed legendo,zabij puno golova u svetom dresu.  Inter zastava
Evidentirano
Ultras
Super clan

« Odgovor #2 na: Oujak 16, 2011, 19:49:10 »

Jeli ovo netko obrisao teme ? Ili su otvorene ono kad nam se forum vratio unazad 2 mjeseca?
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #3 na: Oujak 16, 2011, 23:05:06 »

Otvorene su ali su nestale kao i sve drugo u tom periodu.
Evidentirano

nerazzurri
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #4 na: Oujak 16, 2011, 23:38:41 »

postao mi je ljubimac odmah nakon dolaska u inter, pravo rjesenje za nas napad narednih 4-5 godina
Evidentirano
EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #5 na: Travanj 28, 2011, 19:00:22 »

Članak iz Nogometnog magazina:

Pazzini: Suigrači mi kažu da je scudetto izgubljen s Benitezom

Giampaolo Pazzini, povremeni talijanski nogometni reprezentativac, ovog je siječnja napustio Sampdoriju, te pojačao redove milanskog Intera...

Na samom početku igranja u Interu Pazzini se istaknuo s odličnim partijama i pogocima, no u nastavku sezone je i on, kao i Inter, donekle izgubio pravu formu, ali i mjesto u udarnoj momčadi.

S obzirom da trenutačno Milan ima čak osam bodova više od gradskog rivala, utrka za prvaka je vjerojatno gotova. Do kraja sezone su ostala četiri kola, a Pazzini je prenio što svlačionica kaže gdje je izgubljen scudetto.

- Svi kažu da su ga izgubili u onom razdoblju kada je ovdje radio Rafael Benitez. Tada je prošlo osam-devet utakmica gdje je klub od mogućih 24 ili 27 uzeo osam ili devet bodova. Nakon toga je sve izgubljeno bilo jako teško vratiti - prenio je Pazzini glas suigrača.

P.S.

Ima istine u tome,al' žao mi najviše što smo sve imali u rukama,čak i Milan bez Ibre u derbiju 
Evidentirano
Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #6 na: Travanj 29, 2011, 06:36:23 »

Za ovo što je u P.S. isključivi je krivac Leonardo koji skoro da nikad u karijeri nije dobio veliku utakmicu i redovito je bio nadmudrivan od strane čak i sasvim prosječnih protivničkih stratega. Kad se takve stvari, kao njemu, događaju konstantno nikako se ne mogu karakterizirati samo kao izolirani slučajevi. Došao je u trenutku kad je bilo kakav šok igračima bio dobrodošao, dogodio se upravo onaj željeni, pozitivni, a onda je znanjem trebalo stvari stabilizirati. Tu je potpuno podbacio.
Evidentirano

chivu26
Super clan

« Odgovor #7 na: Travanj 29, 2011, 10:37:32 »

Za ovo što je u P.S. isključivi je krivac Leonardo koji skoro da nikad u karijeri nije dobio veliku utakmicu i redovito je bio nadmudrivan od strane čak i sasvim prosječnih protivničkih stratega. Kad se takve stvari, kao njemu, događaju konstantno nikako se ne mogu karakterizirati samo kao izolirani slučajevi. Došao je u trenutku kad je bilo kakav šok igračima bio dobrodošao, dogodio se upravo onaj željeni, pozitivni, a onda je znanjem trebalo stvari stabilizirati. Tu je potpuno podbacio.

Potpisujem tvoj post i pitam se zašto je Mourinho rekao da mu treba dati priliku još jednu sezonu. Još jednom treba podcrtati ; Pa jebemu sve,osvojili smo sve moguce u 2010. godini,pa nismo mi neki amaterski klub da trener na nama uči tajne zanata.
Evidentirano
Starmo4
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #8 na: Svibanj 02, 2011, 10:26:31 »

U sampdoriji sve se svodilio i radillo kako da se ubaci ili doda lopta onakava kakvu pazzini voli..Vidili smo u subotu sta se desava kaada i drugi igraci malo pogledaaju oko sebe i pocnu ubacivati pravilno loptu u sesnesterac..Pazzo je isto kao i Vieri..Po meni igracina al moras ga pitat loptama. Nemoze pazzo zabijat ako eto lomi u sredinu i sam puca svaki put.Mozda se primjentili koliko puta je pazzo trazio loptu u ne dobije je i ljuti se na eta..Jednostavno samo se moralo desiti to da eto ubaci nekoliko pravih lopti umjesto da lomi sve do korner linije i puca..IMAMO MAJSTORA U SESNESTERSCU a nikao ga ne gleda kad primi loptu ..Smiley
Evidentirano

Amala!Pazza INTER amala!E’ una gioia infinita che dura una vita!!Pazza INTER amala!
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #9 na: Svibanj 02, 2011, 11:38:31 »

Strasan je Pazzini definitivno treba lopti i vise minutaze jer svi so svjedoci da on moze jos vise ima volju za dokazivanjem i gladan je trofeja ..Nadam se da ce se naigrat i nadavat golova za mene je trenutno jedina svjetla tacka intera sretno pazzo ... novija zastava novija zastava
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #10 na: Svibanj 09, 2011, 10:15:29 »

Kako samo trpa daje goolove inter od  Ibrahimovica Adriana Vierija nije imao Robusnog jakog centarfora ..Drago mi je sto je u interu nadam se da vako nastavi da nam donese mnogo golova i  Pehar..Nadam se da su pojedini clanovi vidili da kad igra Pazzo da je 100 x bolji od Militta (Militto zbogom) nova zvjezda je rodjena Pazzini hvala ti ... novija zastava novija zastava novija zastava
Evidentirano

dapapo
Mladi clan
**

« Odgovor #11 na: Svibanj 09, 2011, 21:40:36 »

Nitko ne može osporiti ono što je Milito podario Interu!

To da je Pazzini igračina stoji... ali da se tako lako otpisuje Mi9lito, to nikako...
Evidentirano
chivu26
Super clan

« Odgovor #12 na: Svibanj 09, 2011, 21:54:07 »

Nitko ne može osporiti ono što je Milito podario Interu!

To da je Pazzini igračina stoji... ali da se tako lako otpisuje Mi9lito, to nikako...
bow down Thumb Up Inter zastava
Evidentirano
Starmo4
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #13 na: Svibanj 09, 2011, 22:00:32 »

Ma netrebamo mi otpisivati milita,milito dovoljno ima mozga da sam skonta jeli za inter ili nije.A vjerujem da Milito sam odlucuje o svojoj sudbini,ako on odluci ostatai moratti ce mu produziti ugovor 100%.Mislim da i on sam vidi da je njegovo proslo i da nema snage za veliki klub,al eto ja bi volio da dokaze suprotno,al tesko+ozljede ga prate ..

A Pazzu, meni se cini vise odgovara kad udje s klupe.Nekako nabrijani udje u igru.Smiley tako ja bi odma potpisao sada da nikoga od napadaca u ljetnom prelaznom roku  ne kupujemo.. Pazzo ,Eto,Milito, i ovom malom nizozemcu pruzati sansu povremeno:)
Evidentirano

Amala!Pazza INTER amala!E’ una gioia infinita che dura una vita!!Pazza INTER amala!
chivu26
Super clan

« Odgovor #14 na: Srpanj 09, 2011, 12:17:29 »

Pazzini se oženio. Svaka čast majstore.  Inter zastava Thumb Up Pehar
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #15 na: Rujan 18, 2011, 21:35:47 »

Pazzini: Želim osvojiti sve
O Pazziniju na terenu sve se zna. Za mjesečnik Calcio2000 Giampaolo Pazzini odgovarao je na pitanja na koje nismo imali prilike prije čuti odgovor. Intervju vam prenosimo u cijelosti.

Kako izgleda tvoj uobičajeni dan?
"Volim spavati, tako da kad je trening ujutro budim se u zadnji tren, pojedem doručak i idem u Appiano. Kad je trening popodne želim provesti vrijeme sa suprugom, pojesti ručak s njom prije nego odem na posao s prijateljima."

Najdraži i najteži trenutak u danu?
"Najteži je kad se moram probuditi (smijeh, op.a.). Najbolji ne može biti nijedan drugi nego kad sam na terenu. Osjećaj je nevjerojatan."

Što Pazzni najčešće jede?
"Moja slabost su slatkiši. Nastojim ih ne jesti puno iako ih jako volim. Nastojim se zdravo hraniti. Moram priznati da imamo sreće jer su kuhari u Appianu odlični."

Kako se opuštaš?
"Volim provoditi večeri u miru gledajući dobre filmove ili sport. Volim i izaći na večeru sa suprugom, a kad dođu prijatelji u posjet volim odigrati s njima FIFU."

Igrate i u karanteni? Tko je najbolji od vas?
"Da, igramo. Igram uvijek protiv Ranocchije i nikad ga ne mogu pobjediti. Mislim da u igrici nijedan igrač nije napravljen bolje od mene, pogotovo kad ja upravljam sa sobom. Onda sam savršen." (smijeh, op.a.)

Kako proživljavaš trenutke uoči utakmice?
"Trudim se opustiti i ne misliti o utakmici. Mislim da mi za sada uspjeva. Kada izađem na teren ne razmišljam o ničemu. Privatni život i svakodnevni problemi odjednom nestanu. Zanima me samo gdje se nalazi gol." (smijeh, op.a.)

Jesi li praznovjeran?
"Ne. I da jesam ne bih vam otkrio jer onda to gubi vrijednost."

Nervira li te odgovarati na pitanja novinara nakon utakmice?
"Ne, naviknut sam na to. To je dio mog posla. Ne volim trivijalna pitanja i pitanja koja zadiru u privatnost, ali shvaćam da je to posao novinara, postavljati pitanja koja ih zanimaju."

Tri gola koja nikad nećeš zaboraviti.
"Na prvo bi mjesto stavio gol koji sam postigao za Sampdoriju u pretkolu Lige Prvaka protiv Werdera, sjajan osjećaj. Na drugom mjestu je prvi gol koji sam zabio za Inter, protiv Palerma. Osjećao sam veliki pritisak i taj je gol bio pravo olakšanje. Na treće bi mjesto stavio pogodak u debiju za reprezentaciju. Nositi dres nacionalne selekcije je poseban osjećaj. Nešto magično."
<a href="http://www.youtube.com/v/8n8ZNw1taKE&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/8n8ZNw1taKE&rel=1</a>
Tvoja najbolja utakmica?
"Teško mi se odlučiti za jednu. Puno ih čuvam u srcu. Svaka utakmica ostavi neku poosebnu uspomenu."

Najdraži film, glazba i koju bi ženu želio izvesti na večeru, a da to nije tvoja supruga?
"Najdraži film mi je Benignijev 'Život je lijep'. Slušam uglavnom pop, a na večeru bi svakako izveo samo svoju suprugu. Iako, bilo bi mi zadovoljstvo biti za istim stolom s Michaelom Jordanom i Rogerom Federerom."

Idealni odmor?
"Opuštanje i odmor sa starim prijateljima."

Tvoje tri najveće vrijednosti?
"Profesionalizam. Vjernost. Iskrenost."

Po čemu želiš da te se pamti kada se ostaviš nogometa?
"Po tome što sam Pazzo. (Pazzinijev nadimak, u prijevodu - lud, op. a.) Želim da me se pamti kao igrača koji je davao sve za momčadi za koje je igrao, kao čovjeka s velikom strašću za sport, koji je postao njegova profesija. Sa tehničke strane, po brzini kojom rješavam situacije i po udarcu glavom."

Koji trofej bi najviše volio osvojiti?
"Sve.", zaključio je Pazzini razgovor bez odugovlačenja.
SRETNO PAZZINI
Evidentirano

chivu26
Super clan

« Odgovor #16 na: Rujan 18, 2011, 21:59:49 »

Čim ga vidim,pomislim koja je to legenda.  bow down Inter zastava Nadam se da će za njegovog igranja u Interu doći još koji trofej.
Evidentirano
danijel1993
Super clan

« Odgovor #17 na: Rujan 25, 2011, 10:29:28 »

Pazzini: "Naša sezona počinje sada"
Evidentirano

Augment
Super clan

« Odgovor #18 na: Rujan 25, 2011, 13:03:46 »

Pazzini: "Naša sezona počinje sada"

I ZAVRSAVA U MOSKVI Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy
Evidentirano

Kad bih morao odgovoriti svim menadzerima, braci i drugima moramo bih otvoriti one vrazje Facebooke ili Twittere. - Claudio Ranieri. Cheesy Cheesy

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #19 na: Rujan 25, 2011, 19:04:03 »

Pazzo je nas najbolji napadac kojeg imamo .. Cheesy
Giampaolo Pazzini je zabio, na stadionu Renato Dall'Ara protiv Bologne, svoj 12. pogodak u 24 službene utakmice u crnoplavom dresu, ili 1 gol svake dvije odigrane utakmice.

Napadač, otkad igra u Interu, pronalazi put do protivničkog gola svake 133 minute - ukupno je odigrao 1596 minuta. Prosjek koji je definitivno bolji od njegovog prijašnjeg u Serie A u kojoj je do sada zabio 76 golova i bio na terenu 14351 minuta: dakle 1 gol svakih 189 odigranih minuta.

Dolaskom Claudija Ranierija, koji itekako računa na Pazzinija u ovakvoj formi, realno je očekivati da se statistika još i dodatno poboljša.

Evidentirano

ILfenomeno
Stalni clan

« Odgovor #20 na: Listopad 20, 2011, 18:31:15 »

Legenda, uvijek mi je bio drag, ali u zadnje vrijeme pogotovo, trenutno mi je br 1 od svih igrača.

Ovo je bio odličan posao naše uprave, još ne mogu vjerovat da u italiji nije bio previše tražen, vjerovatno smo ga zato i dobili za male novce!

novija zastava novija zastava novija zastava novija zastava

Evidentirano

danijel1993
Super clan

« Odgovor #21 na: Listopad 21, 2011, 09:37:25 »

PAZZO MAJSTORE

novija zastava
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #22 na: Studeni 13, 2011, 23:22:11 »

Pazzini: Uzeo me Juventus? To nisam znao

U intervjuu za poznatu satiričnu emisiju Striscia La Notizia, Giampaolo Pazzini je, nasmijan kao i uvijek, dao nekoliko simpatičnih izjava legendarnom voditelju Cristianu Militellu.

Pazzo, tvoja poznata proslava golova je ustvari sponzoriranje neke poznate marke naočala?
"Otkrili ste me. Ne mogu reći ime, ali radi se o poznatoj marki."

Militello je pokazao Pazziniju video u kojem Fabio Santini, sa televizije 7 Gold, tvrdi da je Juventus svojevremeno blokirao Pazza, nekoliko dana prije prelaska u Inter:
"Uzeo me Juventus? To nisam znao, stvarno nisam znao da me uzeo Juventus" - nije mogao suzdržati smijeh Pazzini dok je gledao snimak.

Za kraj, komentar o Marcu Civoliju, koji ga je prilikom jednog prenosa nazvao, umjesto Pazzini... Cazzini:
"Čudno, on inače uvijek pogađa imena..."
 Grin Grin Grin
Treba dodat da ja zadbio gol Poljskoj on i bivsi igrac intera Mario Baloteli su dali po gol  Clap Sretno Pazzinii ... Inter zastava Inter zastava
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #23 na: Jučer u 02:41:55 »

Nazalost cojk najvjerovatnije odlazi iz intera sanse su 50-50 da ostaje najzeinteresovaniji su Lazio i Napoli steta drag mi je igrac al se ne uklapa u interovu viziju prvo sto moraju igrat svi ispred njega a drugo sto je on igrac sesnasterca a ne solo igrac kao Ibra Adriano iBatistuta Ronaldo itd itd .Uglavnom sretno i golove koje si dao za inter nikad necu zaboravit pa cak i ona dva gola u dresu Sampdorije protiv Rome Grande Pazzini .. novija zastava novija zastava
Evidentirano

croit93
Stalni clan

« Odgovor #24 na: Jučer u 09:12:28 »

Grande Pazzo novija zastava ali ako ode on ima da se i forlan gubi iz kluba...
2 gola ceseni u 90+ bow down
Evidentirano

Fare grande l'Inter. Oggi come allora.
 Str: [1] 2   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!