Svibanj 23, 2012, 11:33:45 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: [1] 2   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Yuto Nagatomo  (Posjeta: 1375 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Adnan
Super clan

Profil WWW

« na: Oujak 16, 2011, 15:13:39 »

Mjesto rodjenja: Saij?, Ehime, Japan
Datum rodjenja: 12. Septembar 1986
Visina: 1.70m

Poslednje pojacanje Intera u zimskom prelaznom roku 2011-e. Nagatomo je clan reprezentacije Japana, osvajaca kupa Azije, i do sada, igrac Cesena. Desnjak, koji moze igrati i lijevog i desnog beka. Igrac cije su glavne karakteristike: probijanje po boku, i pokrivanje u odbrani. Prije Cesena, igrao je samo za Tokyo F.C.
Inter zvanicno ima svog samuraja. Dobro dosao.
Evidentirano

chivu26
Super clan

« Odgovor #1 na: Oujak 16, 2011, 17:46:23 »

Covjek je presimpatican,tako bih volio da ostane u Interu. U tom slucaju ne znam sto bismo sa Bambinom,ali sve bi se to riijesilo vec.

Ali onaj naklon Zanettiju nakon pogotka Genoi je stvarno legendaran!  bow down
Evidentirano
Ultras
Super clan

« Odgovor #2 na: Oujak 16, 2011, 19:47:53 »

Igrac mi se jako svidio i mislim da za njega ima mjesta u Interu i da je idealna zamjena za Chivua,po meni ra?e on nego Chivu.
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #3 na: Oujak 16, 2011, 20:30:41 »

Vecini navijaca intera je previse simpatican drag nekeko djeluje pozitivno na ljude bar ja tako ko posmatrac gledam jer vidim njegovo od kako je doso za ovi par mjeseci raduje se vesesli skace jednostavno kodam je tu godinama nadam se da ce ostati ono malo sto je igrao pokazao je da zna igrat lopte ja mu zelim srecu i sto bolju kariijeru u interu a bog nek mu da snagu da prezivi teske dane koje prolazi  on i njegova zemlja.. Sretno mali da sto bolje opravdas sveti dres .. novija zastava
Evidentirano

goca_flash
Super clan

« Odgovor #4 na: Oujak 16, 2011, 23:45:57 »

ima jos dva mjeseca, mislim da bi ovaj mogao ostat u interu i dosta napredovat za iducu sezonu
Evidentirano

....potpuno trijezan umirem....
il Principe
Super clan

« Odgovor #5 na: Oujak 17, 2011, 00:47:17 »

kupio me od prve minute  bow down bow down bow down

koristi obje noge, brz, prodoran, uporan, borben. sve predispozicije ima da postane svjetska klasa

yuto nagatomo  bow down bow down bow down bow down
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #6 na: Oujak 24, 2011, 17:37:20 »

:clap:Slaazem se Principe s tobom
Nagatomo:Zaneti mi je kao stariji brat!
Yuto Nagatomo se vratio ku?i, u svoj Japan, kako bi odigrao humanitarnu utakmicu za populaciju pogo?enu tsunamijem. Gazzetta dello Sport je prenijela njegove rije?i, rije?i momka koji u Interu živi svoj san:

"Moram priznati da je tako. Posljednji mjeseci moje karijere su nevjerojatni. Prvo sam stigao u Italiju, u Cesenu i za to se zahvaljujem treneru Ficcadentiju koji je vjerovao u mene i ?ak i došao u Japan da me vidi u živo. Nakon njega, zahvaljujem se svima u Interu, koji su mi pomogli da se prilagodim bez poteško?a, treneru Leonardu i Zanettiju, koji je moj 'Senpai', moj stariji brat."

Život u Milanu je druk?iji od onog u Ceseni?
"U Ceseni sam, sa svojim suigra?ima, izlazio nave?er. U Milanu ne, jer smo stalno na relaciji aerodrom-stadion. A i ako želiš biti u top formi moraš voditi veoma zdrav život. Nedavno sam napustio hotel, našao sam ku?u u centru. Obi?no, ako iza?em, idem sa Sneijderom i Materazzijem u restoran."

Približava se derbi.
"Znao sam da ?e se ekipa dignuti. Vidjelo se to i na treningu. U derbiju ne?e biti Ibre, koji je veoma jak, ali kojeg sam ve? pobjedio ove sezone, u Ceseni, kad smo pobjedili 2:0. I u subotu ?e opet tako završiti, golovima Eto'oa i Sneijdera."

Liga Prvaka ima poseban okus?
"Naravno da bi pobjeda u Europi bila maksimum. Stoga, biram Ligu Prvaka kao moj omiljeni cilj. Bio bi prvi japanac kojem je to uspjelo."

Upravo te u Ligi Prvaka ?eka tvoj prijatelj Atsuto Uchida, koji igra za Schalke 04:
"Suigra?i smo u reprezentaciji. Ako budem igrao na desnom beku nai?i ?u na njega, pošto on kre?e kao lijevi bek. Imati dva japanca u ovoj fazi Lige Prvaka je veliki uspjeh za našu zemlju."

Pri dolasku na aerodrom u Kansai, Yuto je za agenciju Kyodo rekao:
"Lagao bi kad bih rekao da nisam bio zabrinut, ali sada želim igrati za nešto puno važnije od mene samog."

Bivši igra? FC Tokyo i Cesene je za kraj dodao:
"Nadam se da ?u mo?i pokazati svim navija?ima da ne smiju odustati..." SRETNO DA IZ SVEGA IZADJES SAMO JACI ... novija zastava
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #7 na: Travanj 10, 2011, 11:15:10 »

Juce protiv chieca bio igrac utakmice kako se bori trci gine uklizava stvarno bi volio da ostane u interu jer Japanci su vrjedan i posten narod et dodje nam na pozajmicu a vec prodaje dresova od njega ide fenomenalno respect...
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=38778
prodaja ide fenomenalno (nadam se da ce ostat u interu )

novija zastava novija zastava
« Zadnja izmjena: Travanj 10, 2011, 11:18:40 od Adnan » Evidentirano

Sneijder10
Administrator
Nosim Inter u srcu

Profil WWW
« Odgovor #8 na: Travanj 10, 2011, 11:53:25 »

Juce protiv chieca bio igrac utakmice kako se bori trci gine uklizava stvarno bi volio da ostane u interu jer Japanci su vrjedan i posten narod et dodje nam na pozajmicu a vec prodaje dresova od njega ide fenomenalno respect...
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=38778
prodaja ide fenomenalno (nadam se da ce ostat u interu )

novija zastava novija zastava

Nadam se da ce ostati, jer kako momak trci, kako se trudi, svaka cast Yuto !  Pehar
Evidentirano

FORZA INTER!!
Augment
Super clan

« Odgovor #9 na: Travanj 10, 2011, 13:35:37 »

baklja for in

sad jos trebamo jednog kineza, indijca i arapa  Cheesy
Evidentirano

Kad bih morao odgovoriti svim menadzerima, braci i drugima moramo bih otvoriti one vrazje Facebooke ili Twittere. - Claudio Ranieri. Cheesy Cheesy

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #10 na: Travanj 10, 2011, 17:03:17 »

sama rjec INTERNAZIONALE inter je prvi jedini klub u italji fasistickoj zemlji koji nije birao vjeru i boju koze nego gledao na igraca nije bitno sta je ko je Augument nasmijo si me u doba kad sam na kladionici pao na Sampdoriji za velke pare  Grin Grin Grin u inter su svi dobrodosli ..a posebno oni koji trce za crno plavi dres .. novija zastava
Evidentirano

danijel1993
Super clan

« Odgovor #11 na: Travanj 14, 2011, 08:09:02 »

Lik je kralj   novija zastava
Evidentirano

Rigzi
Stalni clan

« Odgovor #12 na: Travanj 14, 2011, 09:59:30 »

samo cu rec ?UDO.......
Evidentirano

EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #13 na: Travanj 14, 2011, 10:32:29 »

samo cu rec ?UDO.......

Respect prema moderatorima i ljudima koji brinu o forumu  ,...al eto ovo boldano piše UDO,trebalo bi bit CHUDO,.... a dobro da nije MUDO  Grin Grin Grin,kad ?e se to više popravit',nemam ni volje pisat ni ništa stavljat na forum kad se polomim da pro?itam neki text  Sad
« Zadnja izmjena: Travanj 14, 2011, 10:33:37 od EL CUCHU 19 » Evidentirano
chivu26
Super clan

« Odgovor #14 na: Travanj 14, 2011, 12:33:46 »

Yuto je legenda,jedan od rijetkih koji se trude i trce.
Evidentirano
Rigzi
Stalni clan

« Odgovor #15 na: Travanj 15, 2011, 18:37:02 »

hahahah nisam ni skuzio da pise ?udo..........
Evidentirano

chivu26
Super clan

« Odgovor #16 na: Lipanj 08, 2011, 21:15:56 »

Yutu je i služeno naš igrač. Otkupljen je od Cesene. Inter zastava
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #17 na: Lipanj 09, 2011, 00:12:38 »

BAS LJEPO sretno mali ... novija zastava novija zastava
Evidentirano

Rigzi
Stalni clan

« Odgovor #18 na: Lipanj 12, 2011, 11:28:31 »

svaka cast .... dobar poso..... samo nek tako nastavi dober partije igrat i u sljed. sezoni......... novija zastava novija zastava novija zastava novija zastava
Evidentirano

Starmo4
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #19 na: Lipanj 18, 2011, 00:40:48 »

Hoce leonardo da sa sobom povuce nagatomica u PSG,jer inter jos nije otkupio ugovor Sad nece valjda........

fcinternews.it
Evidentirano

Amala!Pazza INTER amala!E’ una gioia infinita che dura una vita!!Pazza INTER amala!
Augment
Super clan

« Odgovor #20 na: Lipanj 18, 2011, 03:01:38 »

Hoce leonardo da sa sobom povuce nagatomica u PSG,jer inter jos nije otkupio ugovor Sad nece valjda........

fcinternews.it

neka ide.. pa nije on inter!

moze eto u paketu sa njim slobodno sto se mene tice..
Evidentirano

Kad bih morao odgovoriti svim menadzerima, braci i drugima moramo bih otvoriti one vrazje Facebooke ili Twittere. - Claudio Ranieri. Cheesy Cheesy

Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #21 na: Lipanj 18, 2011, 19:38:05 »

Yutov je ugovor otkupljen,sada je kompletno naš igrač,dakle 100 % ugovor je u našim "rukama".... Ne znam odakle vama dezinformacije o eventualnim posudbama,prodajam i ostalim glupostima...
Evidentirano

Starmo4
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #22 na: Lipanj 18, 2011, 20:56:18 »

Yutov je ugovor otkupljen,sada je kompletno naš igrač,dakle 100 % ugovor je u našim "rukama".... Ne znam odakle vama dezinformacije o eventualnim posudbama,prodajam i ostalim glupostima...

Nije nigdje bilo officijalno da je otkupljen ugovor,bar ja nisam nasao.!!! a procitao sam na fcinternews.it

Nemoznam koliko vjerovati, al eto ...Smiley
Evidentirano

Amala!Pazza INTER amala!E’ una gioia infinita che dura una vita!!Pazza INTER amala!
chivu26
Super clan

« Odgovor #23 na: Lipanj 18, 2011, 22:17:39 »

Kao što reče kolega,Yutov ugovor je otkupljen...
Evidentirano
Starmo4
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #24 na: Lipanj 18, 2011, 22:24:26 »

Kao što reče kolega,Yutov ugovor je otkupljen...
:)dobro je, nemoram se jos oko toga sekirat...yuto je zasluzio ugovor..
Evidentirano

Str: [1] 2   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!